Ki tud nagyobbat hazudni?

alberth témája a 'Traccsoljunk!' fórumban , 2007 Május 6.

 1. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  az ufokra mindig nagyon kell vigyazni. a multkor is jott egy zold ipse, hogy o E.T. Kerdem miert nem tud visszamenni? Mert a vegen, Abigel felallitotta a Csillagkaput a kertben es azota semmiseg az utazas. De hat ez az E.T. mamlsz, csak jar a szaja.
   
 2. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  Amikor még kislány voltam én is elakartam menni E.T-vel....de most már felnőtem és nincs rá szükségem, mert egyedül is haza tudok menni...az én otthonom a naptól a 12.bolygó...
   
 3. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  Hat, E.T. akkor nagy vagany volt. Kepzeld meg a Jeditanacsba is kozenk akart allni. De en megvetoztam a jelentkezeset, mert volt ott mar egy kis zold beka, a Joda baratom, oszt akkor meg minek a masik. Bar elismerem, Joda baratom, kis(s)e furcsan keveri a mondatait. Na, az ero legyen veletek!
   
 4. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  ha őszinte akarok lenni...ami az alap természetem....az erő velem van .....még a vajaskenyeret is a gondolatommal kenem meg....:)
   
 5. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  En egy kis artatlan vagyok. En es Dart Wader (aki mint kozben kiderult Luke apja) haverom a vasgyujtesre hasznaljuk eroinket.
   
 6. alberth

  alberth Állandó Tag

  A lézerkardom meghibásodott. Ki tud egy olcsó szervizet ajánlani? :D
   
 7. Abigel573

  Abigel573 Állandó Tag

  Használni éppen tudnám, ha lenne kéznél egy használható ZPM, mert az a hármat, amit a múlt héten vettem, már lemerítette a mobilom!
   
 8. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  Az ero veled van! Nem kell "lifesaver". En is anelkul kardozom. Csak bugnom kell, mert egyszerre ket dologra meg nem tudok koncentralni. (hanghatas es ero)
   
 9. alberth

  alberth Állandó Tag

  A lifewasser meg énnálam van, aztán egy repülőszőnyeget is vettem nemrég.
   
 10. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  a legjobbakat itt kapod. nekem is van, nagyon takarekos. nem a legujabb model, a ful-eztras megfizethetelten. es ha osszesarozod, akkor az egesz be sem indul!!!!!!!!
   
 11. alberth

  alberth Állandó Tag

  Az enyémet be kell rántani, mint a motorosfűrészt. A sarat viszont lerázza magáról velem együtt. Ezért csak frottir-zokniban szabad rálépni.
   
 12. mariza

  mariza Állandó Tag

  Ma akkora hó esett nálunk, hogy egy kétméteres hóembert építettünk és egy jót hógolyóztunk.Régen volt ilyen májusunk, holnap lehet sielni megyünk.
   
 13. alberth

  alberth Állandó Tag

  Ma beszakadt alattam a jég, pedig ráterítettem a repülőszőnyegemet és frottírzokniban léptem rá. Hiába, rianás, zajlás van...
   
 14. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  A repűlőszönyegek nem szeretik a hideget...én már csak tudom , mert én gyártom őket!
   
 15. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  Na akkor azert volt olyan ismeros az arcod. Azt hiszem en is vettem toled vettem az enyem Isztanbulban. S, hogy Kerekegyhazarol vagy az csak azt jelzi, a tied (repuloszonyeg) a legujabb model. Igy konnyu bejarni a meloba!!! Kulonben, Mariza, irigyellek a jo ho miatt. Itt minusz 30fok van, lehetetlen a ho, hoemeber keszitesere. Igy nem tudok magamnak uj, Bogyguard-ot gyurni.
   
 16. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  hát már elfelejtetted a vízalatti találkozásunkat....ott vetted tőlem a szőnyeget mert annyira megilyedtem ....mondtam csak vigyed és takard be vele magad mert a gyerekek megilyednek tőled....szemeid utánna estek ki....és lettél nórmális ember....puszi!
   
 17. kiscicus

  kiscicus Állandó Tag

  Lehet ,hogy te gyártod a repülőszőnyeget,viszont én találtam fel!!!
   
 18. alberth

  alberth Állandó Tag

  Én meg ,,csak" felhasználom. Olyan szépek, hogy sajnálom őket repülésre befogni. Így csak Allah-hoz imádkozom rajta naponta 5x a katolikus templom szószékén térdepelve.
   
 19. kiscicus

  kiscicus Állandó Tag

  Ez mind szép , csak nem a levegőbe terveztem,hanem a víz alá! Ez egy víz alatti repülő szőnyeg.
   
 20. Abigel573

  Abigel573 Állandó Tag

  Talán úszó...;););)
   

Megosztás