Keresztszemes minták KIADVÁNYOK újság, könyv, füzet (tartalomjegyzék az első oldalon)

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Bri2012

Állandó Tag
Állandó Tag
köszönöm kedvességed, jippppiiiiiiii!!!!! Kezdő keresztszemezőként egyelőre bőven elég lesz, amit feltettél :DDDDDD Elleszek vele egy darabig.
 

sorcier

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Javitottam a leltarodat meg a mappaidat is 2000-esre.;)
Igen, jeleztem, hogy van különbség a 2000-nél, elgépeltem a listát. Az október nincs, de keresem. Ide teszem a címlapot, hátha valaki ráismer.

Megvan a megoldás!!!! Annyira ismerős volt a címlap, hogy én ezt bizony töltöttem, és igen. Csakhogy ezt gépeltem el, mert a hátsó oldal szerint (a következő lapszám 2000 decemberében jelenik meg, mondja a felirat) ez a 2000 október, és véletlenül ezt vettem 2010-nek. Tehát az azévi októberi nincs meg, a 2000-es meg igen, itt (nagyon mezítlábas volt: tényleg , csak a minták):
http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=3204266&postcount=509

Sorcier, a mappákat már nem tudom javítani, de az mindegy is. Az 509-es hsz leltárában javítanád a 2010 októbert 2000 októberre? Nem tudom, lehet-e, előre is köszönöm.
 

kata_64

Állandó Tag
Állandó Tag
Acufactum: Ute Menze – Lavendelsommer

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Acufactum: Ute Menze – Lavendelsommer

Lehet, hogy a téma nem egészen karácsonyi, de… számomra levendula halhatatlan, télen-nyáron egyaránt jól jön. És ahogy olvasom a fórumon nem vagyok ezzel egyedül, ugye?
Benne sok apró mintácska és rengeteg ötlet.

Ez link alatt más apró levendulás minták:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=30698&page=55


Üdv,
Kata
 

Csatolások

  • (1).jpg
    (1).jpg
    333.2 KB · Olvasás: 87
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére