Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

covergirl

Állandó Tag
Állandó Tag
[B írta:
Fennt volt az interneten az a felvétel, amit a sápítozó ajtófúrók készítettek a saját behatolási akciójukról, amikor a MH-ba bejutottak a Vaski-ellenesek. De már levették ezt a videót, nincs sehol, titkosították, önmagukat cenzúrázták, letörölték a videójeleket, az adatokat - gondolom néhány perc után nekik is eszükbe juthatott, milyen lesz az, amikor mondjuk a rendőrség emberei megnézik a műsort, enyhe mosollyal az arcokon a pecíz MH-i jeleneteket, amint hullik a forgács, pörög a fúrógép, nyílik a zár, kitárul az ajtó a Magyar Házban ...[/B]

Ej-ha!

Bátorság, ami előtűnik olykor ...


... és a törvényesség, a kuturáltság, a látható valóság!
Lesz új vezetősége a Magyar Háznak, csak ki kell várni!

Kemény Áron


A "sapitozo ajto-furoknak" nem kellett volna sem sapitozni sem ajtot furni ha a vaski-szabo-mudlic-toth-bede-illyes-kirec-dancs stb. bagazs vette volna a kalapjat es ugy ahogy ez illik - mivel a Tagsag kiszavazta oket - intelligens ember modjara tavozott volna. De mit is varunk ettol a bagazstol?

Intelligenciat semmi esetre sem, ezt mar bizonyitottak. A kapanyel log a szajukbol, paran beszelnek kicsi angol, par tori kicsi magyar.

Egy dolog a kozos nevezojuk: fenyegetes, hazudozas, csalas, eroszakossag, idos emberek megfelemlitese, bully-ing stb. Egymasra talaltak. Egy ilyen bagazzsal becsuletes, tisztesseges ember nem tud mit kezdeni. Egyszeruen: nincsenek kozos nevezon.
 

HCCC

Állandó Tag
Állandó Tag
Békés tüntetés a MH-nál.

Mint köztudott a MH volt elnöke Szabó Katalin security guard-ot állittatott a MH ajtajába, hogy ezáltal megakadályozza MH-i tagok belépését az intézménybe.
Ma kb 30 fő kn. 7 óra körül békésen belépett az office előterébe és tüntetett a levitézlett vezetőség ezen minősithetetlen és elfogadhatatlan döntése ellen.
Vaski megérkezése után nem tudott bemenni az irodában, mert a tüntetők ezt békés módon megakadályozták. Erre a mandátumát vesztett banda kihivta a rendőrséget, akik 3 fővel megjelentek és mindenkit nyugalomra intettek. A volt vezetőket kivezették az irodából akik levonultak a Mátyás Pincébe borozgatni, mig a tüntetők az előcsarnokban maradva kifejezték elégedetlenségüket a helyzettel kapcsolatban. A rendőrök bk 2 órás egyeztetés és békités után elhagyták a MH épületét, kérve a bukott vezetőket és a tüntetőket a békesség fenntartására. A tüntetők nagy része este 9 óra környékén elhagyta a MH épületét, egy kis csapatot hátrahagyva, hogy ne engedjék meg a mandátum nélküli levitézlett társaság bejutását az irodába.

Szégyen, hogy egy olyan társaság,akiknek a feladatuk a közösség összefogása és a magyarság egybentartása lett volna, törvénytelen eszközökkel megakadályozzák a tagságot a jogos tulajdonukhoz való hozzáféréshez.

A tüntetök egyértelműen megfogalmazták és plakátaikat a helyszinen hagyva nyilvánvalóva tették, hogy milyen okok miatt nem tudják elfogadni azt, hogy mandátumuktól megfosztott ex-vezetők bitorolják azt a helyet, ahova már nem lenne juguk betenni a lábukat, a tagság engedélye nélkül.

A rendőrség információkkal látták el a tüntetőket, hogy hogyan tudják e békés tüntetést hivatalos mederbe tereni a későbbiekben.

A rendőrség nagyon professzionista módon végezte a munkáját, amit a tüntetők nagyon megköszöntek nekik.
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Gondolom lattatok, ahogy a Bede az aktivistak kozott surgolodott. Nyugodjatok meg dolgozott. Ahogy szokta. Egy kis info innen egy kis info onnan es Vaski ur megveregeti a vallat. Jol van fiu, te vagy az en emberem. Hiaba egy nagy taska volt a kezeben, abban sok informacio elfer. Juhe juhe Aronka! Remelem bent leszek a szombati musorodba. Jo musor lesz.
 

odin2010

<b>Kormányos</b>
Állandó Tag
Szeretném felhivni a fórumozók figyelmét, hogy a személyeskedést fejezzék be!

