Internet

Anonymous témája a 'Technikai újdonságok' fórumban , 2003 Január 26.

 1. gnomnome

  gnomnome Állandó Tag

  Az internet egy technikai lehetőség, egy eszköz, amit lehet erre is arra is használni. Előnye, hogy ablak a világra, hátránya, hogy ablak a magánéletedre. Itt nincs névtelenség, ez téveszme. Az utcán ha elbeszélgetsz valakivel lehetsz névtelen, de ahogy a valós életben ügyet akarsz intézni, kérik a papírjaidat. Itt még a beszélgetésekben sem vagy névtelen, legfeljebb a beszélgetőtársaid előtt. De a szolgáltató akin keresztül kapcsolódsz, törvény szerint 3 évig köteles őrizni, hogy mikor kapcsolódtál és mit csináltál. Az hogy milyen részletességgel tárolja rólad az adatokat ez már csak tárhelykérdés.
   
 2. Hiaklo

  Hiaklo Állandó Tag

  :0: Az internet nekem sokat jelent, kapcsolatot a világgal!
   
 3. Hiaklo

  Hiaklo Állandó Tag

  Ez nekem megnyugtató és nem más....
  Nincs mit takargatnom! Had olvassa aki akarja...
  A világon semmi sem véletlen, az sem lehet hát az, hogy kivel kerülök kapcsolatba a neten...;) kiss
   
 4. Gyongyi54

  Gyongyi54 Állandó Tag

  [​IMG]


  Igazad van Hiaklo, es lattad ezt az uj mouse-t? Vegre valami parktikus talalmany !:D
   
 5. Pufi

  Pufi Állandó Tag

  Kedves Elvtársak Anonymous elvtárs - SOMEBODY - fején találta a szöget. Van valami igaza... Persze ez csak akkor derül ki, ha két elvtárs a netten nem egy elvet vall. Magyarul elkezdődik a veszekedés. Illyenkor a jelszó olyan mint a középkori vért. :555:
   
 6. UV.

  UV. Állandó Tag

  Ma mar el se tudom kepzelni a napjaim nelkule. Rengeteg idot takaritok meg azzal, hogy az interneten intezem az ugyeim
  nagy reszet.
   
 7. UV.

  UV. Állandó Tag

  Ma mar el se tudom kepzelni a napjaim nelkule de rengeteg idot el is pocsekolok el rajta. Igy aztan a tegnapi hozzaszolasommal egyutt , az eredmeny dontetlen.
   
 8. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ma ne szóljon a rendszergazdákhoz - Őket "ünnepeljük"
  2007-07-27 14:34:06  [​IMG]
  Nagyítás​


  Július utolsó péntekén -immár nyolcadik alkalommal- ünnepli a világ a Rendszergazdák Megbecsülésének Nemzetközi Napját (System Administrator Appreciation Day).

  Rengeteg rendszergazda van, hiszen ők működtetik a szervereinket, telepítik a telefonjainkat és wifi routereinket, ők szűrik ki a spamet a levelezésünkből, illetve őket szidjuk, ha nem működik valami.

  A rendszergazdák megbecsülésének legegyszerűbb módja, hogy ma egész egyszerűen békén hagyjuk őket.
   
 9. mogorva

  mogorva Állandó Tag

  Az internet nekem is sokat jelent,unalomüzés,szórakozás,tanulás,stb!Bár csak egy telefonnal tudok böngészni,igy is nagyszerü!
   
 10. Hiaklo

  Hiaklo Állandó Tag

  kiss
   
 11. schramjanko

  schramjanko Állandó Tag

  Az én feleségem Thaiföldi, sokat vagyunk ott is, itt is. A napi kapcsolatot a távol levő családokkal nem tudnánk másképpen meg oldani.
   
 12. j_adam

  j_adam Állandó Tag

  Kisseb lett a vilag. En is lathatom es beszelgethetek a szuleimel Kanadabol.
   
 13. atibacsi

  atibacsi Állandó Tag

  hát aki azéletben senki, az itt a neten se lesz valaki. esetleg ha hazudik saját magáról, és attól várja, hogy itt valaki legyen. De ez csak azt mutatja, hogy az életben tényleg egy senki.
   
 14. atibacsi

  atibacsi Állandó Tag

  Itt ahol én lakom,/lakott területen kivül/ az emberek kb. 60%a ha nem több azt sem tudja, hogy mit jelent az hogy internet. Arrol nem is beszélve, hogy hogyan lehet bekapcsolni egy számitógépet. Egyik hogy nem tanulták ezt még anno, a másik meg hogy a munkájukhoz sincs rá szükségük. Mikor velük beszélgetek, akor érzem csak igazán, hogy mennyit is jelent számomra, hogy járkálhatok a neten. Szinte egy másik világ, egy második ember. Mint ahogy mondani szokták ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy. hát ez is olyan.
   
 15. p biker

  p biker Állandó Tag

  Nekem is bejött. Két éve még azt se tudtam, eszik, vagy isszák ,most meg napi rutin, néha fáraszt, meg felbosszant, de jónak tartom, sokkal nyitottabb vagyok a világra, mind két szempontból, mióta használom.:..:
   
 16. mr.Taylor

  mr.Taylor Állandó Tag

  Én is használom a netet szórakozásból meg a munkámhoz is. Sokat segít az információk begyűjtésében. A fiataloknak az internet természetes dolog, ellentétben az idősebbekkel. Persze közöttük is vannak kivételek. Gondolom ez is hozzájárul ahhoz hogy a fiatalok nyitottabbak a világ dolgaira és az újdonságokra mint a szüleik.
   
 17. sly0107

  sly0107 Állandó Tag

  Az internet egy nagyszerű dolog, ha nem viszed túlzásba, és tudod okosan használni. Sokat tanulhatsz és informálódhatsz általa, csak manapság az információ túl sok és nehéz kihámozni, hogy mire van valójában szükségünk. És persze nem helyettesít semmilyen természetben végzett munkát és szórakozást.
  És nem csak a fiatalok használhatják, mert sok idősebb még fogékonyabb mint a mai gyerekek.
   
  Katalin/Anyoka kedveli ezt.
 18. hlk5o6

  hlk5o6 Állandó Tag

  sok ismerősöm van aki idegenkedett az internettől is, de mára mindennapossá vált számukra is. tudni kell használni mint mindent és akkor jó dolog
   
 19. Andi2010

  Andi2010 Állandó Tag

  Az információ korát éljük, internet nélkül lehet élni, de ez olyan, mintha valaki a telefon nélkül akarná megoldani az életét. Lehet úgy is, csak mások a dimenziók
   
 20. akos015

  akos015 Állandó Tag

  "Az internet...egyetemes kommunikációs lehetőségekkel rendelkező globális felhasználói alap." Wernhard Möchsel

  Az Internet egy nagy technika fejlődés, mely sok millió ember életét megváltoztatta, egyszerűbb lett az ˝élet˝...
   

Megosztás