Megválaszolatlan kérdések - félremagyarázott tények...

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
Még egyszer Roswell 1947.

Az 1992-ben megkötött 24 nemzet, köztük az Egyesült Államok és Oroszország által is aláirt nyílt ég megállapodás tette ezt lehetővé. A bázis Las Vegastól 120 km-re található, hivatalos neve Groom Dry Lake légitámaszpont.
Szupertitkos repülőgépek tesztelését is végzik, pl. a B-2 lopakodó bombázó is itt szolgál. A légtere lezárt, repülőgépek nem repülhetnek be, de műholdak számára szabad a terep. A felvételek jobbak, mint bármely korábban, a környező hegyekről készített teleobjektíves fénykép. Ezelőtt csak 1960-ban jelent meg szatellitkép a területről. "Kifutópályák, épületek, buszok láthatók, de semmilyen zöld emberkét vagy szupertikos repülőt nem lehet látni." - közölte a cég elnöke, John Hoffman.

A légierő szóvivője nem kommentálta az eset biztonsági vonatkozásait. Az 51-es körzetet mindig is idegenek leszállóterepének hitték, videók is készültek idegeneken végzett vizsgálatokról. A híres 1947-es Roswell eset - egy UFO ÚJ Mexikói landolása - akkoriban nagy botrányt kavart, az ügyben a Fehér Ház is vizsgálatot is tartott, de a kormányzat tagadja, hogy Roswellben valóban egy UFO szállt volna le.

Roswelli dukumentum 1


A második világháborút követő években az Egyesült Államok kormánya számos olyan eseménnyel szembesült, amelyek megjósolhatatlanul változtatták meg jövőjét, és ezzel együtt az emberiség jövőjét is. Ezek az események olyan hihetetlenek voltak, amelyek felülmúltak minden elképzelést. A meglepett Truman elnök és fő katonai vezetői szinte tehetetlennek érezték magukat, miután éppen megnyerték a történelem legpusztítóbb és legköltségesebb háborúját. Az Egyesült Államok kifejlesztette, használta, és egyetlen nemzetként birtokolta az atombombát, amely egymagában képes volt bármilyen potenciális ellenfelet, vagy akár magát a Földet elpusztítani. Ebben az időben az Egyesült Államok rendelkezett a legjobb gazdasággal, a legmagasabb életszínvonallal, a legnagyobb befolyással, valamint birtokolta a történelem legnagyobb és leghatékonyabb hadseregét.

Csak elképzelni tudjuk a zavarodottságot, amikor az USA kormánya arról értesült, hogy egy idegen lények által vezetett űrhajó zuhant le az Új-Mexikói sivatagban.
1947 januárja és 1952 decembere között legalább tizenhat lezuhant vagy leszállt idegen hajó, hatvanöt idegen holtteste és egy élő idegen került a kormány birtokába. További egy idegen űrhajó robbant fel, de ebből semmi összegyűjthető nem maradt. A fenti események közül tizenhárom az USA határain belül történt, nem számítva a levegőben megsemmisült hajót. A tizenháromból egy Arizonában, tizenegy Új-Mexikóban és egy pedig Nevadában volt. Három más országokban történt. Ezek közül egy Norvégiában, kettő Mexikóban volt. Az UFO-észlelések száma olyan nagy volt, hogy azok komoly kivizsgálása az akkori eszközökkel lehetetlen volt.
Idegenek földi jelenléte
Egy idegen űrhajót találtak 1948. február 13-án egy fennsíkon az Új-Mexikóban található Aztec közelében. Szintén az errefelé található Hart Canyonban találtak egy másik hajót 1948. március 25-én. Átmérője harminc méter volt. A két hajóból összesen tizenhét idegen testét gyűjtötték össze. De ennél nagyobb felfedezés volt az, hogy mindkét járműben nagyszámú emberi testrészt tároltak. A beavatottakon paranoia lett úrrá, a történteket titkosították. A biztonsági intézkedések szigorúbbak voltak a Manhattan-tervezet (az atombomba előállítása) számára foganatosítottaknál. Az elkövetkező években ezek az események voltak a világ történelme során legszigorúbban őrzött titkok.
Amerika tudósaiból egy különleges csoportot állítottak össze a Sign (=jel) -tervezet számára 1947 decemberében a jelenség tanulmányozására. Ezt a titoktartás leple fedte be. 1948 decemberében a Sign-projektbol létrehozták a Grudge (=harag, neheztelés) -tervezetet. Ennek során a félreinformálás céljából létrehozták a Blue Book (kék könyv) kutatást. Tizenhat kötetnyi anyagot gyűjtöttek össze, közte a közvélemény számára is ismert vitatható "Grudge 13"-at. "Blue Teameket" hoztak létre a lezuhant űrhajók, élő és halott idegenek begyűjtésére. Később, a Pounce-projekt során ezekből alakították meg az Alfa-csoportokat.

Az Egyesült Államok Légiereje és A CIA kezelte az idegenekkel kapcsolatos titkokat. A CIA-t valójában elnöki parancsra hozták létre eloször Central Intelligence Group (Központi Hírszerzo Csoport) néven kizárólag az idegen jelenlét kezelésének céljából. Késobb az NSA-t (Nemzeti Biztonsági Ügynökség) hozták létre a hírszerzés, és különösen az idegenek tevékenységének felügyelete céljából. Egy sor elnöki és BT-utasítás a CIA-t lassan elvonta a kizárólagos hírszerzési feladatoktól, és "jóváhagyta" számára titkolt tevékenységek során végrehajtott közvetlen akciókat mind otthon, mind külföldön.
Információgyűjtés

1947. december 9-én Marshall, Forrestal és Patterson miniszterek, valamint a Külügyminisztérium államigazgatási testületének igazgatója, Kennan sürgető ösztönzésére Truman jóváhagyta az NSC-4 kiadását, amelynek "Hírszerzéssel kapcsolatos rendelkezések" volt a címe.
Külföldi és katonai hírszerzés, 1. könyv, "A vizsgálóbizottság végső jelentése a (különös tekintettel az idegen tevékenységgel kapcsolatos) kormányrendelkezések tanulmányozásáról", Az Egyesült Államok Szenátusa, 94. Kongresszus, 2. ülésszak, 94-755. számú, 1976. április 26-i jelentés 49. oldalán a következő áll: "Ez a direktíva felhatalmazza a külügyminisztert a kommunizmus ellen történő nemzetközi hírszerzés koordinálására." Az NSC-4, NSC-4A titkos mellékletei titkolt lélektani hadviseléssel kapcsolatos tevékenységek végrehajtására utasították a Központi Hírszerzés igazgatóját az NSC-4-ben megfogalmazott célok érdekében. A CIA számára a titkos műveletek végzésére először biztosított hatalom nem tette lehetővé azok koordinálását és engedélyezését. Egyszerűen csak utasították a Központi Hírszerzést "a titkos műveletek végrehajtására és azok eredményeinek ellenőrzésére a Külügyminisztériumon keresztül, hogy azok összeférnek-e az amerikai politikával."


Később az NSC-10/1 és NSC-10/2 lépett az NSC-4 és NSC-4A helyére, és ezek méginkább kiterjesztették a titkolt műveletek lehetőségeit. Az NSC-10/1 és NSC-10/2 jóváhagyta az illegális és extra-legális eljárásokat. Az NSC-10/1 alatt létrehoztak egy koordináló csoportot a titkos tervezetek áttekintésére, de nem azok engedélyezésére. Ez a csoport titokban az idegenekkel kapcsolatos tervezetek koordinálásával is meg volt bízva. Az NSC-10/1 és NSC-10/2 biztosította, hogy senki ne tudjon semmit, amíg az adott tervezet vagy művelet sikeresen véget nem ért. Ezzel gyakorlatilag egy "puffert" hoztak létre az elnök és az adott információ között. A szándék az volt, hogy ez a "közbenső tároló" biztosítsa, hogy az elnök ne tudjon semmiről, ha bármi is kiszivárogna.
Ezt a "puffert" használták az elkövetkező években, hogy az aktuális elnökök elől sikeresen "elzárják" az idegen jelenléttel kapcsolatos információkat, és csak arról tudjanak, amiről a titkos kormányzat és a hírszerzés akarta, hogy tudjanak. Az NSC-10/2 létrehozott egy titkos bizottságot, amely jelentős tudósokból állt. Ezt még nem az MJ-12 volt. Egy másik NSC-utasítás, az NSC-10/5 körvonalazta a bizottság feladatait. Ezek az NSC és más titkos utasítások tették lehetővé az MJ-12 létrehozását négy évvel később
.
A leplezés első áldozata
James Forrestal, a védelmi miniszter a titkolás ellen volt. Idealista és vallásos ember volt, aki úgy gondolta, hogy a nagyközönséget is be kell avatni. Amikor elkezdett más pártok és a Kongresszus vezetőivel az idegenekkel kapcsolatos problémákról beszélni, Truman kérte, hogy mondjon le. Sok embernek beszélt a félelmeiről, és jogosan gondolta, hogy figyelik. Azok, akik figyelmen kívül hagyták a tényeket, ezt paranoiának nyilvánították. Később azt állították, hogy Forrestalnak idegösszeomlása volt, és felvették a Bethesda Haditengerészeti Kórházba. Valójában az "illetékesek" attól féltek, hogy Forrestal beszélni kezd, ezért el kellett szigetelni, és hitelét kellett rontani. Valamikor 1949. május 22-e kora reggelén CIA-ügynökök egy lepedőt csavartak a nyaka köré, a másik végét egy rögzített bútorhoz kötötték, majd kidobták Forrestalt az ablakon. A lepedő elszakadt, Forrestal pedig lezuhant és szörnyethalt. Ő volt a leplezés egyik első áldozata.
EBE
A Roswellben elfogott élő idegent EBE-nek nevezték.
A Dr. Vannever Bush által javasolt név az Extraterrestrial Biological Entity (földönkívüli biológiai lény) rövidítése volt. EBE hajlamos volt hazudni, és csak egy évvel később adott választ a kérdésekre. Fogságának második éve alatt EBE elkezdett megnyílni, és a tőle származó információ enyhén szólva is ijesztő volt. Ezen megnyilvánulásainak gyűjteménye lett a későbbi "Sárga Könyv" alapja. Fényképek is készültek róla, amik a "Grudge 13-ba" is bekerültek. 1951 végén EBE beteg lett. Az egészségügyi személyzet megfelelő háttérinformáció hiányában képtelen volt betegségének okát meghatározni. EBE szervezete klorofil-alapú volt, a tápanyagokat többé-kevésbé a növényekhez hasonlóan dolgozta fel. Ezért elhatározták, hogy beavatnak egy botanikust. Dr. Guillermo Mendozát bízták meg azzal, hogy próbálja meggyógyítani. Dr. Mendoza 1952 közepéig dolgozott EBE megmentésén, amikor is EBE meghalt. Dr. Mendoza az idegenek biológiájának szakértője lett.

1952-ben egy hiábavaló kísérlet során az USA segélykérést sugárzott az űrbe EBE megmentése és a technológiai fölénnyel rendelkező idegen faj pártfogásának elnyerése érdekében. Választ nem kaptak, de a jóhiszeműség eredményeként a projekt folytatódott.

Az NSA létrehozása

1952. november 4-én Truman elnök közvetlen utasítására létrehozták a szigorúan titkos Nemzeti Biztonsági Ügynökséget (NSA). Elsődleges feladata az idegenek nyelvének megfejtése volt. Ez a sürgős feladat a korábbi erőfeszítések folytatása volt, a kódneve pedig SIGMA lett. Az NSA másodlagos feladata világszerte minden emberi és idegen kommunikáció és adás megfigyelése volt hírszerzési célokból, és az idegen jelenlét titokban tartása. A SIGMA-tervezet sikeres volt. Továbbá az NSA tartja a kapcsolatot a Holdon lévő bázissal és más titkos űrprogrammal. Közvetlen elnöki utasításra az NSA nincs alárendelve semmilyen törvénynek. Az NSA számos más feladatot is ellát, és valójában ez a hírszerzés legfontosabb testülete. Ma az NSA kapja a hírszerzésre fordított pénzösszeg 75%-át. Mint ahogy azt a régi mondás tartja: "Ahol a pénz, ott a hatalom". A Központi Hírszerzés csak a közvélemény megtévesztése végett van fenntartva. Az NSA elsődleges célja még mindig az idegenekkel való kommunikáció, de más idegenekkel kapcsolatos tevékenységeket is folytat.

Truman elnök továbbra is informálta szövetségeseit, köztük aSzovjetuniót az idegenekkel kapcsolatos problémákról a roswelli eset óta. Ezazért történt, mert az idegenekről kiderült, hogy veszélyt jelentenek az emberifajra. Terveket készítettek a Föld védelmére egy esetleges invázió esetére.Nagy nehézséget jelentett a nemzetközi titoktartás fenntartása. Úgy találták,hogy egy külső csoportra van szükség a nemzetközi erőfeszítések koordinálásánakelrejtésére. Ennek eredménye volt egy titkos közösség, a "Bilderburgerek"megalapítása. A csoport székhelye Genfben, Svájcban volt. A"Bilderburgerek" lett a titkos világkormányzat, amely ma már mindentirányít. Az ENSZ csak egy nemzetközi vicc.

Egy új elnök
1953-ban másvalaki foglalta el a Fehér Házat. O egy olyan ember volt, aki vezetési lánccal rendelkező, struktúrált szerkezetű testülethez volt szokva. Módszere a bizottsággal történő irányítás volt. Hozott fontos döntéseket, de csak akkor, ha tanácsadói nem jutottak közös nevezőre. Normális módszere a lehetséges alternatívák áttanulmányozása, majd azok közül egy kiválasztása volt. Sok időt töltött a golfpályán. Ez nem volt szokatlan egy olyan embertől, aki a "legfőbb szövetséges főparancsnok" beosztásában szolgálta végig a háborút. A beosztás öt csillaggal járt. Ez az elnök Dwight David Eisenhower hadseregtábornok volt.