Következőkben az ilyen jellegű beirásokat kiméletlenül törölni fogom!
 

Kemény Áron

Állandó Tag
Állandó Tag
Vélemény


A Torontói Magyar Ház lejárt mandátumú vezetőinek véleménye egyébként szerintem se hagyható figyelmen kívül, tényleg nem kötelezhetőek ők se arra, és nem is gátolhatóak abban - és még az őket támogató szimpatizánsaik sem, hogy ide beírják a véleményüket. Mégis, sok olyan hozzászólás is hiányzik már ebből a fórumból, aminek illene itt lennie, s így, sok esetben már csak az emlékeinkben bízhatunk.

Kemény Áron
 

Lisa13

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretettel köszöntöm a Torontói Magyar Házban lévő klub Vezetőjét Elizabeth Dozsát! Millió puszit küldök a klub tagjainak is!!
 

harangvirag

Állandó Tag
Állandó Tag
Kanadai rendőrség a Magyar Házban

Kanadai rendőrség a Magyar Házban

A megbukott Vaski-Szabó vezetőség kizárta a Magyar Ház tagságát a Házból.
Hétfő este a tagok egy csoportja spontán demonstrációt, csendes tüntetést tartott a Magyar Háznál és jelképesen visszafoglalta a Házat. Szabóék kihívták a rendőrséget, de vesztükre a rendőrök megértették a helyzetet és kiparancsolták az illegitim vezetőséget az irodából.
Image13_m.jpg

Olajos Gyula a 81. születésnapján tüntetett a Magyar Házért
Kapcsolódó cikk: Képriport a Magyar Házi tüntetésről
Török Erzsébet helyszíni beszámolója

Mint ismeretes, a január 23-i közgyűlésen megbukott és leváltott vezetőség nem hajlandó távozni és átadni a Ház irányítását a közgyűlés által megszavazott Ideiglenes Vezetői Bizottságnak. A napokban a leváltott vezetőség egyszerűen kizárta a tagságot a Házból.
Hétfőn este Magyar Házi tagok egy csoportja csendes tüntetésre gyülekezett, hogy így tiltakozzanak a leváltott vezetőség illegális cselekedetei ellen.

Amikor az aggódó magyar házi tagok be szerettek volna menni a torontói Magyar Ház épületébe, a leszavazott, volt elnökasszony, Szabó Kati állta útjukat, de a kb. 30 tagú társaságot nem volt olyan könnyű visszaszorítani.
DSCF6776_m.jpg

Szabó Katinak el kell hagynia az irodát a rendőrség kérésére

Úgy tűnt, hogy a három „security guard”, aki állhatatosan védi a Magyar Ház tagjainak pénzéből a Magyar Házi tagoktól a Házat éppen a Mátyás Pince vendégszeretetét élvezte. Így, a saját 'Házukba' bemenni kívánó tagoknak szerencséjük volt, mert nem kellett kint maradniuk a mínusz 18 fokos kanadai fagyban az utcán, hogy követelhessék a volt vezetőség azonnali távozását.
Bevonultak az előcsarnokba abban a reményben, hogy tudnak eszmecserét folytatni az ott ragadt, és magukat még mindig vezetőknek képzelő Szabó Katival, Bede-Fazekas Zsolttal, Vaski Gáborral, Mudlic Katóval és Tóth Évával.
DSCF6778_m.jpg

A rendőrség kitessékeli a menesztett vezetőséget az irodából

A Házért aggódó tagok szerették volna megkérdezni, hogy milyen jogon tartózkodnak még mindig a Magyar Ház irodájában, és miért nem távoznak békében, ahogy az tisztességes vezetőkhöz illene, ha menesztik őket.
És ami a legfontosabb, hogy hogy merték eladni a tagság beleegyezése nélkül a torontói magyarság helyi kulturális központját, a Magyar Házat.
Azt is szerették volna megkérdezni a levitézlett vezetőktől, hogy mond-e nekik valamit is az a szó, hogy becsület, és hogy miért nem kívánnak engedelmeskedni a többség akaratának.
Csak Bede Fazekas Zsolt, a menesztett kultúrigazgató próbálkozott újra meg újra a tőle megszokott támadó szemrehányásokkal.
Vaski Gábor pedig úgy vonult be, mintha nem is vett volna részt a közel fél millió dolláros kölcsön kontrollálatlan elköltésében, a manipulációkban és csalásokban.
Vaskinak útját állták az emberek és nem engedték bemenni az irodába. Erre leszaladt a Mátyás pincébe és hívta a rendőrséget.

