Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Ez meglehetosen elkesett dolog, a magyarsaggal kapcsolatos elkepzeleseket kerni, negy evnyi randalirozas es tehetetlenkedes utan.
Vitatkozni nincs mirol es nincs kivel.
Ez a maffia egyetlen javaslatot, egyetlen tanacsot, sot egyetlen onkent vallalt kotelezettseget eddig nem tartott tiszteletben. Mirol kellene itt vitatkozni?
Bede mindent tud, Bede mindent lat, Bede mindennel nagyon meg van elegedve.
Minek itt a vita?
Oket csak az fogja meggyozni, ha a jovatehetetlen bekovetkezik. (Habar ebben sem lehetunk egeszen biztosak.) Akkor pedig mar se nem oszt, se nem szoroz, hogy meggyoztek oket, vagy sem.
Bede egyfelol ratukmalja a sajat "kulturajat" a kozonsegre, masfelol a kozonseget karhoztatja, amiert arra nem mutat fogekonysagot es tomegesen marad tavol tole. Ha ez nem gyozi meg, akkor mi?
Vallat von es mindent ott folytat ahol elozoleg.
Minek itt a vita?

Tehetetlenkedés? Valóban?

Jó, jó, persze neked is van véleményed, csakhogy végigolvasva az látszik, idáig egész idő alatt nagy bajban voltál. Változtatni lenne jó. Hiszen ahogy írod, te is ezt akarod. Told félre egy kicsit a látószögedből Zsolt programjait, mindet. A beszűkült látásmódod, amiben csak a Zsolt ural el minden szegletet már rég óta - holott a fellépőkről, a műsorokról illene szót váltani leginkább. Tedd félre a múltból egy kicsit a lezajlott programokat, amelyeket nem tukmált ugyan a kutya se rád - hiszen a legtöbb esten ott se voltál... Gondolkozz egy kicsit. Ha idáig képes vagy eljutni, és valóban a közösségért, a műsorválaszték alakulásáért, a jó színvonakú vendégszereplőkért - még jobb, anyagilag is sokkal csábítóbb, szórakoztató, nyereséges előadások megszervezéséért és a nem tudni, milyen kultúráért aggódsz, ami nincs, akkor - uccu neki:

jöjjenek a te saját javaslataid, szerinted milyenek volnának azok a programok, amelyeket te szeretnél, (vagy szerettél volna) a közönség elé vinni. Vagy ... vitetni - mert tudtommal ilyen üdvös próbálkozás részedről az eltelt évtizedek alatt még egyetlen egyszer sem történt / történhetett meg, így ezekről a rendezvényekről a torontói közösség tömegesen és totálisan távol maradt mind a mai napig. Tehát a kultúra, ha ötlet, ha javaslat, ha bármi: ha ott van a fejedben, a pénzes buli, kotorássz elő valamit nekünk - akár egyet, vagy kettőt. Legyen véleményed erről is.

Nem szükséges visszamenni egészen a Reáltanoda utcai iskoláig, nem érdemes kutakodni ötletekért sokat, mi az, ami valóban a miénk, mi az, ami kultúra - hiszen mint ahogy a kritikáidból, észrevételeidből, minősítéseid sokaságából látszik, egy igazi hozzáértő benyomását keltetted - ha érted, miről beszélek. Persze az is lehet, hogy ez az egész egy nagy, hatalmas tévedés részemről...
 

zmaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Bede Fazekas Zsoltnak

Kedves Zsolt!

Természetesen kézségesen állok egy lehetséges beszélgetés vagy ahogy te nevezed vita elé.

Miután neked volt egy kérésed, hogy ne a canadahun-n történjen ez a nyilvános beszélgetés, igy remélem nem vitatod el, hogy nekem is lehet egy szerény kis kérésem, mielőtt erre a beszélgetésre sor kerülne.

