Levelezőpartner keresés

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok kedves Barátnőim. Ile Drága köszönöm most jól vagyok. Denagyon félek a Boszniai uttól. Kibirom e. Saját kocsival megyünk és félek a fájdalomtól mert nagyon megszenvedtem ezért hogy most jól érzem magam A jobb talpam még zsibbadt de ez legyen a legnagyobb baj. Santane ere is ma remek idő van, neked is köszi hogy érdeklődz az egészségügyi éállapotom felől. Tudod félek tőle , hogy ez az állapot meddiog tart. Mert ezt gyógyitani nem lehet csak a fájdalmat bizonyos ideig szüntetni. Memike mindannyian elvagyunk foglalva ugy tudom hogy Hildácska nyaral, de ahzért jó lenne ha kicsit többet dumcsiznánk. Mindennap leülök a gép mellé de ti sokszor nem vagytok sehol. Puszilok m indenkit.
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Supernagyi! Ne féljél az úttól, minden rendben lesz. Majd meglátod, hogy a sok szépség, amit látni fogsz, majd feledteti a gondodat - már ami a félelmet illeti a fájdalmaktól.

Mit szoktál csinálni napközben? Van valami hobbid, vagy valami, amivel szeretsz foglalkozni?
 

szelid

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Rég nemjártam már itt, sajnos beteg voltam ,de ettől függetlenül sem volt módomban gépezni.Gyógyúlást kivánok a beteg társaimnak . Fiúk nincsenek a fórumon?
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Szelíd!
De vannak, például Pilóta Peti, csak ritkán jön. Reméljük te jobban tudod látogatni a fórumot.

Mi volt a problémád? Mivel betegedtél meg? Már minden rendben van?
 

szelid

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Santane! Rá jön sok esetben a lábamra az izület és nagyon nagy fájdalmakal jár.Olyankor ágyban kerülök ,és menni sem tudok. Nem kifogásként írom hogy azért nem tudtam írni mert beteg voltam ,attól még lehetett volna,hanem azért mert a kislányom most szigorlatozik és még vannak vizsgái hátra és kell neki az internet. Azért ha megtehetem akkor jövök.
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Santane! Rá jön sok esetben a lábamra az izület és nagyon nagy fájdalmakal jár.Olyankor ágyban kerülök ,és menni sem tudok. Nem kifogásként írom hogy azért nem tudtam írni mert beteg voltam ,attól még lehetett volna,hanem azért mert a kislányom most szigorlatozik és még vannak vizsgái hátra és kell neki az internet. Azért ha megtehetem akkor jövök.

Most vettem észre, hogy az erre írt üzenetem elszállt - gondolom mikor beadtam. Na, nem baj, újra írom. :)

Rémes - sajnálom, fájdalmas lehet. Remélem ritkán talál meg ez a szörnyűség.
Természetesen, hogy megértjük, hogy fontosabb a géphasználat a kislányodnak! Drukkolunk neki a szigorlatához!!!
És természetesen várunk téged is a fórumra, ha hozzá tudsz jutni a géphez. Addig is minden jót kívánunk neked!!

Itt vagyok lányok. Santane drága. Majd csak minden rendben lessz. reménykedem. Én már nem dolgozom itthjonn vagyok vezetem a háztartást vigyázok az unokákra hja kell, és segitek a családomnak mikor mit kell csinálni. Puszillak benneteket

Az a lényeg kedves, hogy tevékeny vagy, mert az nagyon sokat számít!
Az unokákkal való foglalatosság amúgy is felér egy gyógyító energiával - nem így van? kiss
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Barátaim!

Megjöttem! Friss vagyok, minden rendben van, tényleg a kisebb bajokat leszámítva!

Ez a Mesteri gyógyvíz csodát tett!!
Úgy futok, mint a nyúl!!

Egy pár fotó...

Legyen szép a hetetek!!
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Nahát Hildám!
Csak úgy virulsz a képeken! Csodálatos lehetett a nyaralásod! Örülök, hogy jól érezted magad! kiss
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép estét kívánok mindenkinek! Cupp cupp...kisskisskiss

Aranyosak vagytok!
Sajnos, tegnap előtt tolatás közben volt ott egy bucka, aminek nem kellett volna ott lennie... Természetesen neki...
Most a "javítóba" van a kocsim...:(:(:(:(:(:(:(

De én egyben vagyok, s ez a lényeg!

Szép hét végét kívánok nektek!

Ja, és ide öröm visszajönni!!!
 

szelid

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Köszönön a jó kivánságokat ! Icelady nem látom a fórumon.Supernagyi ! Az unokák gondolom hogy kellően ki fárasztanak.Mézesmaci! Nagyon szép képeket tettél fel ,igazán csodás.Itt nálunk nem volt jégeső szerencsére ,de sehova nem kellett volna. Van az embereknek ép elég bajuk, jég nélkül is. Nem tudom annyi új madár jelenik meg a házunk körül.Érdekes de egyes madarak eltünnek. A pipiske ami úgy néz ki mint a veréb csak annyi külömbséggel hogy az nem úgrik hanem szalad.Már több éve nem is láttam.
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok!

