gazdit keresunk

szuperlove témája a 'Háziállatok' fórumban , 2008 Szeptember 11.

 1. balazs123456

  balazs123456 Állandó Tag

  Sziasztok!
  1 hete törpenyulaink születtek Ha valakit érdekel bátran jelentkezzen.
   
 2. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Gyönyörű bundás kiskutyákat kínál itt a környékünkön valaki ajándékba, 4 hónaposak. (Budapest)
  A képekről ítélve középtermetűek lesznek, a golden retrieverre hasonlítanak, a színük is, de van köztük egy fekete-sárga rajzos is.
  Ha valakit érdekel, jelezze, és megírom neki priviben a telefonszámot.
   
 3. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Ma láttam személyesen is a kutyusokat, skót-juhász és golden retriever keverékek, gyönyörűek!!!
   
 4. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  [​IMG]
  Béci, 5 hónapos kora ellenére sokmindent tudhat maga mögött. Valószínűleg szándékosan elütötték, majd bántalmazták is. Ennek ellenére nagyon sok szeretet ad az őt gondozó embereknek, és természetesen igényli a viszonzott törődést. Kortársaihoz hasonlóan ő is imád játszani és nagyokat futkározni.Más kutyákkal jól kijön.
  A bántalmazás helye, még látszik a lábán és a hátulsó része egy "kicsit keceg", de napok kérdése, és teljesen egészséges lesz.
  Érd.:70/614 62 77, Hajdúböszörmény
   
 5. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

 6. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  GAZDIT KERESEK!!!(OSSZATOK A SZÖVEGGEL EGYÜTT LÉGYSZÍÍÍ)
  TUDNI VALÓK/IDEÁLIS GAZDI!:
  FÉL FÜLEMRE SÜKET VAGYOK!FÉL SZEMEM VAK(A FOLTOS/SÜKET FÜLEM FELŐLI). A MÁSIK SZEMEM KB HOMÁLYOSAN LÁT(bár 50 méterről kiszúrom a haveromat),DE KÖZLEKEDNI TUDOK!PICIT MINTHA ÍZÜLETES LENNÉK!PÁR FOGAM HIÁNYZIK A MARADÉK KOPOTT(MEGCSÓCSÁLTAM PÁR VAS RÁCSOT MEG VAS FAZEKAT KISKOROMBAN). BRUTÁLIS TÚLÉLÉSI ÖSZTÖN VAN BENNEM!VOLT KÉT GERINC SÉRÜLÉSEM,TÖBB FEJ SÉRÜLÉS MÉG PICI KOROMBAN DE ÖSSZE FÓRT MINDENEM.VAN KB 30 SEBHELYEM AMI KUTYA VEREKEDÉSBŐL VAN DE SZÉPEN BE FÓRT MINDEN.FÜLEM KICSIT CAKKOS MERT MÁS KUTYÁK MEG AKARTÁK ENNI!FARKAM HEGYE HIÁNYZIK(NEM VOLT JÓ A SITTEN...LEHARAPTAM SOK BOLHA MIATT :( )HA VÉDENEM KELL MAGAM NEM FÉLEK TÖBB ELLEN IS KIÁLLNI A VÉGSŐKIG.EGY GAZDÁS VAGYOK DE IMÁDOM A CSALÁDOT!OLYAN GAZDIT KERESEK AKI NEM CSAK ÉRT A BULLIKHOZ DE TUDOMÁSUL VESZI,HOGY MIN MENTEM KERESZTÜL(TÖBB EMBER ÉS KUTYA TÁMADÁS)!!!TUDOMÁSUL VESZI ,HOGY ÉN ,HOGY LÁTOM A VILÁGOT ÉS MITŐL MIÉRT FÉLEK MERT A HÉTKÖZNAPI VILÁG NAGY RÉSZÉT ALIG ISMEREM MÉG(KICSIT MÉG SZOCIALIZÁLATLAN VAGYOK) illetve tanulni fog velem!!!. LABDÁK, ELDOBÓS JÁTÉKOK NEM ÉRDEKELNEK,DE A BOT CSÓCSÁLÁS MEG A MINDENFÉLE SZÍNES PLÜSS SZÖRNYECSKÉIMÉRT MEGÖRÜLÖK.ELÉG SOKAT PÁNIKOLOK,FŐLEG UTCÁN ÉS HA GAZDÁM ODA FIGYEL RÁM AKKOR NINCS SZÜKSÉG SZÁJKOSÁRRA SEM MERT CSAK AZ IDEGENEKET NEM SZERETEM.OTTHON A HIRTELEN HANGOKTÓL FÉLEK MINT A ZACSKÓ CSÖRGÉS MEG A FAZÉK...MINDEN ÚJ SZAG MEG HANG FÉLELEMMEL TÖLT EL ELSŐRE AMÍG MEG NEM TUDOM,HOGY Ő NEM AKAR BÁNTANI.TÖKÉLETES KOCSI ŐRZŐ VAGYOK,KÖZELÍTŐRE UGATOK,BEÜLŐ IDEGEN HANGRA,SZAGRA TÁMADOK.FÉLNEK KICSIT TŐLEM MERT TÚL SOKAT KOMMUNIKÁLOK MORGÁSSAL.DE GAZDÁM TUDJA MIKOR FIGYELMEZTETEK ÉS MIKOR JÁR A SZÁM.SAJNOS NÉHA A SEGGEMRE KELL VERNI MERT HAJLAMOS VAGYOK HISZTIZNE.DOMINÁNS,ERŐSEBB GAZDI MELLETT ÉRZEM MAGAM BIZTONSÁGBAN!!!