Konkrétan mindössze annyi lenne a kérésem, hogy mindazok a volt/jelenlegi vezetőségi tagok, akik aláirásukkal hitelesitették az Értesitőben, a tagságnak kiküldött levélben, a Kék Újságban, és a Független Magyar Rádióban a feleségemről és rólam szóló rossz indulatú és valótlan állitásokat, hogy ugyanezeken a fórumokon jelentessenek meg egy bocsánatkérő nyilatkozatot mindezek valótlanságát elismerve.

Kérlek értesits, amikor mindez megtörtént és utána semmi akadálya a beszélgetésnek!

Üdvözlettel: Maros Zoltán
 

deladunay

Állandó Tag
Állandó Tag
Szegény deladunay is azt írta naív módon, hogy Ritkan irok,ide meg nem is irtam....de teljesen egyetertek!!!!! Pedig itt kezdte a hozzászólásait és 15-ből hatszor éppen ide, ebbe a topikba írt, csak már elfelejtette ... Hát nem furcsa?
Ennyit röviden a hitelességről.
Kedves Rafy vagy ki is vagy!
Naiv csak az lehet,aki nem ismeri a hazatajan torteno dolgokat!
A 6 beirasom(erdekes,hogy van ra idod megszamolni) elenyeszo a Te beirasaidhoz,ezert mertem azt irni,hogy nem szoktam ide irni...es ha a hitelessegemet is megkerdojelezed...legye, de honnan a fenebol tudod ezt es azt,hogy en ki vagyok? Hiteles vagy nem? Hagyjuk egymast kerlek szepen! Koszi
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Egyetlen egy valakiről tudok, aki amióta itt él Kanadában, a magyarokból próbált megélni. Egyedülálló ez alakítás, s mint tudjuk, ismerjük, hosszú-hosszú, sok-sok évtizedeken keresztül űzhető ez az életforma. Kivételes tehetség szükségeltetik hozzá.
Ilyen híres, nevezetes, különleges teljesítményre szerintem születni kell, különben nem megy

Az idézet itt valamilyen oknál fogva megszakadt ...

Én többet is ismerek, bár nem tudom igazán értelmezni ezt a marhaságot. Ezek szerint Magyarországon is bűn ha valaki a magyarokból él meg? Hülyeségeket hordtok itt össze. Kivételes tehetség szükségeltetik hozzá... honnan veszed? A Mamámnak 30 évig egy magyar bejárónője volt. Egy szót sem tudott angolul, nem is tudott volna az angolokból megélni, igy szerinted ,,megélt,, a Nagyanyámból? Rafi Rafi....

Bűnről én nem írtam. Ha valótlanságokat állítasz, hogy lehet az, hogy téged sose zavar? Föl lett dobva itt egy - a Zsoltot szemét módon áztatni szándékozó blődség, ezért írtam - de ha tudsz olyan esetről, hogy egy belga letelepedik Magyarországon, és évtizedeken keresztül az ottani belgálból él, akkor elfogabom a véleményed, ami egyébként úgy látom, szerinted is hülyeség.
 

Vas

Állandó Tag
Állandó Tag
Idézet:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border: 1px inset ;"> Eredeti szerző zmaros
Kedves Zsolt!

Természetesen kézségesen állok egy lehetséges beszélgetés vagy ahogy te nevezed vita elé.

</td> </tr> </tbody></table>
Akkor megiscsak lesz buli.
Fiuk keszuljetek!:!::!:
Én bizony, nem leszek ott.
Az egyetlen téma, amirõl tárgyalnék velük, az a lemondásuk utáni átadási részletekrõl szólna.
Ha zmarosnak van tisztáznivalója velük, ám tegye - az egy prívát ügy. (Melegen ajánlom, vétesse videóra.)
Mert engem, nem tudnának megsérteni. (Ës szerintem, zmarosnak sincs szüksége szerecsenmosásra.)
 

Bobobo

Állandó Tag
Állandó Tag
Rafi a végén még belédszeretek. A kezdeti unalom után, ami jellemezte irásaidat, na meg a seggnyalás - bevállaltad az egész vezetőséget, ami nem semmi - szellemes kezdel lenni.
Rendben van, vegyük úgy, hogy dicsősség a magyarokból megélni, nem bűn. Velem lehet alkudozni még akkor is amikor semmi értelme.
.....Már megint a Zsolt lett feldobva? Nem is tudtam. Mindenesetre értesits ha már visszaesett.
A belga hasonlatod kurva jó. Ilyet már hallottam, igaz a nyulak voltak belgák.
Rafi akarod az orvosom cimét? Segit...:!:
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Gyere cipó, hamm, bekaplak!