Végre! - örültek a tüntetésre érkező tagok. - Végre jön a kanadai állami igazságszolgáltatás.

Három nagyon szimpatikus rendőr érkezett. Meghallgatta mindkét oldalt és arra a következtetésre jutott, hogy mindanyiunknak el kell hagyni a Magyar Ház épületét a rendfenntartás érdekében és a volt vezetőséget is kitessékelték az irodából.
DSCF6761_m.jpg

Vaski Gábor a rendőrrel vitatkozik

Kérték, hogy a tagok válasszanak szóvivőket és azon keresztül tárgyalnak.

A tagok beleegyeztek ebbe a tervbe, de csak úgy, ha a volt és leszavazott vezetőség is kivonul. A rendőrőrmester megkérte erre a volt vezetőséget, de nagy meglepetésére ők semmibe vették a kérést, és lementek ülésezni a Mátyás Pincébe.
A rendőr arckifejezésén látszott a megbotránkozás, és úgy érezte, hogy ha másra nincs is lehetősége, legalább szellemi segítséget kell nyújtania a tagoknak.
DSCF6765_m.jpg

Vaski Gábor, a rendőrség és a tüntetők

El is látta őket pár jó tanáccsal, különösen miután szemtanúja volt, hogy Mudlic Kató, volt titkár dühösen a földre hajította az Olajos Gyuláék által az irodaajtóra felhelyezett magyar lobogót és mérgesen mutogatta a gyűlés jegyzőkönyvének az általuk összekotyvasztott kivonatát. Kanadában a kanadai zászlóval nem illik ilyen tiszteletlenül bánni, így ez érthetően visszatetszést keltett benne is.

Úgy látszott a rendőr parancsnok jobban hitt annak a jegyzőkönyvi változatnak, amelyet a tagok mutattak be, amelyben világosan meg volt fogalmazva, hogy a vezetőséget 152- 61 arányban szavazta le a tagság, és hogy egy Ideiglenes Ügyvivő Bizottságot választott a visszaélések megállapítására és az újabb választás lebonyolítására, hiszen a volt vezetőknek a mandátuma rég lejárt.
DSCF6766_m.jpg

A tüntetők, Vaskiék és a rendőrség

Érdekes felfedezés volt, hogy Vaskiék hívására, védelmére a Magyar Házba sietett Branyiczky Attila. Az ő magyar közösségért, a Magyar Házban kifejtett tevékenysége eddig csupán annyiban merült ki, hogy jónéhány tagtársunk jogtalan kizárását lelkiismeretlenül levezényelte, és most újra megjelent Vaski Gáborék illegitim tetteit fedezni.
Megjelent továbbá a bukott vezetőséget támogatni Dunca Zoltán, aki Stadler Tímea Kinga férje és Elek Babi is. Branyiczky és Dunca megjelenése azt sejteti, hogy a torontói magyarságot újra átverik a háttérben ugyanazok az emberek, akik eddig is támogatták Vaski Gáborékat a Magyar Ház tönkretételében.
DSCF6786_m.jpg

Branyiczky és Dunca a tüntetők között elvegyülve

Hunmag
 

samson

Állandó Tag
Állandó Tag
Gondoltad volna?

