Erdemes manapsag Magyarorszagot meglatogatni?

Csülök témája a 'Innen - onnan érdekeségek' fórumban , 2010 Március 27.

 1. tenorista82

  tenorista82 Állandó Tag

  Magyarország egy fantasztikus ország,csak vannak nagyon szegény vidékek.A kormánynak ezeket kellene fejlesztenie.és akkor ez egy gyönyörű,virágzó ország lehetne.
   
 2. domart

  domart Állandó Tag

  A magas euró miatt most megéri!!!:)
   
 3. rozi53

  rozi53 Állandó Tag

  Feltétlenül érdemes hazajönnöd. Vendégként nem fogod látni a negatívumokat. Nem nézel tv-t, nem hallgatsz rádiót, csak a szépségeket látod. Hosszabban kell itt élned, hogy ne érezd jól magad mostanság. :(
   
 4. Eroka

  Eroka Állandó Tag

  Sajnos egyet értek az előttem szólóval (rozi53). :(
   
 5. tthgabica

  tthgabica Állandó Tag

  Magyarország gyönyörű, meseszép helyek, csodás városok és nem utolsó sorbann rengeteg emlék a régi és újabb múltból.
  Aki magyar és nem ott él annak mindenképpen el kell menni időnként népünk bölcsőjét bejárni, megszagolni, megízlelni, meghallgatni...
  Röviden akárki, akámit mondhat inkább tapasztald meg magad, mert mindenkinek más a jó, a szép, az érdemes, minden nézőpont kérdése.:)
   
  bubu kedveli ezt.
 6. balay

  balay Állandó Tag

  nógrád megyét maximum a domborzata miatt tudom ajánlani :)
   
 7. plecsni

  plecsni Állandó Tag

  Magyarország szép és jó hely, vannak problémák de hol nem?
   
 8. Pique

  Pique Állandó Tag

  Táj: semmi különös; építészet: semmi különös. Ami eltérő (jobb) lehetne, mint máshol, az az emberek. És itt van a nagy probléma mostanság, mindenki nyúzott, rosszkedvű.
   
 9. yvetteyvette

  yvetteyvette Új tag

  Szerintem erdemes,en Romaniaban elek,de magyar vagyok,es meg ha tul sok latnivalo nincs is, (nem mintha nalunk lenne) nagyon jol tud esni,mikor megszolalhatsz az anyanyelveden, es tudod,hogy erteni fogjak az emberek,vagy amikor bemesz 1 bevasarlokozpontba es a hangosbemondo magyarul szolal meg;)
   
  bubu kedveli ezt.
 10. egon98

  egon98 Állandó Tag

  Hát Borsodba ne jöjjön senki..... :(
   
 11. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Budapest igazi vilag varos es gyonyoru.
   

  Csatolt fájlok:

  Hamp, Kicsi Fecske és bubu kedveli ezt.
 12. bubu

  bubu Állandó Tag

  Gyoparosfurdore (Oroshaza) szoktunk evente menni, rendkivul jo a furdo, de minden mas is, az emberek baratsagosak es kedvesek,egy alkalommal
  az melegvizben szoba egyelegtunk egy ott elo emberrel, bizony panaszkodott, hogy milyen rossz az elet. Egy ora beszelgetes utan elmonta ha akarunk hazat venni
  neki van ket haza elado az egyik 22 Millio ft a masaik 24 millio ft.Nagyon sajnaltuk ot hogy milyen rossz lehet neki.:p
   
  Melitta kedveli ezt.
 13. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Gondolom Bubu a két házzal házaló úr nem is élhet túl rosszul. Egy embernek -ne adj isten- sokszor egy ház is elég.
  Gondolta, ha valaiki Torontóban él, annak van pénze és jó vastag árakat mondott ám..Úgyhogy a sajnálatba ne betegedj -gebedj- bele..
  Különben Gyopáros kellemes és minden szempontból jó fürdő, persze nem Hajdúszoboszló...
  Na és a lángos milyen volt, házisörrel?
   
  Melitta kedveli ezt.
 14. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  NAyon szep hely Gyoparos
   

  Csatolt fájlok:

 15. bubu

  bubu Állandó Tag

  Melitta Kedves! Mi minden evben 1-hetett toltunk ott mar a 6-eve hogy oda is elmegyunk, a csarda amit feltettel szeduletes jo "pacal porkot van " szinte mindeg.
  Tudnek meg mast is meselgetni de az ne jajgasson aki minden 3-evben autot cserel, es jajgat milyen rossz elete van az en autom 12-eves, es ezt csak ugy zarojelben irom, Ok nyugdijas vagyok es nem jarunk messze a kocsival, inkabb repulunk hosszabb utara.Egyebbkent 8-kulombozo szauna van a furdoben Europaban csak ott
  van ennyi, az arak nagyon elfogathato meg az othoniaknak is.Es vissza terve aki a Hazat ajalta 240-es BMW- vel jar> hat ennyi.
   
  Melitta kedveli ezt.
 16. nikiikeh

  nikiikeh Állandó Tag

  Persze hogy érdemes! hát attól mert nem olyan a gazdasági helyzet a látvány ami eléd tárul akár a parlament akár az egri vár nagyon gyönyörű tud lenni
   
  bubu kedveli ezt.
 17. Baloghjóska

  Baloghjóska Új tag

  Énszerintem érdemes hazlátogatnod---én itthon élek - ha csak a látni akarsz és nem öszehasonlitgatni és mást akkor ez egy szép ország.Érdemes ide jönni. Link emberek(taxisoról volt szó pl) a világ minden országában vannak és lesznek.Aki az Őshazáját..ősi származási helyét akarja látni az nem fog csaódni. A politika pedig a magyar ember szerint ,mindig úri huncutság volt...ha ilyet látsz..ne is törődj vele.Nézd meg a szép Dunát..az Erdélyi hegyeket:cry:
   
 18. dorten

  dorten Állandó Tag

  Egyetértek az előttem szólóval. Budapesten több napig lehet csavarogni, rengeteg történelmi műemléket lehet a fővárosban találni(bár az is igaz, hogy nem mindegyik van a legjobb állapotban). A legeldugottabb helyeken találhat az ember emlékművet, vagy valamilyen kikapcsolódásra alkalmas múzeumot, parkot. Az is igaz, hogy vannak olyan kerületek(vagyis inkább kerületeknek részei), ahol nem érdemes éjszaka sétálgatni, de ez így van más világvárosokban is, pl: Párizs, Amszterdam, New York. És akkor még nem említettem a Duna-kanyar festői látványát, a Visegrádi várból, vagy a Nagyvillámi kilátóból fantasztikus látvány tárul az ember szeme elé, és ha van kedve, akkor a túra végén bobozhat is egy kicsit :) A várról jut eszembe, nemrég elindult egy felújítási program az országban, amelynek keretében elég sok magyarországi várat tesznek rendben. Nekem célom, hogy minél többe eljuthassak, nemrég például a Nagyvázsonyi Kinizsi várban jártam, ami mondjuk az Egri vagy Budai várhoz képest elég apró, de azért érdemes felkeresni.
   
 19. Hamp

  Hamp Állandó Tag

 20. spamszuro99

  spamszuro99 Állandó Tag

  +1 mindenképpen érdemes, sok a felfedezni való hely, város. Például Gyula is megújult, a vár, a fürdő az egész belváros.
   

Megosztás