Látom, Maros Zoltán újra meggondolta magát, térült-fordult, és miután sunyi módon még Zsolt válasza előtt nyilvánosan megfutamodott a saját ötlete elől - most mégis szeretné, ha a kihívásából lenne valami. Csodás!

Hát nem mondom, jól ki van ez taktikázva, a legújabb variációjában már feltételeket is szeretne, valószínűleg a csúnya leégése hatására gondolt egy nagyot, ha hinni tudnék még ezek után a szavainak és a saját szememnek. Én már nem hiszek neki. Mára már Vaski Gáborral is inkább szóba állna, ő, Maros Zoltán, az ellenálló. Pedig ... hogy fogadkozott: ő ugyan soha, soha, soha, minden kapcsolatot megszakított, blab-blab-bla, blab-blab-blab-bla ...
Még az intézmény nevét is csak körülírta durcizása közben, akkurátusan nagy igyekezettel. Az utóbbi időben ő érzi magát az ügyeletes durci-morci szerepkörben. Teremtőm, segítsd meg az elesettet!

Most meg, nicsak, mi történt: Gyere cipó, hamm bekaplak!

Idézet:
<TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%"><TBODY><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-RIGHT: 1px inset" class=alt2>Eredeti szerző zmaros
Kedves Zsolt!

Természetesen kézségesen állok egy lehetséges beszélgetés vagy ahogy te nevezed vita elé.




</TD></TR></TBODY></TABLE>
Akkor megiscsak lesz buli.

Fiuk keszuljetek!:!::!:


De ez - hülyeség, szempillantás alatt megváltozott a szokásos stílusa is, fordult egyet megint a korábbi önmagához képest. Hol így, hol úgy! Most hirtelenjében ... készséges. És kapkod, feltételek után. Lehet, ez az utolsó fűszál, belekapaszkodik bármibe, ha már a zavarodottságából már nem talál más kiutat. Talán valaki jóindulatúan szólhatott neki, hogy az itt olvasható nyakatekeredett megszólalásaival lehetőleg ne menjen emberek közelébe. És íme, itt az eredmény, most néhány sorral minden korábbi gyagyasága helyrehozható. Talán. Mert a nagy átlag, az emberek úgyis csak legfeljebb három napra emlékeznek vissza, mi történt, ki mit mondott ...
S miért kellene ezen csodálkozni, igaza van Maros úrnak! De csakis utólag.
Ki tudná emlékezetből, mi történt az utóbbi hónapokban, vagy azokban az években, amikor még a Torontói Magyar Ház vezetőségében tevékenykedett? Azt már nagyon sokan nem tudják. Pl. csak egyet említek: Maros úr felügyelte a Ház WEB-oldalát, az adatbázist, ami az ő felügyelete és a csak rá jellemző munkássága alatt szőrén-szálán eltűnt a NET-ről.

Nem tudom, hány ezres a kár, és azt se, ebből mennyi ezrest szándékozik a Háznak megtéríteni Maros úr. Az is lehet, hogy semmit se ... Az ilyen és hasonló eseteire szokás azt mondani: Ügyes!
 

covergirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Funkcionalis analfabeta = olvasni tud ugyan, de nem erti mit olvas = ir ugyan, de irasanak nincs ertelme = Rafysah2

Jo magyar mondas: sok beszednek sok az alja.
Rafysah2-Lajostol meg csak az aljat lattuk.
Szemelyeskedni, piszkolodni kivaloan tud. (Vas, Ambator, Bobobo, Pufi, stb., most Maros van soron), erdemlegeset nem produkal.
Talan megbizasbol, fizetesert teszi, ki tudja. A Haz hitelebol meg erre is telik.
A lenyegrol nem szol: hol tart a konyvelokkel valo talalkozo megszervezesevel? Felvette mar a kapcsolatot valakivel? Datum, helyszin?
Varjuk a hireket.