Bevallom nem! De csak azért mert naiv vagyok.
Ma estére meghirdettek a Magyar Házba egy hazai politikusnő előadását, majd megjelent drámai tekintettel Szabó Katica (Dobó Katica mai utódja) és közölte, hogy a hazai vendégek lemondták az előadást, mert attól tartanak, hogy közbe kiabálások lesznek. Na bumm mehetünk haza. Menet közben megszólalt a telefonom: nem fogod elhinni az egész csapat elmuvolt a Református Templomba. Hülyéskedsz. Nem komolyan...
Ez süket - gondoltam - ilyen primitiv lépést nem követhetnek el. De nem hagyott a dolog nyugodni. Közben már a Dundas Westen jártam és mit ad Isten megfordultam. Nem hagyott nyugodtan a dolog. Vissza a Református Templomba. S mit ad Isten - mit is adhat egy templomban - ott voltak a tisztahitüek. Nem mentem be. Valahogy nem kivántam ezt a ,,gallerit,,. Mégis csak hazaértem. Erre újra csengett a telefonom: aranyoskám milyen volt a buli? Nem tudom, nem mentem be. Most telefonált valaki, hogy ott legyeskedett Vaski, Szabó Kati és Bede is. Vacsora is volt. (finom) Szabó Kati szerint erre az alkalomra vártunk, hogy nyerjen a FIDESZ. Mit mondjak, akkor már nyugodtan veszthettek hisz az nem volt a programba, hogy a FIDESZ mellett ők is nyerjenek. Nos ez teljesült.
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Kanadai rendőrség a Magyar Házban:

"Hétfő este a tagok egy csoportja spontán demonstrációt, csendes tüntetést tartott a Magyar Háznál és jelképesen visszafoglalta a Házat."

http://www.hunmag.ca/index.php?opti...rseg-a-magyar-hazban&catid=1:cikkek&Itemid=40 :

"Hétfőn este Magyar Házi tagok egy csoportja csendes tüntetésre gyülekezett, hogy így tiltakozzanak a leváltott vezetőség illegális cselekedetei ellen."

Szoval mi volt? Spontán vagy megrendezett tüntetés?

Pufitól köcsön kérem - "Hülyén nézhetsz rám, de hülyének ne nézz."

Szoval spontán megjelent kb 30 tag és spontán hoztak angolnyelv&ucirc; transzperenseket, ragtapaszt, meg egy magyar zászlót. Szintén spontán a rettenetes hidegben megjenent a 81 éves Olajos Gyula is meg az öreg Andrásbácsi, aki aztán nem a szomszéd házban lakik. E két embert nagyon tiszteletben tartom és tisztában vagyok azzal hogy &otilde;k csak jót akarnak úgy a magyarháznak mint a magyarságnak.

Ezek az emberek akik spontán ezt el&otilde; tudják teremteni nagyon ügyesek. Ha szeretnék egy "surprise party-t" rendezni, okvetlenül rájuk bízom a spontán rendezést.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A Magyar zaszlot csak nem kene a foldre dobni!

Mit szolt a Kuturigazgato ehhez, hogy a rendevenyet lenyultak?
Mit szamit, hogy mindent szandekosan leultetnek, az a gyer programokat is igy ellehetetlenitik.
A reklam amit persze a magyar haz fizet, na es az eloadasra meno emberek ?kit erdekel mert oket nem.
Kiabalni meg a Szabo Vaski vezetoseg kiabalt a tagokkal es nem forditva.Lehet a templom szentelye csendre intette oket.

NA Kedves Bede ez aztan a szervezes magasiskolaja.
Mostmar nem csak a latogatok a vendegek hianyoznak a Magyar Hazbol,hanem maga az eloado is.


Arpiprimas
Lehet teged a ket idos ember vegsokig valo kitartasa irrital?
Minket meg az, hogy egy volt magyar haz vezetoje se dobja le a magyar zaszlot a foldre.
Meg akkor se ha eppen az elszakadt teruletrol erkezett canadaba. Itt mindenki nagyon respektalja ugy a candai mint a nemzetisegi zaszlot, foleg ,egy Magyar Hazba ahol mindnyajunknak a magyar zaszlo a szulofoldet jelenti.

Levizsgaznak itt sorban mindegyik vezeto, gondolod ezekutan valami szimpatiara szamithatnak? Mutas nekem egy magyar embert aki ezt teszi a magyar zaszloval a szeles continensnyi orszagban ,ahol nagyon sok magyar kozosseg el.
 

Kemény Áron

Állandó Tag
Állandó Tag
Kik azok, akik miatt nem volt biztonságos a Magyar Ház tegnap este?

Nem komolyan...
Ez süket - gondoltam - ilyen primitiv lépést nem követhetnek el. De nem hagyott a dolog nyugodni. Közben már a Dundas Westen jártam és mit ad Isten megfordultam. Nem hagyott nyugodtan a dolog. Vissza a Református Templomba. S mit ad Isten - mit is adhat egy templomban - ott voltak a tisztahitüek. ...

