Cicánk

Bözseasszony

Állandó Tag
Állandó Tag
A mi cicánk Garfield névre hallgat,vörös színü és sokat csavarog.
Most is a macskalányokat üldözi,este aztán csapzottan,éhesen bekérezdkedik,eszik,alszik,igazi Garfield.:)
 

vicacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk is van cicánk, VAKARCS névre hallgat. Nőstény, színe foltos. Szürke és fehér foltokkal. Most jut eszembe, hogy az ablak párkányán ül már, szeretne bejönni éjszakára. Van egy állandó párnája, ahol alszik reggelig. Szaladok is beengedni.
 

Mikimaus

Új tag
Nekem is van egy szoba cicám,még nem volt utcán,fürdetjük,mert szeret pancsizni,de egy baj van vele,ha megsértödik nem az alomban végzi a dolgát,bosszúálló:D
 

bebeflorence

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem csak 1 cicum van, de az felér vagy 5-tel is...a lakásban tartom, fent lakom a harmadikon...hát néha a földszintig kell futnom a kis felfedező után...:D
 

tbea

Állandó Tag
Állandó Tag
Az enyémnek szerencsére nincsenek ilyen gondjai:p Már ki van heréltetve és nagyon jól érzi magát itthon.
 
Nekem két cicám van félszemű másfél éves szürke kandur,
és egy 9 hónapos perzsa kis lány cica, aki fekete és itt-ott
kis szines szöröcskék vannak rajta, nagyon szeretjük őket,
nagyon aranyosak. :p
 

Ritus04

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy igazán helyeske házi cicám van. 12 éves, szemtelen, odabenn alszik, kitúr a kedvenc helyeimről, és lopkodja a kaját. Nem tudok haragudni rá. Ja, és lány, úgyhogy minden évben vannak helyes kis cicáink. Óh, és én neveztem el. Mata Harinak hívják.
 

Premolar68

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk 3 gyönyörűséges cicánk van. Legjobban úgy tudom őket bemutatni nektek, ha bemásolom ide a lányom leírását róluk:
"Van nekünk Mimink, vagy Nününk, ahogy tetszik. Egy disznó. Imád: enni, ölben aludni, rázatni a seggét a mosógéppel, kunyerálni, a currys pirítóst, anyát, kajálni, csapvízzel játszani, a fókáját visszahozni, ahányszor eldobod, kimúlást színlelni az üres kajástál mellett, akvárium tetején aludni, anyáék közt aludni, ajtómra ugrálni éjszaka, hogy engedjem be, ágyam alá bújni, lopkodni kaját az asztalról,satöbbi, satöbbi...
Képes: siralmasan nyávogni, sokat cicázni(mármint a játékféle), úgy, hogy ő a cica, éhesen nyávogni, nagyot harapni, visszapofázni nyávogással, jól megtaposni, üvöltve nyávogni, nem békén hagyni, mikor tanulnék, idegesen nyávogni, és kunyerálni, bekaparni a konzervkaját száraztáppal, havat rágcsálni stb.
Nem tud viszont: ajtót nyitni, 120ezredik szalámi jutifalat odaadására sem, hűtőt nyitni(asszem ez szerencse, de ami késik....), belejutni az akváriumba, Pupi közelébe menni, szerintem nem tud kint csinálni semmit, mert egy benti macska, szóval valszeg nem tudna lepkét vagy madarat kergetni, hóban szaladgálni, fáramászni, meg ilyenek. Lehet még attól is kétségbeesne, ha pisilnie kéne, mert nem találna almot. :D
-Van Borink is. Borbála. Igazából meg Boromir. Lány,... illetve egy öreg hölgy. Imád: aludni, halakat nézni, és attól begerjedni, aluszkálni, nyalogatni az akváriumot a kedvenc halacskája után, szundítani, ablakban ülni, nézelődni, pihengetni, elmélkedni meg ilyenek. Végülis egy öreg hölgynek miről szóljon az élete. :) Különleges képességére még nem jöttünk rá, de ő magától kinyitja az ajtót, ha akarja. És olyan dolog sincs, amit nem tud, ő csak Bori.
-Van Pupikánk. Ő egy arrogáns, hófehér, perzsaszerű, beképzelt mademoiselle. Imád: magát imádja, nagyon, ha bókolnak neki, meleg radiátoron aludni, szárazkaja, tiszta víz, vasalt ruhákon aludni, napozni, tetőn ülni, a kémény legszélén alukálni. Többet nem tudok róla mondani, mert nem igazán közlékeny, a napi bók-adagokért hajlandó egyáltalán rád nézni, kis simogatásért az öledbe ülni, és aztán elvonulni seggrázva, magányban aludni tovább. Képes: úgy nézni rád, hogy érzed, meggyulladtál (tehát gyújtogatni a szemével), fújkálni, ha valami nem tetszik neki, megsértődni, satöbbi."
 

Fruzzs

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem 1 cicusom van Éjfél névre hallgat, vörös a szőre és az egyik szeme kék a másik meg zöldes-barna de inkább zöld. Különleges cica, nagyon a szívemhez nőtt.
 

misie

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk egy fekete házi cicánk van, pityu a neve. 5 éve amikor kaptam, azt hittük kislány, és elneveztem Lunának, de amikor elkezdett cseperedni és a lába közt a kandúrokra jellemző két kis dudor megjelent, háááát.... szóval pityu lett :) Kimondottan szobacica, nem volt kint, csak egyszer, amikor lepotyogott a 3-ról, de hálisten nem esett baja.
 

befedoke

Állandó Tag
Állandó Tag
nekem meg olyan cicám van, mr. g, akiröl a mai napig nem tudom eldönteni hogy fiu vagy lány? fekete, kicsit sántit, asztmája van, hörög mint darth vader és 10 kmröl lehet hallani hogy jön...de aranyos és szeressük mert a mi egyedi macskánk!
 

befedoke

Állandó Tag
Állandó Tag
ja ha már macska és macskanév: melyik volt a legörültebb macskanév amit valaha hallottatok vagy adtatok szegény joszágnak?
nekünk volt egy pár - pl. papucs, rambó (a neve igen árulkodó), macska pöttyi, boci ... ... ja és géza de az nem az én macskám volt :)
 

Premolar68

Állandó Tag
Állandó Tag
:) A legőrültebb macskanév? Borikánk édesanyját úgy hívták: Ganxta Zolee és a Kartell! :p De mi csak Ganxtának hívtuk... :D
 

Leptine

Állandó Tag
Állandó Tag
cicám

Sziasztok! Az én cicám úgy néz ki,mint Garfield,de Dömike a neve.Nagyon aranyos cica,most épp az ágyamon alszik...ivartalanítva van és 6 éves lesz július 19-én.
 
Oldal tetejére