Kérdések - minden, ami ezoterika

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Így igaz Mira, nagyon jó itt lenni.Ha ilyen lelkek vesznek majd körül amikor majd elhagytam a testem, akkor az csodás lesz.
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Hogyan nézzem meg a saját aurámat? Kihez menjek , hogy megnézze, ha nekem nem sikerül?

Az egy magasabb rezgésszintet jelez. Nem hétköznapi emberke. A tiszta arany még magasabb szint. Ritka.

Honnan tudom, mikor magasabb a rezgésszámom?
Tanítsatok, jó?

Köszönöm:swen
 

TipeTupa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Hogyan nézzem meg a saját aurámat? Kihez menjek , hogy megnézze, ha nekem nem sikerül?
Honnan tudom, mikor magasabb a rezgésszámom?
Tanítsatok, jó?
Köszönöm:swen

Tűkörben nem működik a saját aura-látás? :mrgreen: (Kicsit gonoszkodom, de ezamolyan savanyú a szőlő beszólás).
Én is szeretném tudni, h lehet elkezdeni aurát látni... Olvasgattam a Ted Andrews könyvet, tetszettek benne a gyakorlatok, inkább az energia érzékelést gyakoroltam néha kézzel. Valaki tud jó tippet adni az aura látáshoz? Lehet, h rendszeres gyakorlás kérdése?
Magassabb rezgésszintet én úgy értelmezem, h amikor annyira tele vagyok szeretettel, h még azt is szeretem, aki engem nem vagy a nemszeretem dolgokat is. Ha elkezdek morogni és elégedetlenkedni - akkor már tudom, h felül kell vizsgálni a dolgokat. Aztán a magasság, hol kezdődik...? Én elég alacsony vagyok (155cm), úgyhogy lehet a kicsiknél hamarabb bekövetkezika magasság...? (hozzáképest) :mrgreen:
Számotokra mit jelent a magas rezgés?
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Kezdjük a kérdések elején:

Aura látás alapjai szerintem: első és legfontosabb mindenki a maga tempójában fejlődik, és nem kell semmit sem siettetni.
Elvileg mindenki képes rá, mégis vannak, akiknél nem bontakozik ki.
Nekem hosszú évek alatt fejlődött ki, nyilván amikor megérik rá az ember fia/lánya.

-a magas rezgést valóban úgy lehet érezni, ha mindent szeretsz és mindenkit, amikor minden tökéletes, amikor lelki egyensúlyod megtalálod. Ezt a szintet sok módon el lehet érni, amikor magas rezgésszinten vagy, akkor sokkal élénkebbek a színek, sokkal szebbek a fák, növények, élénkebbek a színek.
- azt mondom, amit eleinte én is tapasztaltam, mert arra tudok támaszkodni: sokat kell gyakorolni. eleinte csak az ujjaim körül láttam aurát, és csak egyszínűt, konkrétan átlátszót. Aztán a sok gyakorlásnak köszönhetően , egyre többet láttam, eleinte csak millimétereket, később egyre szélesebben. Kicsit el kell nézni az illető feje felett, vagy keze mellett, kicsit elhomályosítva a látást. Eleinte csak akkor láttam, ha szó szerint elbambultam. :)

Nekem tükörben nem megy az auralátás.

Swenson: nem az aurád határozza meg milyen ember vagy, hanem a jellemed van hatással az aurádra. Sokmindent ki lehet olvasni belőle, de akkor sincs katasztrófa ha nem látsz aurát. Ted Andrews könyve valóban jó, a Le-és feltöltések topicban megtalálod, és továbbra is ajánlom a Mennyei próféciát, illetve annak gyakorlati útmutatóját, mert szó esik benne róla.

Szeretettel!
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Néha látom az aurát, de csak egy színt.De az nem olyan, amilyennek lennie kéne.Ahogy olvastam, az első réteg kb 2 cm-es. Hát ez nekem 15.Néha fehér, máskor kékes, vagy zöldes árnyalata van.
Úgy csinálom, hogy a munkatársam beszél hozzám (gőzöm sincs miről, olyan bamba vagyok ), és akkor látom. De a sajátomat sem tükörben, sem a kezemet nézve nem látom.
Lehet, hogy nem is aurát látok? Fény, az kétségtelen.Mivel az arcába nézek, a feje körül látom.
Nem tudom.

Azért köszi nektek, megemeltétek a rezgésszámomat.
Szeretettel: swen
 

Rafael

Állandó Tag
Állandó Tag
Szevasztok!

Egyetértek Anamayával (külön szia)
A Mennei prófécia hihetelen sokat tud segíteni és a Ted Andrews köny is nagyszerű. Nekem is ezt ajánlotta Anamaya meg azt, hogy türelem.
Jó, hogy ezekről beszélünk. Ezzel is haladunk a kritikus tömeg felé.

Ien, szeretettel!
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokszor közhelynek hangzik, de a spirituális életben hangsúlyosan igaz, hogy mindennek eljön a maga ideje. Semmit sem szabad siettetni, mert annak rossz vége lehet.

Szeretettel! :)
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Anamaya, hogyan juthatnék a könyvhöz?
Nem elektronikus formában, azt úgy nem szeretném.
Nem tudod véletlenül ki a kiadó, és rendelhető-e?

Bocsika, folyton zavarlak.
Sok szeretettel!
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyugodtan zavarhatsz, pirivben is, és msnen is. Ez mindenkire vonatkozik, csak a kapcsolatnál jelezzétek, kik vagytok.
James Redfield írta a Mennyei próféciát, és lehet is kapni.
Ted Andrews könyvét, pedig nem tudom, hogy lehet-e kapni, de mindjárt utánajárok.
 

Rafael

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyébként A Mennyei prófécia folytása után a Gyakorlati útmutatót követi a Tizedik felismerés aztán A mennyei látomás és egyenlőre sajnos az utolsó A Shambhala titka.
Fényt nektek!
Rafael
 

Anamaya

Állandó Tag
Állandó Tag
Megnéztem Ted Andrews Az aura érzékelése c könyvet az Édesvíz adta ki 2002-ben, de a nagyobb könyváruházak honlapján nem találtam eladó példányt, mi több, az Édesvíznél sem. Ha nem tudod megvenni boltban, nyomtasd ki. Tudom, nem olyan, de a semminél több.

Valóban igaza van Rafaelnek, a Mennyei próféciához tartozik a gyakorlati útmutató is, az is hasznos. Segit a gyakorlatban megtanulni a dolgokat.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Aranyos elkppzelések vannak az auráról és a rezgésekről, valóan ne számít a centiméter, most ugya a súly se, persze ezt ne azért mondom mert 130 kg vagyok, csak úgy eszembe jutott.....:mrgreen:

egy kis aura látás segítség:
 

agica27

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudom hogy keveset tudok, ezért segítsetek légyszi:
Minden léleknek más a színe fejlettségi szintjétől függően. Szerintetek ez a szín megegyezik az aura színével? Ugyanolyan?
 
Oldal tetejére