Első hivatali éve alatt, vagyis 1953-ban legalább tíz újabb lezuhant űrhajót gyűjtöttek be huszonhat halott és négy élő idegennel. A tízből négy Arizonában, kettő Texasban, egy Új-Mexikóban, egy Louisianában, egy Montanában és egy Dél-Afrikában volt. Eközben UFO-észlelések százait jelentették.
Eisenhower tudta, hogy neki kell megbirkóznia az idegenek problémájával. És azt is tudta, hogy ezt a titkot nem fedheti fel a Kongresszus előtt. 1953 elején egy barátja, Nelson Rockefeller segítségét kérte, aki a külkapcsolatokkal foglalkozó tanács tagja volt. Eisenhower és Rockefeller elkezdték egy idegeneket felügyelő szervezet létrehozását, amely egy éven belül valósággá is vált. Ekkor született meg az MJ-12 ötlete. Nelson nagybátyjának, Winhtrop Aldrichnek döntő szerepe volt abban, hogy Eisenhower jelöltesse magát elnöknek. Az egészRockefeller-család, velük együtt a Rockefeller-birodalom támogatta Eisenhowert. A Rockefellertol való segítség kérése volt Eisenhower legnagyobb tévedése az USA és talán az egész emberiség jövőjét illetően.
Eisenhower a megválasztását követő első héten kijelölte Nelson Rockefellert a kormányszervezet elnöki bizottságának élére. Rockefeller volt a felelős a kormány újjászervezését illetően. A New Deal programok ezentúl egy szervezet, név szerint az Népegézsségügyi, Oktatási és Népjóléti Minisztérium alá kerültek.
A Föld felé

1953-ban csillagászok hatalmas objektumokat fedeztek fel, amelyek a Föld felé tartottak. Először aszteroidáknak vélték őket. Később bebizonyosodott, hogy csak űrhajók lehetnek. A Sigma-projekt idegen rádióadást fogott. Amikor az objektumok elérték a Földet, magas orbitális pályára álltak az Egyenlítő mentén. Több hatalmas hajó volt, valódi szándékuk ismeretlen. A Sigma, később pedig a Plátó-projekt képes volt egy leszállást megszervezni a számítógépek bináris nyelvét használva, aminek eredményeként megtörtént a szemtől szembeni találkozás egy másik bolygó idegen lényeivel.
A Plátó-projekt feladata volt a diplomáciai kapcsolat felvétele az idegenekkel.
Időközben ember-kinézetű idegenek vették fel a kapcsolatot az USA kormányával. Ok figyelmeztettek minket az Egyenlítő körül keringő idegenekre, és felajánlották segítségüket spirituális fejlődésünkhöz. Fő feltételként a nukleáris fegyverek leszerelését és megsemmisítését követelték. Visszautasították technológiájuk átadását, azt állítva, hogy spirituálisan képtelenek lennénk kezelni azt. Úgy gondolták, hogy bármilyen új technológiát egymás megsemmisítésére használnánk.

Ez a faj azt állította, hogy jó úton vagyunk saját magunk megsemmisítése felé, abba kell hagynunk a Föld és egymás pusztítását, és meg kell tanulnunk harmóniában élni. Ezek a feltételek gyanúsnak tűntek, különösen a nukleáris leszerelés. Az emberek úgy hitték, hogy ennek a feltételnek a teljesítése megfosztana az idegen veszély elleni
védelemtől.
A nukleáris leszerelés nem tartozott az USA fő érdekei közé.
Az ajánlatot visszautasították.
Később, 1954-ben az Egyenlítő körül keringő Szürke idegenek leszálltak a Holloman légierőbázison. Kötöttek egy alapmegegyezést. Elmondásuk szerint az Orion csillagkép egyik vörös csillaga körül keringő bolygóról származnak, amelyet mi Betelgeuse-nek nevezünk. Azt állították, hogy bolygójuk haldoklik, és bizonyos idő elteltével már nem lesznek képesek ott élni. Ez egy másik leszálláshoz vezetett az Edwards légierőbázison. A történelmi esemény részleteit eltervezték, majd megegyeztek a megállapodás részleteiben. A kérdéses napon az elnököt a bázisra szállították, a sajtótól elnézést kérve pedig azt mondták, hogy az elnöknek fogorvoshoz kellett mennie.

A formális szerződés aláírása
Eisenhower elnök találkozott az idegenekkel, és létrejött egy megállapodás az idegen nemzet és az USA között. Ekkor érkezett hozzánk az első idegen követ. A neve és megszólítása "Omnipotent Highness Krlll" ("Teljhatalmú Nagyságos Krlll", ejtsd: Krill) volt. A királyi címek megvetésének hagyománya miatt titokban "Original Hostage Krlll"-nek ("Eredeti Túsz Krlll") nevezték. Az idegenek jelvényét "Háromoldalú Jelnek" hívták. Ez látható az űrhajóikon és az egyenruhájukon is. Mindkét leszállást és a második találkozást filmre vették. Ezek a filmek ma is léteznek.
A szerződés kimondta: Az idegenek nem avatkoznak az ügyeinkbe, és mi sem az övéikbe. Földön való jelenlétüket titokban tartjuk. Ellátnak minket fejlett technológiával és segítenek technológiai fejlődésünkben. Nem kötnek semmilyen megállapodást a Föld egyik nemzetével sem. Korlátozott időperiódusonként elrabolhatnak embereket orvostani kísérleteikhez és fejlődésünk megfigyeléséhez azokkal a kikötésekkel, hogy az eltérített személyeknek nem esik bántódásuk, visszakerülnek elrablásuk színhelyére, nem fognak emlékezni a történtekre, valamint szabályos időközönként eljuttatják az MJ-12-nek az összes elrabolt és bármilyen formában idegenekkel kapcsolatba került személyek listáját. Mindkét nemzet fogadja a másik követeit mindaddig, amíg a szerződés érvényben van. Továbbá megállapodás történt arról is, hogy mind az idegenek, mind az USA egyenként tizenhat főnyi csoportot küld a másikhoz tanulás céljából.


Földalatti bázisok

Az idegen "vendégek" a Földön maradnak, az emberek pedig elutaznak az idegenek származási helyére meghatározott időtartamra, majd visszatérnek. Abban is megállapodtak, hogy az idegenek használatára földalatti bázisokat építenek, valamint két bázist közös idegen-USA használatra. A technológia átadása a közösen használt bázisokon történne. Az idegen bázisokat a Utah, Új-Mexikó, Arizona és Colorado által határolt terület négy sarkába, indián rezervátumok alá telepítenék, egyet pedig Nevadába, ez az S-4 volt, amely kb. hét mérföldre található az 51-es Körzet nyugati határától. Az összes idegen bázis a Tengerészeti Hírszerzési Hivatal (DNI) irányítása alá tartozna, a személyzet, ami ezekben a komplexumokban dolgozik, a Haditengerészettől kapná a fizetését. A bázisok építése azonnal elkezdődött, de később az ütem lassult, amíg 1957 végre sikerült elkülöníteni a szükséges pénzt.

Az 51-es Körzet és az S-4

Létrehozták a Redlight (=Vörös Fény) -projektet és elkezdődtek az idegen űrhajókkal folyó tesztrepülések. Egy szigorúan titkos létesítmény épült Groom Lake-nél Nevadában a fegyvertesztekhez használt terület közepén. A létesítményt a Haditengerészet irányítása alá rendelték, és a személyzetnek pedig "Q" fokozatú és elnöki engedélyre volt szüksége a belépéshez. Ez azért ironikus, mert magának az USA elnökének sem volt jogosultsága belépni a létesítménybe. Az idegen bázis és a technológia átadása az S-4-nek nevezett területen történt. Az S-4 kódneve "A Hold sötét oldala" volt.
A Hadsereget bízták meg a titkos szervezet létrehozásával, aminek feladata az idegenekkel kapcsolatos programok biztonsága volt. Ez a testület a Nemzeti Felderítő Szervezet (NRO) nevet kapta, székhelye pedig Fort Carsonban, Colorado államban volt. A projektek védelmére kiképzett csoportokat Deltának nevezték.
Egy másik program a Snowbird (Télipinty) nevet kapta. Feladata az volt, hogy a Redlight-projekt keretében tesztelt replüőeszközök észlelése esetén megmagyarázza, hogy azok a Légierő kísérletei voltak. A Snowbird-tervezet által használt repülőeszközök hagyományos technológiákkal készültek, és számos alkalommal mutatták be őket a sajtó elott. Szintén a Snowbird feladata volt a lakosság általi idegen űrhajó, vagyis UFO-észlelések félremagyarázása. A Snowbird-program nagyon sikeres volt, és a lakossági bejelentések szilárd ütemben csökkentek az utóbbi évekig.


Roswelli dukumentum 2

Egy sok-millió dolláros titkos pénzalapot működtetett és tartott fenn a Fehér Ház Katonai Hivatala. Ez az alap szolgált fedezetéül több mint 75 mélyen a földfelszín alatti létesítmény felépítésére. Az Elnököknek - akik rákérdeztek erre a pénzalapra – azt a választ adták, hogy a háborús helyzetre létesítenek elnöki óvóhelyeket.
Csak néhány épült az Elnök számára. Dollár milliókat utalt át ez a hivatal az MJ-12 számára és azután a kivitelező cégek részére, hogy szigorúan titkos alien – bázisok felépítésére használják fel, úgy mint például a szigorúan titkos DUMB ( Deep Underground Military Base ), és az „Alternative 2” által közzétett létesítmények országszerte. Johnson Elnök ebből az alapból fedezte egy filmszínház felépítését, és ennek terhére köveztette le az utakat a farmján. Neki még csak fogalma sem volt ezen pénzalap valódi céljáról.

A Fehér Ház titkos Földalatti Építési alapját még 1957-ben hozta létre President Eisenhower. A kongresszus pedig jóváhagyta „az Elnök számára háború esetére létesítendő titkos bázisok építése és fenntartása: Elnöki Vészhelyzeti Elhelyezés” látszat alatt.
Ezek a létesítmények szószerinti lyukak a föld belsejében, melyek elég mélyen vannak ahhoz, hogy ellenálljanak a nukleáris robbanásnak, és el vannak látva a kormány kommunikációs felszerelésével.
Napjainkban több mint 75 ilyen bázis van szétszórva az ország területén, melyek ebből a pénzalapból lettek felépítve. Az Atom Energia Bizottság még legalább 22 további földalatti objektumot építtetett fel.
A helyszínek, és minden, amit ezekkel a bázisokkal tesznek szigorúan titkosan kezelték és kezelik. A pénz melyet a Fehér Ház Katonai Hivatala kontrolált egy rendkívül bonyolult hálózaton lett átmosva, hogy még a lerafináltabb kém, vagy könyvelő se tudja annak útját lekövetni. 1980-ra, csak néhányan, akik ennek a hálózatnak az elején, vagy a végén voltak tudták azt, hogy a pénznek mi volt a célja. A hálózat elején volt George Mahon Texas képviselője és a House Appropriations Committee (Ház Felhasználási Bizottságának) elnöke és annak a Védelmi Albizottsága. Napjainkban úgy hírlik, hogy a Parlament Elnöke Jim Wright irányítja a pénzt a Kongresszusban, és egy erő küzd ellene, hogy elmozdítsa őt a posztjáról. A hálózat végén volt az Elnök, az MJ-12, a Katonai Hivatal igazgatója és a Washingtoni Haditengerészeti Parancsnok.

A pénzt a Felhasználási Bizottság engedélyezte, aki átutalta azt a Védelmi Minisztériumnak, mint egy szigorúan titkos tételt a hadsereg konstrukciós programjában. A hadsereg azonban nem tudta azt elkölteni, hiszen tény, hogy még csak nem is tudtak róla. A pénz elköltésére valójában a Haditengerészet volt felhatalmazva. Még a Parancsnoki Hivatal, aminek a feje egy admirális, sem tudta, hogy a pénzalapot mire használják fel. Csak egy ember a Haditengerészet Parancsnoka, aki átutalta a pénzt a Chesapeake Division számára, de valójában a Fehér Ház Katonai Hivatala tudta csak a mennyiségét és a végső célját ennek a TOP-Secret pénzalapnak. A pénzalap teljesen titkosított környezete azt jelenti, hogy szinte minden nyomot eltűntetett az a néhány ember aki kontrolálja azt. Ezt a pénzalapot soha nem ellenőrizték, és nagyon valószínű, hogy soha nem is fogják ellenőrizni.
Hatalmas pénzösszegeket utaltak a top-secret alapból egy Palm Beach-i helyre (Florida), mely a Peanut Szigeti Parti Őrséghez tartozik. Ez a sziget Joseph Kennedy birtoka mellett fekszik. Azt állítják, hogy a pénzt területrendezésre és szépítésre használják fel. Nem túl régen az egyik TV hírben azt állították a Kennedy gyilkosságról, hogy a parti őrség egyik tisztje aktatáskában szállított pénzt a bírtok határon keresztül egy Kennedy alkalmazottnak. Lehet, hogy ez egy titkos kifizetés volt a Kennedy család részére, amiért elvesztették a fiukat John F. Kennedy-t? A kifizetések 1967-ben folyamatosak voltak, és azután abbamaradtak. A teljes átadott összeg mennyisége és annak felhasználása ismeretlen.

Ezalatt, Nelson Rockefeller pozíciója megváltozott. Az új beosztása Hidegháborús Stratégiai Speciális Asszisztens (Special Assistant for Cold War Strategy) lett. Ez a pozíció, hasonló tevékenységet fejtett ki, mint amit Nixon Elnök idejében Henry Kisinger látott el. Hivatalosan az ő feladata „tanács és támogatás adás a nemzetek közötti megértés és együttműködés növelésének fejlesztése érdekében” volt. Ez egy ködös leírása annak, hogy ő volt az elnöki koordinátor a hírszerzés felé. Az ő új beosztásában, Rockefeller egyenesen és csakis az elnöknek tartozott jelentési kötelezettséggel. Ő rendszeresen részt vett a kabinet értekezletein, a külgazdasági tanácskozásokon és a Nemzeti Biztonsági Testület ülésein, mely a legmagasabb államvezetési testület a kormányban. Nelson Rockefellernek volt egy másik igen fontos munkája egy titkos egység vezetőjeként melyet úgy hívtak, hogy Tervezés Koordináló Csoport, amely 1955 márciusában alakult az NSC5412/1 kód alatt. A csoport napirendtől függően különböző ad hoc tagokból állt. Az alaptagok a következők voltak: Rockefeller, a kormányzat egyik képviselője, és a Központi Hírszerzés igazgatója. Hamarosan azt a nevet kapta, hogy a „Speciális csoport 3412 bizottsága”. Az NSC5412/1 hozta létre a szabályokat a titkos műveletekre, melyek a tárgyai voltak a végrehajtó bizottság helybenhagyásának, jó lehet a múltban ezek a műveletek kizárólag a Központi Hírszerzés Igazgatójának hatáskörébe tartoztak.