  Mimi
  születés:2011.04.10
  szuka
  ivartalanítva
  chipelve
  oltva

  U.I.:TÖBB MINT 300.000FT(HÁROMSZÁZEZER FT)-BAN VAN,HOGY EGÉSZSÉGES LETTEM ÉS ÚJ ÉLETET KEZDHETEK HÁLA A SOK BARÁTOMNAK!OLYAN KUTYA VAGYOK AKIT OLYAN GAZDÁNAK AKARNAK ADNI AKI TISZTÁBAN VAN A KOMOLY FELELŐSSÉGGEL ÉS A KOMOLY FELELŐSSÉGRE VONÁSSAL IS!!!(Támogatóim és barátaim nálam jobban harapnak!!!)SZERZŐDÉSSEL ADNAK KI ÉS CSAK HA MÁR BIZTOS A HELYEM AKKOR ADNAK NÉVRE!Gyereket és más kutyát egyelőre nem kockáztatunk!!!

  BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE ELŐNYBEN!(kérlek olvassátok el a leírásom is)

  BŐVEBB INFÓ OLDALAMON MAPPÁJÁBAN!!

  KÉRJÜK VEGYÉTEK FIGYELEMBE ÉS ÉRTSÉTEK MEG,HOGY GYEREK MELLÉ NEM ADJUK!MÁSIK KUTYA MELLÉ NEM ADJUK!GYEREKNEK SEM ADJUK ÉS EL SEM ADJUK!!!

  [​IMG]

   
 7. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  [h=5]a Új családot keresünk fényképét.[/h][​IMG]
  Bobi SOS gazdit keres!!!!
  Bobbi (kérésre hirdetve)
  Nem: ivartalanított kan
  Születési idő: fiatal
  Fajtája: labrador-vizsla keverék
  Mérete: közepes
  Hely: Budapest
  Telefon: + 36 70 335 3659
  E-mail: [email protected]
  Bobbinak a "gazdás" múltja nem teljesen tisztázott. Ide-oda hánykolódott. Nem rajta múlt, az biztos, hiszen Bobbi nagyon kedves, szelíd, bújós kutya. Keresi az emberek társaságát, nagyon hálás a legkisebb figyelemért, ami jut neki. Pórázon szépen sétál, autóban szépen utazik. Jól szocializált.
  Olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki vinné kirándulni, kutyaiskolába, akinél igazi családi kutya lehetne. Jó lenne egy kertes ház számára, de természetesen beengedéssel a házban, hiszen ember mellett a helye.

   
 8. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  [​IMG]
  Nyaki,ez a tündéri 4 hónapos lányka egy "mindenkitnagyonszeretek" tipusú jól sikerült keverék. Minden kutyával nagyon jól kijön, a cicákat sem bántja,az embereket pedig rajongásig szereti! Nagyon szeretne gazdit! Várhatóan nagy testű lesz. Oltva,chipezve, örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe! Érdeklődni: 20/255-7128
   
 9. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  [​IMG]

  Don lelke romokban, vak is és már lelassult a külvilág a számára. Teljesen befordult, elsüllyedni látszik a saját biztonságos világában. A szívünk szakad meg érte és mindent megteszünk, hogy megértse mi szeretjük és itt biztonságban élhet velünk. Persze az ideális az lenne, ha valaki még megtenné, hogy magához veszi és megpróbálja családi környezetben megszépíteni a hátralévő napjait, heteit, reményeink szerint hónapjait , éveit. 12 éves ivartalanított nagyfiú
  [h=5]Erdeklődni: Pfotenhilfe Ungarn[/h]
   
 10. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  [​IMG]
  VIGYÉL HAZA!!! ! Nem tudom mennyi idős vagyok, de Nelly szerint kb 10-12 hetes. Kicsi vagyok, alacsony fogyasztású és nagy koromban sem leszek 5-6 kg-nál nagyobb. Imádom a cicákat és már a csirkecsontot is el tudom rágni. A tesómat 2 hete befogadták. Nekem Is lesz szerető családom? Ha befogadnál, telefonhívásodat várjuk a 20 770 5002 telefonszámon. (Kaposvár környékiek előnyben) A MEGOSZTÁST IS MEGKÖSZÖNÖM! :)
   
 11. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  [​IMG]

  Ma érkezett egy bejelentés, h egy telephelyre bekerült egy kiskutya, ott sajnos csak reggelig tudják tartani őt, mert az őrkutyák széttépik :( Sürgősen befogadót keresünk neki! Reggelig van maradása :( 9 hetes kb, kan, roti-németjuhász keverék.

