Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Dr. Bárdossy S.

Állandó Tag
Állandó Tag
Márai eszében, Petőfi dühében,
Pilinszky lelkében és Wass Albert szívében


hogy kerulnek ezek egy csoportba?
Kedves Pufi!

A "hogy kerulnek ezek egy csoportba?" kérdésedet nem értem! Mire gondoltál, ha kifejtenéd érthetőbben.
Az "ezek"-et sem értem, talán őket akartál írni, ugye?:confused:
Az általad idézett szövegrész az Ismerős Arcok - Hegyeket nézek című számából való. Nyerges Attila a zenekar lelke, frontembere, szövegköltője jegyzi ennek a számnak a szövegét. Erről a dalról, amelyikben az inkriminált idézeted is benne foglaltatik Nyerges Attila így vélekedik:
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CSZABJZ%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->
"Azt próbáltam megfogalmazni, mit jelent nekem a „Haza”. Kerülve a közhelyeket, a „nagyszavakat”, lehetőleg olyan hétköznapi, szinte észrevehetetlen fogalmakkal, melyek fontosságának talán nem is tulajdonítunk jelentőséget, ám ha hiányoznának az életünkből, sokkal szegényebbek lennénk.<o></o>
És igen… A gazemberek szintén az én hazám részei, és éppen ezért van jogom fellépni ellenük.<o></o>
Ez a dal maga a hazaszeretet, és az a sor benne, főhajtás Szögi Lajos tanár úr és családja előtt."


Csak ismételni tudom magamat: Jó szórakozást mindenkinek a szombati koncerthez!!! \\m/\\m/\\m/
(Bárcsak én is átugorhatnék holnap Torontóba.):656:


Üdvözlettel: Dr. Bárdossy S. (London):D
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Dr. Bárdossy S.

Azert azt nem mondhatod ,hogy nem politikai toltetu ez az idezet.
Nem mindenki ugy ertelmezi ,a hazaszeretetet,ahogy ezek a sorok sugaljak.
Abban is biztos lehetsz, a kint elok valamennyien, tisztelik es szeretik uj hazajukat, az o hazaval egyetemben.

A koncert biztos nagy siker lesz, aki akar az el fog menni.
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves dr.Bardossy Zsolt ha az ember nem akar valamit megerteni azt nem erti meg. Most figyelj: nekem nem fer meg 2 sorban Marai a polgar, Petofi a forradalmar, Pilinszky a tisztasag es az emberi mivoltabol kivetkozott antiszemita Wass Albert.
Nyerges Attila a Szogi Lajos tanar ur hasonalataban is csak akkor lehet hazafi, ha a ciganyok ellen elkovetett atrocitasokat ugyaugy eliteli, nem lezarja azzal, hogy gazemberek szintén az én hazám részei, és éppen ezért van jogom fellépni ellenük.<O></O>

Hat persze. Lecket kellene venni demokraciabol... doktor ur

De semmi baj... ismerosek ezek az arcok... vagy 80 evunk volt ra...
 

zmaros

Állandó Tag
Állandó Tag
Informacioink szerint marcius 25-en egy megbeszeles lesz a torontoi Magyar Hazban a szervezetek reszere, melyben az uj hazzal kapcsolatos elkepzeleseket kerulnek szoba.

Ugy tunik a haz eladasa megtortent, johet a penzkoltes!

Meg nem erositett hirek szerint a Fuggetlen Magyar Radio meghivast kapott erre az alkalomra, de az ingyenreklamok tomkeleget a MH szamara szolgaltato es Vaski altal feljelentett Kanadai Magyar TV nincs a meghivottak listajan. Biztos ennek is oka van!


Pufi!

Hogy lehet, hogy Te nem kaptál meghivót erre a találkozóra?
A MH csak kihasznál téged, de mint média nem becsül semmire?

Üdv: Zoli
 

Parameter

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném megköszönni a Kanadából, és a nagyvilágból érkezett pozitív hozzászólásokat. Jól fog esni a zenekarnak!
Vasárnap (a koncert után) Galambos Nándinak, és Nyerges Attilának megmutatom ezt a fórumot.
Elöbb nem; nehogy elrontsa amúgy nagyon jó hangulatukat.

