Látcső /Beszélgetés színházról, filmről, kultúráról/

Melitta témája a 'Film, színház, tánc' fórumban , 2006 Január 22.

 1. szpetra

  szpetra Állandó Tag

  Én épp mostanában határoztam el, hogy megnézem a srácokkal. Nekem is kb. 25 év telt el mióta utoljára láttam.
   
 2. szpetra

  szpetra Állandó Tag

  Tegnap megint nagyon jó darabot láttam! Örkény Színház: Anyám tyúkja. Ismert, iskolában tanított-tanult verseket mondanak el a színészek néha teljesen új köntösben. Hihetetlenül érdekes és szórakoztató volt. Tényleg. Magam sem gondoltam volna, hogy 70 vers és 2,5 óra ennyire le fog kötni, (főleg nem a férjemet, aki nem egy versrajongó), de igen, jó élmény volt.
   
 3. jessike

  jessike Állandó Tag

  A tavalyi nyár nagy élménye volt: Dés-Bereményi: Férfi és Nő c. előadás. Minden, ami átélhető a két nem kapcsolatában csodálatos színészek előadásában: Básti Juli, Udvaros Dorottya, Kulka János. Cserhalmi sajnos betegség miatt hiányzott...
   
  szpetra kedveli ezt.
 4. find

  find Állandó Tag

  Vígszínházban volt szerencsém látni néhány előadást.
  Mester és Margarita: Inkább moziélményt kaptam, fény és hangeffektekkel, ötletes megoldásokkal, forgó színpaddal. A könyvet szerintem közel sem adta vissza. Ettől függetlenül Lukács Sándor nagyszerű Woland.
  Játék a kastélyban: már régóta megy, mostanság elvétve tűzik műsorra. A régi Márkus Lászlóval készült darabok hangulatát idézi, persze Benedek Miklós a saját fanyarságát adja. Van aki elavultnak mondja, igaz, nem olyan formabontó, mint a kaposvári verzió.
  Julius Caesar: Alföldi nagyszerű összjátékot teremtett. Nekem is kedvem támadt volna beszállni a játékba, ami a színpadon ment. Másik pillanatban meg elgondolkoztatott, földbe döngölt.
   
  jessike kedveli ezt.
 5. Pásztor76

  Pásztor76 Állandó Tag

  Sziasztok!
  A múlt hétvégén néztem meg a Bazi nagy Görög lagzi, második részét. Nekem jobban tetszett mint az első rész.
   

Megosztás