Fogyókúra....,csak fogyókúrával? dumcsi

donna témája a 'Eszem-íszom' fórumban , 2005 Január 31.

 1. SpAndi

  SpAndi Állandó Tag

  Sziasztok!
  Én már fogyókúra ügyben sok mindent megpróbáltam, de szinte mindegyik kudarcba fulladt. Sokféle gépet vettem már, hogy azzal majd lesz kedvem, de a vége mindig az lett, hogy meguntam, és egyre kevesebbet csináltam. Most úgy tűnik rátaláltam arra, ami talán hasznos lesz. Beindítom a zenét, ráhúzom a fejemre a fülhallgatót és hetente kétszer 1 - 1,5 órát táncolok, Ezt január eleje óta csinálom és kb 6 kg-ot sikerült leadni.
  Ezt most nagy kedvvel csinálom
   
  tyutyukam kedveli ezt.
 2. Mosoly1

  Mosoly1 Állandó Tag

  Hogy milyen igazad van!!!!!:p
  Kimondtad, amit sokan,köztük én is, nem merünk bevallani.

  :00:
   
 3. fülesmaci93

  fülesmaci93 Vendég

  Jó étvágyat kívánok az ebédhez!
  [​IMG]

  ....és a desszert...

  [​IMG]
   
 4. smigi

  smigi Állandó Tag

  Én édes szájú vagyok és amíg van belőle nembirok neki ellenállni sajnos
   
 5. gini8411

  gini8411 Új tag

  Én nem bírnám a 90 naot, most almaecettel próbálom, rádául a hajnak, bőrnek is jó.
  Étkezések előtt 2 dl vízbe teszek 2 kávéskanálnyit és gyorsan legurítom. Utána jön a kaj, mert rettenet íze van. Mézzel lágyítató
   
  tyutyukam kedveli ezt.
 6. bandika5

  bandika5 Állandó Tag

  Nálam ez változó, néha nagyon kívánom akkor tele eszem magam, de elmúlik akár 1-2 hét is, hogy semmi édeset nem eszek!
   
 7. Chandler

  Chandler Állandó Tag

  Egy éve tettem le a cigit, ami nagyon jó ötlet volt. Viszont felszedtem 15 kilót, nasi.... A napokban találkoztam két ismerősömmel is, aki fél év alatt leadtak vagy 15 kilót. reggeliztek, ebédeltek módjával, illetve egy kis uzsi, de 16 óra után már egyáltalán nem ettek. Most nekiveselkedtem én is, kiváncsi leszek arra, hogy nekem mennyi megy le. Egy hete csinálom.
   
 8. bluesky71

  bluesky71 Állandó Tag

  Ez mindenkinél normális aki dohányzott korábban,hogy amint leteszi a cigit elkezd nassolni és felugrik pár kiló.De meg lehet állni hogy ne legyen belőle elhízás.
   
 9. elefantok

  elefantok Állandó Tag

  vélemény

  Hello !

  Szerintem a legjobb tanács fogyókura ügyben az az hogy amennyit kalóriát megeszik az ember az le kell adja. Nem az a lényeg hogy éhezni kell és ezt meg azt kell enni , inni , hanem az étkezéssel párhuzamosan kiegyensúlyozottan kell mozogni is .Be kell iktatni a napi programba a minél több mozgást. Ez lehet bármi , a lényeg az hogy evés után nem szabad leülni tévét nézni , főleg az ágyban heverészni egyáltalán nem ....Ez árt a legtöbbet ...És Még fontos a pszichikai hozzáállás is . Hogy mit gondolok magamról , hogyan fogom fel a fogyókurát. A lényeg az hogy nem kell minden nap mérlegen mérni hogy hány kilót fogytunk és nem kell azt várni hogy rövid idő alatt sokat fogyunk ...!!!! Mert ez a legveszélyesebb...

  Mára ennyi , még irok .......

  Viszlát .. Erdélyből
   
 10. vikko

  vikko Állandó Tag

  Én nem sokat fogyókuráztam az elmult közel 6 évtizedben, de voltak időszakok, amikor le kellett adni 3-5 kilót. Ha ezt tudtam legalább 1-2 hónappal előtte, akkor nem volt gond. Imádom a sovány (fehér) husból készült leveseket. Képes voltam Huslevesen (tészta betét nélkül) sok zöldséggel együtt élni. A leves és a benne főtt zöldségek tökéletesen elegendőek voltak és az eredmény is mindig bejött. A tésztákat, burgonyát elhagytam, s naponta ittam friss zöldségek levét. Nem volt egyhangu, mert néha becsempésztem egy kis házilag (sovány tejből) készült sajtot, turót is. A cél elérése után lassan visszaálltam az eredeti étkezési rendre és nem volt jojó effektusok :)
   
 11. Nissi

  Nissi Állandó Tag

  En is fogyokurázok, de sajnos nagyon szeretek enni és nagyon nehezen állok ellen a kajáknak, édességeknek. Viszont el kezdtem rensderesen tornázni. Hétközbe 2-3 szor edzöteremben és hétvégén itthon DVD-re. Es kis léptékben ugyan de elkezdtem fogyni. Tehát aki nem tud odafigyelni az étkezésre az is legalább kezdjen mozogni rendszeresen. Szép lassan meglesz az eredménye.
   
 12. Evcsi87

  Evcsi87 Állandó Tag

  Ha fogyni akar az ember muszáj az étrendjén változtatnia és többet mozogni. A kívánt súly megtartásához pedig legalább az egyiket meg kell tartani. Sajna aki nem olyan szerencsés alkat, hogy bármit ehet nem hízik, annak sanyargatni kell magát ha egészséges akar lenni, és jól akarja magát érezni a bőrébe. :-:)-)
   
 13. SUIGOY

  SUIGOY Vendég

  Sziasztok!
  A barátnőm javasolta az agykontrollból lopott technikát, miszerint elalvás előtt és ébredés után is arra kell gondolni, milyen szépek is leszünk:)

  Minél életszerűbb a képzelet, annál hamarabb valósággá válik.
   
 14. bave

  bave Állandó Tag

  A legnagyobb problémát az okozza, hogyha megkívánok valamit. Megpróbálom elterelni a figyelmemet, de mindig visszatér az íze, az illata stb. És a vége (előbb vagy később) mindig az, hogy elkészítem.
   
 15. Santiago

  Santiago Állandó Tag

  Igen, a mozgás is nagyon fontos!
   
 16. ironmen

  ironmen Állandó Tag

  az én véleményem hogy mozgás nélkül nincs vagy ha van akkor óriási koplalás utján
   
 17. Teri67

  Teri67 Állandó Tag

  Sziasztok!
  szerintetek mi alapján érdemes fogyókurát választani?
   
 18. Teri67

  Teri67 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Mi a véleményetek a 90 napos diétáról, próbáltátok már?
   
 19. Szentes

  Szentes Állandó Tag

  Még a sült tököt is ide lehetne sorolni, csak azért jutott eszembe, mert épp azt majszolok most is és nagyon finom! Telít és nem is kalóriadús, mellesleg tudomásom szerint sok benne az olyan vitamin, amelyik jót tesz a hajunknak , körmöknek és a bőrnek! Lányok ez sem mellékes ilyenkor báli szezonban!
   
 20. eharma

  eharma Állandó Tag

  Helló!
  Volt egy idő, amikor oda kellett figyelni a súlyomra. A következő diétát ajánlották (sikeres volt): Egy nap 180g szénhidrátot lehet enni. (Szénhidrát táblázat sok helyen letölthető) Délelőtt csak gyümölcsöt. Napi 2 l vízet kellett inni.
   

Megosztás