Írom mindazoknak, akik szeretik (velem együtt) ezt a zenekart, hogy nagyon jól érzik magukat Torontóban. Mivel nem csak az egyik legjobb magyar zenekarról van szó, de rendkívül jó emberek is, ezért ahová mennek, ott barátsággal és szeretettel fogadják öket. Ez pedig különösen kellemessé teszi az itt tartózkodást!

Ahhoz képest, hogy a zenekar amit elért, öneröböl érte el, minden egyes lemeze szerzöi kiadás (nem áll mögöttük egyetlen nagy kiadó sem!), ök szervezik a koncertjeiket (nincs fizetet manager); az idei Fonogram díjért, az öt legjobban futottak!
Milyen kár, hogy Kosaras Vilmos, ahelyett, hogy interjút készítene Magyarország egyik legjobb zenekarával, inkább fasisztázza öket!

Akit érdekel, ma este a torontói magyar rádióban megismétlem azt az interjút, ami Nyerges Attilával készült. Torontói idö szerint 5-töl 7-ig. www.am530.ca (élö)

Bede Fazekas Zsolt
Magyar Ház kult. ig.
 
Köszönjük Bede Fazekas Zsolt!

Mi itthon nagyon izgulunk a fiúkért, mert nem szeretnénk, ha csalódnának. Ha tudnál nekünk fotókkal egy kis beszámolót tartani a koncertről, azt nagyon megköszönnénk!
Üdvözlet
Jucus
 

Dr. Bárdossy S.

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Melitta!
Azert azt nem mondhatod ,hogy nem politikai toltetu ez az idezet.
Nem mondtam, de a politikát ugye mindenbe bele lehet látni, csak akarni kell.
Nem mindenki ugy ertelmezi ,a hazaszeretetet,ahogy ezek a sorok sugaljak.
Nem is várható el, hogy mindenki egyformán értelmezzen dolgokat. Ettől kerek a világ, hogy különbözőek vagyunk.
Abban is biztos lehetsz, a kint elok valamennyien, tisztelik es szeretik uj hazajukat, az o hazaval egyetemben.
Mivel kint élek én is (bár nem Torontóban), ezzel kapcsolatban sajnos vannak negatív tapasztalataim is...
De az lenne a követendő, amit te is írtál.
A koncert biztos nagy siker lesz, aki akar az el fog menni.
Az tuti szerintem is, hogy a koncert nagy siker lesz!
Csak attól félek, ha az Ismerős Arcokat (teljesen alaptalanul) fasiszta :confused: titulussal illetik, akkor talán sokan nem akaróznak el sem menni a mai koncertjükre. Pedig:

É R D E M E S !!!\\m/\\m/\\m/

Üdvözlettel: Dr. Bárdossy S. (London):grin:
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Bede a szemetkedeseidet visszautasitom, en nem fasisztaztam le a zenekart. Jobb lenne azzal torodnel ami a dolgod s nem velem foglalkoznal.
A televizio pedig oda megy ki ahova meghivjak es nem feljelentik.
Egyebkent nem ertem mit sirsz itt kaptad a legnagyobb ingyen reklamot.
 

Dr. Bárdossy S.