Melitta: NA Kedves Bede ez aztan a szervezes magasiskolaja.
...

A "primitív" lépésről jutott az eszembe:

Felvetődik bennem a kérdés: A Magyar Ház falai között miért, kik miatt nem volt biztonságban dr. Hoffman Rózsa oktatási felelős államtitkár és kísérete Magyarországról, valamint miért nem voltak biztonságban a vendéglátók, a helyi közönség és a vendégek?

Előre sejtem, ha lesznek válaszok, samson nem fogja elhinni egyiket sem. De csak azért, mert naív.
És az is naív, aki a lejárt mandátumú vezetőségre szeretné ezt is rástumfolni.

Ugyanis az látszik, hogy az ellentábor jelenti a legnagyobb veszélyt a biztonságra és a törvényességre: lástd mint behatolás a Magyar Házba, spontán tüntetés előre elkészített transzparensekkel, letitkosított videófelvételek, képek, "igazi" TV-s vélemények, és mit se neki, a zár nem akadály, ugrás fűrészzel neki az ajtónak...
Milyen jogon történik mindez? Ez a bizottság valójában kinek a bizottsága? Önhatalmúlag felhatalmazták saját magukat? Hogyan, mire és meddig még?
 

Parameter

Állandó Tag
Állandó Tag
Bevallom nem! De csak azért mert naiv vagyok.
Ma estére meghirdettek a Magyar Házba egy hazai politikusnő előadását, majd megjelent drámai tekintettel Szabó Katica (Dobó Katica mai utódja) és közölte, hogy a hazai vendégek lemondták az előadást, mert attól tartanak, hogy közbe kiabálások lesznek. Na bumm mehetünk haza. Menet közben megszólalt a telefonom: nem fogod elhinni az egész csapat elmuvolt a Református Templomba. Hülyéskedsz. Nem komolyan...
Ez süket - gondoltam - ilyen primitiv lépést nem követhetnek el. De nem hagyott a dolog nyugodni. Közben már a Dundas Westen jártam és mit ad Isten megfordultam. Nem hagyott nyugodtan a dolog. Vissza a Református Templomba. S mit ad Isten - mit is adhat egy templomban - ott voltak a tisztahitüek. Nem mentem be. Valahogy nem kivántam ezt a ,,gallerit,,. Mégis csak hazaértem. Erre újra csengett a telefonom: aranyoskám milyen volt a buli? Nem tudom, nem mentem be. Most telefonált valaki, hogy ott legyeskedett Vaski, Szabó Kati és Bede is. Vacsora is volt. (finom) Szabó Kati szerint erre az alkalomra vártunk, hogy nyerjen a FIDESZ. Mit mondjak, akkor már nyugodtan veszthettek hisz az nem volt a programba, hogy a FIDESZ mellett ők is nyerjenek. Nos ez teljesült.


Sámson, "aranyoskám"! Áruld el nekem, hogy ha nem mentél be a templomba, akkor honnan tudtad, hogy ott volt bárki is!? Milyen "gallerit" nem kívántál? Ha nem láttad a bent lévöket, akkor honnan tudtad, hogy ott A "galleri" tanyázik?
A templom kívülröl tök sötét volt, a maroknyi ember az alagsori teremben beszélgetett! Aki nem megy be, az soha nem tudja meg, hogy egyáltalán van e valami a falakon belül!

De te (legnagyobb meglepetésemre) bejöttél! Nem egyedül! Söt le is ültetek (mit ad Isten éppen Bedéék helyére, a vendéglátók közé). Ott ültél azok között az emberek között, és fogyasztottad a "finom" vacsorát, akiket itt rendszeresen mocskolsz. Ehhez minimum aszfaltnyi bör kell a képedre. Úgy látszik megvan!

Vaski és Bede nem "legyeskedett" sehol, hiszen még a vendégekkel illetve Szabóval egy asztalhoz sem tudtak leülni. Ti ültetek a helyükön. Remélem a fényképezök ezt is megörökítették!

