Kutyafajtak

75Gabi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én is nagyon szeretem a kutyusokat.
Nekünk egy spánielünk van.Róluk is tudsz írni?
75Gabi
 

draconia

Állandó Tag
Állandó Tag
Ismeri valaki az Ariadle terriereket.
A legnagyobb testű terrierek, úm. a terrierek királyai. Átlagos marmagasságuk kb. 80-90 cm. Vadászkutyának és házikedvencnek is ideális.
 

masnada

Állandó Tag
Állandó Tag
az airedale jó fej kutya csak nem kicsit makacs.
nekem argentin dogom van mondjuk rá sem lehet panaszkodni ezen a téren :D
 

bgatti

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok.
tudtok nekem segíteni?
van a szomszédunkban egy nagyon félrenevelt dobbermann aki mindnet megenged magának
nem tudjátok hogyan lehet normális viselkedésre neveleni?
 

kovacslt

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekünk erdélyi kopónk volt, tavaly előtt lett elaltatva, 13 évesen. Még most is fáj, de azért nemsokára megint lesz mellettünk valaki.
 

Szilke63

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem egy amerikai staffordshire terrierem van. Nagyon aranyos!
11 hetes és 9 kg.
Mivel még nincs kutyás tapasztalatom, érdekelne, hogy megfelelő-e ez a súly ilyen idős korban. A testvérei mind kisebbek, de aggaszt, hogy kicsit látszanak az oldalbordái. Mindig enne, de nem akarom túletetni, mert azt olvastam, hogy ha gyorsan nő, akkor gyengék lesznek a csontjai.
Adjatok tanácsot!
 
T

Tenebrion

Vendég
Én manapság kompenzálom a kutyákat. Szerencsére elég visszhangos környék, úgyhogy a hajnali kutyaugatást, reggeli motorhanggal viszonzom a kedves szomszédoknak :D Ha nem tudok aludni a kutyáik miatt, ők se aludjanak miattam. Az állatot fölösleges bántanom bármivel is, úgyis a felelőtlen gazdája a hibás. Hihetetlen mennyi ember vesz magának, anélkül, hogy bármi szüksége/igénye lenne rá. Feltételekhez kéne kötni a kutyatartást, aki meg nem tudja teljesíteni, attól elvenni. Ha már kocsit nem lehet jogosítvány nélkül vezetni, kutyát se lehessen megfelelő körülmények és neveltetés nélkül tartani. Szerintem...
 
T

Tenebrion

Vendég
Relatív... ha a nyulat felemeled a tarkójánál fogva, nem érez semmit. Ugyanez magadnál kissé fájdalmasabb folyamat. Nem ember. Nem ugyanazt érzi, mint mi, nem tudod megmondani biztosra, milyen hatással van egy állatra. Teljesen másképp működnek, mint mi.
 

Levente_hu

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.Erdeklodni szeretnek hogy van e valakinek rovid labu erdelyi kopo-ja vagy a hoszu labu valtozatbol?Ezen kutyakat valaki tenyeszti is (Usa, Kanada)? Kerlek benneteket nezzetek meg a kovetkezo linken talalhato kis bemutatot.Ha valaki tobb adatot szeretne a bemutaton elhangzotakrol kerem jelezze. Tehat a link http://reflektorfilm.hu/node/36 .
Udvozlettel
Levente
 

baratkriszta

Állandó Tag
Állandó Tag
Mint kutya bolond én is szívesen olvasom ezeket a leírásokat. Berni pásztor, német dog, magyar vizsla, német juhász, labrador és keverék az ami nálam megfordult.
 

zitike78

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!nekem eddig 3 féle fajtájú kutyusom volt.Az első egy törpe tacskó:ő egyáltalán nem szerette a gyerekeket és atöbbi állatot sem igazán,de azért kedves kis jószág volt.aztán jött egy újfundlandi:ő a híresztelésekkel ellentétben egyáltalán nem szeretett úszni(méghogy vizimentő:p).Most pedig egy gyönyörű Berni pásztor kutyusunk van.A neve Buddha és ő a legszeretetre méltóbb kutyafajta(szerintem).A gyerkőcöket imádja,a cica eszik a tányérjából,csak akkor ugat ha tényleg idegen van a kapuban.És emellett annyi szeretetet ad amennyi tőle csak telik.Igaz néha a lábunkra ül,de csak azért mert nagyon szeret emberközelben lenni.Nekünk ő az igazi!!!!!:lol:
 

zitike78

Állandó Tag
Állandó Tag
Kutyát tartani én is csak kertes házban engednék(nagyobb fajták)nekik az a jó ha futkározhatnak.Ha láncra kötve vagy apró kennelben vannak az szerintem nem normális.akkor inkább ne tartson kutyát.Az ilyenek csak a maradékot akarják megetetni a kutyussal???vagy miért így tartják őket?Ha állatbarát lenne,fájna a szíve ha így látná a kutyust.
 

Macsus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem egy mini yorkie-m van...nagyon szeretem, a pici külső bátor szívet takar... Nem mindenkivel barátságos, nagyon megvizsgálja kivel köt barátságot! Ha van yorkie-tok, akkor figyeljetek a fogcserélődésnél rá, mert ha egy éves korig nem hullanak ki a tejfogai, ki kell az állatorvossal húzatni....gyakran előfordul... Nálunk is ez volt.. a picikémnek 8 szemfoga volt egy ideig...
 

rehene

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok
nekünk 2 kutyusunk van, mindkettő labrador és német juhász keverék :)
a fiatalabbik kb 10-szer körbe szokta futni a házat :D nagyon aranyos
 

ladri6

Állandó Tag
Állandó Tag
Két csodaszép labrador csajszi gazdája vagyok. Bámulatos milyen kedves, gyerekszerető és játékos kutyusok. És mennyi gödröt tudnak ásni :)
 

ROZSA-45

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem egy gyönyörű és korához képest még mindig ultra eleven magyar vizslám van. Imádom őt. Egyszerűen lehengerel az okossága és az értelme. Aki kutyust szeretne de nem tudja milyet ezt a fajtát melegen ajánlom, főleg ha még gyerekek is vannak. Kíváló játszópajtás lesz. :)
 

Bokodiné

Új tag
Állat barát vagyok!

Van 4 cicám, két kutyám.Több kutyust megmentetünk az altatás alól.Szeretem az állatokat próbálom Kertes házba lakom.A mostani menhelyi kutyám egy maci, az házőrző és mellette van egy lakásba törpe schnauzer.A cicákat is úgy fogadtuk magunkhoz.Nagyon haragszom az állat kínzókra és ennek én hangot is adok.Több állat fórummal tartom a kapcsolatot.Segítek az állatoknak fórumokon gazdikat keresni.
 
Oldal tetejére