LETEZIK???

itt témája a 'Tudakozó - A CH technikai kérdései' fórumban , 2004 Február 22.

 1. vinmi

  vinmi Állandó Tag

  Kösz,biztosan hasznos lesz.
  Még egy info. Létezik az Adobe-nak egy programja, amely a tervezőszoftverek fájljait, /kis veszteséggel/, PDF formátumúvá alakítja.
  Gondolom ezen a nyomon lehetne fejleszteni. Arról, hogy milyen jogi akadályai lehetnek, /szabadalmi védelem/ fogalmam nincs. Mindenesetre üzletnek nagy lenne, /egy közepesen jó 3D tervezőszoftver millió Ft fölött kezd, ha nem magyarhonban, hanem valahol az EU-ban vásárolod. Idehaza drágább.../ha átjárhatóvá válnának a különböző típusú szoftverek.
   
 2. exile

  exile Állandó Tag

  Hello
  Békés Karácsonyt és Boldog Újévet kívánok..
  A net-en van fóedító program mely teljes mondatokat fordít
  ezen a linken keresd..
  http://www.webforditas.hu/
   
 3. andorkaa

  andorkaa Új tag

  Sziasztok! Keresnék egy tervező programot, a neve Solid Edge. Annyit tudok róla, hogy viszonylag könnyen kezelhető. Le szeretném tölteni a netről, de egyelőre nem találtam egy olyan oldalt sem, ahonnan megtehetném. Tudna ebben segiteni nekem valaki? :) Köszönöm!
   
 4. szuttyer

  szuttyer Új tag

  sziasztok! Érdeklődni szeretnék nem tud-e valaki olyan progit, amivel midi karaoke file átalakitható úgy hogy asztali dvd-n is letudjam játszani és a szöveget is mutassa?
   
 5. peter.perjesi

  peter.perjesi Állandó Tag

  tudtommal ilyen progi nincs, max azt tudom elkepzelni, hogy screen capturing progival mented a kepernyot mondjuk divx-be, majd azt irod ki dvd-re :)
   
 6. DerMedve

  DerMedve Állandó Tag

  Igen. Ajánlatom, hogy IT szaklapok oldalain a téma szerinti keresésre adott cikkeket nézd át. Összehasonlítások, értékelések, tesztek után választhatod ki a megfelelőt
   
 7. Zocahun

  Zocahun Állandó Tag

  Kb öt éve belekóstoltam a Mobimouse-ba akkor nagyon tetszett.
   
 8. crusoe01

  crusoe01 Állandó Tag

  Ez elég körülnényes sajnos. Az xrecode II programmal mp3 és wavba, még talán ac 3-ba is alakithatod. utána az ac3-at össze kell fűznöd egy elkészitett mpeg fájllal. Az mpeg fájl elkészitése valamilyen videolopó programmal történjen, miközben lejátszod a vanbascon.
   

Megosztás