Ember-kutya barátság

talpacska témája a 'Háziállatok' fórumban , 2007 Szeptember 13.

 1. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag

  "A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban."(George Eliot)
   
 2. Erinassea

  Erinassea Állandó Tag

  Sok múlik a férjeden e tekintetben. Hogy mennyire akar egyáltalán próbálkozni. Az én párom is fél a kutyáktól.. mindtől, legyen az kicsi vagy nagy, de ha kicsit uralkodik a félelmén, és megismeri az adott ebet, nem fél többet tőle, és nagyon jó gazdi lesz belőle :D :)
  Az ő félelmének valószínűleg egy gyerekkori harapás az oka.
  Ha a férjed is megpróbálkozna egy kicsit nyitni, akkor ha vigyázol, hogy számára kellően lassan történjen a megismerkedés, úgy hogyha akar, bármikor visszakozhasson, nem lehet gond.
   
 3. Pipec77

  Pipec77 Állandó Tag

  Kibédi Ervin: Emlék

  [​IMG]
   
 4. erababa22

  erababa22 Új tag

  A kutya az ember legjobb barátja.Ez nagyon igaz,mert nekem 3 kutyusom van,és nagyon ragaszkodnak hozzám.Sokszor 2-őt lépni nem tudok tőlük,mert mindig a lábam alatt vannak.
   
 5. apaszka

  apaszka Állandó Tag

  Nekünk is van kutyusunk! Képek is vannak az oldalamon róla!
  Anyaszkának is akarok képeket felrakni a maszatról majd! Csak még nincsen kész az oldala teljesen!
  Van ötletetek,mit rakhatnék fel még neki????http://gyongy.club.hu/ kézimunka oldal,de !?!? ötlet jöhetne még?!
   
 6. papi62

  papi62 Állandó Tag

  Nekem Pulim volt.
  Nem hiába mondják hogy a legokosabb!
  Szinte bármit elsőre megtanult.
  Igaz járt kutya iskolába is:)
   
 7. anna-na-na

  anna-na-na Állandó Tag

  soha sem válnék meg a legjobb barátomtól, a kutyámtól!
  de sajnos már kellett megválni, mert a szomszéd megmérgezte azt a kutyát, akit kicsi koromban kaptam, és sokáig volt velem. :'(
   
 8. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag

  Nincs mire várnod!

  Szia!

  Sajnos nagyon sok ember miután elveszti szeretett kutyáját sokáig nem képes másikat a szívébe fogadni, mert fél annak is az elvesztésétől is, ahogy Te is. Egy kutyus, egy jóbarát elvesztése hatalmas nagy tragédia de mint mindenen ezen is túl kell lépni. Nekem évekig nem volt kutyám miután 14 éves foxim meghalt. Aztán egyik nap a lányom beállított egy 6 hetes pincsivel. Az első reakcióm: vidd oda vissza azonnal ahonnan hoztad! Adtam neki egy éjszakányi időt, de reggelre meggondoltam magam. Molly most másfél éves. A legjobb barátom. És imádom őt. Reggel 6-kor kelt fel, hogy vigyem le és én szó nélkül öltözködöm és veszem a pórát még szombat-vasárnap is, mert sétálni megyünk.
  Kb. 3 hónapos korában egyik séta alkalmával fogalmazódott meg bennem: eltékozoltam minden napot amit azzal töltöttem, hogy nem volt kutyám.

  Nézz körül itt: www.pincsimentes.hu. Nagyon sok ártatlan kis állat vár szerető gazdira.
  Üdv: Kata
   
 9. Pipec77

  Pipec77 Állandó Tag

  Igazad van. Én sem tudom már így visszagolva, hogy tudtam meglenni kutya nélkül évekig?
  Bár suliba jártunk, anya dolgozott, panelban laktunk a fővárosban, ez talán mentség. De most már egy napot sem tudnék kutya nélkül létezni.

  Nem sokan töltötték még le azt a ppst- amit feltettem, pedig nem ártana..., gyönyörű, szomorú, és pont elhagyott, gazdára váró kutyusokról szól, vagyis inkább szívhez szól.
   
 10. bobi94

  bobi94 Új tag

  „A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a leirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

  nekem van egy tacskóm,, és imádom,,
  sokszor van úgy hogy az emberek nem értenek meg, de ő mindig ott van ^^
   
 11. Veve25

  Veve25 Állandó Tag

  Gyönyörű szép kutya!!! Sajnálom, hogy már nincs veled...
   
 12. Veve25

  Veve25 Állandó Tag

  Nekem is van két gyönyörű kutyám, és semmi pénzért nem adnám őket senkinek... Nagyon szeretem őket. Ők mindig ott vannak nekem. Mindig örülnek, amikor hazamegyek.
  Sajnos a németjuhászom hasnyámiriggyel szenved, de megpróbálok érte maximálisan megtenni mindent, hogy meggyógyuljon. Minden embernek kellene kutya, mert nagyon sok mindent tanulhatunk tőlük... Például a feltétel nélküli szeretetet....
   
 13. farkaskati

  farkaskati Állandó Tag


  Edina!

  Nézz be ide! Itt olyan kutyust is mentettek már meg aki a bánatában már majdnem feladta az élethez való kötődését....
  Ne késlekedj!

  www.pincsimentes.hu

  Kata
   
 14. nolane

  nolane Állandó Tag

  Nekem a cicámmal, egy utcán talált házi-keverékkel van örök barátságom. Megvigasztal, osztozik az örömömben, és érezteti hogy szeret. Makacs és önfejű, de én ezt is szeretem, mert én is ilyen vagyok. Olyan jó belenézni abba a nagy sárga cicaszemeibe!
   
 15. apaszka

  apaszka Állandó Tag

  Maszat a mi kutyánk!
  [​IMG]
   
 16. n1koletta

  n1koletta Állandó Tag

  „A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."
   
 17. hardika28

  hardika28 Új tag

  nekem is vannak kutyáim pár éve még tenyésztettem őket és nekem is némik:)
   
 18. Subri Joska

  Subri Joska Állandó Tag

  Nekem egy drótszőrű tacskom van és nagyon bírom.Nagyon fain kutya.A kutyákat többre tartom mint a macsekokat.A macskák is aranyosak,csak ők akkor jönnek az emberhez,ha valami kell nekik.Pl éhesek.
   
 19. lilike1988

  lilike1988 Állandó Tag

  „A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.”
  charles darwin
   
 20. etuska

  etuska Állandó Tag

  Én is imádom a kutyusokat,de a cicákat is.Nekünk most nincs háziállatunk,de nagyon hiányzik.Itt nagyon drágán lehet venni,de nem húzhatom a vételt sokáig,mert a nyolc éves kislányom még nálam is jobban szereti őket.Ha itt Torontóba tudna valaki olcsó kisméretű kutyusról,kérem irjon!Előre is köszönöm.:)
   

Megosztás