Hogyan iktassuk ki az egónkat?!

Sidhe

Kitiltott (BANned)
Aurát igen. Az aura meg kirajzolja a tárgyakat. Az emberekből aura által meg még többet is látsz, mint amúgy, mert az aurában benne van minden érzésük, betegségeik, sokan kinyomják belé a gondolataikat is.
De a gondolatokat meg máshogy is lehet venni, nem kell hozzá az aura.

Hmmm.. nem kéne ám betegekkel ezt játszani.
 
Szerelmi kötést csináltam ami sikerült is, aztán rájöttem, hogy életem egyik legnagyobb hibáját követtem el. Ma oldottam a kötést sikeresen (visszakaptam azt az érzelmi állapotot, ami kötés előtt volt, kötés után stabil voltam érzelmileg, kiegyensúlyozott, meg semleges), és bocsánatot kértem az érintettől is, de az angyali világból kizártak ott fenn. Nem tudok belépni oda meditáció közben :12: :12: :12: Elvitt sikeresen az egóm, tök hirtelen, spontán ötlet volt a kötés, biztos, hogy nem voltam tudatomnál:confused::confused: De örülök neki, hogy érzelmileg megint szarul érzem magam és minden visszaállt a kötés előtti állapotba, mert ha nem állt volna vissza, akkor kaptam volna egy visszaigazolást, hogy jól megcsináltam és nem oldódott fel a kötésem...

Miért kell ilyen hülyeségeket megcsináljak? Szemétségnek tartom olyan szempontból és magamnak is nehéz megbocsátani, mivel olyasvalaki ellen használtam mágiát, akit egyrészt szeretek, másrészt ő meg teljesen "kiszolgáltatott" lett volna nekem, mivel ő nem hisz ezekben a spirit dolgokban, nem érdekli őt és nem is foglalkozik vele. Részemről nagyon övön aluli ütés volt és borzasztóan sajnálom a történteket.:confused:

ne bánj meg semmit,mert azért történt,hogy tanulj belőle.Amúgy meg csak jót akartál.
 
O

oliyboty

Vendég
ne bánj meg semmit,mert azért történt,hogy tanulj belőle.Amúgy meg csak jót akartál.


Igen, tanulásnak, leckének jó volt. De most már, hogy érettebb lettem, utólag visszagondolva és jelen álláspont szerint is, teljesen mindegy, hogy ki milyen jót akar elérni, nem szabad ilyenekhez fordulni... Én most már úgy fogalmaznék, hogy szerelmi kötést, különböző mágiák alkalmazását (amik határ téren majdnem súrolják a "fekete mágiát", de még nem minősülnek annak, csak majdnem) csak az olyan emberek csinálják, akik lelkiekben nem erősek, labilisak és nem tudják értékelni az élet adta apró örömöket, mert nem tudják hogyan kell, nem találták meg önmagukat. ;)
 

ionon

Kitiltott (BANned)
ionon!

Egy kicsit bővebben kitudod fejteni? Nem igazán érthető, ahogy az sem, hogy a képzeletedet fejleszted. Mivel fejleszted?
Lehetetlen feladatokkal, olyanokkal ami nem lehetséges, ezek a kihívások életemben a fő gyakorlataimait képezik, létrehozni a valótlanság valóságát ebben a fizikai térben (életre kell)kiss
 
Oldal tetejére