Az MJ12 létrehozása

Az NSC 5410 egy titkos végrehajtási feljegyzése szerint, Eisenhover az NSC 5412/1-et megelőzve létrehozott egy állandó testületet ( amely nem nem ad hoc ) amely mint Többségi 12-ként (Majority Twelve MJ-12) vált ismertté, hogy ellenőrizzen, irányítson minden olyan titkos tevékenységet, amely az idegen kérdéssel kapcsolatos. Az NSC 5412/1 alkotott magyarázatokat azoknak a találkozóknak a céljából, amikor a Kongresszus és a Sajtó kezdett kíváncsivá válni. Az M12-ő a következő személyek hozták létre: Nelson Rockefeller, a CIA igazgatója Allen Welsh Dulles, az államminiszter John Foster Dulles, a védelmi miniszter Charles E.Wilson, a vezérkari főnök Arthur W. Radford admirális, az FBI igazgatója J. Edgar Hoover, és még 6 ember, mint „a bölcsek” a külkapcsolati tanácsadó testület végrehajtó bizottságból. Ezek az emberek titkos tudós társaságok tagjai voltak, akik úgy hívták magukat, mint a „A Jason Társaság” vagy „A Jason Tudósok” akik a tagjaikat a „Koponyákat és a Csontokat” és a „Tekercseket és Kulcsokat” a Harvard-ról és a Yale-ről toborozták. A „Bölcs Emberek” voltak a kulcs tagjai a Külkapcsolatok Tanácsadó Testületének. Ebből a csoportból kerültek ki az évek alatt a Külkapcsolatok és később a Trilateal Bizottság csúcshivatalnokai és igazgatói. Gordon Dean, George Bush, és Zbigniev Brzezinski is közöttük volt. A „bölcsek” legfontasabb és lebefolyásosabb tagjai akik az MJ12-nél szolgáltak Jogn McCloy, Robert Lovett, Averell Harriman, Charles Bohlen, George Kennan, and Dean Acheson volt. Olyan jelentős, hogy President Eisenhower valamint az első 6 MJ-12 tag a kormányból szintén tagja volt a Külkapcsolati Tanácsadó Testületnek Alapos kutatások hamar felfedték azt, hogy nem látogatta az összes „Bölcs Ember” a Haeward-ot és a Yale-t, és nem mind lett úgy kiválasztva főiskolai évei alatt mint "Skull and Bones" or "Scroll and Key" tag. Képes leszel gyorsan tisztázni ezt a rejtélyt, ha megszerzed a következő könyvet "The Wise Men" by Walter Issacson and Even Thomas, Simon and Schuster, New York. A könyv #9-es ábrálya alatt találsz majd egy feliratot „Lovett a Yale Egységgel fent a távolban jobbra, és a parton az ő beavatása a „Skull és Bones” –ba egy légitámaszpontnál Dunkirk közelében. Én úgy találtam, hogy a tagokat, akiket kiválasztottak nem korlátozódtak csupán az egykori Yale és Harvard hallgatókra. Néhány kiválasztottat később beavattak a Jason Társaságba. Ők mindannyian tagjai voltak a Külkapcsolati Tanácsnak és abban az időben úgy voltak ismertek, mint az „Eastern Establishment”. Ez adhat neked egy nyomot ezekről a messzire elérő és komoly természetű főiskolai társaságokról.

A Jason Társaság még ma is létezik, és most a Trilateral Commission tagokat is magába foglalja. A Trilaterial-isták titokban léteztek az 1973 előtti években. A Trilateral Bizottság nevét egy idegen zászlóból vették, mely úgy ismert mint a "Trilateral Insignia".

Az MJ-12 napjainkban is fennmaradt. Eisenhower és Kennedy alatt tévesen úgy nevezték, hogy a „8412 Bizottság” vagy helyesebben a „Special Group” (Különleges Csoport). A Johnson adminisztrációban vált „303 Bizottsággá”, mert az 5412-es nevet kompromittálták a „The Secret Government" (A Titkos Kormányzat) című könyvben. Tulajdonképpen az NSC5412/1 ki lett szivárogtatva a szerzőhöz, azért, hogy elrejtsék az NSC5410 létezését. A későbbiekben Nixon, Ford, és Carter idején azt úgy hívták, hogy „40-es Bizottság”, majd Reagen alatt vált „PI-40 Bizottsággá”. Azokban az években csak a név változott.

Megtévesztés és Megcsonkítás

1955-re nyilvánvalóvá vált, hogy az idegenek megtévesztették Eisenhower-t és felrúgták a megállapodást. Megcsonkított embereket és állatokat találtak országszerte az Egyesült Államokban. Gyanítható volt, hogy az idegenek nem adták át az ember kapcsolatok és az elrablások teljes listáját az MJ12-nek, és feltételezhető volt, hogy nem tért vissza az összes elrabolt személy. Gyanítható volt, hogy a Szovjetunió szintén kapcsolatba lépett velük, és ez be is igazolódott. Tanulmányozták, hogy az idegenek hogyan képesek nagy ember tömegeket manipulálni titkos társaságokon, boszorkányságon, mágián, okkultizmuson és valláson keresztül. Számos Légierő ütközet után nyilvánvalóvá vált, hogy a mi fegyvereink nem versenyképesek az övéikkel.

1955 novemberében az NSC 5412/2 kiadott egy bizottsági tanulmányt kutatásra: „Összes tényező mely magában foglalja a készülőben lévő és a már kivitelezett külpolitikát a nukleáris korban.”. Valójában ez csak hótakaró volt, amely elfedte a tanulmány igazi tárgyát, az ALIEN kérdést.

A vizsgálóbizottság

Egy titkos Végrehajtási Memorandum szerint NSc5411 (1954), President Eisenhover megbízta a vizsgálóbizottságot, hogy „vizsgálja meg az összes tényt, bizonyítékot, hazugságot, és megtévesztést, és tárja fel az igazságot az alien kérdésben. Az NSC5412/2 csak egy palástolás volt arra az esetre, amikor a sajtó elkezd érdeklődni néhány fontos ember rendszeres összejöveteleinek céljáról. Az első találkozó Quantico Tengerészeti Bázison volt. A vizsgálóbizottság 35 fővel tagja volt a Külkapcsolatok Tanácsának. A titkos tudósok úgy ismertek mint a „The Jason Society” of the „Jason Scholars”. Dr.Edward Teller lett kinevezve a csoport vezetésére a második 18 hónapra. Nelson Rockefeller gyakori látogató volt a vizsgálatok alatt.

A vizsgálóbizottság tagjai:

STUDY GROUP MEMBERS

Gordon Dean, Chairman
Dr. Zbigniew Brzezinski, Study Director - 1st phase
Dr. Henry Kissinger, Study Director - 2nd phase
Dr. Edward Teller
Hanson W. Baldwin
Frank C.Nash
Charles P. Noyes
James A. Perkins
David Rockefeller
Lt. Gen. James M. Gavin
James T. Hill, Jr.
Mervin J. Kelly
Hamilton Fish Armstrong
Robert R. Bowie
William A.M. Burden
Thomas K. Finletter
I. I. Rabi
N. E. Halaby
Henry DeWolf Smyth
Carroll L. Wilson
Maj. Gen. Richard C. Lindsay
Lloyd V. Berkner
Paul H. Nitze
Frank Pace, Jr.
Don K. Price
Oscar M. Ruebhausen
Caryl P. Haskins
Joseph E. Johnson
Frank Altschul
Maj.Gen.James
McCormack,Jr.
McGeorge Bundy
John C. Campbell
George S. Franklin, Jr.
Roswell L. Gilpatrio
Gen. Walter Bedell Smith
Shields Warren
Arnold Wolfers​


A találkozók második fázisát szintén a Quantico Haditengerészeti bázison tartották Virginiában és a csoport úgy vált ismertté mint a Quantico II. Nelson Rockefeller építtetett egy menedéket az MJ12 és a Vizsgálóbizttság számára valahol Maryland közelében, amelyet csak levegőből lehetett elérni, így ők képesek voltak találkozni távol a nyilvánosságtól. Ez a titkos találkozóhely a „The Country Club” kódnéven ismert. Komplett szállás, könyvtár, étkezési, pihenési és tárgyaló létesítményeket foglalt magába ez az objektum. A vizsgálóbizottság „nyilvánosan” 1958 végén szűnt meg, és Henry Kisinger nyilvánosságra hozta azt, a hivatalos eredményeket 1957-ben mint „Nuclear Weapons and Foreign Policy” (nukleáris fegyverek és külügyi irányelv), melyet kiadott a Külkapcsolatok Tanácsa számára. Az igazság az, hogy a kézirat 80%-ban már készen volt, amikor Kissinger a Hardwardon volt. A vizsgálóbizottság működése titokban tovább folytatódott. Sokan állították, hogy Henry minden reggel korán elhagyta otthonát és csak későn ment haza minden este anélkül, hogy beszélt volna, vagy válaszolt volna bárkinek. Úgy tűnt, mintha egy másik világban élt volna, amelyre nem nyílt rajta kívül senkinek sem ajtaja. Ezek a megállapítások nagyon sokat sejtetnek. Az alienek jelenlétének felfedése és a tanulmány ideje alatt történő akcióik rendkívüli mértékben sokkolóak lehettek. Henry Kissinger karaktere teljesen kifordult az összejövetelek idején. Számtalan alkalommal dolgozott késő éjszakáig. Ez a viselkedés vezetett nyilvánvalóan a válásához is. A legfőbb kutatási eredménye a bizottságnak az volt, hogy a nyilvánosságnak nem szabad beszélni erről, mert ha értesülnek ezekről a dolgokról, akkor az gazdasági és a vallási rendszer összeomlását és nemzeti pánikot keltene, ami a végén anarchiához vezetne. Így folytatódott a titkolódzás. Egy oldalhajtása volt a kutatási eredménynek, hogy ha a nyilvánosság kizárásra kerül, akkor a kongresszusnak sem szabad megemlíteni azt, ezért egy alapot kell létrehozni a projekt és a kutatás számára, melynek a kormányon kívülről kell jönnie. Időközben pénzt lehet szerezni a katonai költségvetésből, és a CIA titkos alapjaiból.

Genetikai Kísérletek

Egy másik jelentős kutatási eredmény az volt, hogy az idegenek embereket és állatokat használnak mirigy-, enzim-, hormon-, vér-forrásként és egyéb borzalmas genetikai kísérletek céljából. Az idegenek úgy magyarázták, hogy ezek az akciók az ő túlélésük érdekében fontosak. Azt állították, hogy az ő genetikai struktúrájuk leromlott, és, hogy ők többé nem képesek a reprodukcióra. Továbbá, ha ők nem képesek megjavítani a genetikai felépítésüket, akkor az ő fajuk hamarosan kihal.
Minthogy a mi fegyvereink szó szerint használhatatlanok az idegenekkel szemben, az MJ12 úgy döntött, hogy folytatja a baráti diplomáciai kapcsolatot velük, amíg el nem jön annak az ideje, hogy képesek leszünk kifejleszteni egy olyan új technológiát, amivel mi képessé válunk arra, hogy próbára tegyük őket egy katonai bázisnál. Barátilag nyitni kellet Szovjetunió és más országok felé, hogy egyesítsük erőinket az emberi faj túlélése érdekében. Időközben terveket fejlesztettek két fegyverrendszernek a kutatásra és az elkészítésére, melyek konvencionális és nukleáris technológiát használnak, és melyek reményeik szerint elhozzák számunkra az egyenlőséget.

Ezeknek a terveknek az eredménye lett a JOSHUA és az EXCALIBUR project.
Joshua egy németektől szerzett technológián alapuló fegyver volt, amely abban az időben képes volt összezúzni 4” vastag páncéllemezt is két mérföld távolságból, alacsony frekvenciájú hanghullámok segítségével, és erről azt hitték, hogy ez a fegyver hatásos lesz az idegenek légi járművei és sugárfegyverei ellen.
Excalibur egy rakéta által hordozott fegyver volt, amely nem lépte túl a 30000 feet AGL -t (?), nem tért el a kijelölt célponttól jobban 50 méterrel, illetve be tudott hatolni 1000 m –es keményen összeállt tufás talajba, mint ami Újmexicóban is található.
Magával tud vinni egy 1 megatonnás robbanófejet, amivel az alieneket szándékoltak megsemmisíteni az ő földalatti bázisukon. Joshua-t sikeresen kifejlesztették, de tudomásunk szerint soha sem vetették be.

Az Excaliburt a legújabb évekig nem erőltették, de most van egy precedens nélküli erőfeszítés ennek a fegyvernek a kifejlesztésére.
A század elején történt Fatimai eseményt alaposan megvizsgálták. Gyanú szerint az egy idegen manipuláció volt, egy értelmes művelet, és indítványozták az eseményt körülölelő titokzatosság kiderítését.
Az USA felhasznált egy Vatikáni titkos ügynököt, akit második világháború idején képzett ki, majd pedig bejuttatott a Vatikánba, hogy tanulmányozza a próféciákat.
Ez a prófécia kijelenti, hogy ha az ember nem fordul el az ördögtől és helyezi magát Jézus lábai elé, akkor a bolygó magától fog megsemmisülni, és az eseményeket a Jelenések könyve írja le, ami tényleg be fog következni. Említést tesz arról, hogy egy gyermek fog megszületni aki egyesíti fogja a Földet a világbéke tervével és egy hamis vallásról ami 1992-ben kezdődik. 1995-re az emberek rájönnek, hogy ő az ördög és valójában az Antikrisztus.
A harmadik világháború 1995-ben fog elkezdődni a Közel-Keleten egy izraeli invázióval és az Egyesült Arab nemzetek konvencionális fegyvereivel, melynek a csúcspontját 1999-ben éri el a nukleáris holocausttal. 1999 és 2003 között a bolygón lévő legtöbb élet szörnyen fog szenvedni, és a végén elpusztulni. Krisztus eljövetele 2011-ben fog megtörténni, amikor is az idegenek szembesülnek ezzel a megállapítással, akkor ők azt megerősítik, hogy az igaz. Az alienek elmagyarázzák, hogy ők kreáltak minket hibridizáción keresztül, és manipulálták az emberi fajt a vallással, a sátánizmussal, a boszorkánysággal, a mágiával és az okkultizmussal. Továbbá ők elmagyarázzák, hogy ők képesek az időutazásra, és az események valóban úgy fognak jönni. Később az USA és a Szovjetunió alien technológia hasznosításával létesítettek egy időutazást, és megerősítették a próféciát.
Az alienek bemutattak egy hologramot, amely állításuk szerint Krisztus valódi keresztre feszítése volt, melyet a kormányzat lefilmezett.

