Ki tud nagyobbat hazudni?

Katalina

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma nagyon szorgalmasan dolgoztam a munkahelyemen, és csak 12x léptem be a canadahun.-ra.:)

( Alberth pedig tőlem nyerte az aranyérmet - kártyán.:p )
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Én állandóan itthun vagyok Canadában. Ugyanis Torontóban lakom és Debrecenbe járok dolgozni. Mindennap ingáznom kell, mert nem bírom a munkásszállót. Főleg, hogy ott nem jutok internethez.
 

Dmitrij

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem nincs hajóm a városunk rétjén levő tóban, és nem is üzemel vendéglőként, és mindig megtalálható ha keresik.

Na ebből gyertek ki :D
 

Mindaleth

Állandó Tag
Állandó Tag
Hallotátok már, hogy jövőhéttől, Belgiumban (!) a híres Eiffel toronyról bungee-jumpig versenyt rendeznek? Nehezítésként a kötél gyanánt cérnaszál fog dukálni, és az nyer, aki a legmagasabbra pattan vissza az elszakadt cérna miatt. Aki a közelben tanyázó himalája fölé pattan, kap egy hetes utazást a túristák kedvenc nyaralóhelyére, a föld alatti atlantiszba! A nevezési díj negyvenhat yen lesz (és így tehát az ország pénznemével kell fizetni!)! Politikusoknak ingyenes a nevezés ;)
 

posza

Állandó Tag
Állandó Tag
Jaja már hallottam a fél 2i hiradóban mondták. Meg azt is hogy forditott lesz a munka napok és a szabad napok aránya,igy elkerülhetőek a nagy dugok vidéken is!
 

lill88

Állandó Tag
Állandó Tag
Én fiúnak születtem 2007-ben, de tavaly átoperáltak nővé, igaz a szakállamat nem tudták teljes mértékben eltüntetni az orvosok.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem már óvodás koromban olyan szakállam volt, hogy meghajoltak előttem. Azt hitték, én vagyok Ferencz Jóska.

franzjosef.jpg
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Kidolgoztam egy új módszert, mellyel perfekt meg lehet tanulni egy új nyelvet órák alatt. A lényeg az artézi vízben rejlik, na de nem fecsegem ki, mert a kurzusok nem pénztárcakímélőek. Egy szemeszter egy milla.

angol-nyelvtanfolyam%20copy.jpg
Várom a jelentkezőket, a nagy érdeklődésre való tekintettel korlátozott számban.
 
I

ionon

Vendég
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Mér, pattog a labda felfele a Holdon, mert sűrített levegőt pumpáltak a belsejébe. S már az Univerzumot is elhagyta.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyar nyelv oktatását vállalom magyar anyanyelvűeknek! Óránként 5000 Ft-os jutányos áron. Csoportos foglalkozás lesz.
 
Oldal tetejére