Cigihez kapcsolodó minden

pastoral

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Szia Csöcsike!

Nekem semmi bajom azzal, hogy Ti mind annyira jól érzitek magatokat, söt ennek én örülök a legjobban. Csak így tovább!
Ha egyébként megint az öngyilkosságra gondolsz, kérlek, gondolj valami szépre, vagy igyál meg egy kupica pálinkát, vagy imádkozz a jó Istenhez, hogy szabadítson meg ezektöl a gondolatoktól. Hidd el, megéri megélni a teljes életet, de azt azért Te is elfogadod, hogy a teljes élethez teljes egészség kell, és a nikotin rudak nem éppen ennek a kritériumnak felelnek meg. Egyébként jómagam az az igazság IMÁDOM a csokoládét meg az édességet. Hát ez van! Nekem is vannak gyengéim, a szép nök és az édesség. Na persze csak futok a szép nök után, ennyi!
A csokoládét már meg is szoktam kóstolni!
Olyan ez, mint amikor a kutya fut az autó után, de hiába éri utol, úgysem tudja vezetni.


Szia Efike!

Hogy hogy, nem írtál a csodaszerröl. Jó akkor helyesbítek, kitallóztad az origo hírek közül, de mindenesetre én, amikor felteszek Nektek valamit MINDIG átolvasom minden betüjét, tehát így mindig mindenröl tudok, ami az én bel-berkeimen belül történik. E nélkül nem is érzeném jól magam. Na már most, tessék odakattintani a 09.10-re., s átolvasni azt a cikket, amit feltettél.
Na nem muszáj, de akkor arra kérlek NE háborodj fel alaptalanul, kedves barátom.
Egyébként nagyon jól teszed, hogy tejcsikét iszol. Ha már annyi méreganyagot vittél be elözöleg.
Ja és írod, hogy nem rég volt a szülcsinapod! Utólagosan is, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT EFIKE!
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Pastoral,
látom megint ittál, mert a 9 és 10 -en nincs az az izé. De mert állhatatos vagyok visszalapoztam. Tényleg van a 7-es oldalon egy beollózott cikk és abban az a rimizé, de el sem olvastam, mert nem is érdekelt. Én ugyanis nem akarok leszokni a dohányzásról és egyéb káros szenvedélyeimről. Csak azért ollóztam be mert a témához tartozott. De nem írtam. Az én memoriámban csak az marad meg amit írok vagy olvasok, vagy hallok. Nos nyertél.
Hány Miatyánkot kell mondanom ?
Kösz a születésnapi tortát. De miért spóroltál a gyertyákkal ? Ez az 56-odik volt. Egyre fiatalabb vagyok. 5+6=11 második gyerekkoromat élem- :twisted:
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Az nem siro csocs hanem KARCSU. Ennyire nem emlekszesz mar? Nesze itt egy hogy gyakorlatozd a memoriadat....
 

bojtorjan

Állandó Tag
Állandó Tag
Amugy megsugom, hogy vegre valahara bejutottunk Fifikevel a Pitti es Laci altal feltve orzott raktarba.
Akarjatok tudni mi van ott??? ... tessek itt a kep! 8)
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkinek köszönet a sok szép ajándékért, a piát eltettem, majd 57-nél felbontom.

A raktárat szemrevételeztem, 4 üveg hiányzik. Pitti a körmödre nézünk !

Egyébként is Pitti, jó ha tudod, hogy a japán kémnő az Matata Kakiba volt.
Matata Kakiba volt, aki a japán kémszervezeten belül a francia ügynökük Mata Hari ( álnevén Hara Kiri ) munkáját koordinálta. A történelemcsaló történészek leírásával ellentétben Mata Harit soha nem végezték ki, egy sajnálatos baleset áldozata lett. A háborús időkben már csak egy bugyija volt és az is épp a mosásban. Ezért kedvenc miniszoknyájában ment le az utcára és bugyi nélkül. A francia titkosszolgálatok akkor már a tevékenységét felderítették és körbefogták a katonák. Mata Hari (Hara Kiri) ekkor felemelte a szoknyáját ( a minit, ami alatt nem volt bugyi ) és egy leszakadt sliccgomb a sok közül átfúrta a fejét.
Matata Kakiba a súlyos veszteséget nem élhette túl, ezért egy szamuráj karjába dűlt.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja Efi, csak nem halt bele. Mikor kigyuttunk Montrealba akkor talalkoztam vele a nyugati piacon. Zoldseges standja volt de kesobb megnyitotta a "Sliccgombhoz" nevu talponallot. Mutatta az eredeti gombot is a bugyiba csomagolva. Elmeselte, hogy az egeszet az Uj-gineai titotgzatos szolgalat talalta ki es segitettek montrealba menekulni mert meg akartak kapni a sliccgombot amibe a stolverk kemiai receptje volt elrejtve.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Pitti,
ezt amit írtál, most sürgősen fel kell jegyeznem, hogy el ne felejtődjön. Azért tényleg pofátlanság, hogy a történészek mindenféle Hófehérke mesével akarnak etetni bennünket. Még kész szerencse, hogy éberek vagyunk. Vagy éceszgéberek.
Nagyon sok érdekesség van a világtörténelemben, amit okvetlenül helyre kellene tennünk. Persze ehhez szükségeltetnek olyan lánglelkű, megalkuvást nem ismerő, pártsemleges történészek, mint Te vagy én. Minket még pálinkával sem lehetne megvesztegetni, hogy az uralkodó politikának tetsző hazugságokat irjunk le. Nem lehet, mert több pálinkánk van, mint a politikusoknak. Ha kevesebb lenne, akkor esetleg és meg kellene beszélni.
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
En tudok neked segiteni a tortenelmi dolgokban. Mikor nemetorszagban voltunk egy srac a lagerben meselte, hogy az unokatestvere ismert egy not akinek a szomszedja egyszer mar talalkozott egy tortenesszel.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a történet nagyon ismerős,
én is hallottam, hogy valaki látta,
de akkor nem voltam még rámenős
és nem futottam loholva utána.

Ma már futnék, de ilyen melegben
elhagy a józan tiszta ész.
Nem futok már. Szaladj utána,
keresd meg, hol a történész.
 
Oldal tetejére