Mi nem tudjuk, hogy vajon higgyünk-e nekik vagy sem. Ők használták az eredeti vallást, hogy manipuláljanak minket, vagy egész idő alatt csakugyan ők a forrásai a mi vallásunknak, amelyet manipuláltak egész idő alatt? Vagy ez volt a kezdete az eredeti IDŐK VÉGÉNEK és KRISZTUS ELJÖVETELÉNEK, melyet megjósolt a Biblia? Senki sem tudja a választ.
Egy konferenciát tartottak 1957-ben amelyen legkiválóbb tudósok vettek részt akik akkor éltek. Ők is arra a következtetésre jutottak, hogy az ISTENTŐL VAGY AZ IDEGENEKTŐL ÉRKEZŐ SEGÍTSÉG NÉLKÜL. a bolygó 2000-re, vagy nem sokkal azután önmagát meg fogja semmisíteni a növekvő populáció és a környezet emberek általi kizsákmányolása révén.

Alternatívák 1,2 és 3

Eisenhover elnök titkos parancsára a Jason tudósok tanulmányozták ezt a forgatókönyvet és kidolgoztak 3 javaslatot, melyeket „alternatíva 1, 2, 3”-nak neveztek.

Az első alternatíva szerint nukleáris eszközök felhasználásával lyukat robbantanak a sztratoszférában, melyen keresztül a hőség és a szennyezés ki tudna szökni a világűrbe. Megváltoznak az emberiséget mégpedig attól hogy a felhasználják a kultúrák környezetvédelmét. A három közül úgy döntöttek, hogy ez a legkevésbé valószínű, az emberiség természete miatt és a nukleáris robbanások károsító hatása miatt, melyeket maguknak okoztak.
A második alternatíva szerint hatalmas földalatti városok és alagutak hálózatát építenék meg, melyeket minden kultúra kiválasztott képviselői vennének birtokukba, hogy tovább vigyék az emberi fajt. Az emberiség többi részének a bolygó felszínén kellene gondoskodni magáról.
A harmadik alternatíva szerint az idegen és a hagyományos technológia hasznosításával kiválasztanának egy kisseb csoportot, hogy hagyják el a Földet, és a külső űrben létesítsenek kolóniákat. Én nem tudom sem megerősíteni, sem pedig cáfolni az emberi rabszolgák „tételes szállítását” akiknek kétkezi munkát kellene végezniük a terv ezen része szerint.
A Holdon (kódja „ADAM”), lenne az elsődleges kolónia, amit a Marson (kódja „Éva”) lévő követne.
Mint egy az akció késleltetésére mind a három alternatíva tartalmazza a születésszabályozást, a sterilizációt, a halálos mikrobákkal történő beavatkozást hogy irányítsák, vagy legalább is lassítsák a Föld populációjának növekedését. Az AIDS csupán az egyik eredménye ezeknek a tervnek. Vannak mások is. Úgy döntöttek, hogy a populációt csökkenteni és szabályozni kell az emberi faj legjobb érdekében, megszabadítva magunkat a nemkívánatos elemektől.
Az USA és a Szovjetunió vezetése együtt elutasították az „első verziót”, de rendelkeztek a második és a harmadik alternatívával kapcsolatos munkák elkezdésével kapcsolatban.
1959-ben a Rand Corportion volt a házigazdája a Deep Underground Construction Symposium-nak (a Mélységi Földalatti Építkezési Konferenciának).
A konferencia beszámolójában gépek fényképei és leírásai szerepelnek, melyek képesek 45 láb (13,5m) átmérőjű furatot készíteni 5 láb (1,5m) per óra sebességgel. Szintén szerepelnek képek a hatalmas alagutakról és a földalatti boltívekről, amelyek magukban foglalnak komplex létesítményeket és városokat. Úgy tűnik, hogy az összes földalatti építkezések fontosabb folyamatai az előző öt évben befejeződtek.

A hivatalos hatalom úgy döntött, hogy az alien és más feketepiaci alapok segítségével összekapcsolja azokat az illegális drog kereskedelemmel.
A Külkapcsolatok Tanácsának egy fiatal és ambiciózus tagját környékezték meg.
Az ő neve George Bush aki ekkor a texasi székhelyű C.E.O of Zapata Olajtársaságnak volt az elnöke. Ők egy új technológiát kísérleteztek ki a partközeli fúrásokra.

Egy tökéletes ötlet volt az, hogy a Dél-Amerikából hajón érkező drogokat halászhajókkal szállítják a partközeli olaj platformokhoz, ahonnan a partra már normál a személyzet és az ellátmány szállítására szolgáló hajókkal juttatják ki a drogot. Ezen a módon a vám vagy más törvényes végrehajtó hivatal nem fogja ellenőrizni a hajórakományt. George Bush beleegyezett, hogy segít, és a CIA-vel együtt megszervezte a műveletet. A terv jobban működött, mint azt bárki is várta volna, és így azt kiterjesztették világméretűvé. Mindig emlékeznünk kell arra, hogy George Bush a mi gyermekeink felé irányuló drog kereskedelembe kezdett. Jelenleg a CIA kontrollálja az egész világ drogpiacát.

A valódi Űr Program

A „hivatalos” űrprogramot Kennedy elnök futtatta fel hivatalos székfoglaló beszédén, amikor ő mandátumba adta, hogy az Egyesült Államok embert juttasson a Holdra még az évtized vége előtt. Habár ennek a felhatalmazásnak az alap koncepciója ártatlan volt, mégis engedélyezte azt, hogy hatalmas pénzösszegek áramolhassanak fekete projektekbe, és hogy eltitkolják az Amerikai emberek elől a VALÓDI űrprogramot. Hasonló célokat szolgált Szovjetunió űrprogramja is. Tény, hogy egy közös Alien , Amerikai és Szovjet bázis már akkor létezett a Holdon, amikor Kennedy kimondta ezeket a szavakat. 1962 Május 22.-én egy űrszonda landolt a Marson és megerősítette a létezését egy olyan környezetnek, amely képes az élet fenntartására. Nem sokkal ezután egy Marsi kolónia építése komolyan elkezdődött. Napjainkban már létező városokat népesítenek be a különböző kultúrákból különlegesen válogatott emberekkel. A nyilvános ellentét látszatát továbbra is fenntartották a Szovjetunió és az USA között ezekben az években alapítva egy projektet melynek az volt a neve, hogy National Defense, amikor tény, hogy mi már egy szoros szövetségben voltunk.

Kennedy gyilkosság

Ebben az időben Kennedy elnök felfedezett bizonyos részeket az igazságból a drog és az alienek vonatkozásában. Ezért 1963-ban ultimátumot intézett az MJ12 felé. Kennedy elnök biztosította őket afelől, hogy ha ők nem teszik tisztába a drog problémát, akkor majd ő igen. Tájékoztatta továbbá őket arról, hogy szándékában áll egy éven belül felfedni az idegenek jelenlétét, és elrendelte egy olyan terv kidolgozását, amely ez irányú döntésének végrehajtását volt hivatott előkészíteni. Kennedy elnök nem volt tagja a Külkapcsolatok Tanácsának, és semmit sem tudott az Alternatíva 2-ről, vagy az Alternatíva 3-ról. A nemzetközi műveleteket az MJ1-12 és a Szovjet testvér szervezete koordinálta. Kennedy döntése félelemmel töltötte el azok szívét. A Politikai Bizottság rendelte el Kennedy orgyilkosságát és az MJ12 dallasi ügynökei hajtották azt végre. John F. Kennedy-t titkosszolgálati ügynökök gyilkolták meg. Ügynök volt az is aki az autót vezette, és a viselkedése jól látszok a filmen. A SOFÖRT FIGYELD ÉS NE KENNEDY-T AMIKOR MEGNÉZED A FILMET.
Azok a szemtanuk, akik elég közel voltak a kocsihoz és látták William Greer-t ahogy lelövi Kennedy-t mind meg lettek gyilkolva az eseményt követő két éven belül. A Warren Bizottság egy komédia volt és a Külkapcsolatok Bizottságának tagjainak sorából került ki ennek az esküdtszéknek a szavazati többsége. Ők sikeresen tussolták el az ügyet. Bárki mást, aki megkísérelte felfedni az alien titkot szintén meggyilkolták az elkövetkező években. Az USA űrkutatásának kezdetén és a Holdra szállás idején minden kilövést idegen űrhajók kísértek. Egy Luna gúnynevű holdbázist szintén láttak és le is filmeztek az Apollo asztronautái. Kupolás, tornyok és magas kör alakú struktúrák, melyek silónak néznek ki, hatalmas T formájú bánya járművek amelyek öltés formájú nyomokat hagytak a holdi felszínben, és nagyon nagy, valamint kicsi alien űrhajók tűnnek fel a fotókon. Ez egy együttes amerikai, szovjet, és alien bázis. Az űrprogram egy bohózat, és hihetetlen mértékű pénzpocséklás. Az alternatíva-3 valóság és nem egy tudományos fantasztikum. A legtöbb Apollo astronauta komolyan megrendült ezen tapasztalatok által, ezt tükrözi az életük, későbbi nyilatkozataik kijelentésinek mélysége és az azt követő elrendelt elhallgattatás hatása. Nekik megparancsolták, hogy maradjanak csendben, vagy különben extrém büntetés – HALÁL – lesz az osztályrészük, mely a célszerűség feltétele volt. Valójában egy asztronauta beszélt Angol tévésekkel felfedve az „Alternatíva-3”-at és megerősítve számos állítást. Az „Alternatíva003” című könyvben „Bob Gordin” álnévvel helyettesítve asztronauta identitását. Szintén ki lehet jelenteni, hogy ő 1978-ban követett el öngyilkosságot. Ezt nem lehet igazolni más forrásból, és én hiszem, hogy számos úgynevezett tény ebben a könyvben dezinformáció. Én szilárdan hiszem, hogy ez a dezinformáció egy nyomás eredménye, melynek az volt a célja, hogy érvényesítse az Angol ’TV Alternatíva-3”-mal kapcsolatban a tömegekre gyakorolt hatását. A főhadiszállása ennek a nemzetközi konspirációnak Genf, Svájc.
A döntésben résztvevő személyek tagjai a kormányokból kerültek ki, valamint a végrehajtó tagok úgy voltak ismertek, mint „Bilderburgers”. A Találkozókat a Politikai Bizottság tartotta szükség esetén egy atomtengeralattjáró fedélzetén a sarki jégsapka alatt. A titkosság volt az egyetlen metódus a lehallgatás elkerülésének biztosítására. Azt mondhatom, hogy saját ismereteim és forrásaim szerint a könyv 70%- a igazság. Én hiszem, hogy a dezinformáció egy kísérlet volt a Brit TV leleplezésének a kompromittálására információkkal, melyek bizonyíthatták volna a csalást, éppen úgy mint az „Eisehower Tájékoztató Dokumentuma”, amely az MJ12 terve volt, és amelynek szintén hasonló feladata lehetett.

Alien űrhajók
Amióta az együttműködés az idegenekkel elkezdődött, birtokba vettünk olyan technológiákat, melyek a legvadabb álmainkon is túlmutatnak. Egy űrhajó, melynek neve Aurora rendszeres űrutazásra van fenntartva az 51-es körzetben. Ez egy egyszintes hajó, mely típust TAV-nak (transatmospheric vehicle) neveznek, és amely fel tud szállni egy 7mérföldes kifutópályáról, felmegy egy magas orbitális pályára, visszatér saját erőből és landol ugyanazon a kifutópályán. Szintén van nekünk egy atom meghajtású alien típusú hajónk az S4-es körzetben Nevadában. Pilótáink interplanetáris utazásokat tesznek ezekkel a járművekkel a Holdra, a Marsra és más bolygókra. Hazudtak nekünk a Hold , a Mars és a Vénusz igazi természetéről, a technológia valódi szintjéről mind a mai napig. Vannak területek a Holdon, ahol növényi élet fejlődik, és változtatja a színét évszakonként. Ez az évszak hatás azért van, mert a Hold nem csinál mást, mint, hogy mindig pontosan ugyanazt az oldalát mutatja a Föld vagy a Nap felé. Van egy terület, amely be és kiingadozik a sötétségből az évszakok alapján, és ehhez a területhez van közel az, ahol a növényi élet fejlődik. A Holdon van néhány ember által készített tó a felszínen és felhőket figyeltek meg és filmeztek le a légkörben. Rendelkezik gravitációs mezővel és az ember úgy sétálhat űrruha nélkül a felszínen, hogy közben egy oxigén palackból lélegzik miután alávetette magát egy dekompressziónak hasonlóan, mint a mélytengeri búvároknál. Én láttam a fotókat, és számosat ezek közül publikáltak a „We Discovered Alien Bases on the Moon by Steckling” című könyvben. 1969-ben összeütközés jött létre az emberi tudósok és az alienek és a Dulce földalatti laboratórium miatt. Az alienek számos tudósunkat tartották ott túszként. A Delta Forces –t küldték oda, hogy szabadítsák ki őket, de nem tudtak versenyezni az idegenek fegyvereivel. A mi embereink közül 66-an haltak meg ebben az akcióban. A végeredmény az lett, hogy nekünk ki kellett vonulnunk minden legalább két évre visszamenő közös projektből. Végül helyet adtak a kibékülésnek. Jelenleg folytatódik a szövetség.