Hajra Lajos!
 

Ámbátor

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem hiszem, hogy a Haznak jelenleg lenne konyveloje.
A regi azert tavozott, mert annyi volt a disznosag, hogy azt nem vallalhatta tovabb.
Az uj konyvelonek at kell vennie a disznosagokat es felelosseget vallalnia a jelenlegi botranyos allapotokert. Azt pedig egy hitelkepes konyvelo nem engedheti meg maganak. Kulonosen nem ingyen.
A helyzet az, hogy nagyon nehez lesz konyvelot talalni.
 

csinompalko1

Állandó Tag
Állandó Tag
Felhaborito!!

Fehaborito ez a negativ hozzaallas es velemeny a MH-al kapcsolatban.

Minden rendben a hazban, a legtokeletesebb kezek iranyitjak a legjobb iranyba az utolso fellegvarat a hazai demokracianak.

A penzugyi helyzet sokkal jobb mint azt barki gondolna a kivalo gazdalkodas eredmenyekeppen. Ott ahol professzionista szakemberek iranyitjak a munkat ott soha nem latott eredmenyeket lehet elerni.

Az egyetlen problem a helyi emigracioval van, amely olyan amilyen (ez egy idezet volt a Kulturos Igazgatotol).

Mindez persze nem veszi el a kedvunket attol, hogy szinvonalasabbnal szinvonalasabb musorokkal tomjuk meg a hazat, ugy hogy a vegen az kipuposodik. (idezet az ex-elnoktol).

Persze, ha meg ez sem tetszik sokaknak, akkor vehetik a kalapjukat vagy kizarjuk oket (idezet az elnoktol).

Mint mindenki latja, nekunk mindenre van megoldasunk, mert mi mindenre fel vagyunk keszulve.
Nov 8.-ra mar szervezzuk a gardat es a csendorseget, hogy rend legyen mar vegre.:!:

Miert nem lehet vegre mar beletorodni a megvaltoztathatatlanba:
- mi okosabbak vagyunk mint te (idezet az ex-elnoktol)
- te ne csinalj cirkuszt az en hazambol (idezet az ex-elnoktol)
- Morvai Krisztina a mi peldakepunk es magyarsagunk jelkepe (idezet a kulturostol)
- ez a mi hazunk a mi varunk (idezet egy oreg asszonytol)


Hajra Magyarok! Hajra Magyar Haz!
 

Bobobo

Állandó Tag
Állandó Tag
Ámbátor azt kellene mondjam, az lehetetlen. Amint korábban kiderült a Simli le lett cserélve Quickre, ami azt jelenti, hogy új fiú vagy lány van a láthatáron és harmonizal a Vaskival. C-dúrban játszák le a kiadásokat és F mollba a bevételeket. Az egyenleg pedig szükitett szeptinben jelentkezik. Magyar Tamás a superviser mert már ehhez is ért, ha felkérik rá. Végre egy flexibilis fregoli. Csak a Házzal nem tudni mi van? Hülyeség, van vele egyáltalán valami? Azt igérte Kata mama, hogy idejében meg tudunk mindent. Már csak azt kell mondani a következő 250 ezerre, hogy OK és minden megy a mint a karika csapás. A Banda muzsikál, mi meg mulatunk. Oda se neki! Lesz még ünnep a mi utcánkban...:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 

covergirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem hiszem, hogy a Haznak jelenleg lenne konyveloje.
A regi azert tavozott, mert annyi volt a disznosag, hogy azt nem vallalhatta tovabb.
Az uj konyvelonek at kell vennie a disznosagokat es felelosseget vallalnia a jelenlegi botranyos allapotokert. Azt pedig egy hitelkepes konyvelo nem engedheti meg maganak. Kulonosen nem ingyen.
A helyzet az, hogy nagyon nehez lesz konyvelot talalni.