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pufi!
Kedves dr.Bardossy Zsolt ha az ember nem akar valamit megerteni azt nem erti meg. Most figyelj: nekem nem fer meg 2 sorban Marai a polgar, Petofi a forradalmar, Pilinszky a tisztasag es az emberi mivoltabol kivetkozott antiszemita Wass Albert.
Bár Zsolt nem vagyok, de próbálom (akarom) megérteni, hogy miért nem férnek meg neked 2 sorban a felsorolt emberek. De, ha szerinted Wass Albert emberi mivoltából kivetkőzött antiszemita, akkor az általam tőle elolvasott több tucat könyv és sok-sok ezer oldal értelmezésével lehet a bajom, mert én "sajnos" semmi ilyet nem tapasztaltam tőle, sőt... De én legalább elolvastam tőle szinte az összes könyvet, és így alkotok véleményt róla.
Nyerges Attila a Szogi Lajos tanar ur hasonalataban is csak akkor lehet hazafi, ha a ciganyok ellen elkovetett atrocitasokat ugyaugy eliteli, nem lezarja azzal, hogy gazemberek szintén az én hazám részei, és éppen ezért van jogom fellépni ellenük.<o></o>
Szerintem Nyerges Attila is elítéli a cigányok ellen elkövetett atrocitásokat, mert szerintem és remélem Attila szerint sem ez az elintézési módja a magyarországi cigány problémának. Mert, hogy óriási a probléma ezen a téren odahaza, az biztos. Ha pedig odahaza csak fele annyira lennének olyan hazafiak az emberek, mint Nyerges Attila, akkor ez a kis ország már régen nem itt tartana.
Hat persze. Lecket kellene venni demokraciabol... doktor ur
De semmi baj... ismerosek ezek az arcok... vagy 80 evunk volt ra...
University of Oxford és több mint 20 év londoni élet után nem hiszem, hogy nekem be kellene iratkoznom a demokrácia iskolájába... Nem otthon Magyarországon szocializálódtam és demokratizálódtam, már ha egyáltalán még demokrata vagyok???:confused: Remélem...
Ha pedig Torontóban a híd építésére van szükségetek magyar és magyar között, akkor erre a legjobb alkalom a ma esti Ismerős Arcok koncert lenne. Remélem Pufi te elmész, és személyesen éled meg, hogy mit ad nekünk ez a zenekar a muzsikájával és a gondolataival. Lélekben felemel, megtisztít, és új dimenzióba helyezi a magyarságtudatunkat.

Na csak ennyit akartam, nem többet. Aki tervezi a ma estéjét: annak tiszta szívvel ajánlom a fiúk koncertjét. A zenészek lélekben már hangolnak, és egy kis darabka Magyarországot visznek minden kinti magyarnak:

csak úgy egyszerűen, TISZTA SZÍVVEL!!! ;)

\\m/\\m/\\m/

Üdvözlettel: Dr. Bárdossy S. (London):grin:
 

Parameter

Állandó Tag
Állandó Tag
Bede a szemetkedeseidet visszautasitom, en nem fasisztaztam le a zenekart. Jobb lenne azzal torodnel ami a dolgod s nem velem foglalkoznal.
A televizio pedig oda megy ki ahova meghivjak es nem feljelentik.
Egyebkent nem ertem mit sirsz itt kaptad a legnagyobb ingyen reklamot.

Téged meg kell kérni az interjúra?
Engem senki sem hívott, én hívtam a zenekart, és kértem talákozót egy interjúra!
A reklámot köszönöm!

Megyek a dolgomra, és kérlek te is foglalkozz valaki mással, ne az Ismerös Arcokkal; ha már jegyet nem vettél a koncertre!

Bede Fazekas Zsolt
 

wahine

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Sajnálom, hogy egy magyar zenekar koncertje ilyen nagy hullámokat vert! Pedig még nem is hallottátok:) Mi itt nagyon szeretjük őket, nagyra értékeljük a tehetségüket, és köszönjük, hogy meghívták a Magyar Házba. Higyjétek el, hogy ez a zene NEM politika, hanem hazaszeretet. Miért ne szerethetné egy magyar is a hazáját itthonról? Miért kell mindig valami háttér-dolgot belekeverni? Az lehet, hogy a torontoi Magyar Házzal gondok vannak -azt mi innen távolról nem tudhatjuk-, de mégis nagyra értékeljük (nagyon sokan itthoni magyarok), hogy próbálnak színvonalas műsorokat készíteni. Vendég előadókat meghívni. Innen köszönöm azoknak a családoknak akik vendégül látják az együttes tagjait, és 1-1 hozzátartozójukat, és a szervezőknek, hogy olyan kedvesek és igazi "magyaros" vendéglátást biztosítanak nekik. Biztos, hogy a mai koncerttel meghálálják, mert nekik is fontos, hogy MINDEN magyar együtt lehessen. Nem véletlenül járták végig egész Magyarországot, és a környező magyar területeket, és mindenhol nagy sikerük volt, van, és lesz. Ebben nincs semmi rossz szándék, sem fasizmus. Már akinek érthető???
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Dr. Bárdossy urnak kifejezetten.
Remélem Pufi te elmész, és személyesen éled meg, hogy mit ad nekünk ez a zenekar a muzsikájával és a gondolataival. Lélekben felemel, megtisztít, és új dimenzióba helyezi a magyarságtudatunkat.