Mindent összevetve (és ez már Melittának is szól) nem Bede rendezvénye volt a tegnap esti!
Maga Bede sem tudott arról, hogy a magyarházi rendezvény le lesz fújva. De még Szabó sem tudta délután! A teremben felrakták a mikrofonokat, bevonták a pulpitust szép selyemzászlóval, berakták a székeket, az asztalra a vizes flakonokat poharakkal, a Mátyás Pincében pedig készült a vendégek részére a vacsora.
Mire Bede odaért a Házba, közölték, hogy a hétfön történteknek köszönhetöen kedd délután a magyar külügy folyamatosan bombázta a szervezöt (Dancs Rózsa), aggódván az államtitkár biztonsága miatt. A külügy jelezte, hogy látták a képeket a "spontán" akcióról, továbbá az egyéb körítést a Hunmagon, ezért javasolták a Magyar Háznak, hogy állítsa le a rendezvényt az államtitkár biztonsága érdekében.
Közben az a hír is lábrakapott (mint késöbb megtudtam), hogy egyesek arra készültek, hogy az államtitkárt megszégyenítsék és az estet szétverjék.

Miután ez a csapat elsöként jelent meg a helyszínen, Szabó Katalin kénytelen volt leállítani a rendezvényt. Abban a pillantban az is kérdéses volt, hogy ezután mi fog történni.
A református templom volt a legközelebb a Házhoz, ezért megkérték a szervezök a lelkészt segítsen abban, hogy leagalább vendégül láthassák az államtitkárt és az új nagykövetet, ha már eljöttek Torontóba.
A Mátyás Pincéböl kondérokban, autók csomagtartójában cipelték fel az ételt a Vaughan Road-ra!

"Na kedves" Melitta! Ez valóban komoly szervezést igényelt.
És a komoly baj az, hogy a hétfön történt "spontán" esemény után már a magyar állam sem látja biztonságban az ide látogató szakembereket. Nem tölünk féltették öket, hanem azoktól akik "spontán" balhéznak minden lehetséges alkalmat megragadva!

De én a helyedben nem emiatt aggódnék, hanem amiatt, hogy a helyi magyar televízióban demokratikus intézményként aposztrofált CanadaHunról sorozatosan tünnek el olyan vélemények, melyek a tiétekkel ellentétesek!

Bede Fazekas Zsolt
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Tudod Aron nekem meg tudod mi jutott eszembe?
Szabo KAti kb egyhetes nyilatkozata
Miközben továbbra is a magyar nyelvű programok és események lesznek fókuszban, a Vezetőség nagy hangsúlyt fektet arra, hogy bátorítsa a fiatalok és a másodgenerációs magyarok részvételét a Ház életében, ezáltal visszahozva a Házat a 21. századba.

A tegnapi esemeny , szoges ellentetben van ezzel.

Valahogy mindig el akarod vinni a szalat ,masfele senkinek nem volt kifogasa a meghivott venged ellen. Olvastal te valahol is ilyent, hogy nem szivesen latott vendeg ,vagy nem kivancsi valaki az eloadasara a Hoffman ladynek?
 

zmaros

Állandó Tag
Állandó Tag
En ott voltam!

En elmentem, mert szivesen meghallgattam volna az allamtitkar asszony oktatassal kapcsolatos elkepzeleseit es kerdeztem volna az oktatassal kapcsolatban.

En ezert mentem oda es nem masert!

Voltunk vagy 30-an az Arpad teremben, ami nem lett volna szep latvany az allamtitkar asszony reszere, valoban elismerem, hogy ez a trukk jopojan lett kitalalva.

Tudtommal a Korosi Cs. tarsasagnak volt gyulese ugyanakkor es a Bede altal megnevezettek arra az ertekezletre erkeztek, de miutan a meeting szoba nem volt nyitva beultek addig a nagyterembe, mert ott a szekek le voltak teve.

A MH-ban rengeteg rendor volt, igy nem valoszinu, hogy barki is rendbontasban gondolkodott volna, de megkerdezte valaki is az ott levo jobbara idos embereket, milyen rendbontasban gondolkodnak? Honnan vettek a rendezok, hogy barki is keszul barmire?
Nyilvan a Pufi volt az egyik fo gyanus alak aki alig tudott felmenni a sok lepcson ill. en a masik aki segitettem neki a kamerat cipelni.

Velemenyem szerint, rosszindulatu es felhaborito, hogy az ex-vezetok ilyen atlatszo kifogast talaltak arra, hogy sajat maguk tehetetlenseget leplezzek.
Nagyon szepen kijatszanak minden labdat, amivel a masik oldalt befeketithetik orszag-vilag elott, kikozben ok sirankoznak ugyanerrol.

