Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

frila

Állandó Tag
Állandó Tag
Fogyókúra másképpen

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon. Már egy ideje olvasgatom a hozzászólásaitokat. Jelenleg én is szoptatok. Van egy kilenc hónapos kisfiam. A szoptatás alatt 15 kg-t szedtem fel. Attól szeretnék megszabadulni. Életmódot szeretnék váltani. Így igazából az egészséges táplálkozás érdekelne.
Nem tudom nézi e közületek valaki a Zone Clubon vetített sorozatot. A címe Fogyókúra másképpen.
Nagyon jó tanácsok vannak benne. Ilyesmi érdekelne.
 

Évicus

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó éjt szép álmokat kívánok!

0000117774.jpg
 

Eniko15

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!én még új vagyok itt, de viszont én is fogyni szeretnék.nekem már egyszer sikerült megszabadulnom 17kg-tól, de nem sokra rá állapotos lettem és azóta már nagyon sok a túlsúlyom.sajnos az előző edzéstervem nem tudom tartani a pici miatt, meg talán már erőm sincs annyi :([/quote

Szia! Szoptatás alatt ne fogyózzál. A legfontosabb, hogy figyelj az étrendre és ne foglalkozz a túlzottan a súlyoddal. Ha a szoptatást befejezted próbáld ki a 90 naposat.
Én a szoptatás első három hónapjában, hirtelen híztam 30kg élőtte a terheség alatt meg 20-at. 15kg ment le eddig, de nem bántam meg. 19 hónapig szoptattam a babámat és boldog vagyok, hogy a lehető legjobbat adtam meg neki. És most a kg , csak mennek, és mennek lefelé:D:D:D
Kitartás, az a lényeg, hogy tudd azt, hogy le fog az menni ,ha akarod és miért ne akarnád?;)
 

wicus

Állandó Tag
Állandó Tag
:..:Tanuljunk a kutyáinktól.
1. Ha szeretteid hazaérnek, rohanj az üdvözlésükre!
2. Ne tűrd szótlanul, ha megtámadják a területedet!
3. Naponta fuss, kergetőzz, és játssz!
4. Légy hűséges!
5. Soha ne mutasd magad olyannak, amilyen nem vagy!
6. A hazugságot, akár a csontot, hiába ássuk el, valahogy mindig napvilágra kerül!
7. Ha valakinek rossz napja van, maradj csendben, ülj le mellé, és gyengéden dörgölőzz hozzá!
8. Élvezd a séták nagyszerű örömét!
9. Ne harapj, ha a morgás is elegendő!
10. Meleg napokon igyál sok vizet, és árnyas fa alá feküdj le!
11. Boldogságodat ne szégyelld kimutatni!
12. Akármilyen gyakran kritizálnak, ne vágj vissza, s ne sértődj meg!:..:
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Régebben olvastam, és nemrég is hallottam, hogy a háj védőburokként szolgál. Ha valaki úgy gondolja közületek, hogy túlsúlyos, akkor meg tudja mondani, hogy vajon mitől akarja megvédeni magát?
B

Milyen drabalis egy kerdesfelteves ez?

Na huzzal el innen elfele de nagyon gyorsan.

:,,::555:
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretettel joejt Nektek ezzel a keppel:
<SCRIPT src="http://www.extra.hu/lib/webmaster/webmaster.js?scr=1&username=maciguru&host=www.maciguru.extra.hu&rid=-1368779033" type=text/javascript charset=utf-8></SCRIPT><SCRIPT language=javascript src="http://wsa.extra.hu/?d=maciguru.extra.hu"></SCRIPT><!-- Medián WebAudit Extra Extra.hu fõoldal 1/2 --><SCRIPT language=JavaScript src="http://maciguru.ws.extra.hu/lib/phpmv2/phpmyvisites.js"></SCRIPT><SCRIPT language=VBScript> on error resume next pmv_find = IsObject(CreateObject("SWCtl.SWCtl.1"))</SCRIPT><SCRIPT language=VBScript> on error resume next pmv_find = IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.1"))</SCRIPT><SCRIPT language=VBScript> on error resume next pmv_find = IsObject(CreateObject("PDF.PdfCtrl.1"))</SCRIPT><SCRIPT language=VBScript> on error resume next pmv_find = IsObject(CreateObject("PDF.PdfCtrl.5"))</SCRIPT><SCRIPT language=VBScript> on error resume next pmv_find = IsObject(CreateObject("PDF.PdfCtrl.6"))</SCRIPT><SCRIPT language=VBScript> on error resume next pmv_find = IsObject(CreateObject("rmocx.RealPlayer G2 Control.1"))</SCRIPT>
holdfenytanc.gif
<SCRIPT language=javascript src="http://wsa.extra.hu/?d=canadahun.com"></SCRIPT><!-- Medián WebAudit Extra Extra.hu fõoldal 1/2 -->
track.cgi
 

sydneygirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Milyen drabalis egy kerdesfelteves ez?

Na huzzal el innen elfele de nagyon gyorsan.

:,,::555:

Nyugi :) Ez agykontrollos kerdes volt. Es ne utalj, de biztos olvasta valahol, es nem feltetlenul kerdezett hulyeseget! Nem igaz mindenkire, de sok embernel igenis lelki hattere van annak, hogy miert nem kepes (vagy nem akar) es tud lefogyni.

