Ember-kutya barátság

talpacska témája a 'Háziállatok' fórumban , 2007 Szeptember 13.

 1. Andariel

  Andariel Új tag

  Sziasztok!

  Nekem is van egy 8 hónapos tündéri Yorki kiskutyám. Most kistestvér keresek mellé. Lehetőleg kistestűt és olyat akinek nem hullik a szőre. Tudtok benne segíteni?
   
 2. licsi

  licsi Állandó Tag

  van egy tacskóm .aszt hiszem ő a legjobb barátom.
   
 3. adana

  adana Állandó Tag

  van egy 4éves mini yorkim,egy hófehércicám,halaim a kertitóban.ezzel csak azt akarom mondani hogy bennük még soha nem csalodtam,de az emberekben már sokszor.
   
 4. Bokodiné

  Bokodiné Új tag

  Én nagy állat barát vagyok, szinte minden kutyusunk be fogadottak voltak,a menhelyről. Ha lenne sok pénzem, nagyon sok kis állatot meg mentenénk.Volt olyan idő szakunk, mikor 6 kutyusunk volt . De sajnos, már el távoztak, mert betegek lettek. Járőr kutyusokról van szó, meg szűnt a cég , és el alkatát volna őket, de mi meg menetük. Nem is voltak fiatal kutyusok, de pár szép évet kaptak tőlünk! Most egy nagy maci kutyusunk van kb 40kg, és egy törpe Snauzer. A két ellentét, de imádják egymást. Sokszor azt mondják hogy a kutyus a hibás ha meg harap valakit! Ez nem igaz! Ha jól van tartva a kis kedvenc, az ok nélkül nem támad!Mi családtagnak számitjuk öket.Meg nagyon sok esetben, nem is ismerik a kutyus tulajdonságát! Pedig fontosnak tartom , hogy nézünk utána, a fajtának a tulajdonságaira!Minden faj külön egyéniség, és ugy kell öket, nevelni!Állatot tartaniolyan mind a bank, csak sokal több kamatott adnak! Szeretetett, figyelmet, és ö élete végéig hü barátod marad!
   
 5. Berni1980

  Berni1980 Állandó Tag

  Nem számít, milyen kevés pénzed van. Ha kutyád van, gazdag vagy!!! :)
   
 6. nefelejcs1

  nefelejcs1 Állandó Tag

  Hát szerintem ez azért ebben a formában nem igaz...

  Bár nagyon meg tudják szépíteni a hétköznapokat az állataink

  ha hazajövök a munnkából, az első,aki fogad, az a kutyám.Bármilyen fáradt vagyok, rá mindig mosolygok...FELTÉTLEN szeretetre méltó

  Ő egy 5 hónapos amstaff kutyus.Óriás a mozgásigénye,energiája kifogyhatatlan.

  Mivel még kölyök, persze nem mindig felhőtlen a napi örömöm vele kapcsolatban.Főleg ha megrágja korlátot a lépcső körül, ha gyökerestül kiássa a virágjaimat,ha előszedi a cipőket....
   
 7. Berni1980

  Berni1980 Állandó Tag


  Hát NEM "ebben a formában" kell értelmezni !!!
  Átvitt értelemben.
  Szerintem ez egy igaz mondás !!!
   
 8. drgyuriku

  drgyuriku Állandó Tag

  kutya egy jo barát lehet nekem az is :D
   
 9. Attila-55

  Attila-55 Állandó Tag

  Üdv!
  Nekem az idők során három fekete kan pulim volt, de tavaj karácsonyra egy magyar vizslával sikeresen megleptek.

  "Abban a boldog tudatban éltem, hogy öt nap szieszta vár rám. Az ajtóban már elindult bennem valami rossz előérzet, az egyik papucsom valahol elkallódott.
  Sebaj, mentem beljebb és nappali közepén a papuccsal a szájában ott ült egy kutya. Egy magyar vizsla és még ráadásul kölyök az ebadta. Azt hittem, hogy nem vagyok magamnál.

  - Zavart vagyok, de hiszen nekünk nincs is kutyánk! Közelebb mentem.
  - Jól van ez a kutya tényleg ott ül, én is otthon vagyok, de akkor kié a kutya?
  - Az enyém, mire ezt felfogtam és azt, hogy vigyem ki pisilni, mert mindjárt tócsába ér a kezem, ha nem sietek. Szerezzek neki valami junior kaját, mert éhes. A pohárból nem tud vizet inni, kerítsek neki egy tálkát mellé, amit nem borít fel, -hát...eltelt egy kis idő.


