Kanadai Magyar Kultúrközpont - programok, hirek, informaciok

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
<b style="color: rgb(62, 62, 62); line-height: 13.63636302947998px;">

Személyesen, nem vagyok elájulva attól, hogy még nincs MagyarHáz. Meg vagyok győződve arról, hogy előbb-utóbb lesz, és a mostani vezetőség felelőségteljesen és professzionálisan foglalkozik az üggyel, de úgy néz ki, hogy több nehézségbe ütközött, mint az előrelátható volt. Van ez így.​




</b>

Nagyon sokan vagyunk igy.
Addig nehez uj tagokat hozni, hisz hova?....pont ezert nem ertettem egyet a "baratunkkal" mert nem a segitoszandekot fedeztem fel irasaban, hanem a negativ kritikat , nem az osszefogast , hanem azt,hogy csak vele fogjunk ossze..............es o nem a Mh zat kepviseli, nem a tagsagot , hanem egy egy torpedoromboloval kozlekedo klikket.
 

Vas

Állandó Tag
Állandó Tag
Müxik ez!
Nemsokára internetten gyűlésezünk. :D

Csak úúúgy cikáznak nagyhirtelen a körlevelek - veszedelmesen közzeledik a Szent Közgyűlés, bizonyára azért. A (már megszokott Zubovits)-levelek egyikét maga KoszóMisi is kommentálta - igaz, rettenetesen visszafogottan; ami jó is, meg rossz is. :)
Így hát nem csoda, hogy rajtam is elhatalmasodott a kényszer: írjam meg a véleményemet (mert ugye, ha megvárom, mig kikérik, sose jutok szóhoz.)
1.)_ Ha egyszer nincs-és-nincs-és-nincs egy igazán megfelelő épület, nem értem miért sürgős Zubovits úrnak megvétetni a nem-megfelelőt? A ráeső részesedés miatt? A vásárlóinger csiklandoztatása, a hangulatkeltés, a "van egy kis pénzem, nosza hamar verjük el" nem jó tanácsok (hogy finoman fejezzem ki magam). Ugyanezekkel jön hozzám házalni a környék real-estate ügynöke - most akkor ugorjak venni más házat, csak azért, hogy ő nyerjen rajta? Avagy talán nősült már valaki csak azért, mert a szomszédnak volt egy eladó öreglánya?
2.)_ Miért is kell nekünk jaj-de-nagy (bál-)terem? Hogy beálljunk azok hosszú sorába, akik próbálják azokat kiadni bérbe? Mikor is volt magyar nagyrendezvény utoljára nyerességes? És hányszor - talán egyszer évente? Persze hogy nem muszáj elfogadni a véleményemet, de észre lehetne venni, hogy nem olyan sürgős/fontos, mint ahogy azt megszoktuk volt, a régi MH-ból.
3.)_ Ki tudja, talán sok apróbb teremmel jobban járnánk - beugrani egy teára, politizálni, internettezni/mah-jong-ozni (!??!), megami. (Mint az olaszok... :D )
4.)_ Egy szó, mint száz: nincs annyi pénzünk, hogy ha tévedünk, kijavíthassuk. Nagyon meg kell gondolni, felelőségteljesen, ha lehet jövőbegondolva, nem elhamarkodva kell cselekednünk. Kicsinyes érdekeket félre tolva.

Szerintem. :)
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Vas
Pontosan osztom a velemenyedet. Kell egy Mh tobb ok miatt is, de nem minden aron.
Misi is latta az ingatlant es nyilvan ha igy privibe is de tajekoztatott.

4.)_ Egy szó, mint száz: nincs annyi pénzünk, hogy ha tévedünk, kijavíthassuk. Nagyon meg kell gondolni, felelőségteljesen, ha lehet jövőbegondolva, nem elhamarkodva kell cselekednünk. Kicsinyes érdekeket félre tolva.