Ez is, mint szinte minden, az agyban kezdodik. Az agy (most ez melylelektan-pszichologia azt nagyon szeretem :) :) probalja megvalositani azokat a kepeket, amik az ember tudatalattijaban elnek. Eszerint ha valaki magat kovernek gondolja, es nem tudja magat karcsunak latni, akkor az agy megtesz mindent hogy a testet ehhez a kephez igazitsa. Az agyban nincsenek absztrakt fogalmak (pl. boldog vagyok) de vannak erzesek amit ezekhez tarsit. Pl. emlkeszem, milyen ERZESEM volt, amikor ez vagy az tortent. Igy ha valaki ugy eszik meg egy szelet kenyeret hogy maris buntudata van, akkor az agy arra kapcsol hogy kilokat fel!

Sokan mondjak hogy ez orokletes, meg ilyen fajta meg mindig is ilyen volt es hasonlok. Ebben is van igazsag, de meg a legregebben beidegzodott mintakat is fel lehet oldani.

Amit most leirtam, az vitatott temakor, es a pszichologia mindig is az volt, mert sok ember szamara megfoghatatlan dolog a tudatalatti. A hitetlenkedok pedig mindig az utolsok, akiknek sikerul celjukat elerni. Ez viszont kutatasi statisztika.

Szoval, a kerdesre visszaterve: Nem feltetlenul igaz mindenkire, hogy vedelmi burkot jelent az extra zsirreteg. Elengedesi nehezsegekre is utalhat. Tobb oka lehet, amit minden ember sajat maga tud csak felszinre hozni. Ami tuti, hogy az "ilyen vagyok es nem tehetek ellene semmit" hozzaallas azt a kepet kelti az agyban, hogy maradjon a test olyan, amilyen. Kozben a szervezetet terhelhetjuk mindenfele kinzo dietaval, amig az AGYban nincs valtozas, addig a testben sincs.

Remelem, nem irtam osszevissza, hanem kovetheto voltam :)
 

sydneygirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat! Sajnos ma rosszabbul vagyok, mint tegnap. Ráadásul itt hó esett, nem is kevés. Sándorok, Józsefek, Benedekek! Mit csináltatok?

Hey Bea! Szia itt is! Az oktatas forum kicsit le van allva most :(

Mi a baj? remelem, jobban vagy! HOOOO???? Te jo eg, nem tavasz van nalatok?
 

vtbea

Allando tag
Állandó Tag
Hey Bea! Szia itt is! Az oktatas forum kicsit le van allva most :(

Mi a baj? remelem, jobban vagy! HOOOO???? Te jo eg, nem tavasz van nalatok?

Szia Sydneygirl!kiss Köszönöm, már kicsit jobban.
Bizony, itt tavasz van, de csak papíron, mert én még az idén semmit nem láttam belőle. :(Hideg van, fúj a szél, esik a hó :(és a jövő héten már április lesz.
Az oktatás témához most még nekem sem volt kedvem.;)

Köszönjük kimerítő mélylélektani válaszodat. Tudod itt ennek tagnak a hozzászólásával az volt mindannyiunk baja, hogy őt nem érdekelte sem a kérdés, sem a válasz, hisz azóta se járt itt, hozzászólást akart gyűjteni, de a szójátékokhoz is buta, ezért idejött inkább sértegetni. Arra persze nem vette a fáradságot, hogy legalább nagyjából megismerje a topik valódi tartalmát, esetleg az itt beszélgetőket. Na ezért itt köztünk bizony ez jár::,,:
 

pollypocket

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy WII nevű konzol, amihez csináltak egy jópofa kiegészítőt, a neve WII fit, ha valakinek nincs ideje, hogy kimozduljon órákra otthonról, és anyagilag megteheti, érdemes kipróbálni, minden testrészedet megmozgatja, jópofa, szívesen tornázik vele az ember.
 

kincsecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is a fogyni vágyók népes táborába tartozok. Sportolok, aktivan élek de sajna csokifüggő vagyok:). Ha valakinek lenne valami jó tippje, hogy lehet megszabadulni az édesség utáni vágytól...
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is a fogyni vágyók népes táborába tartozok. Sportolok, aktivan élek de sajna csokifüggő vagyok:). Ha valakinek lenne valami jó tippje, hogy lehet megszabadulni az édesség utáni vágytól...

Szia Kincsecske!
Az a gond, hogy te csak vágysz fogyni, pedig azt eltökélni kell és végrehajtani. :)
A csoki - édesség - függőségtől meg nagyon egyszerűen lehet leszokni: NE EGYÉL ÉDESSÉGET! Ennyi.
Döntsd el, hogy nem fogsz édességet enni felesleges mennyiségben, aztán hajtsd végre.
Minden rajtad múlik, senki máson. :)
 

rever

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello mindenkinek. Leadásom volt a hétvégén, meg a hét elején, kicsit kókadt vagyok.
Gondoltam sétálok egyet ha már kisütött a nap.
Utólag megmértem a GugliMap-okon és 8,8km lett.
Asszem megvolt a mai torna.
Visszanéztem mi történt a távollétem alatt. Sok gatyás pasas. Édes istenem. Néhány gusztusos kaja, kutya macska. Meg kóborló troll.
Szokásos?

Ezt meg az egyensúly kedvéért:

desktop_wallpaper_ken_bikes31.jpg


Gyönyörű ez a festés. ;)
 

babaci72

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,szép napot vagyis délutánt mindenkinek.Szerteném megkérdezni,hogy ismeritek-e vagy esetleg meg van e valakinek a PH-csoda c könyv.Kellene az egyik barátnőmnek és nem tudja megszerezni.Előre is köszi.
És hogy ne maradjon ki fogyi sem :D
Egy kis torna
0000064580.gif
0000038366.gif

és ilyenek leszünk :D
0000121691.jpg
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére