Milyen nevet adnál/adtál a gyerekednek?

william112

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem mindig is tetszettek a dupla nevek, mint például az Annabella vagy Marianna. Nem olyan gyakoriak, dallamosak, és ráadásul a gyerek használhatja a neki jobban tetsző felét a becenevében.
 

H.Vica

Állandó Tag
Állandó Tag
Név

Én Dóra és Kinga nevet adtam a lányoknak, a kisfiamnak Bencét.
Sok boldogságot a születendő babához.
 

Viola*

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehetett volna Hirám a kisfiam. Annyira belénk ivódott a név, hogy miután megszületett két napig ezen a néven szólitottam.
 
L

lamadys

Vendég
döntés szabadság

Válasszon a gyerek magának.

Egy kis papirra írjátok fel egyenként a keresztneveket. keverjétek össze majd az anyag egyenként doja bele egy kis tűzbe!
A baba leke fogja vezetni a kezét és ami utoljára marad azt szeretné magának a gyerek.

Ez csak a megfogant gyerekeknél müködik a tervezeteknél nem.
 
Ha egyszer lesz egy kislányom, szeretném, ha Emma lenne a neve. Nem tudom miért, de különösen tetszik ez a név, olyan gyönyörű.. De sok embernek nem tetszik, amikor elmondom, hogy mit szeretnék adni a leendő gyermekemnek, viszont ha fiú lesz, akkor tanácstalan vagyok, tetszik a Viktor, a Lóránt, de ennél messzebb még nem jutottam :)
 

k.david

Állandó Tag
Állandó Tag
A nagyobbiknak Eszter nevet adtuk. A kisebbiknek a nagyobbik adta a Viola nevet :) Amikor kérdeztük, hogy hívják ha fiu lesz, azt mondta, fiu néven gondolkodjunk mi :)
 

kispillangó

Állandó Tag
Állandó Tag
A fiam neve Áron. Nálam befutó nevek még a Nimród és a Samu is. Lánynevek tekintetében az Abigél és a Sára a nagy favoritok.
 
Oldal tetejére