Ezt a velemenyt lattom a vezetoseg reszerol is , meggondolt felelossegteljes mert mint irod nincs penz a tevedesek helyrehozatalara.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Sajna en eljottem elobb igy arra gondoltam aki vegig ott maradt az majd beszamol.
Nyugiba zajlott, meg aki mindig hangoskodott az is csendben varta a beszamolo veget.
Volt, azt hiszem 4 vagy 5 haz amirol reszletesen beszamoltak.
Ahany ember annyi velemeny. Volt egy a Finch es a Weston Rd Steeles korul sajna cimeket nem tudom mert nem irtam fel.Nem keszultem arra hogy nekem kell beszamolnom.....
Onnallo epulet emeletes lent fent balterem sok parkoloval. 2.9 dollcsi ha jol melekszek.
Ellen velemeny rossz kornyek ezt ket tanar es egy ingatlanos allitotta, sok a banda a lovoldozes stb. Tobb ellenvelemeny volt, hogy ez nem igaz sokan lakunk a a Finch kornyeken sot Arpi tejes uzeme evtizedek ota uzemel a Finchen, meg security se kell annyira biztonsagos a kornyek. Nem beszelve az egyik legnagyob egyetem is a Finch Steeles van.
Van ket epulet az egyik a 27es korul van ipari kornyezet, az egyik nehez ipar, a masik konnyu ipari szomszedsaggal.
Kifogasok a magyar napokat nem lehet megrendezni mert nincs setalo kozonseg. Masik kifogas hogy a busz estig jar,egyiknel 600m-t, korul kell gyalogolni.
Volt aki azt mondta ossze kell fogni, es az oregeket kell a fiataloknak szallitani kocsival...........
Volt egy fiatal ember aki javasolta Scarboroba van egy arab imahaz mellette community es + iskola, igaz nincs engedelyuk de azzal nem kell foglalkozni mert ok is vagy 10 eve igy uzemelnek. /A vezetoseg ezzel nem is foglalkozott hisz nem lehet kidobni az ablakon 3-4 millio dollart bizonytalan engedelyu epuletre/.Nagyon helyesnek talaltam, es felelosegteljes velemeny a vezetoseg reszerol.
Errol is szo volt hogy sok epulet ipari zonaban nem kap engedelyt community tevekenysegre. Ezert is bukott el sok epulet mert eleve volt mar elutasitasa ilyen engedelyre.
A svab haz is szoba kerult de mar mint egy befekteto ceg ajanlja /svabok mar nincsenek targyalasi pozicioba/de tovabbra se nyerte el a tagsag tetszeset mert nincs tulajdon jog 1,2millioert.
Tovabb atadnam a szot Arpinak Maros Zolinak es aki vegig ott volt mert nekem el kellett jonnom a gyulesrol.
Kerlek javitsatok ki ha tevedtem valamiben vagy rosszul emlekszek valamire.
 

Vas

Állandó Tag
Állandó Tag
Megint forognak a körlevelek.
(Persze egy se a MagyarHáz vezetõségétõl - hisz' még mindig nincs sajtóigazgatójuk. :( )
Szinte örvendtem is nekik, hadd lássam, mi újság.
Sajnos, tele vannak ármánykodó ferditésekkel, úgyhogy az egész tartalom hitelét vesztette.
De még a kedvét is elveszi az embernek attól, hogy egyáltalán foglalkozzon az üggyel.
Vajon miért nem lehet ezt szépen, konstruktívan végezni?
Csak nem mert magyarok vagyunk?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Akik nem kivanjak boviteni soraikat vagy nem erzik hianyat a sajto ig. fontossagat.......de ok maguk nem latjak el ezt a posztot, nana azonnal van fogadatlan prokator aki a tagsagot maga szajaize szerint , osszeeskuvesi elmeleteivel traktalja.
Persze a tajekoztatast igenyelne a tagsag, es elvaras is lenne ma a XXI.sz.-ban, hogy egy hirlevelet kikuldjonek es tajekoztatva a tagsagot es nem ossze-vissza irkalna egy ember , aki nem is tudom, hogy juthatott a MH tagsagi listahoz?
Javasolnam az elnoknek alelnoknek osszaszet a sajtoigazgato munkajat a tobbi igazgato kozott es oldjak mar meg vegre a normalis tajekoztatast.
Sajat maguk lejaratatasat kell megszuntetni mert ez a level amit ez az ur kuldozget se a vezetosegnek nem jo, mert minden szava ferdites se a tagsagnak mert nem megosztani kell a tagsagot hanem osszefogni.
 

Vas

Állandó Tag
Állandó Tag
...hogy juthatott a MH tagsagi listahoz?
Szerintem, az a lista sokkal nagyobb, mint ahány MH-tag van. És "readily available", akinek csak kell.
És ez így jó: elérni a torontói magyar közösség minnél szélesebb rétegét - manapság, a XXI században.
Csak annyi, hogy tisztelettel kellene bánni vele - lám, még a szemét-posta (junk mail) sem tartalmaz becsmérlő írásokat....
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
OK. A MH listat meg se kene uszogatasra felhasznalni, a vezetoseg tudta nelkul. Azert az senkit nem jogosit fel, hamar MH -nak csapni valo a sajtojuk, hogy ezt kihasznalva mocskolja ugy a vezetoseget ugy a tagsag donteseit.
 
  • Tetszik
Reagált: Vas

Vas

Állandó Tag
Állandó Tag
OK. A MH listat meg se kene uszogatasra felhasznalni, a vezetoseg tudta nelkul. Azert az senkit nem jogosit fel, hamar MH -nak csapni valo a sajtojuk, hogy ezt kihasznalva mocskolja ugy a vezetoseget ugy a tagsag donteseit.
Így igaz. Errõl jut eszembe, a szóbanforgó úr idei körlevelében emliti, hogy a MH mostani vezetõsége felkérte õt valamire.
Ezt gondolom, tisztázni kellene....
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Így igaz. Erről jut eszembe, a szóbanforgó úr idei körlevelében emliti, hogy a MH mostani vezetősége felkérte őt valamire.
Ezt gondolom, tisztázni kellene....
Jo lenne tisztazni , de kivel??????en nem hallottam meg pletyi szinten se errol.:(
 

Vas

Állandó Tag
Állandó Tag
:)
Idézek az úr leveléből:
"...felkértek három olyan személyt, köztük engem is, ... hogy dolgozzák ki a müködési tervet.Igaz ugyan hogy az un. „conditional period” egy ingatlan vételében pont arra szolgál hogy a megfelelő tanulmányokat ez idő alatt végezzék el".
 

Arpiprimas

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnálom, de semmiféle körlevelet nem kaptam - sem a KMKK vezet&otilde;ségét&otilde;l sem mástól. Igy halvány fogalmam sincs hogy mi is történik. Mivel tag vagyok ez zavar - egyáltalán minek vagyok tagja és miért? Ha hónaponként még arról sem számolnak be hogy "vagyunk" akkor sem ház, sem közösség sincs. Akkor meg mi az értelme tagnak lenni vagy egyáltalán tör&otilde;dni azzal hogy létezik-e az intézmény vagy sem. Kár!!
 

Bumm

Állandó Tag
Állandó Tag
A jelenlegi MH vezetoi rendkivul rossz kommunikaciot folytatnak.
Nincs informacio kifele, nincs informacio befele, ahogy egy tag mondja itt.

Az 5.5 millio dollarbol megmaradt osszeg (talan 4.5-4.7 millio????) ott csucsulhet a bankban es nincs semmi musor, kulturalis esemeny, de meg
egy kerekasztal osszejovetel sem?

Miert????????????

Nincs uj magyar haz, nema hallgatas es csend van, mint egy temetesen.
Mi az oka ennek, ha minden rendben van szenajuk korul?

Itt lenne az ideje hogy felebredjenek es radobbenjenek, hogy nem volt elegendo az elozo tarsasagtol megszabadulni, de kellene mar valamit csinalni
a magyarsagert. Ha nem tudnak, vagy nem kepesek, akkor meg fel lehet allni es azt lehet mondani "vege, en nem vagyok tobbre kepes" es jojjenek
azok, akikben meg van ero es elszantsag, hogy tegyenek valamit a magyar emberekert Kanadaban.
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Na ha már kommunikáció... akkor ezt csiripelték a verebek.:

Tisztelt Tagtársaink, 2013 január 21

Levelemnek az a célja hogy a tagság segitségét kérjem az uj Ház megtalálásához. Ennek érdekében közreadom a saját ingatlan honlapomat, amiről e cél érdekében levettem ,minden korlátozást. Honlapomon belül másik 3 honlap érhető el, bele értve a közületi (commercial) listázásokat is. Nem vettem le a nemzetközi látogatottságra épitett weboldalamat sem mert ez a weboldal nekem ingatlanok eladásakor más országokban élő vásárlók elérésére készült, és nem akarom ez irányú tevékenységemet szünetetlteni miközben Magyar Háznak megfelelő ingatlant keresünk.

A vezetőség makacs ellenállása a közgyülés akaratának végrehajtása ellen engem arra késztetett hogy megmutassam a tagságnak milyen lehetőségek vannak (és milynek nincsenek).

Kattintsanak a fejlécben lévő “visit my website” gombra, és kinyilik a honlapom. Egy kis tanulmányozás, probálgatás után bizonyára eligazodnak rajta, de ha problémájuk van a kezelésével csak hivjanak fel, és segitek. Ha találnak olyan ingatlant amiről ugy gondolják alkalmas lenne Magyar Háznak nyugodtan forduljanak hozzám a részletekért, kérjenek segitséget tőlem. E-mailt a honlapról is tudnak küldeni.

Többen hirül adták hogy a vezetőség azért nem adott ajánlatot a Milvan úti banquette hallra mert egy vevő ajánlatot adott, és meg kellet várni január 21-ét amig “az ajánlat lejár”. Nos, ez a hir teljes egészében valótlan. Ide csatolom a listázást annak történetével együtt. Az ingatlanra az ajánlatot csak ez év január 15-én fogadták el, és az január 31-ig „conditional”, azaz január 31-én kell a vevőnek véglegesiteni a vásárlást, vagy visszalépni attól. Tehát még mindig nem biztos hogy az ingatlan el lesz adva. Ilyenkor a vevő gyakran jön vissza uj kivánalmakkal, vagy ujabb kisérletet tesz az ár leverésére, ami az eladót szabaddá teszi más ajánlatok mérlegelésére, elfogadására. Ha ott van egy várakozó második ajánlat az eladó gyakran faképnél hagyja az első ajánlatot.

Egyesek megkérdeztek engem hogy “todod te azt mit jelent egy banquette hallt üzemeltetni?” Mások azzal érveltek hogy “amint a Banquette Hall tulajdonosa megváltozik, az eddigi kliensei, az olaszok, akik idáig a Hallt eltartották, mind el fognak tünni”. Nos, ha banquette hallt nem is, de jó néhány klubot vezettem már, de azt sem mondtam hogy én akarom vezetni. Azt viszont határozottan kijelentem hogy tagdijakból nem lehet fenntartani egyetlen kultúrális intézményt sem. Ha mást veszünk, annak az intézménynek korábbi fenntartói nem fognak elmenni? És mi van ha az uj épületnek nem is voltak olyan kliensei akik nekünk potenciális bevételt jelenthetnek? Feltétlenül jobb esélyünk van egy olyan intézményt üzemeltetni ahol már volt egy közönség mint nulláról induilni. Nem is beszélve arról hogy igenis vannak köztünk olyanok akik erre a feladatra alkalmasak!

Többen elmondták nekem hogy a tagság kiöregszik, nem járnak el a rendezvényekre. Ugyan ezek a személyek azonban azt is elmondták hogy a vadászok és más szervezetek összejöveteire ma is sokan összejönnek. Mi az oka tehát hogy pont a Magyar Ház szinvonalas rendezvényeire nem jönnek a tagok? Egyátalán igaz ez az indoklás? Azt mondanám – van némi igazság benne, de nem az hogy kiöregszünk, hanem mert elriasszuk a jó érzésü embereket az örökös veszekedéssel. Gyerekeink, unokáink azért nem jönnek a Ház programjaira mert elutasitják ezt a stilust, a hatalmi harcot, a számukra semmit nem jelentő pártharcokat, a sárdobálást. Lehet ezen segiteni? Az hiszem igen. Majd ha eljön az ideje elmondom hogy én hogyan oldanám meg.

Olyan Házunk nem lesz amelyiknek esélye van fennmaradni anélkül hogy valamilyen melléktevékenységgel el ne eltartsuk. Ebből a szempontból olyan helyet kell válsztanunk ahol a bál/szinház terem mellett minél több konferencia helység, tanterem nagyságú szobánk van, amiket ki lehet adni, vagy ahol ezeket ki lehet alakitani. Leginkább egy olyan managementre van szükségünk amelyik egy pénzt hozó tevékenységet müködtetni tud. Ebből a szempontból a Milvan Road-i épület több szempontból is megfelelne. Hogy annak vezetését a vezetőség nem merné vállalni? Hát persze hogy nem! És ez igy van jól. A kérdés nem az hogy ők mernék-e vállalni, hanem hogy a tagság rájuk merné-e bizni azt? Ez a vezetőség már bebizoinyitotta a tehetetlenségét, hogy merné a tagság rábizni a vagyonát és a jövőjét?!

Itt az ideje hogy a tagok kezükbe vegyék saját sorsuk irányitását, ne hagyják magukat becsapni, megsemmisiteni Toronto (és környékének) magyar közösségét! Ehhez a célhoz kérek minden olyan tagot aki a Ház körüli minősithetetlen sárdobálástól megundorodva a Háztól elfordult, tagságát feladta (nem fizette be tagsági diját). Kérem, hivom, hogy jöjjön vissza, hallassa hangját, és segitsen! Akinek fontos magyar volta, hovatartozása, annak fontosnak kell lenni a mi kis magyar közösségünk és a Magyar Ház ügye. Egyik legnagyobb irónk Herczeg Ferenc mondta: “Aki cserben hagyja nemzetét cserben hagyja önnmagát.”

Egy fecske nem csinál nyarat, de még kettő, három sem. Ha nem segitenek a Magyar Ház örökre el fog tünni, a pénzünk jövője bizonytalanná válik. Lehet hogy egy ajánlattal még meg lehetne szerezni a Milvan-i épületet, de ha azt nem is, lehet más alkalmas épületet is találni. Ehhez kérem valamennyi tag segitségét és adom a segitség nyujtáshoz szükséges eszközt, az ingatlanos web-honlapomat. Ha kérdésük van, segitségre van szükségük küldjenek e-mailt vagy hivjanak fel telefonon. Én mindenkivel hajlandó vagyok dolgozni aki a Magyar Ház érdekében hajlandó idejét, energiáját felajánlani.
Üdvözlettel

Zubovits Károly
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
EGY ÚJABB HÁZ VÁSÁRLÁS GONDJAI….AVAGY A TORONTÓ-i MAGYAR KULTÚRKÖZPONT JELENLEGI HELYZETE…

Egy békés szombat reggel a “felettes hatóságom” a továbbiakban a feleségem megjegyezte: Tudod-e, hogy a tetőburkolatot ki kell cserélnünk a konyhai mosogató már régi, ugyanúgy a fürdőszobát is fel kellene újitani….tudtam, hogy a felsorolásnak még nincs vége….
majd folytatta: a csillárok már nem modernek, az asztali lámpákat pedig már nem szeretem…. nagyon drukkoltam, hogy a bútorok ne kerüljenek szóba…..szerencsém volt, mert most erre nem került sor.
A “felettes hatóságom”….az előbbiekben emlitettem…ez a kedves feleségem szünetet tartott.Tudtam, hogy az időzített bomba élesre van állitva. Majd így szólt: Mit szólsz ahozz, hogy inkább egy másik házat veszünk, minthogy ezeket megjavíttassuk. Eladjuk a mostani házunkat és veszünk egy kisebbet, ahol még marad pénzünk is és az új házat szépen modern formában betudjuk rendezni. Agyam kalkulálni kezdett …(millió kalkuláció másodpercenként)….nagy sebességgel.
A kalkuláció után rémlátásom támadt.
Eszembe jutott amin ilyenkor át kell majd menni. Megkezdődik a házak nézése, a hely tetszik vagy nem, a közlekedés megfelel-e, közel legyen az országútakhoz, nagy legyen a kocsi feljáró, hogy több kocsi is elférjen, a kölcsönt lerendezni….szerencsére kölcsönt nem kellett felvenni.
A “felettes szervem” több alkalommal ki sem szállt a kocsiból, mert a kifogása az volt,…Hogy te ilyen környékre akarsz beköltözni? De erre van pénzünk….próbáltam bizonyítani az igazam.... de eredménytelen maradtam. 2420 km-el többet mutatott a kocsi km-órája, amikor megtörtént a nagy esemény. A hosszú hónapok és keresés után megvettünk egy másik házat.
Az előbbiekben leirtak gondolom ismerősek, mert ez így zajlik le, ha tetszik, ha nem. Ha körültekintőek vagyunk és megtanuljuk a házi feladatot az eredmény az nem maradhat el.
Az új magyar kultúrközpont vásárlási körülménye nem csak 71-szer bonyolultabb talán 171-szeresen bonyolultabb a leírtaknál.