Nixon lemondásra kényszerítése
Amikor a Watergate botrány kirobbant, Nixon elnöknek szándékában állt magabiztosan átvészelnie a vihart, mint akit nem lehet felelősségre vonni. MJ-12-nek azonban más volt a terve. A hírszerzési társaság jogosan jutott arra a következtetésre, hogy egy felelősségre vonás bírósági tárgyalása felfedhetné a fátylat a nyilvánosság előtt a szörnyű titkokról. Ezért el lett rendelve Nixon lemondatása. Ő megtagadta, és így megtörtént a valaha volt első katonai államcsíny az USA-ban. A vezérkar főnöke elküldött egy TOP SECRET üzenetet az összes US fegyveres erők parancsnoknak az egész világon keresztül, ami kijelentette, hogy „Ezen üzenet kézhezvétele után többé ne hajtsanak végre egyetlen Fehér Házból jövő parancsot sem. Tudomásulvételt nyugtázni.” Ez az üzenet 5 teljes nappal lett korábban elküldve, mielőtt Nixon nyilvánosan bejelentette volna azt, hogy lemond. Én személyesen láttam ezt az üzenetet. Amikor megkérdeztem a parancsnokomat, hogy mit tenne, hiszen ez a parancs nyilvánvalóan ellenkezett az alkotmánnyal, ő azt válaszolta, hogy „ azt hiszem, hogy megvárnám azt, hogy bármilyen parancs érkezzen a Fehér Házból, és azután döntenék.”. Én nem láttam semmilyen kommunikációt a Fehér Ház irányából, de ez nem jelenti azt, hogy semmit nem küldtek volna. Ezekben az években úgy tűnt, hogy a kongresszus és az amerikai emberek ösztönösen is érezték, hogy valami nincs rendben.
Amikor a Watergate botrány felszínre került, ők jól elhelyezkedtek a zenekari kocsiban, és mindenki azt gondolta, hogy az ügynökségek kitisztítottak lennének. Ford elnök a Rockefeller bizottságot bízta meg a munka elvégzésével. Legalábbis ez az, amire mindenki gondolt. Az ő valódi terve az volt, hogy elébe menjen a kongresszusnak és elrejtsék a továbbiakat. Nelson Rockefeller aki a hírszerzési társaság elleni vizsgálatokat vezette, tagja volt a külkapcsolati bizottságnak, és ő volt aki segített Eisenhower-nek felépíteni az MJ-12 hatalmi struktúráját. Rockefeler csak annyit fedett fel, amivel távol tudta tartani a kopókat. Később Church szenátornak kellett vezetnie a híres Church meghallgatásokat. Ő szintén egy prominens tagja volt a a Külkapcsolati Bizottságnak, és ő csak megismételte Rockefeller tettét. A hegynyi dokumentum ellenére, melyek rámutattak a drogcsempészetre és más rejtett monstrumokra. A Kongresszus még úgy tűnt, hogy továbbmegy ezen az úton, és a felszín alá bukik. Lehet, hogy a Kongresszus ismerte az egész dolgot, és nem akart hozzányúlni? Ők azok, akik ki lettek jelölve a Mars kolónia számára, amikor a Föld megsemmisülése elkezdődik?
Még csak felvázolni sem tudom azt az egész üzleti birodalmat, amelyet a CIA, az NSA, és a Külkapcsolatok Bizottsága irányít és tisztára mos a drogpénzekből és a hírszerzési társaságok saját kockázatos vállalkozásaiból, de elmondom azt a keveset amit tudok. A pénzösszeg túl van azon a határon, amire te gondolnál. Ezek hatalmas bankhálózatok és holdingok mögött vannak elrejtve, úgymint például az Ázsiai Fejlesztési Bank.

Eshetőségi tervezet
Az eshetőségi tervezetet az MJ-12 hozta létre, arra az esetre, hogy odadobják ezt a csomagot, ha bárkik is túl közel kerülnének az igazsághoz.. A tervezet úgy vált ismertté, mint a MAJESTIC TWELVE. Ez implementálta a More, Shandera és Friedman által az eredeti „Eisenhower Tájékoztató Dokumentumot”. A dokumentum egy csalás. A dokumentum lajstromszáma #092447. Egy szám, amely nem létezik, és nem is fog létezni egészen hosszú ideig a jelenlegi ütemben. Truman 9000 soros terjedelemben írta ezeket a Végrehajtási Parancsokat, Eisenhover ezt kiegészítette 10000 sorra, Ford idején ez tovább nőtt 11000-re, míg Reagen idején elérte a 12000-es számot. A Végrehajtási Parancsok folyamatosan számozottak, mindegy, hogy ki veszi birtokba a Fehér Házat a folytonosság okán, feljegyzések készülnek a zavar megelőzésére. A végrehajtási parancs csupán az egyike annak a számos fatális tévedésnek, amelyet a dokumentum tartalmaz.
Egy másik eshetőségi terv napjainkban is működik, és érvényben van. Ez a terv felkészíti a nyilvánosságot egy végső konfrontációra az idegen fajjal. A nyilvánosságot ostromolják a filmek, a rádió, a hirdetések, és a TV szinte minden aspektusában lefesti az alienek jelenlétének igaz természetét. Ez tartalmazza a jót és a rosszat egyaránt. Nézz körül és figyelj. Az alienek azt tervezik, hogy ismertté tegyék a jelenlétüket, míg a kormányzat felkészít titeket arra, hogy ne törjön ki pánik.
A legrosszabb eshetőségi tervet szintén megvalósították és jelenleg is működik. Hosszú ideje importálják a drogokat és értékesítik azokat az embereknek, főleg a szegényeknek és a kiskorúaknak. A szociális jólét programok helyet adnak társadalmunk egy nem-dolgozó függő rétegének létrehozására. Ők elkezdték visszavenni a szociális jóléti programokat, hogy egy hatalmasabb bűnözési osztályt hozzanak létre, amely még nem létezett az 50-es és a 60-as években. Bátorítják a halálos lőfegyverek gyártását és importját, a bűnözői elemek használatára. Ezt azzal a szándékkal teszik, hogy ápolják a bizonytalanság érzetét, amely odavezeti az amerikai népet, hogy lefegyverezzék a lőfegyverek betiltásáért küzdő törekvéseket. Drogok és hipnózis alkalmazásával egy az elmebetegeken alkalmazott Orion elnevezésű eljárásban a CIA lelkébe vési ezeknek az embereknek, hogy tüzet nyissanak az iskolák udvarain, és feldühítsék a fegyverellenes érdekcsoportokat. Ez a terv jól van álcázva és mostanáig tervszerűen lett végrehajtva. Ennek a tervnek nem szabad sikerülnie.


Katonai diktatúra és koncentrációs táborok:
Annak következtében, hogy egy bűnözési hullám söpör végig a nemzeten, meggyőzik az Amerikai lakosságot az állami anarchia létezéséről a nagyobb városokban. Ennek felerősítése az esti tv hírekben és a napi sajtóban már folyamatban van. Amikor a nyilvánosság véleményén győzedelmeskedik ez az idea, akkor ők azt tervezik, hogy egy nukleáris fegyverrel felfegyverzett terrorista csoport hatol be az Egyesült Államok területére és ezt az eszközt felrobbantják az egyik városban. A kormányzat ekkor hatályon kívül fogja helyezni az alkotmányt és deklarálni fogja a katonai diktatúrát. Minden másvéleményen lévő embert, lefordítva bárkit akit ők kiválasztanak, összegyűjtenek és koncentrációs táborokba deportálnak, melyek már most is országszerte léteznek. Ezek mindegyike 1 négyzetmérföld nagyságú. Azokat az embereket, akiket ezekben a koncentrációs táborokban szándékoznak elhelyezni „Kötegelt Küldemény” –ként, mint rabszolga munkásokra lesz szükség az űrkolóniák számára? A média, a rádió, a TV, az újságok, és a computer hálózatok mind állami tulajdonba kerülnek. Bárki, aki megpróbál ellenállni, azt elviszik, vagy likvidálják. Az egész műveletet már fennakadás nélkül kipróbálta a kormányzat és a katonaság 1984-ben a REX-84 fedőnév alatt. Amikor ezek az események kiszivárogtak a TITKOS KORMÁNYZAT és/vagy az IDEGENEK hatalomátvétele teljes lesz. A szabadságod soha nem fog visszatérni, és rabszolgaként fogsz dolgozni hátralévő életedben. Jobb, ha még időben felébredsz és teszel valamit ellene most.

Titkos Kormányzati Ügynökségek
Phil Klass a CIA egyik ügynöke, amiről abban a dokumentumban értesültem, amit még 1970 és 1973 között láttam. Az ő egyik feladata, mint repülési szakértőnek az volt, hogy a leleplezzen minden UFO jelenséggel kapcsolatos dolgot. Az összes katonai parancsnokot kioktatták, hogy ilyen esetekben hívják fel őt, hogy információt nyerjenek tőle az UFO kontaktusok és/vagy észlelések leleplezésére és/vagy megmagyarázására a nyilvánosság vagy sajtó felé amikor az szükségessé válik.
William More, Jaimie Shandera, és Stanton Friedman mindegyike szándékos (ismeretekkel rendelkező) vagy tudatlan (használható információk nélküli) ügynökei a titkos kormányzatnak. Stanton Friedman beszélt nekem és másoknak arról, hogy évekkel ezelőtt „segített kifejleszteni egy nukleáris reaktort, amely egy repülőgépet látott el energiával, és amelynek akkora volt a mérete, mint egy kosárlabdának, valamint amely tiszta volt, a hidrogént átalakította át, és úgy dolgozott, mint az álom”. Ezek az ő szavai voltak és nem az enyémek. Az összes üzemanyag, amelyre szükség volt a hidrogén előállításához nem más volt, mint víz.
A dokumentumokba melyeket 1970 és 73 között láttam személyek neveinek listája volt, akiknek a toborzása el volt rendelve az MJ12 eshetőségi tervezete alapján, és akik a nyilvánosság szemében népszerűek és elismertek voltak. Bruce Makabee, Stanton Friedman és William More is szerepelt a listán. Tudom, hogy az összes nagyobb UFO kutató szervezet beépülési célpont volt és a titkos kormányzat irányítása alatt állt. Én úgy hiszem, hogy ezek az erőfeszítések sikeresek voltak. Nagyon valószínű, hogy az összes UFO publikáció szintén kontroll alatt áll.

Majestic-12 napjainkban
Napjainkban az MJ12 még mindig létezik, és ugyanúgy működik, mint azelőtt. Felépítése hasonló, 6 fő a kormány hasonló pozíciójából, és 6 fő a Külkapcsolati Bizottság Végrehajtó testületéből. A legfontosabb azt megérteni, hogy a Külkapcsolatok Bizottsága és a Trilateral Bizottság nem csak irányítja, de az övék ez az egész ország. A második világháború után hasznosak voltak az USA kormányának politikai döntései szempontjából. A Külkapcsolatok Bizottsága, a Trilateral Bizottság és azok külföldi megfelelői képezték a Bilderburgereket. Majdnem minden magas szintű kormány és katonai hivatal beleértve a második világháború óta az elnököt is tagja volt a Külkapcsolatok Bizottságának és/vagy a Trilateral Bizottságnak. Minden amerikai Trilateral Bizottság tag tagja, vagy tagja volt a Külkapcsolatok Bizottságának. Minden nemzet bármilyen mérvű fontossággal is bírjon a Külkapcsolatok Bizottságának, együttműködik a Bilderburgereken keresztül a további célok érdekében. A Trilateral Bizottság külföldi tagjai azok saját szervezeteihez tartoznak. Még egy járatlan kutató futólagos vizsgálatai is azt fogják mutatni, hogy a Külkapcsolatok Bizottsága és a Trilateral Bizottság irányítja a fontosabb alapokat, az összes nagyobb médiát, könyvkiadót, a legnagyobb bankokat, az összes nagyobb vállalatot, és minden más alapvető érdekeltséget. Az ő tagjaikat választják meg és nevezik ki, mert az övék az összes pénz és speciális érdekek állnak mögöttük. Ők nem demokratikusak, és nem tesznek mást, mint képviselik az amerikai többségi érdekeket. Ezek az emberek fognak dönteni, hogy ki fogja túlélni a közelgő holocaustot, és ki nem. A Bilderburgerek, a Külkapcsolatok Bizottsága, a Trilateral Bizottság a TITKOS KORMÁNYZAT és uralkodik ezen a nemzeten az MJ-12-n és a vizsgáló csoporton keresztül, amely úgy ismert, mint a Jason Társaság, vagy Jason Tudósok.

Idegen manipuláció
Az egész történelmünk ideje alatt az Idegenek manipulálták és/vagy uralták az emberi fajt a különböző titkos társaságok, vallások, mágia, boszorkányság és okkultizmus révén. A külkapcsolatok Bizottsága és a Trilateral Bizottság teljesen ellenőrzésük alatt tartják az alien technológiákat, és a nemzetgazdaságot. Eisenhower volt az utolsó elnök, akinek az egész alien probléma felett teljes áttekintése volt. Az utána következő elnököknek csak azt mondták el, amit az MJ12 akart, hogy tudjanak, és higyjék el nekem, hogy az nem az igazság volt. Az MJ12 megajándékozta mindegyik új elnököt egy elveszett alien kultúra kutatásának képével megújítva azt, építve egy otthont ezen a bolygón, és elárasztva minket technológiai ajándékokkal. Más esetekben az elnököknek nem mondanak semmit. Minden elnök bevette a sztorit szőröstül-bőröstül. Mialatt ártatlan emberek folyamatosan szenvednek az alien és az emberi tudósok keze általi kimondhatatlan szörnyűségek miatt, akik barbár kutatásokat alkalmaznak, melyekhez képest a Nácik vasárnapi iskolás gyerekek voltak. Ha ez nem volna elég, sok ember végzi az alienek kielégíthetetlen biológiai enzim, mirígy, hormon, és vér ’étvágya’ miatt. Számos ember, akit elrabolnak, életük végéig tartó fizikai és mentális sérülést szenved. Abban a dokumentumban, amit én láttam 40 emberbe helyeztek implantátumot olyan szándékkal, amit nem sikerült kideríteni. A kormányzat azt hiszi, hogy az alienek egy implantált humán hadsereget alakítanak ki, melyet aktiválhatnak és ellenünk fognak fordítani. Azt tudnod kell, hogy a dátum még nincs itt, de egyre közelebb kerülünk hozzá. Ez a technológia megéri a fáradtságot?