  Tel: 06-30-731-8116
   
 12. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Tényleg nem kell senkinek ez a szuper aranyos kislány????? Igen szomorú a telepen. Ide-oda dobálta az élet.... Nagyon megérdemelne egy szerető gazdit!!! Benedekkel raktam össze, aki a világ legaranyosabb kutyája, de úgy néz ki, ez is kevés..... NEKI EMBER KELL!!!! 70 537 2450 (ivartalanított, alkalmazkodó, fiatal, labrador jellegű)
  [​IMG]
   
 13. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  [​IMG]
  Cindy&Daffni: 6 hónapos ordas szukák, testvérek.
  Gazdájuk által leadott kutyák.
  Játékosak, barátságosak, éles eszű, aktív kutyák, akik igénylik a folyamatos emberi közelséget, foglalkozást. Élvezik a sétákat,foglalkozásokat, gyorsan tanulnak.
  Pórázzal is ismerkednek már.
  Ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe!
  Érdeklődni a központi számunkon lehet: 0630 3 416 716
   
 14. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  [​IMG]
  2013. 07. 08. Panna 1 éves tacsi keverék lányka.Mázli tesója.Szintén az oroszlányi gyepiről lett mentve még SZEPTEMBERBE.Ő Csorváson van ideiglenesnél de sajnos megkötve mert nagyon "játékos" a baromfikkal úgyhogy SOS végleges gazdit keres!!!Érd.:06 70/602422
   
 15. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  (B8) Lolo és Lala - szuka és kan - 3 év
  Nagyon fél, emberi kéz talán soha nem érintette. Türelmes , hozzáértő Gazdit keresünk a számukra!

  Karantén idő vége: 07.17.

  (videó1:
  videó2: )

  Rettentően félnek, a földre kucorodva reszketnek. Talán nem is írnék Róluk mást, a szemük mindent elárul. Beszéljen helyettem a videó. :(

  LALA und LALI --- Rüden, 3 Jahre alt. Alle drei Dackelmix-Hundis haben einen fürchterlichen Angst, zitternd kriechen sie auf dem Boden.... Wer kann wenigstens einem von ihnen zeigen, dass ein Hundeleben auch anders sein kann??? Bitte um Rettung, sie MÜSSEN da raus!!!!
   
 16. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  [​IMG]
  Gazdit keresünk Tövisnek
  Ismét jelentkezik rovatunk, a Gazdit keresünk, melyben a Tappancs Állatvédő Alapítvány menhelyén található kutyusok számára szeretnénk új otthonra találni. Múlt heti jelöltünk, Pipő után most az “Asztor-vonalhoz” térünk vissza, vagyis egy újabb fiatal kutyust mutatunk be nektek. Ismerjétek meg Tövist.

  [​IMG]
  Tövis

  Tövis még nincs fél éves, de máris a Tappancs Állatvédő Alapítvány menhelyén várja leendő gazdiját. Anyukájával és testvéreivel együtt egy üllési tanya istállójában találtak rá a kutyusra. Hogy hogyan került oda, nem lehet tudni, de miután felfedezték őket, egyenes út vezetett a Tappancshoz. A tesóival együtt szó szerint nagyon rossz bőrben voltak: egy csúnya bőrbetegség miatt majdnem teljesen megkopaszodtak. Egyiküket sajnos már nem sikerült megmenteni, de a szakembereknek köszönhetően a többi eb felgyógyult betegségéből, sőt, Tövisen kívül mostanra már mindegyiknek találtak gazdit.

  Tövis egy tipikus “hónaljkutya”, a spániel-csivava-tacskó keveréket könnyű lakásban tartani, szállítani pedig akár egy táskában is könnyen lehet. A rövid szőrű szuka kölyökkutyus sokkal nagyobb már nem is lesz, bundája miatt pedig a vedléstől sem kell tartani. Szereti az embereket, így szinte bárhová be tud majd illeszkedni. A kötelező oltásokat és a mikrochipet természetesen már megkapta, egyedül az ivartalanítás az, ami a leendő gazdájára vár majd. Ha szeretnél róla még több képet megnézni, tappancsos adatlapján ezt megteheted.

  Tövis iránt érdeklődni személyesen a Tappancs Tanyán (Szeged-Kiskundorozsma, Sia dűlő 20.) 7 és 15:30 között, vagy telefonon a (70)380-6966 és a (62)415-415-ös számokon lehet.
   
 17. elfmartine

  elfmartine Állandó Tag

  ó, ez a téma nagyon rég frissült :(
   
 18. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Utoljára módosítva: 2017 Január 21

Megosztás