Miért? Erre következő a magyarázat:
A 2011 decemberében eladott Magyar Kultúrközpont épülete óta az önkéntes épület bizottság valamennyi tagja több mint 50 ingatlannal foglalkozott. Ami a vásárlás és az ingatlanok megtekintését és azoknak a lebonyolítását illeti következő a folyamat:

1. Önkénteseink ....az előbbiekben említett épület bizottságban müködő 2 ingatlanügynök.... rendszeresen megnézik a Toronto Real Estate Board legújabban megjelenő ingatlanjait valamint minden más egyéni vagy ügynökség által ajánlott ingatlanokat.

2. Azok az ingatlanok amik legközelebb állnak a közgyülés által összeállított, megszavazott és jóváhagyott követelményekhez, azokat megnézi a vezetőség, valamint az épület bizottság valamennyi tagja is ha van rá idejük.

3. Amennyiben a közös vélemény ara utal, hogy az ingatlan figyelemre méltó, akkor az illetékesek „beindítják“ az adminisztrációs gépezetet (mechanikai és épületszerkezeti vélemény kutatás a mérnököktől, javítási és alakítási kőltségvetés kidolgozása, piaci érték ár megállapítása, stb.) ami sok időt és türelmet igényel.

4. Most jön a „legrázósabb“ feladat....igen…. eltalálták… az adásvételi szerződés elkészítése, ügyvéddel való egyeztetése és annak beadása.
Amit itt kiemelnék, az a vételár és az ehhez tartozó kiadások mint: épület ellenörző vizsgálatok, használati jog igazolása (zoning), terv rajzok elkészítése, átírási adó, ügyvédi költségek, stb., melyeket kölcsön felvétel nélkül, csak a jelenleg rendelkezésünkre álló, a bankban levő összegből kell tudni fedezni.
Az ügynek az lenne a szépsége ha még maradna pénzünk a bankban.
Megjegyzés: mindig optimista voltam.

Az új ingatlan vételének a feltételei a következőek….amit a közgyülés megszavazott és jóváhagyott….:
a. Vételár: 1,500.000 – 3,500.000 dollár
b. Tulajdonjog: önálló ingatlan
c. Tulajdon tipus: könnyűipari, kereskedelmi, vagy közületi
d. Környék: a lakók és a lakosság megoszlása
e. Közlekedés: autópálya és tömegközlekedés közelsége
f. Épület nagysága: 14 – 20 ezer négyzet ft.
g. Épület magassága: 4.3 méter minimum kb. (14 ft)
h. Helyszín: Torontó
i. Parkolás: mérete függ a közösségi központra / kultúr teremre előírt szabályok szerint
j. Engedély: a város által megengedett területi müködési engedély
k. Értékelés: az ingatlan állapotának müszaki felülvizsgálata

A leirt feltételek alapján a mai napig még nem sikerült találni olyan ingatlant ami megfelelt volna 100%-ban a feltételeknek. Ebből az következik, hogy a feltételekből rugalmasan, de engednünk kell. A lista szerint az első 7 pontban az a–tól a g-ig rugalmasak lehetünk. A h pont az alpszabályban adott, és az utolsó 3 pont i, j, k az amit végre kell hajtanunk különben nem kapunk a várostól működési engedélyt.

Kérem a tisztelt tagságot, honfitársainkat, hogy segitsék az igazgatóság munkáját.
Amennyiben látnak olyan Torontói cimmel rendelkező ingatlant amit véleményük szerint érdemes lenne kivizsgálni kérem tudassák velem. Irják meg az ingatlan cimét, a telefon számot és ha felvan tüntetve az ügynök/ügynökség annak nevét illetve a személy nevét ha egyén hirdeti.

[email protected], [email protected]

Ó, igen.....befejezésül csak még egy gondolat: Az „aranycsapat” azért ért el kiváló eredményeket, mert a csapat együtt volt és közösen akartak komoly eredményeket elérni. Puskás, Kocsis, Hidegkúti voltak a gólok végrehajtói de a csapat játékosai segitették és tömték labdákkal a végrehajtókat. Nem az volt a cél, hogy kirúgja a gólokat, hanem az, hogy a csapat győzzön. Jelenleg vannak nálunk is végrehajtók de a csapat támogatása nagyon hiányzik. Ha a csapat összefog akkor megnyerjük ezt a mérkőzést.

Köszönöm az idejüket.
Üdvözlettel,
Török Antal,
Közkapcsolatok
 
Oldal tetejére