A kimenetel elkerülhetetlen:
A titikos hatalom úgy hiszi, hogy tudatlanságunk, vagy vallási okok miatt a Föld bolygó elpusztítja magát valamikor a közeljövőben. Ezek az emberek őszintén hiszik, hogy az ő feladatuk megmenteni az emberi fajt. Szörnyen ironikus, hogy ők kényszeríttették ki az együttműködést egy olyan alien fajjal, amely maga is monumentális erőfeszítéseket tesz a túléléséért. Számos erkölcsi és jogi kompromisszum született az együttes erőfeszítés miatt. Ezek a kompromisszumok tévedésből készültek, ezért ki kell őket javítani, azoknak megbízhatóan igazolniuk kell a cselekedeteket. Meg lehet érteni, hogy a félelem és a sürgősség nagyban hozzájárul ahhoz a döntéshez, hogy nem hoznak semmit nyilvánosságra. Nyilvánvalóan én nem értek egyet ezzel a döntéssel.
Történelmünk során mindig voltak nagy hatalommal bíró kis csoportok, akik azt hitték magukról, hogy egyedül képesek dönteni milliók sorsáról, és azok egész történelmünk során végig hibásak voltak. Ez a hatalmas nemzet éppen a Szabadság és a Demokrácia elvének köszönheti létezését. Én teljes szívemmel hiszem azt, hogy Amerikai Egyesült Államok nem tud, és is nem fog megkísérelni erőfeszítéseket ezeknek az elveknek a mellőzésére. A teljes nyilvános közzététellel és annak folytatásával kellene együtt megmentenünk az emberi fajt.
- Mi egy humán / alien hatalmi struktúra manipulációja alatt vagyunk, amelynek totális leigázás és/vagy az emberi faj pusztulása lesz a következménye.
- A kormányzat teljesen be van csapva, és mi egy alien hatalom manipulációja alatt vagyunk, amely a teljes leigázást és/vagy az emberi faj pusztulását fogja eredményezni. Nekünk fel kell használnunk minden eszközt, hogy megelőzzük azt, hogy ez megtörténhessen.
- Különben bármi megtörténik, amely ezúttal túl van a megértési képességünkön. Erőltetnünk kell az összes tény felfedését, és az igazság tükrében kell cselekednünk.

Mindenesetre nekünk erőltetnünk kell az igazság felfedését, nem számít, hogy mi történik, biztosan kiérdemeljük azt. A helyzet, amelyben magunkat találjuk a mi elmúlt 44 évnyi cselekedeteinknek, vagy tétlenségünknek a következménye. Ez a mi hibánk, és mi vagyunk az egyetlenek, akik változtathatunk rajta. Tudatlanság következtében mi emberek mondtunk le a szerepünkről, mint a kormányzatunk „őrkutyái”. A kormányzatunkat „emberekből, emberekért és emberek által” alapították. Nincs sehol sem említve az, hogy nekünk le kellene mondanunk a szerepünkről, és totális bizalmat kellene olyan embereknek adnunk, akik titokban találkoznak és döntenek a sorsunkról. Tény, hogy a kormányzati struktúrát úgy tervezték, hogy megelőzze azt, hogy ilyesmi megtörténhessen. Ha jól végeztük volna a munkánkat, mint állampolgárok, akkor ez sohasem történhetett volna meg. Legtöbbünk teljesen ki van rekesztve még a legegyszerűbb kormányzati funkcióból is. Mi valójában a birkák országává váltunk. A birkákat pedig végül mindig lemészárolják. Itt az ideje, hogy sarkunkra álljunk, úgy ahogyan azt elődeink is tették, és úgy járjunk, mint ahogyan egy embernek járnia kellene. Emlékeztetnélek titeket arra, hogy az európai zsidóság bemasírozott a kemencékbe miután figyelmeztették őket, de ők a tényekről azt hitték, hogy nem lehetnek igazak. Amikor a kívülálló világ beszélt Hitler Európájának holocaustjáról, akkor sem hitték azt el. Én most azt állítom, hogy Hitlert ugyanazok az idegenek manipulálták. Én elhoztam neked az igazságot, úgy ahogy tudtam, én tiszta lelkiismerettel találkozom a Teremtőmmel. Először is hiszek Istenben. Abban az Istenben, amiben atyáim is hittek. Hiszek Jézus Krisztusban, az én megváltómban. Másodszor hiszek az Egyesült Államok Alkotmányában, úgy ahogyan azt leírták, és amit az kifejez. Esküszöm, hogy oltalmazom és megvédem az Egyesült Államok Alkotmányát minden külső és belső ellenségével szemben. Szándékozom eskümet betartani.


roswell.eoldal.hu
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Hát...jó hosszú.
Ha ennyi idegenszállító tárgy vacakol/vacakolt a Föld körűl és ebbeől ilyen sok leesett, akkor ezeket nemcsak hivatalaos eltitkolászók találhatják/-ták meg. Ezekszerint pedig ennyi évtized alatt már konkrétabb dolgokat lehetne tudni a nagy titokról.
Ugyanis fordítva is lehet a dolog: hivatásos sci-fi írók zagyvalékainak is foglyai lehetünk. Itt van azután ez a Jézus dolog. Ez többemeletes mahaság. Jézus pl azért "Istenfia" mert az ő körában és ő előtte egy beavatott próféta ilyesmit mondogatott magáról, pláne a prófétái tették ezt. Nem köztudott, de a beavatottak haláluk után általában az "égbe távoztak" , mert máshová egy nagyember nem mehet..vagyyis Jézus istenfiségét az előbbiek szerint célszerű emésztgetni. Itt butaságokat mondanak tehát Vatikánról is.
A sok cáfolat és a sok suttogó micsoda ellenére nemtudnám elhinni az ámerikai népmesét. Szövege összefüggő, túlzottan is és kitalált manipuláció.
 

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát...jó hosszú.
Ha ennyi idegenszállító tárgy vacakol/vacakolt a Föld körűl és ebbeől ilyen sok leesett, akkor ezeket nemcsak hivatalaos eltitkolászók találhatják/-ták meg. Ezekszerint pedig ennyi évtized alatt már konkrétabb dolgokat lehetne tudni a nagy titokról.
Ugyanis fordítva is lehet a dolog: hivatásos sci-fi írók zagyvalékainak is foglyai lehetünk. Itt van azután ez a Jézus dolog. Ez többemeletes mahaság. Jézus pl azért "Istenfia" mert az ő körában és ő előtte egy beavatott próféta ilyesmit mondogatott magáról, pláne a prófétái tették ezt. Nem köztudott, de a beavatottak haláluk után általában az "égbe távoztak" , mert máshová egy nagyember nem mehet..vagyyis Jézus istenfiségét az előbbiek szerint célszerű emésztgetni. Itt butaságokat mondanak tehát Vatikánról is.
A sok cáfolat és a sok suttogó micsoda ellenére nemtudnám elhinni az ámerikai népmesét. Szövege összefüggő, túlzottan is és kitalált manipuláció.

******

A kész "anyag" több ember közreműködésének terméke.
Reális alapja nagyjából annyi, mint a "nem létező" földalatti rendszereknek a piramisok alatt, vagy a többi szintén nem létező-bár a szemeket kiverő - dolgoknak.
Nem állítom, hogy minden szava fedi a valóságot, de azért akad benne jó pár dolog amin el lehet meditálni !

Vagy ide sorolhatom az számodra is fontos és kedves Avisúrákat !
A "tudomány" és hű médiái szerint csak fantázia, mint minden, ami nem illik bele a az elfogadtatásra erőltetett képletekbe.

Feltételezem, hogy azt azért Te is látod, hogy valami nincs rendben.
Túl sok a titkolódzás, túl sok a mellébeszélés a hazugság, és félrevezetés.
Ezek csak-csak adnak némi alapot arra, hogy az ember törje a fejét azon, hogy vajon miért ?
Kiknek érdeke mindent bevetni azért, hogy annyit és csak azt tudjuk, amit bizonyos csoportok engedélyeznek vagy jónak látnak.
És egyáltalán...Milyen jogon teszik ezt ?
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Igen, sokmindenben egyetértünk. Valami sántít az biztos. A jelenlegi felfogásom szerint sokezer éve akkor kezdett el "okosodni" az emberek kis része, amikor összeházasodott a Földönkívűliekkel. illetve fordítva, ők tették meg ezt a lépést. Ezek a sokszor emlegetett ősi figurák, rajzok (pl Abüdos, azaz Abod) is sokmindent elmondanak, de nem eleget talán. Ma szerintem nincs ilyen kapcsolatözön mint aleírásban található. De hogy mindent elsikkasztanak róluk ez nem normális...
Két nagyon markáns dologról ír Paál Zoltán is, az egyik Úr városa melletti esemény, a másik pedig egy egyiptomi..érdekesek.
 

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, sokmindenben egyetértünk. Valami sántít az biztos. A jelenlegi felfogásom szerint sokezer éve akkor kezdett el "okosodni" az emberek kis része, amikor összeházasodott a Földönkívűliekkel. illetve fordítva, ők tették meg ezt a lépést. Ezek a sokszor emlegetett ősi figurák, rajzok (pl Abüdos, azaz Abod) is sokmindent elmondanak, de nem eleget talán. Ma szerintem nincs ilyen kapcsolatözön mint aleírásban található. De hogy mindent elsikkasztanak róluk ez nem normális...
Két nagyon markáns dologról ír Paál Zoltán is, az egyik Úr városa melletti esemény, a másik pedig egy egyiptomi..érdekesek.


*****

Valami sántít az biztos.

Ha valami ma biztos, ez nagyon biztos !:D/:neutral:
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
Pl. azt, hogy a Yucca Mountain nem biztos, hogy a legfejlettebb technológia, azért mert ezt már a "köznépnek" is megismerhetővé tették.
Bocs, már elfelejtettem, mi is volt a kérdés;) De egy ilyen válaszra valószínűleg az lehetett: "Ha lett volna fejlettebb technológiájuk, akkor miért kellett volna megismertetniük a "köznéppel"? Az illetékes kongresszusi bizottságok titoktartási esküt tett tagjai előtt akkor is lényegesen kisebb számlákról és rövidebb végrehajtási időkről kellett volna elszámolni, és senki nem érezte volna kényszerítve magát, hogy ezekről a "köznép" előtt is beszámoljon."


Talán gondolj a repülő csodáikra vagy inkább szörnyeikre.
Mire gondolsz? Hétfejű sárkányra, griffmadárra, vagy más mesés dolgokra, mint pl. a "térhajtóműves ufó-repülőgépre", vagy a magát közönséges utasszállítónak álcázó 7+M sebességű Aurórára?

. Ráadásul még ott van a nukleáris meghajtás problémája...
Gondolod, hogy van ?
Nem csak én gondolom. Szerinted a budapesti (vagy éppen a New York-i) metró miért nem atomreaktorral megy? Nem azért, mert nem lehetne megcsinálni, hanem mert nem érdemes, több hátránya, mint előnye lenne. És egyébként is: minek kellene egy geodéziai lézerhez atomreaktor?

Az USA szövetségnél minden meglehetősen fura, és ha már az egészségügyi és biztonsági dolgokat is felvetetted...
Felvetettem volna?:shock: De az - kelet-európai szemmel - tényleg furcsa, hogy ha az ilyen "járulékos veszteségek" kiderülnek (és látható, hogy rendre kiderülnek), akkor világraszóló botrányt csinálnak belőle, míg itt a környékünkön minden ilyesmit időtlen időkig titkosítanak, és körmük szakadtáig tagadnak az illetékesek.

Azért ismerd el, hogy a titkolódzások mögött van nagyon sok minden, amit lehet, hogy még elképzelni sem tudunk, csak apró epizódokból összerakva sejtünk.
Na most lebuktál! Hiába próbálod a kilétedet eltitkolni a nemzetközi tudósmaffia elől, az már tudhatják, hogy a magyar nem az anyanyelved. A fenti mondat ugyanis magyarul helyesen valahogy így nézne ki: "Azért ismerd el, hogy a titkolódzások mögött lehet nagyon sok minden, amit lehet, hogy még elképzelni sem tudunk, csak apró epizódokból összerakva sejthetünk". (És ez csak a kijelentés legfelső rétege, de a képzelet határairól és korlátairól korábban már volt egy vitánk. Én is elhiszem a lányomnak, hogy látni vélte a Piroskát és nagymamáját egészben lenyelő farkast az ágya alatt, de ebből még nem következik, hogy hívnom kellene a vadászt, ott helyben belezze ki a beste férgét.):)
De a viccet félretéve, szerintem Te fordítva ülsz a lovon. Úgy tűnik, nálad az igazság legfontosabb kritériuma az, hogy egy kijelentés megfelel-e az ízlésednek, előzetes elvárásaidnak. Ez pedig az önbecsapás legbiztosabb módja. Racionális logikával hogy mondhatod azt valamire, hogy "van", ha elképzelni ugyan tudod, de csak sejtésed van a létezéséről? Vagy hogy tekinthetsz kész ténynek olyasmit, amit csak egy ember látott és írt le - legyen akárhány diplomája is -, ha ugyanakkor és/vagy ugyanott sok más ember semmit sem látott vagy írt le? És természetesen icipici blogokban is lehet érdekes dolgokra akadni, de a valóságtartalmukról úgy nem lehet meggyőződni, hogy elolvasok mellé még egy tucat másik icipici blogot is, amik szintén csak icipici blogok érdekes bejegyzéseire tudnak hivatkozni a témában.
Olykor egy ember is le tud leplezni töménytelen hazugságot, még akkor is, ha az ellen-média hiteltelen hülyét akar csinálni belőle.
Ebben akár egyet is érthetünk. De ha én azt mondom: „Olykor egyes emberek állításai akkor is hülyeségnek bizonyulnak, ha az őket sztároló média zseniális leleplezőnek kiáltja ki őket”, akkor szerinted a két „olykor” számszerűen hogyan aránylik egymáshoz?

(Látom, tegnap elkerültük egymást itt a listán. Éppen Kyrának válaszoltam, mikor bejött egy üzemzavar, és miután végeztem, már nem néztem át újra a hozzászólásokat.)
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A geodéziai műszerekhez nem kell atomenergia. A mertró viszont lehet, hogy az atomerőmű (Paks) áramával működik.
Egyébként jobbulást!
 