Remélem szép hétvégétek van! :)
Itt is viszonylag jó idő van, 16 fokok. Tiszta "nyári" hőmérséklet!
nevet_.gif

Szóval itt végül is olyan, mintha a hegyekben lenne az ember, a levegő is olyan friss mindig, hiszen ez egy sziget, körös-körül víz van. Meg észak felé is vagyunk jócskán - szóval itt nincs kánikula. Azaz olyan érzete van az embernek, mikor nagy ritkán eléri a 23 fokot a hőmérséklet. :)

De most jövőhéten megyünk haza egy hétre - nem is nagyon leszek akkor itt a fórumon -, akkor majd megtudom milyen az a nyári időjárás. :D

Supernyagyikám! Remélem jól vagy! Élvezed az otthoni csodás nyarat és a kis családodat! kiss
És persze remélem mindenki jól van!
Hildácska! Ezek a buckák - meg néha még a fák is - időnként rettentő rossz helyen vannak.. :D Remélem mihamarabb megjavítják az autódat.
Szelid! Icelady tényleg nem volt egy ideje, remélem minden rendben van vele. Én se hallottam még a pipicskéről, de majd utána nézek, hogy az milyen madárka is lehet.
Mézesmaci! Én kérdeztem az unokáidat. Nagyon büszke lehetsz rájuk! Aranyosak lehetnek, mikor mazsoretteznek! El is hiszem, hogy az első sorban van a helyed, mikor fellépnek! ;) :) Várjuk majd a képeket!!!

Nagyon szép vasárnapot kívánok nektek! :)
 

icelady

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretettel üdvözlök minden kedves ismerőst és ismeretlent:)Nagy ritkán mikor erre járok mindig vissza olvasom az oldalakat ezért nagyjából mindenkiről olvasok:)és tudom mi történik Veletek.SZELID kedves örömmel olvastam,hogy Neked külön hiányoztam:)sajnos azt is olvastam,hogy beteg voltál az utóbbi időben,de mostmár talán jobban vagy és remélem igy is marad.Vigyázz magadra,tudom ez a legnehezebb,mert amikor az ember egy kicsit jól van akkor azt hiszi igy is marad.Most én is igy jártam,alig létezek a derekemra,nagyon nehezen mozgok és nem akar valahogy rendbe jönni.Kivánok mindenkinek kellemes,szép nyári napokat,sok-sok szép élménnyel,de főleg jó egészséget.
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretettel üdvözlök minden kedves ismerőst és ismeretlent:)Nagy ritkán mikor erre járok mindig vissza olvasom az oldalakat ezért nagyjából mindenkiről olvasok:)és tudom mi történik Veletek.SZELID kedves örömmel olvastam,hogy Neked külön hiányoztam:).......
Nemcsak neki hiányoztál ám!
Mi is mindig "leltározunk", hogy mindenki megvan-e és ha valaki hiányzik, azzal minden rendben van-e? Hiányoltunk.
:)
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Szívem összes melegével minden jót kívánok mindenkinek! kiss

:"Nem változtathatjuk meg a múltat;
elég ha nem feledjük
a szép emlékeket,
s bölcsességet merítünk
egykor elkövetett hibáinkból.
Nem jósolhatjuk meg a jövőt;
elég, ha remélünk és fohászkodunk
a legjobbért, a helyesért,
s hiszünk abban, ami vár reánk.
Egyszerre elég megélni egy napot,
élvezve a jelen perceit,
s mindig törekedve arra, hogy
még jobbak, még kedvesebbek legyünk
 

icelady

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép,jó estét mindenkinek!Háát merre vagytok?Már napok óta csak én bóklászok erre,mi történt?Amint látom a képet sikerült beraknom(valamennyire még emlékeztem)de igazán nem tudom jól van-e...?
 

szelid

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Látom hogy mindenki hiányzik valahol ! Igy volt ez a régi fórumomon is. Az internetre sokan azt mondják hogy nem valós emberekből épűl fel.Ezt én nem igy látom. Hisz az embernek fel kell nőni a feladathoz hogy komolyan vegyék. A kislányom elment az egyetemre és most tudok egy kicsit gép közelben lenni. Köszönöm hogy egymás iránt figyelmesek vagytok. Pilóta Peti miért repült el. Na majd haza vagy vissza jön. Icelady már itt vagyunk.
 

icelady

Állandó Tag
Állandó Tag
:)Szia SZELID,úgy látszik a többiek elmentek nyaralni,csak mi maradtunk itthon.Én is úgy vagyok vele,hogy van amikor napok múlnak el mig géphez ülök,fáradtság,lustaság mikor mi ?Pillanatnyilag a derekam miatt rossz egy helyben ülnöm,már napok óta szenvedek vele,néha úgy érzem ketté törik.Remélem Te már rendben vagy,mert olvastam ám,hogy Neked is voltak eü problémáid.Ha tudsz irj,azért naponta bekukucskálok ide:)Pilóta Peti nagyon elrepült,régen láttam őt erre Szupernagyi,Hilda...?hiányzanak a inventárból.Úgy lenne jó,ha egyszerre lenne itt mindenki,kiváncsi lennék milyen lenne köztünk a kommunikáció.A régi chaten nagyon jó móka volt amikor sokan voltunk.Mindenki irt egy-két poént aztán hangosan nevetgéltem itt magamnak.Mióta átalakult és máshol található azóta nem voltam chaten.Kivánok mindenkinek kellemes napokat és jó egészséget.
 
Oldal tetejére