Egyetertek a fentiekkel.
Csak tisztazni szeretnem, hogy a talalkozot a regi konyvelokkel javasoltam.
Ha jol emlekszem azzal indult az egesz zurzavar (ami lathatolag napjainkban is tart), hogy turpissagot fedeztek fel a konyvelesben a kolcsonnel kapcsolatban. Ennek a reszleteirol kellene hallani, hiszen ez volt a "veg kezdete". Ennek a talalkozonak a megszervezesere kertem Rafit. Szemmel lathatolag szoros kapcsolatban all a jelenlegi vezetoseggel, biztos intezkedik, hiszen o is szeretne tudni mi is zajlott le valojaban.
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Egyetertek a fentiekkel.
Csak tisztazni szeretnem, hogy a talalkozot a regi konyvelokkel javasoltam.
Ha jol emlekszem azzal indult az egesz zurzavar (ami lathatolag napjainkban is tart), hogy turpissagot fedeztek fel a konyvelesben a kolcsonnel kapcsolatban. Ennek a reszleteirol kellene hallani, hiszen ez volt a "veg kezdete". Ennek a talalkozonak a megszervezesere kertem Rafit. Szemmel lathatolag szoros kapcsolatban all a jelenlegi vezetoseggel, biztos intezkedik, hiszen o is szeretne tudni mi is zajlott le valojaban.

Ácsi! Ácsi!

Mielőtt tovább hergelnétek önmagatokat valami elképesztő szövevényes, kalandos, végtelen történetekbe, és ráadásul a gyanútlan olvasókat bevinnétek még jobban az erdőbe, spékelve, hablatyolva, összekuszálnátok ezeket a mocskos madzagokat, amit itt rántgattok az orrunk előtt. Először is azt javaslom, öntsünk tiszta vizet végre a madzagokra, amibe alaposan belegabalyodtatok. Aztán próbáljatok megszabadulni a kényszerképzeteitektől is.

Olvasgassátok el az eredeti Maros féle verziót, az eredeti kihívást:

Az is itt van a kihívás, a sorok között, (csak egy kis emlékeztető Maros úrnak, mert rákente Zsoltra még azt is, hogy ő az, aki vitát emlegetett) tehát akkor: miért nevezte B.F. Zsolt vitának a vitát ...












<TABLE id=post1623378 class=tborder border=0 cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center><TBODY id=collapseobj_postbit_1623378><TR vAlign=top><TD class=userinfo_bg width=175>zmaros<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_1623378", true); </SCRIPT>
Állandó Tag

Státusz: Nem elérhető
Üzenet: 41
Regisztrált:: Apr 2009
Hol: Toronto













</TD><TD id=td_post_1623378 class=alt2 height="100%" vAlign=top>

(#1248)
<!-- icon and title -->Vita/beszelgetes - <!-- status icon and date --><!-- status icon and date -->2009-07-17, 05:37 AM <!-- / status icon and date -->









<HR>


<!-- message -->Tudod Pufi ez erdekes.

Engem vagy a Sandort nem hivtak meg egy nyilvanos vitara.
Bar a Vaskival nem szivesen ulnek le sehol mindazok utan amit csinalt, de ha a tisztazo szandekot latnam rajtuk vagy azt, hogy emberi modon a megbanas legkisebb jelet felmutatnak, akkor talan megis.

Igazabol egy olyan vita/beszelgetes lehetne erdekes ahol Te a Sanyi es en az egyik oldalon es a Bede, Vaski es Szabo a masik oldalon, es johetne a Kovessy Zsolt felvenni, hogy ne legyen sumakolas.
Lehet, hogy egy ilyen nyilvanos vitahoz az emlitettek nem lennenek eleg batrak, vagy talan felnenek a nyilvanossagtol.
Bede Fazekas Zsolt ezennel kihivlak benneteket egy ilyen vitara.
<!-- / message --><!-- sig -->
<HR>



Covergirl. Túl sok olyan állításod és kijelentésed gyűlt már itt össze, amiknek semmi köze a valósághoz. Ráadásul rendszeresen mindíg az én nyakamba próbálod varrni ... ejjnye! Maros úr három embert hívott ki vitázni, hárman lettek volna Marosék. Pufi már korábban kimenekült, Sanyi meg egyáltalán nem hajlandó megjelenni a mindent eldöntő szembenézésre.


Maradt a kihívó Maros Zoltán, egymaga ... három ellenében. Nos, mi lesz ebből? Kövessy Zsolban bizakodom egyfolytában - remélem, levideózza majd ezt is! Jolanda néni, innen a szomszédból, már alig várja, veletek együtt!










</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Ámbátor

Állandó Tag
Állandó Tag
Es ettol az embertelen szofosasbol lesz a Magyar Haznak konyveloje?
Meg kulturaja?
Meg penze?

Ugyan ki az a megveszekedett idiota, aki ezt el tudna kepzelni?
 

covergirl

Állandó Tag
Állandó Tag
A Rafi-Lajos szofosasabol egy dolog vilagosan kiderul: a (volt)konyvelokkel valo beszelgetes nem erdekli. Pedig annak eredmenyekent bizonyara le lehetne mosni azt a bizonyos madzagot. Kerdes az, hogy a szenny amit lemosunk kire szallna. Talan a vezetosegre? Bizonyara ezert az erdektelenseg a vita megszervezesere.
Sokszor a le nem irt dolgok tobbet mondanak mint a leirtak.
Rafi-Lajosunkat addig nem kell komolyan venni mig a TENYEKEN alapulo tortenesek kideritesere nem hajlando lepeseket tenni.
Valoszinuleg o is tudja, hogy akkor elvesztene az ugyet.
Marad a szofosas.
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
Kerdes az, hogy a szenny amit lemosunk kire szallna. Talan a vezetosegre? Bizonyara ezert az erdektelenseg a vita megszervezesere.
Sokszor a le nem irt dolgok tobbet mondanak mint a leirtak.
...


Hmm. Aki unja, vagy nem érdeki amit írok, az itt álljon meg, és ne olvasson tovább.



Az érdektelenség volt ugyan, kedves Covergirl, és még van is - de pillanatnyilag Maros Zoltánnál például elmúlt. Mégis szeretne vitázni!

Pufi makacsul kinnt marad ebből a vitakörből. Nem óhajt szembenézni Vaski Gáborral, de a Zsolttal se. Már nem először húzta ki magát Pufi, mint tudjuk, legutóbb a Zsolt által felkínált élő adású, vágatlan rádiós beszélgetést kerülte ki angolosan, azt a kitűnő lehetőséget, amiben néhány korábbi nyilvánosságra került vádaskodását tisztázni lehetett volna a nagyközönség előtt, s természetesen a célokat is. Tisztázni lehetett volna - ami általatok úgy lett itt fixre beálltva a ti oldalatokról az olvasók előtt, hogy a vezetőség fél, titkolózik, azt csinálnak, amit akarnak, nincs a részükről tájékoztatás, nem válaszolnak a kérdésekre, nem veszik figyelembe a tagság és a helyi magyarság véleményét, kritikáját, a vádaskodásokról és minden másról hallgatnak ... stb. stb. stb ... - szerintetek.

A szembenézést, a kihívást, a vitát B.F. Zsolt ill. Vaski Gáborék elfogadták, de Pufi íme; stílusosan megint sehogy se akarja. Sanyi a kiállós a Maros Zoltán tervezte nyilvános vitában rész vállalók sorában, ő sem vállaja nyilvánosan a véleményét, illetve az a teljes igazság, hogy Sanyi benne se volt, csak a rendező Maros úr kezdeti ötletszintjén merült fel az ő neve is a sorban - gondolom bizalomból, mint a másik kettő jelölté, bízva a képességeikben, a tudásukban, felkészültségükben - legyenek ők a csapattagok Maros úr mellet ... de ez nem sikerült.
Mára már csapat sincs. Maros Zoltán egyedül maradt.