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
Alternatív régészet

A XIX. század utolsó éveiben az oxfordi Queen’s College két fiatal régésze, Bernard P. Grenfell és Arthur S. Hunt, az egyiptomi Al-Fayyum környékén kutatott régi papiruszok után. Az 1896/97-es ásatási évadot a Bahr Yusuf csatorna mentén fekvő kis faluban, El-Behnesában töltötték, ami az ókori Oxrhynchus városa helyén állt. A város körüli kisebb dombokon kezdtek ásni, amik az ősi város szemétdombjait takarták. Hamarosan kiderült, hogy jó helyet választottak. 1897 januárjában egy Tamás apokrif evangéliumát tartalmazó papirusz került elő, később pedig Máté evangéliumának egy részletét találták meg.
A következő években tömegével kerültek elő további papiruszok, többnyire görög nyelven, köztük Thuküdidész és Platón klasszikus írásai és Pindarosz elveszettnek hitt költeményei mellett magánlevelek, üzleti elszámolások, és hivatali dokumentumok is. Az ősi szemétdombok modern kori kincsesbányáknak bizonyultak.
Az innen előkerült kb. 500 000 papirusztöredéket aztán Oxfordba szállították. Mostanáig csak kis hányadukat dolgozták fel és publikálták, ezért néhány lelkes kutató úgy döntött, hogy megpróbálják felgyorsítani a folyamatot. Hogy a megválaszolatlan kérdésekre minél előbb válaszokat kapjanak, az elhallgatott, vagy félremagyarázott múltra fényt derítsenek, nekiálltak az ősi iratok digitalizálásának. Ennek első lépéseként a papiruszokat lefényképezték, és a képeket feltették az Internetre. A http://ancientlives.org lapján bárki segítheti a munkájukat azzal, hogy a kézzel írt görög betűket egyenként beazonosítja, vagy pozíciójukat pontosan meghatározza a papirusztöredéken belül. Így egy digitális szövegbázist kívánnak létrehozni, amit aztán a kutatók a modern informatika eszközeinek felhasználásával tudnak lefordítani, értelmezni, közreadni és megvitatni.
Tehát itt az alkalom, hogy alternatív módon kutató, nem egyiptomi régészeket segíthessetek az ősi titkok feltárásában: regisztráljatok, és lássatok neki ti is a papiruszok feldolgozásának.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Ez a fajjumi papirusz és egyebek azonban szinte csak a közelmultat jelentik.
Aki mélyebben érdeklődik annak ajánlom, hogy -furcsa vagy nem- olvassa el a Havaruti nagyszala c. kis részt Paál Zoltán könyvéből. Igencsak megfog lepődni. A hunfajú népek itt ie. 3975-ben már nagyszalaát (100 évenkénti fejedelmi összejövetelt) tartottak. De a meglepetés még teljesebb lesz az itt történtek elolvasásakor. Még netán az egész keleti őskori világra is ablak nyílhat, annak aki figyelmes.
Havarut nevű település ma is létezik, a fajjumi mélyedés keleti szélén valahol. Nem túl messze van innen Abüdosz (Abod) sem.
Természetesen nem kell hitelt adni csak annak amit a nyugatiak "kuatói" morzsolgatnak. Megint felfedezik majd a semmit, de ez már a hasraesőkre tartozik. Mindössze közbevetőleg írtam a fenti regemeséről.
Olyan nagyemberek jártk itt Havarutban, az említett időben, mint Nimród és Etur (az etruszkok ősapja), az egyik Árpád arbag pedig előadott a rákbetegségről...de ez meserege nem regemeskete! Ne higyjünk semmiben ez a legjobb. Az őskori ember hülye volt és nyershúst evett. Belőlük lettünk mi, okoskák.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Gondold át Kyra! Kevés kis igazság, sok illékony hazudozás, ez jellemzi ezt az Oszmanagovics micsodát!
 

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
Bosznia 2011.

Mottó:

„Anyám, miért nincs piramis?
Mert nincs rá bizonyíték, fiam.
De miért nincs bizonyíték?
Azért, mert egyesek ellenzik a kiásását!
De ők miért tiltják a kiásását?
Mert túl sok a bizonyíték, fiam.'



e0e186fcf7bd952a59b746e6fb16fb7e.jpg



A radiokarbonos kormeghatározás szerint: A Boszniai Hold Piramis körülbelül 10 ezer évvel ezelőtt épült!
Ezek után ki állíthatja azt, hogy Boszniában nincsenek piramisok?

Előzmény:
A település lakói, akik jó szokás szerint a Visocica-hegy lábától felfelé haladva építkeztek, már a múlt század harmincas éveiben is szembetalálkoztak azzal a ténnyel, hogy a megbontott felszín alatt hatalmas köveket találtak, sőt pincét sohasem tudtak ásni, mert áthatolhatatlan „kövek'-be ütköztek.

Hodovic professzor, a visokoi Zavicajni Múzeum igazgatója, a középkori Bosznia történelmének alapos ismerője mutatta meg a piramisok helyi kutatójának és majd felfedezőjének a Visocica, a visokoi völgy felett 220 méter magasságot elérő, szabályos piramis alakú hegy tetején Visoki vár falainak maradványait, mesélve az innen látható három királyi székhelyről.
Ugyanis 6-700 évvel ezelőtt itt a hegytetőn, hasonlóan a mexikói Teotihuakánhoz, város volt, az akkori társadalmi szerveződés és a szakralitás központja, amit a török hódoltság idején leromboltak.


image3611.jpg


Semir Osmanagić, a bosnyák-horvát származású Amerikában élő üzletember 15 évet töltött el Mexikóban, Egyiptomban és a világ többi pontján a piramisok tanulmányozásával, melyről könyvei jelentek meg.
Ezek a tapasztalatok és a Visocicán látott domborzati formák vizsgálata vezették hipotézisének felállításában, s a megfelelő engedélyek megszerzését követően a kitartó és nem minden nehézséget nélkülöző kutató, feltáró munkálatokban, speciális vizsgálatokban, elemzésekben és összegző bizonyításban.


1291357811.pjpeg


A Boszniai Piramisok Völgyében végzett kutatómunka a világ legnagyobb volumenű régészeti ásatása.
A tavalyi évben, 500 önkéntes és 45 különböző nemzetiségű, – köztük olasz, spanyol, francia, magyar, horvát, malajziai, stb. – hivatásos régész részvételével végzett kutatások, világviszonylatban is a legjelentősebb régészeti munkálatoknak minősülnek – állítja Dr. Sam Osmanagic.
Az elmúlt hét évben összesen 340 ezer munkaórát töltöttünk a piramisok körüli ásatásokkal és hat kontinens 42 országából mintegy 700 fő jelentkezett, hogy önkéntesként csatlakozzon a projekthez 2011-ben.
Az emberek a világ minden tájáról szeretnének részt venni e történelmi jelentőségű munkában, az első európai piramisok feltárásában, melyek egyben a világ legnagyobb méretű piramisainak számítanak – meséli Dr. Osmanagic, akinek ellenzéki tábora azonnal elnémult, amint szembesült a feltárás során egyre nagyobb méreteket öltő bizonyítékkal​


A kritikusok 2005 és 2006-ban még ádázul támadták a projekt ötletét, ám az ellenzők mostanra szinte teljesen visszavonultak, és manapság szinte alig hallani nyilvános megjegyzést arra vonatkozóan, hogy a boszniai piramisok természeti jelenségek lennének.

Nos a „független” szakértőkkel ellentétben Prof. dr. Mona Fouad Aly (Egyiptom szakértő, Kairói Egyetem), dr. Sulejman El Haweli (a fáraók korának szakértője), a négy egyiptomi piramist is felfedező dr. Prof. Nabil Mohamed Swelim, Nadja Nukic geológus, dr Andreas Hasenstab (német talajszakértő), dr. Dejan Vuckovic (Geofizikai Intézet, Belgrád), és még sokan mások jó okkal úgy gondolják, hogy a kérdéses alakzatok emberkéz alkotta piramisok.

A keményfejű piramis-kutató a közelmúltban újabb fontos megerősítést kapott, függetlenül attól, hogy az bárkinek kedvére lenne-e vagy sem.
Az elmúlt 10 évben Osmanagic lázasan kutatott, remélve, hogy olyan szerves anyagra bukkan, mely a piramisokból eltávolítva a radiokarbonos kormeghatározás segítségével irányadó lehetne azok hozzávetőleges korát illetően.
Erőfeszítése nem volt hiábavaló, hiszen a 2010. nyarán végzett Sonda 20-as ásatások során a kutatók a Boszniai Hold Piramis kőtömbjeinek felszíni rétegében végre szerves anyagra bukkantak, melyet a feltárást követően azonnal a lengyelországi Gliwicében működő Sziléziai Műszaki Egyetem laboratóriumába küldtek további vizsgálatra.

A radiokarbonos kormeghatározás során kiderült, hogy egy 10 350 éves szerves anyagról van szó, melynek értelmében a piramis teraszozása hozzávetőlegesen 10 ezer évvel ezelőtt készülhetett.
Ez a felfedezés teljesen megváltoztatja az európai történelemmel kapcsolatos és az első fejlett civilizációkról alkotott ismereteinket – összegezte Osmanagic jelentőségteljesen.



tudatbazis.hu/ujabb-informaciok-a-boszniai-piramisokrol

***


03.jpg



Közép-Bosznia-Hercegovináról készült űrfelvételek (elsősorban Landsat, Radarsat, Hyperion, Ikonos – Dr. Amer Smailbegovig közbenjárásával), azt jelezték, hogy a völgy területén öt olyan alakzat található, melynek legalább két, de olykor három oldala is tökéletesen szabályos háromszöget formál.


01piramid_visoko.jpg



Valamennyi imént felsorolt alakzat tehát két vagy három teljesen szabályos oldallal rendelkezik, ám voltak köztük olyanok is, melyek lépcsős szerkezetet mutattak, lapos felső résszel.
A boszniai Nap Piramis esetében a négy közül három oldal mutat tökéletes háromszög alakot.
Geometriai mérések alapján kijelenthető, nincs jele különösebben a jégkorszak időszakában nagyobb jégtömegek jelenlétének, melyek esetleg hozzájárulhattak volna a teljesen szabályos alakzatok kialakításához az adott oldalakat tekintve.


5a.jpg

Műholdas mérések alapján készült topografikus vázlat a Boszniai
Nap Piramisról, a piramis tájolása a fő világtájak felé mutat -
Dr. Amer Smailbegovic.


09.jpg

A hőmérséklet inercia jelei


A hőmérsékleti inerciára vonatkozó ismereteket az ASTER nevű hő-detektor révén gyűjtötték , a mérések nyomán megállapítást nyert, hogy a vizsgált objektumok kevesebb tömör anyagot tartalmaznak környezetüknél, ezért gyorsabban hűlnek ki környezetüknél.
A megfigyelések egybeesnek a Geológiai Jelentésben foglaltakkal és a helyszínen az ásatások során tapasztalt tényekkel.
Az eredmény pontosan az, amit egy mesterségesen létrehozott objektumtól elvárunk – kevésbé tömör anyagot tartalmaz, porózus, üregeket és kamrákat rejt, folyosókat, stb. – olyan dolgokat, melyek a gyorsabb hővesztéshez hozzájárulnak.​


A lerakódások geológiai elemzése

A 2005. augusztusában és októberében szűk körben, majd 2006-ban és 2007-ben már kiterjesztetten elvégzett próbafúrások és sűrűségvizsgálatok eredményeként elmondható, ezek a mérések megerősítették a kezdeti megfigyeléseket és egyben alátámasztották azt a feltételezést, miszerint a piramisokat homokkő- és breccsa (kavicsos jellegű anyag homokba vagy agyagba ágyazva) tömbök, melyek láthatóan és nyilvánvalóan kézi erővel megmunkáltak és/vagy a kívánt méretre alakítottak.

Kötőanyagot találtak a homokkő elemek között, darabos breccsát - azaz több színben pompázó sódert -, homokkövet és agyagpalát, mindezt a kötőanyagba ágyazva, vagyis összecementezve; e kötőanyag pedig emellett szenet és kvarcszemcséket magában foglaló homokkövet, földpátot és csillámpala forgácsokat tartalmazott.
Az építőelemek sima felületei, az egymással való kapcsolódási részek és a kötőanyag tisztán látható.
A homokkő blokkok között végzett további kutatások feltárták, a blokkokat kézzel megmunkálták, laposra és símára, a kötőanyag ezt követően került közéjük és a felszínükre.


12.jpg

Az automatizált arculat-detektor mérési eredménye,
nagyfelbontású adatsor, a Boszniai Nap Piramison végzett eljárás
eredménye.
Figyeljük mega háromszögletű oldalak és az élek határozott irányítottságát.
Dr. Amer Smailbegovic


Arculat-detektálás


Az automatizált arculat-anomália detektor, a LINANAL (eredetileg tektonikai mérésekre tervezték, a talaj topográfiájának vizsgálatára) az oldalfalak lejtési szögét 43.822 fokban határozta meg (+/- 1.6), a fákkal nem fedett területeken; a piramis valamennyi oldalán ugyanezzel a hibahatárral dolgozva.
A vizsgált alakzatok nem keverhetők össze természetes geológiai eredetű formákkal, melyek esetlegesen tektonikus tevékenység során jöttek létre, azok ugyanis csak egyetlen oldalukon mutatnak háromszög formát, azonban sokkal kisebb, vagy sokkal nagyobb hajlásszög mellett, viszont, ebben az esetben a piramisok legalább két, de olykor három oldala is háromszög-jelleget tükrözött, az oldalak dőlésszögét pedig 40-48 fokos szög alatt mérték.
Továbbá, semmi hibát nem találtak az egyes alakzatok oldalát alakító háromszög-formákban, azaz semmi jele annak, hogy esetleg mai keletű tektonikai mozgások eredményeként jöttek volna létre pontosan ezek a formák.