Sajnos nem megyek el, de ahhoz ennek az ,,eszmecserenek,, semmi koze. Sajnos egeszsegileg nem vagyok tul jol es nem tudok lepcsozni. (Csak ennyi) Ami a bandat illeti van toluk egy DVD-m. Hogy milyen a banda az egy dolog, de az mindenkeppen figyelemre melto, hogy milyen a kapcsolatuk a kozonseggel. Valamit jol kell csinalni ahhoz, hogy ,,vigyem,, magammal a kozonseget. Marpedig azon a DVDn egyutt enekel a szolistaval a kozoseg. De hogy ehhez miert kell az altalad vegigolvasott Wass Albert - es Te nem talaltal semmi kivetnivalot a munkassagaban - meglepett. Ugyanis tudom a romanokkal lehet takarodzni, de azzal azert talalkoznod kellett volna, hogy az altalad olvasott Wass Albert halara lett itelve es itt Amerikaban uszta meg az akasztast. Lehet elfogultnak titulalni dolgokat, de azert a veletlenek se veletlenek. Na most ha Neked ebbe belefer az hogy: Lélekben felemel, megtisztít, és új dimenzióba helyezi a magyarságtudatunkat. az a Te dolgod, de nevard el tolem is.
Apropo Te tudnad definialni mit jelent az, hogy magyarsagtudat? Ugyanis ez itt egy nagy divat - marmint erre hivatkozni, de meg embert nem talaltam aki valami ertelmes magyarazattal szolgalt volna erre a kerdesemre. Mert ugye magyarnak szulettem, magyarkent szocializalodtam, magyarkent eltem eddig, sot meg tettem is par dolgot a magyarsagomert, es tudom hogy magyar vagyok. Nos akkor mi a magyarsagtudat? Ugyanis a felsorolasom onmagaert beszel. De ismerek itt urakat, akik nagy kokardaval jelentek meg koztunk par eve es akinek nem volt nagy kokardaja az mar gyanus volt. Ha figyeltel, akkor lathattad, hogy ma mar nem olyan fontos a kokarda. A meretein le lehet merni.
Tehat amikor az ember Oxfordra hivatkozva letarol egy vitat, akkor ugye az se mindegy, hogy van e magyarsagtudata.
Sok szerencset Neked, de a Zsolt provokacio volt, bejott.
 

hasangy

Kitiltott (BANned)
Kedves dr.Bardossy Zsolt ha az ember nem akar valamit megerteni azt nem erti meg. Most figyelj: nekem nem fer meg 2 sorban Marai a polgar, Petofi a forradalmar, Pilinszky a tisztasag es az emberi mivoltabol kivetkozott antiszemita Wass Albert.
Nyerges Attila a Szogi Lajos tanar ur hasonalataban is csak akkor lehet hazafi, ha a ciganyok ellen elkovetett atrocitasokat ugyaugy eliteli, nem lezarja azzal, hogy gazemberek szintén az én hazám részei, és éppen ezért van jogom fellépni ellenük.<o></o>

Hat persze. Lecket kellene venni demokraciabol... doktor ur

De semmi baj... ismerosek ezek az arcok... vagy 80 evunk volt ra...

A velemenyemet nem tudjak ignoralni, ez a fontos.

De sokan nem is vagyunk kivancsiak ra!
 

hasangy

Kitiltott (BANned)
Bede a szemetkedeseidet visszautasitom, en nem fasisztaztam le a zenekart. Jobb lenne azzal torodnel ami a dolgod s nem velem foglalkoznal.
A televizio pedig oda megy ki ahova meghivjak es nem feljelentik.
Egyebkent nem ertem mit sirsz itt kaptad a legnagyobb ingyen reklamot.

