Ki tud nagyobbat hazudni?

alberth témája a 'Traccsoljunk!' fórumban , 2007 Május 6.

 1. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  megyek utánnad ne siess....csak nyugodtan, lazán mert a hajadat összekócólja a szél....dr nagy vagyok....a világ megmentője...csak kicsiben
   
 2. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  most akkor hatarozzal: szonyeggyarto/melytengeri buvar/teremto/hercegno/igazmondo/atmoszfera/murepulo/nagymeno
  jo lenne 2-re csokkenteni. Maradok a Jedi lovagnal. szemelyszerint. Mert ez a tiszta igaszsag
   
 3. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  én vagyok a mindenség ezért mind én vagyok....hát még nem mondtam én teremtettem a világot.....:)
   
 4. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  na, igy mar minden ertheto. marmint a foldon. es akkor miert nem mosolyogsz? a naptej miatt? A krypton-on en vagyok az ur. Ja meg a Dart Wader. De o visszavonult, Joda-val csilgabart nyitottak ss elemeknek.
   
 5. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  nem a fogorvosom miatt...nem mondtam még.....meglátnál else hinnéd hogy ilyen van ...hát igen én már csak tökéletesnek teremtem magamat....ha akarod veled is csodát teszek...:)
   
 6. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  lehetetlen. olyan csodat senki sem tud csinalni!
   
 7. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  Most megmutatom igazi arcomat ...mert én vagyok a mindent látó szem...látod...?csak bízd ide magad....
   
 8. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  elegge elmosodtal. megyek en is, megkerulom a foldet.
   
 9. toddi23

  toddi23 Állandó Tag

  Marhára jó ez az oldal is
   
 10. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  Te, most loditasz? az szomoru! inkabb azt mondd irto rossz! :smile:
   
 11. alberth

  alberth Állandó Tag

  Hát ocsmány egy dögunalmas topik ez! Ki volt az a hülye, aki megnyitotta ezt a lapot? Képenvágnám az biztos!
   
 12. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  egy pitti szeltolo az illeto! en tudom, mindentudo vagyok. egy korbefrogorugassal elintezhetned kedves Alberth! :smile:
   
 13. alberth

  alberth Állandó Tag

  Á, nekem elég egy legyintés is és már össze is estem! A 40 kilómmal? Egy rúgással még a Galaxisból is kirepülnék. Akkor meg minek a csillagkapu? :D
   
 14. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  a csillagkapu az jo mert mindig nalad lehet. kis helyen elfer, osszerakhato. a 40 kilo nem gond, ezen az uj bolygon joval nagyobb a tomegvonzas. azaz 40kg kb 120 kg odaat. ez a body-bolygo. van a fogyo-bolygo is, de hat en tokeletes vagyok, minek mennek?

  P.S. "elintezhetned" es nem "elintezhetnek", tevesen irtam, hiszen te sokkal kozelebb alsz a topik nyitojahoz. Fulon is ragadhatnad :smile:
   
 15. alberth

  alberth Állandó Tag

  Meg is teszem azzal a hazug, csaló, szélhámossal! Egy zseb-csillagkapum már gyermekkorom óta van. Elvettem a mumustól, aki elrabolt a zsákjában. Nagyobb emberrabló nála nincs, csak az Ufósok...
   
 16. pannácska

  pannácska Állandó Tag

  Alberth, ne bántsd e topic alkotóját, tegnap találkoztam vele és nagyon kedves ember! Megittunk 10 kávét, 20 korsó sört (fejenként!) tíz perc alatt és kölcsönösen bevallottuk, hogy mi soha nem tudnánk hazudni és csak azért lett ez a topic, hogy ámuljunk a sok csalfa embertársainkon. Azt is megsúgta nekem, hogy a Statisztikai Hivatal megbízásából dolgozik a témán. A nagy, egyetértő dumaparti után rápattantunk egy-egy szuper-nova hátára és pillanatok alatt már egy másik bolygón voltunk. Ő a Marson, az egyik magas hegy tetején landolt, én azóta is keringek egy kék bolygó körül és eszeveszetten netezek.
   
 17. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  Jol is teszed Pannacska, hogy a vilaghalot odakinnt hasznalod. Sokkal jobb a veteled, ha egybol a satelitre kapcsolod a geped. En is igy szurok ki minden koztes Internet Provider-t. Te, azert a sorivasba beszalltam volna en is. En is le tudok guritani, ha nem is 20 korso sort, de 10 uveg palinkat biztosan, 10 perc alatt. Legkozelebb szoljatok. A kave mennyiseg sem gond, hozom Juan Valdez-t a szamaraval.
   
 18. Bonaona

  Bonaona Állandó Tag

  Ma van az államvizsgám abc-ből, úgy hogy nézzétek el nekem a ha a betüket nem megfelelő sorrendbe rakom....kíváló elnök lesz belőlem....mert tudok...nemet mondani....ha jön a szavazás csak rám szavazzatok!!!!! és én meg változtatom a jövőtöket....mindenki ingyen kap házat....és autót...szavazz és élj úgy mint a királyok.....puszi szorítsatok hogy ne keverjem össze az A, b, c-t
   
 19. Laci Buda

  Laci Buda Állandó Tag

  Sok sikert az allamvizsgadhoz :..:. Meglatod nem konnyu, nekem nem sikerult levizsgaznom. Tul gyakran hasznaltam az ekezeteket, azt mondtak. Kulonben ovatosan az elnoki beszeddel, "boldog jovo, 4 gyerek, 3 kerek, 2 asztal, 1 1/2 szek, egy ping-pong labda" igeretek le vannak vedve reszemrol. Csak en hasznaltahom oket. Mondtam vagy nem, van egy kis orszagom, 10 fos de alapterulete hatalmas. Onnan van a nagy penzbevetelem, hogy megadoztatom az orszag folott elrepulo vadludakat. Meglepodsz, de nem kis osszeg. Abbol van a ludtalpon forgo evoeszkozom, a villam.
   
 20. pannácska

  pannácska Állandó Tag

  Sajnos nekem csak lakatlan szigeteim vannak és az enyém az Univerzum 50%-a. Most gyűjtöm össze a műholdakat, mert illegálisan tartózkodnak a magánterületemen. Eddig csak minden csillag után folyt be egy kis aprópénz, de most vagyok tárgyalásba és megvásárolom a Tejutat is. Akkor már megnyugszom talán, mert lesz mit aprítanom a tejbe. Előre szólok Nektek, ha űrutazásra készültök, az engedélyt kizárólag tőlem kaphatjátok meg.
   

Megosztás