Sajnálom ...
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Sanyi a kiállós a Maros Zoltán tervezte nyilvános vitában rész vállalók sorában, ő sem vállaja nyilvánosan a véleményét, illetve az a teljes igazság, hogy Sanyi benne se volt, csak a rendező Maros úr kezdeti ötletszintjén merült fel az ő neve is a sorban -

Meglepo,hogy igy latod, mert ha valahol itt aztan nyilvanosan vallaltak az emlitett szereplok a nevuket es beirasaikat.Ellenben te Rafika nem vallalod fel a szemelyedet nevedet,igy mar tobbszor is leirtam eleg furcsa szova tened azt amit te nem vallalsz fel.
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Balek vagyok, már csak a nevem miatt is mégegyszer utoljára leirom, hogy mi történt.
Gaál Csaba nov 3-án a Közgyülésen (legfőbb fórum) felolvasott egy Nyilatkozatot amelyet 5 egzisztáló igazgató irt alá! Eddig tudod követni Rafi? Abban az állt, hogy Vaski Gábor 500 ezer dollár mortgage-ot vett fel a Házra a Banknál. Közben az is kiderült, hogy ezt a kölcsönt a Ház hamis könyvelési adatok alapján kapta meg! Vaski azzal védekezett, hogy nem ő hamisitotta meg az adatokat, hanem egy bróker. (Névtelen bróker! Ki bizta meg, ki irta alá a final copyt? Válasz nincs a mai napig. Valaki csak alá irta!) Erre a hirre ajánlottam a Televizió nyilvánosságát Vaski Gábornak és Szabó Katalinnak. Előre közöltem, hogy csak ez a kérdéskör érdekel. Ha nem történt szabálytalanság akkor ez az interjú hasznos lehet a fentiek számára. Közben bejelentkezett a Koszó csoport. Ők is kértek lehetőséget. Erre felhivtam Szabó Katalint hogy jan 10-i műsorban ők lesznek a Vaskival és 17-én a Koszó és mégvalaki. Erre az utolsó pillanatban lemondták az interjut azzal a felkiálltással, hogy ők nem ülnek le a Koszóval. Ha követitek akkor kiderül, hogy senki nem akarta őket összeültetni.
S Rafikám itt még szó sem volt a Bede meghivásáról. A Bede meghivása a választás után jött némi felszólitásra - azt találtam mondani, hogy a Bede már volt az én TV műsoromban de én még nem voltam az ő rádió műsorában. Nos erre már elröhögtem magam. Mit gondol a Bede kivel áll szemben? Bácsikájával lehet, velem nem ilyen jellemtelenül viselkedni. Ennyi az egész. A többit hozzáteheted. Elfutottam, elbujtam, stb... Te még nem ismersz engem Rafi, már előfordult, hogy oda mertem állni az igazam mellé. Te mikor? - s ha valamit nem tudsz, ne okoskodj itt. Vegyél egy tükröt és köpd le.
Pufi makacsul kinnt marad ebből a vitakörből.
Nem makacsul, szándékosan. Nincsennek vitapartnerek...
 

Rafysah2

Kitiltott (BANned)
... Te még nem ismersz engem Rafi, már előfordult, hogy oda mertem állni az igazam mellé. Te mikor? - s ha valamit nem tudsz, ne okoskodj itt. Vegyél egy tükröt és köpd le.
Nem makacsul, szándékosan. Nincsennek vitapartnerek...

Szóval azt mondod, hogy "jellemtelenül " ...
Akkor ez a tükrös dolog - Leköpni? Ez milyen?

Rajtad már az se segítene, olyan helyzetben, amibe belelavíroztag magad a hosszú évek során a magad kultúrájával. Badarság lenne másokat okolni mindezért, a szavaid a te szavaid, a tetteid a te tetteid. Vége a mesének.
A valóság: volt, amikor oda mertél állni az igazad mellé. Helyes. De most nem állsz oda, a rádióban sem álltál oda, mert ... és szabadkozz csak, szabadkozz, magyarázhatod ahogy akarod, de a lényeg: és most mégegyszer ...

Badarság lenne másokat okolni mindezért, a szavaid a te szavaid, a tetteid a te tetteid.

Jó éjt!
 
Oldal tetejére