Erre van az a mondas: "Magaban a gerendat sem, mig a masikban a szallkat is eszreveszi".

Magam reszerol a legmesszebbmenoen visszautasitom a MH ex vezetoi altal, itt a Bede altal leirt serto es bemocskolo altalanositasat, amely minden megjelentre es erdeklodore nezve megalazo.


Meg annyit hozzatennek, hogy Szabo Katalin indoka az volt, hogy az Allamtitkar Asszony mondta le a talalkozot es nem az amit a Bede itt leirt.
Most kinek van igaza akkor?
 

Kemény Áron

Állandó Tag
Állandó Tag
Kit zártak ki a Magyar Házból? A tagságot? Miért és melyiket???

Kanadai rendőrség a Magyar Házban

A megbukott Vaski-Szabó vezetőség kizárta a Magyar Ház tagságát a Házból.
Hétfő este a tagok egy csoportja spontán demonstrációt, csendes tüntetést tartott a Magyar Háznál és jelképesen visszafoglalta a Házat. Szabóék kihívták a rendőrséget, de vesztükre a rendőrök megértették a helyzetet és kiparancsolták az illegitim vezetőséget az irodából.
Image13_m.jpg

...
Hunmag

Megbukott a vezetőség? Idáig az az információ, hogy lejárt a mandátumuk, és nem kívántak újra indulni. Sőt, maguk ellen szavaztak....,
és ha van, aki mégis így gondolja a bukást, akkor azt is ide kellene írni, ki az, kik azok, aki nyertek? Na kik ... ?
Ez a fénykép, és a többi: valóban a kizárt tagságot ábrázolja?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Parameter!

Vegre egy olyan embert hivtatok aki a kulturaval foglalkozik. Gondolom nem csak erre setalt hanem valaki meghivta.
Idaig ugy tudtam a Magyar Hazba minden magyart szivesen latnak, illetve nincs leirva sehol hogy ki van csukva a tagsag a magyar hazbol. Pedig valahogy igy nez ki....
es sajnos ez tortent. Magyarazhatod jobbrol balrol a tenyeket nem tudod megvaltoztatni.

Csinalhattok dinom danomot, borkostolos igazgatosagi gyuleseket le vagytok szavazva, lejart a mandatumotok, igy mint sima Mh tag modjad a velemneyedet es ne ugy tedd mint akinek joga van itelkezni egy masik Mh tag felett.

Aron szepitheted a dolgot akarhogy nem kaptak meg a tagsagtol a tovabbiakban a bizalmat,ezt lehet fogalmazni sikernek? Azert van talan egy kicsit erosebb megfogalmazas es bukasnak mondva a teny mert a siker az lenne ha a Mh-i tagsag tamogatna oket.
Az okokat lehet keresni kutatni, de a tenyekkel szembe menni ?
 

Kemény Áron

Állandó Tag
Állandó Tag
Megtévesztés - híresztelés, zavarkeltés - vannak valakik, akik ezt szeretik.

... illetve nincs leirva sehol hogy ki van csukva a tagsag a magyar hazbol.

Kedves mindenki! Érdemes figyelni, mi történik. De, le van írva, hogy kizárták a tagságot, ezt híresztelik az ex-vezetőségről, itt, ebben a fórumban is, több helyen!
 

moonriver

Állandó Tag
Állandó Tag
hiaba szepitgeted itt a dolgokat...

Megbukott a vezetőség? Idáig az az információ, hogy lejárt a mandátumuk, és nem kívántak újra indulni. Sőt, maguk ellen szavaztak....,
és ha van, aki mégis így gondolja a bukást, akkor azt is ide kellene írni, ki az, kik azok, aki nyertek? Na kik ... ?
Ez a fénykép, és a többi: valóban a kizárt tagságot ábrázolja?

Hiaba szepitgeted itt a dolgokat, MEGBUKOTT A VEZETOSEG !!!
vege a megalazo lekezelo onkenyuralomnak, nem jut el a csepp agyatokig ? akar hogy csurod csavarod a szot VEGE A REM URALOMNAK !!!
Meg hogy Ok nem kivannak ujra indulni ? abba sem akarjak hagyni,
ha nem vetted volna eszre ezert tortent minden az elmult napokban, szegyen es gyalazat a volt vezetosegre nezve.
Egy valamit tehetnek a megbukott diktatorok szepen elhuznak ... :4:
 
Oldal tetejére