A televizio pedig oda megy ki ahova meghivjak

Ez valami uj dolog ?Bezzeg ha a
Pa-Dö-Dő jonne akkor ott lennel.





http://www.padodo.hu/


http://www.padodo.hu/
 

Dr. Bárdossy S.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok szerencset Neked, de a Zsolt provokacio volt, bejott.
Kedves Pufi!

Hát jól be lettem provokálva a Zsolt névvel, szerinted, bár ez nem tudom mire volt jó? :confused: No, mindegy...
Sajnálom, hogy az egészségi állapotod korlátoz a szabad mozgásodban, és nem tudod a koncertet meglátogatni. (pedig a fiúk épp most varázsolják el a torontói közönséget :D)
Jól látod, hogy valamit jól csinál a zenekar, mert viszi a közönséget magával, és az egész koncertet végig énekli a közönség a bandával. Igen jó a kapcsolatuk a közönséggel. Koncert előtt, alatt, és után is.
Igen abban igazad van, hogy Wass Albertet háborús bűnök miatt elítélték. No de hol és milyen körülmények között? Romániában, azokban a vérzivataros időkben, és koncepciós perben. Igen terjedelmes tényfeltáró anyagokat olvastam el ebben a témában már korábban, pontosan tudom az eseményeket, és azok mozgató rugóit. Igen, menekülve kellett elhagyni a hazáját, mint ahogy sajnos nagyok sok embernek 56-ban is, amikor szintén koncepciós perek voltak ezer számra kilátásban azoknak, akik eljöttek egy szál ruhában Magyarországról. Igen úgy, mint ahogy az én egyik nagyon közeli rokonom is tette...
A magyarságtudat pedig az mind, amit felsoroltál, és lehetne még folytatni a sort, de nem tenném, mert ezeket mindenki tudja ott a lelkében legbelül. A magyarságtudatot pedig a legkevésbé sem a kokárda, vagy annak a mérete határozza meg, hanem az, hogy a szívedben mi van.
Oxfordi diplomámra pedig nem azért hivatkoztam, hogy "letaroljam" a "vitát?", hanem azért, hogy talán utaljak arra, hogy nem igen kell nekem korrepetáltatnom magam demokráciából. És ugye az oxfordi diploma és a magyarságtudat nem egymást kizáró dolog, sőt...;)
No én Pufi ezennel kívánok neked mielőbbi jobbulást az egészségi állapotodban, hogy mihamarabb utána tudjál menni személyesen is ennek a remek magyar zenekarnak. Good luck!!! :D
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CSZABJZ%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->
Quot capita, tot sententiae.

Üdvözlettel: Dr. Bárdossy S. (London):grin:
 

Bumm

Állandó Tag
Állandó Tag
Wass Albert

Tudtommal Wass Albert gyilkosság miatt került abba a helyzetbe, hogy menekülnie kellett.

"A román Néptörvényszék 1946 tavaszán Wass Albertet távollétében halálra ítélte háborús bűnökért és gyilkosságért. Azzal vádolták, hogy 1940-ben az Észak-Erdélybe bevonuló magyar csapatoknak parancsba adta egy ortodox pap családjának és néhány románnak, a helyi zsidó kereskedőnek és családjának, valamint az ortodox román pópának és annak magyar szolgálójának a kivégzését."

Ez azért nem volt annyira általános dolog és az emberek nagy tömege 56-ban sem gyilkolás miatt menekült el Magyarországról.

by the way: Hányan voltak a koncerten?
 

bbarna

Állandó Tag
Állandó Tag
Ismerős Arcok

Kitűnő volt a koncert. Nagy sikerük volt. Becslésem szerint kb. 250-en voltunk. Sokan fényképeztek, majd biztos lesz részletes beszámoló, jó képekkel. Addig itt van az én emléklapom az estéről.


</PRE>
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
hasangy
A televizio pedig oda megy ki ahova meghivjak

Ez valami uj dolog ?Bezzeg ha a
Pa-Dö-Dő jonne akkor ott lennel.

a Pa Dö Dő az más azokkal egy súlycsoportban vagyok...

(Apropo a Pa Dö Dőt azt én hozattam ki)
 
Oldal tetejére