  Aztán kölcsönösen megszaglásztuk egymást.
  Na én öt találtam büdös-eb-nek és megfürösztöttem. Hagyta."

  Mára igaz vadászebbé nötte ki magát, de addig, zajlott az élet rendesen.:)
   
 10. szacsiga

  szacsiga Állandó Tag

  Én meg már vagy 10 éve vágytam egy Golden retrieverre, és idén júniusban végre sikerült vennem egyet. Bodzának neveztem el.

  Akit érdekel itt van róla fotó és videó:

  http://www.bloki.hu/szacsiga/bodza?megtekint
   
 11. liggi

  liggi Új tag

  Nagyon gyönyörű a kutyád!:)Olyan szépek a Golden Retrieverek!
   
 12. hettybubus

  hettybubus Állandó Tag

  Sziasztok!
  Nekem is van egy golden retrieverem,a neve Hetty(innen a felhasználónevem).3 éves és gyönyörű.
   
 13. branco71

  branco71 Új tag

  A kutya a legjobb barát, nem felesel,csak duzzog, mindig meghallgat és megértő. Ha örül csóválja a farkát és mindig önzetlen. Soha sem kritizál. Az emberről ez nem mondható el.
   
 14. mandi13

  mandi13 Állandó Tag

  Üdvözlet!
  Nekem vagy egy 4 éves kutyusom. Ennyi idő kellett neki ahhoz, hogy igazán összecsiszolódjunk. Végtelenül aranyos, úgy bújik az emberhez, mint egy macska, mert akkora szeretet hiánya van... Még akkor is, ha csak 10 percre hagyom magára, utána ugyanúgy örül nekem, mintha legalább 1 évre hagytam volna magára... Úgy sajnálom magára hagyni, de hát az embernek van saját élete is, nem?
   
 15. BlackPitbull

  BlackPitbull Állandó Tag

  Helooo! Vettem egy németjuhászt most kezdem tanítgatni! Könnyen tanul igaz a lábam harabgálásáról nehezen akar leszokni!
   
 16. heppy666

  heppy666 Állandó Tag

  Egy kisállatkereskedésben melózok, imádok minden állatot :) én nem csak a kutyát nézem az ember legjobb barátjának :) más állatok is ilyenek, igaz a kutya az egyik legokosabb, de akkor egy delfin is azért a legjobb barát? A kutyát mondják a legek királyának, de egy kis papagály vagy csupán egy egérke is igaz barát lehet, igaz nem ad pacsit de a gazdijának még is a szívébe lophatja magát. Nem azért mondtam mert nem szeretem a kutyusokat :) csak nekem itthon cicám van aki, mindíg meghallgat ha bánatos vagyok, igaz nem ad választ, vagy nem tud segíteni a bajaim megoldásában, de a titkaimat se adja tovább senkinek, nem ettől igazi egy barát?:):):)
   
 17. edo84

  edo84 Állandó Tag

  Sziasztok.
  Nekem egy kutyusom van akit mindennél jobban IMÁDOK.
  Ő a mindenem.Bármit elmondhatok neki,meghallgat.Mindig ott van ahol szükség van rá,és amikor neki van rám szüksége szaladok,hogy segítsek neki bármiben.Ez az igazi barátság.Szerintem.Mindenemet odaadnám érte!Gondolkodás nélkül.
   
 18. kovimara

  kovimara Állandó Tag

  Az én drága goldim egy lelki terrorista. Ha mellőzve érzi magát lelkileg zsarol...tudom, és nevetek rajta, de mégis lelkifurdalásom van miatta.
   
 19. gamma001

  gamma001 Vendég

  Az emberi barátságoknak általában hamar vége. Viszont egy kutya egészen élte végéig a barátod.

  Nincs rossz kutya, csak rossz gazda. Ez teljesen igaz szerintem.
   
 20. Bandukolo

  Bandukolo Állandó Tag

  Sziasztok !Olvasva a hozzá szólásokat sok mindenkivel egyet értek.Nekem hat négylábú családtagom van és ők is egy családot képeznek úgy mint nagymama,gyerekek,unokák.Számunkra ők a gyerekek akikre mindig vigyázni kel és soha nem repülnek ki a fészekből.Nos szeretünk kempingezni és horgászi nagy horgászok Brenda a12éves mindig a hoz a bothoz fekszik le amire a kapás jön jövőbe látó.
   

Megosztás