<IFRAME height=315 src="http://www.youtube.com/embed/MxVYT3vexkQ" frameBorder=0 width=560 allowfullscreen></IFRAME>


.​
 

Csatolások

  • 24830201.jpg
    24830201.jpg
    168.4 KB · Olvasás: 10
  • ff6659955df951892d574ad57c37e572497ebf8fb8db0.jpg
    ff6659955df951892d574ad57c37e572497ebf8fb8db0.jpg
    136.6 KB · Olvasás: 8
  • BosnianPyramidOfTheMoonAtVisoko.jpg
    BosnianPyramidOfTheMoonAtVisoko.jpg
    120.9 KB · Olvasás: 8
  • img_4057.jpg
    img_4057.jpg
    37.1 KB · Olvasás: 9
  • 20.jpg
    20.jpg
    53.1 KB · Olvasás: 8
  • dscf0649.jpg
    dscf0649.jpg
    78.4 KB · Olvasás: 8
  • dscf0653.jpg
    dscf0653.jpg
    71.4 KB · Olvasás: 8
  • dscf0660.jpg
    dscf0660.jpg
    32.8 KB · Olvasás: 8
  • img_1202.jpg
    img_1202.jpg
    37.8 KB · Olvasás: 8

specisrac

Új tag
Azért elgondolkodtató a piramisok jelenléte szerte a világon.
Kínában is találtak piramisokat.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/P73x-gRZkaU" allowfullscreen="" width="420" frameborder="0" height="315"></iframe>

http://youtu.be/P73x-gRZkaU

DE hogy mi lehet az oka hogy ezek ott vannak? AZ titok marad szerintem még sokáig. (Lehet hogy Hatach osztályú cirkálók ;))
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Egy piramis akkor piramis, ha szabályosak az oldalai. Kicsit több mint tízezer éve még a jégkor dominált. Ekkor hogyan épült piramis?
Oszlamagics kijelentése a pontos tájolásról..szóval a Föld forog és az északi csillagunk is változik, Egyiptomban is forog a Föld és ezért ma már nem a régi helyén látható a Szíriusz (Ibos) csillag, jóideje. Merre is van észak?
Nem azt gondolom, hogy Visokónál nincs ilyen alakzat, hanem mást. Szerintem csak egy szabályos van itt: a Nap piramis. A Hold piramis oldalfalait is elkezdték a konglomerátumból, dolomitból faragni, azonban közebejött valami és nem fejezték be. A többi faragatlannak tűnik. A faragott felületre idővel homok és más talajok rakódtak. Ezalatt található ma sok kőlap is. Oszmanagics félrevezet, mert nem hangsúlyozza: természetes képződmények átalakításáról van szó. Vagyis: ezek a környező dolomit dombokból kifaragott, azaz természetes képződméneykből létrehozott "piramisok". Piramisokat az őskorban kizárólag egy nép készített, vagyis ennek a népnek voltak alkalmas kőfaragói. Például Moszkva mellett, Berlin mellett valamiért nincs piramis...még kövekből sem. A szerbek pedig a jégkor idején még más szláv rokonaikkal együtt az Atlantisz lakói voltak, továbbá annyira illírek, mint a románok dákok (dahák). De ez mellékes, bár igazolni akarnak ezzel valamit.
A rovásírás hatezer éves. Tehát ez a pár rovásbetű csak ezutáni keltezésű lehet. A rovásbetűk nem értelmezhetőek. Ráadásul jóval a faragások után vésték ide őket.
Az egykori kőburkolatok, járdák kötőanyaga is helyszíni -többféle- anyag, mely az idők folyamán összeállt, cementálódott.
Mint a területet áttekintve látható, a piramisoknak kinevezettek mellett a helyszín, a környezet sok kis dombocskát is tartalmaz még. Vagyis nem egyedűlállóan csak a piramisnak nevezetteket.
Oszmanagics ha jóltudom szociológus, aAmerikában pedig lakatosműhelye volt. Igazi sikerember.
Nade mindenki annak dől be aminek akar.
 

turulfioka

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi értelme van a falak későbbi korokban törénő rovásainak, ha nem az, hogy a későbbi korok rovásírást használó embere üzenni akart volna?
 

turulfioka

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyarázza-e a piramisok minden földrészen való létezését az, hogy az azokat építő valamilyen (emberi? humanoid?) kultúra egységesen létezhetett a Földön?
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Szerintem igen, fióka. De ez a kultúra rokonnépeket érintett, nem egy népet, továbbá időben azért ilyen-olyan eltérésekkel működött. Mint ismert először Egyiptomban lépcsős piramisokakat építettek (Dzsószer). Valamiért ugyanezek jelennek meg nagyjából Amerika régióiban is, akár Peruig, Ecuadorig stb. Ennek persze oka van és ezt nem véletlennek nevezik.
Mindez feltételez olyan rokonnép csoportokat, mellyek ezen kultikus peremeseket létrehozták. Ők pedig valaha egy tálból cseresznyéztek, azaz egymáshoz közel laktak. A peremes a piramis ősi neve a hunfajú népeknél.
Érdekes elemzést olvashatsz Várkonyi Nándorkönyvében is ezekről. A sziriát oszlopai a címe. De a Tamana -névvizsgálat- is alátámasztja, hhogy hajdanán hatalmas "népszétszóródás" történt a Földön Mikronéziától Peruig és a Húsvét szigetekig, Mexikóig stb ...ennek okát Várkonyi az érintett népek ősemlékezetében találja meg, több hatalmas"vízözönben" (tsunami). és egy ezzel egyidejű vulkánosságban . Hatalmas szigetek tüntek el a jégkort követően a Földön és sokmninden megváltozott a Gibraltártól angliáig, a Bering szorosig, a Szahalinig és még tovább...Szerintem Váárkonyi jól gondolja, messzelátó szeme volt azonkívűl, hogy okos embernek született. .
Ma ezt még mindíg nem fogják fel eléggé a csőlátó "kutatók" és "tudósok"...lehet nem is akarják...vagy elhallgatják. Mindegy, a népek nem ismerik. De keresd meg a Tamana c. írást is a googlén, meg Móricz Jánost is.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
scpéci, amit feltettél az egy összekevert dolog. Sokirányban.
A piramisok és a kínai bronz ábrázolások csak zavart okoznak együttes bemutatáskor. Meg belekevetrték még a hun-babákat is...A Buddhizmus szobrait dettó.
Tehát a piramisoknál maradva ezek többsége földpiramis, kisebbrésze kőből van. A nagyrészük pedig az un Ordoszi Fennsíkon létesűlt. Mindenféle matematiakai ismeretet is erőltetnek a felvételeken...volt ilyen is. Uralkodóknak, valaha, a hunok (az újgúr is hun származású) főembereinek épülhettek. Hol os éltek valaha a hunfajú népek?
Mit gondolsz az un kunhalmok itt kiknek...?
 

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
scpéci, amit feltettél az egy összekevert dolog. Sokirányban.
A piramisok és a kínai bronz ábrázolások csak zavart okoznak együttes bemutatáskor. Meg belekevetrték még a hun-babákat is...A Buddhizmus szobrait dettó.
Tehát a piramisoknál maradva ezek többsége földpiramis, kisebbrésze kőből van. A nagyrészük pedig az un Ordoszi Fennsíkon létesűlt. Mindenféle matematiakai ismeretet is erőltetnek a felvételeken...volt ilyen is. Uralkodóknak, valaha, a hunok (az újgúr is hun származású) főembereinek épülhettek. Hol os éltek valaha a hunfajú népek?
Mit gondolsz az un kunhalmok itt kiknek...?

----

"A piramisok és a kínai bronz ábrázolások csak zavart okoznak együttes bemutatáskor. "


A világon fellelhető összes piramis és piramis jellegű formátumnál "zavart" okoznak a néhány ezer évvel ott élők után maradt leletek.
Ez ugyanis nem az épitmény idejét igazolja, csak az használói kronológiai sorrendjét.
Lehetnek ott "hun babák" vagy római pénzek, etc., ezek csak arra bizonyítékok, hogy milyen "mozgás" volt a területen.
Az összes piramis és egyéb épitmény készítésének valódi koráról lila fogalmunk sincs.
 

zsuzsanna03

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy piramis akkor piramis, ha szabályosak az oldalai. Kicsit több mint tízezer éve még a jégkor dominált. Ekkor hogyan épült piramis?
.

******

Egy piramis akkor piramis, ha szabályosak az oldalai.

Attól, hogy ma Te nem annak látod, az építése idején még lehetett "szabályos".
Az "idő" és az emberi beavatkozás nagy változásokat tud létrehozni, amit ma látsz, az korántsem úgy nézett ki pár ezer, vagy pár tizezer évvel ezelőtt.


" Kicsit több mint tízezer éve még a jégkor dominált."

"Kicsit több mint tízezer éve" ért véget - mai elmélet szerint - az utólsó jégkorzak.
Ez azonban nem azt jelenti, hogy egységesen "élhetetlen"
volt minden terület.
Az eljegesedést foltokban mutatták ki, és sok részen tundra jellegű éghajlati viszonyokra lehet következtetni.

A másik:
A földtan a szilárd kéreg kialakulásától napjainkig eltelt időt időcsoportokra, korszakokra osztja. Bár a földtan a Föld történetének mozzanatait igyekszik elénk állítani, mégsem dolgozhat évszámokkal úgy, amint azt a történelem teszi.
Az éveknek olyan mérhetetlenül hosszú sora telt el azóta, hogy az első szilárd kéreg kialakult, hogy pontos, évszámokon alapuló korbeosztást adni teljességgel lehetetlen.
Sok kísérlet történt már ebben az irányban is, de megnyugtató módon még mindig nem sikerült feleletet adni.
A földtörténettel foglalkozó kutatónak nincs is szüksége az abszolut időszámításra, mert megelégszik az események relatív sorrendjének tisztázásával is.
Így a különböző földtörténeti jelenségek, egyes állatfajoknak vagy állatcsoportoknak a Föld történetében való föllépése vagy pedig bizonyos jellemző állatfajoknak vagy állatcsoportoknak a Föld színéről való kipusztulása alapján állították föl az idők folyamán azt a földtörténeti korbeosztást, amely öt nagy földtörténeti időcsoportra osztja az évek milliárdjait a Föld első szilárd kérgének kialakulásától napjainkig.
Ez az öt időcsoport az őskor (archaikum), hajnalkor (eozoikum), ókor (paleozoikum), középkor (mezozoikum) és újkor (kainozoikum).
Ezek az időcsoportok azután további részletes beosztást nyertek s így ma a következő korszakokat különböztetjük meg Földünk történetében:



A földtörténeti korbeosztás táblázata.​



<CENTER><TABLE border=1 cellSpacing=0 cellPadding=2 width=419 bgColor=#ffffff><TBODY><TR><TD height=13 vAlign=center rowSpan=7 width="26%">Újkor
(Kainozoikum​


</TD><TD height=13 vAlign=center rowSpan=2 width="24%">Negyedkor
(Quarter)​


</TD><TD height=13 vAlign=center rowSpan=2 width="27%">


</TD><TD height=13 vAlign=center width="24%">Holocén
(Alluvium)​


</TD></TR><TR><TD height=13 vAlign=center width="24%">Pleisztocén
(Diluvium)​


</TD></TR><TR><TD height=13 vAlign=center rowSpan=5 width="24%">Harmadkor
(Tercier)​


</TD><TD height=13 vAlign=center rowSpan=2 width="27%">Újharmadkor
(Neogén)​


</TD><TD height=13 vAlign=center width="24%">Pliocén


</TD></TR><TR><TD height=13 vAlign=center width="24%">Miocén


</TD></TR><TR><TD height=22 vAlign=center rowSpan=3 width="27%">Óharmadkor
(Paleogén)​


</TD><TD height=22 vAlign=center width="24%">Oligocén


</TD></TR><TR><TD height=13 vAlign=center width="24%">Eocén


</TD></TR><TR><TD height=13 vAlign=center width="24%">Paleocén


</TD></TR><TR><TD height=15 vAlign=center rowSpan=3 width="26%">Középkor
(Mezozoikum)​


</TD><TD height=15 vAlign=center width="24%">Kréta


</TD><TD height=15 vAlign=center rowSpan=3 width="27%">


</TD><TD height=15 vAlign=center rowSpan=3 width="24%">


</TD></TR><TR><TD height=15 vAlign=center width="24%">Jura


</TD></TR><TR><TD height=15 vAlign=center width="24%">Triász


</TD></TR><TR><TD height=9 vAlign=center rowSpan=5 width="26%">Ókor
(Paleozoikum)​


</TD><TD height=9 vAlign=center width="24%">Perm


</TD><TD height=9 vAlign=center rowSpan=5 width="27%">


</TD><TD height=9 vAlign=center rowSpan=5 width="24%">


</TD></TR><TR><TD height=9 vAlign=center width="24%">Karbon


</TD></TR><TR><TD height=9 vAlign=center width="24%">Devon


</TD></TR><TR><TD height=9 vAlign=center width="24%">Szilur


</TD></TR><TR><TD height=9 vAlign=center width="24%">Kambrium


</TD></TR><TR><TD height=9 vAlign=center width="26%">Hajnalkor
(Eozoikum)​


</TD><TD height=9 vAlign=center width="24%">


</TD><TD height=9 vAlign=center width="27%">


</TD><TD height=9 vAlign=center width="24%">


</TD></TR><TR><TD height=9 vAlign=center width="26%">Őskor
(Archaikum)​


</TD><TD height=9 vAlign=center width="24%">


</TD><TD height=9 vAlign=center width="27%">

</TD></TR></TBODY></TABLE></CENTER><CENTER></CENTER><CENTER></CENTER>Az egyes korszakok és még kevésbé az egyes időcsoportok nem jelentenek azonos időtartamot: nagyon is eltérő az egyes időcsoportok és ezen belül a korszakok években kifejezhető hossza.


A földtan mindmáig csak viszonylagos kormegállapítással dolgozik.
A viszonylagos kormegállapítás csak annyit mond, hogy ez vagy az a földtani képződmény a másiknál annyi meg annyi korszakkal hamarabb vagy később jött létre.
Hogy tovább fokozzam, a geológiai "újkor" is egy évmilliót ölel fel - /Fontos !: mai tudásunk szerint !/;)

Gondolom, hogy ebből már az is világos, hogy a boszniai piramis lehet húszezer vagy akár kétszázezer éves is, mint ahogy a többi csodálatos építmény és kúltúra, ami ránk maradt.​
 
Oldal tetejére