Idézetek

niki0413

Állandó Tag
Állandó Tag
"Tedd meg az első lépést hittel. Nem kell látnod a lépcsősort. Csak tedd meg az első lépést ..."
Martin Luther King
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
"Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is."(A delphoi jós)
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
"Aki szeret, elenged, felejt és megbocsát. Aki mindezt elvárja másoktól csupán önmagát szereti. Önmagunk elvesztésének a legbiztosabb módja: a szeretet elvárása. A szeretet elvárása önzés, legalább annyira, mint a szeretet elutasítása.” (Taitosz)
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
"Az öröm ott kezdődik,amikor abbahagyod saját boldogságod keresését azért,hogy megkísérelj másokat boldoggá tenni."
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
"Elengedni valakit nem azt jelenti,hogy megszűnik a fájdalmad.Amíg szereted,fájni is fog a hiánya.Ez nem baj.Attól még elengedheted.Sírva búcsúzunk egymástól,s ha igazi a szereteted,ez egy jó sírás.Elválasztva lenni bárkitől is,akit szeretünk:fáj.Ha már nem fáj:nem is szeretjük.(...)Az elengedés nem azt jelenti,hogy az ember szíve kihűl.Nem azt jelenti,hogy elfelejtem örökre.Nem közönyt jelent.Az elengedés azt jelenti,hogy hagyom őt szabadon repülni,szállni,a maga útján-abban a biztos reményben,hogy visszatalál majd hozzám.
De amíg nincs itt,mindig hiányzik.És fáj."
Müller Péter
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
"Szeretem a mosolyokat és a nevetést. Ha valaki több mosolyt szeretne saját életébe, akkor annak tennie is kell érte valamit. ...Hogy miként is? Természetesen nem haraggal, féltékenységgel, mohósággal és gyűlölettel, hanem szerető kedvességgel, nyitott szívvel és bizalommal."
/a Dalai Láma/
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
"Magunkon ítélkezni sokkal nehezebb, mint másokon.
Ha sikerül helyesen ítélkezni saját magad fölött, az annak a jele, hogy valódi bölcs vagy."
 
Oldal tetejére