Milyen nevet adnál/adtál a gyerekednek?

andyhugi1

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy ismerős családnak szép magyar neve van: Mülhausen. Persze két kislányuknak ehhez illő nevet választottak. Eugénia és Anastazia.
Nekem nagyon tetszik.
 

Bubys

Új tag
Az én nevem Ágnes Gabriella. De tetszenek a különleges nevek:Szinta, Tenke, Csenge. Fiú nevekben: Balázs, Gábor, Erik, Zoltán
 

post12

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én mint pasi akinek még nincs gyereke van lány név ami illene az én vezeték nevem mellé. Virág lenne a neve. Tudom, hogy nem igazán közkedvelt név, de pont illene hozzá! Talán egyszer lesz egy lányom! :)
 

Leonard22

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én a kisfiam nevével regisztráltam, akit Leonárdnak hívnak. Mindez a véletlen műve, mert 6 hónapos terhesen épp ez a név tetszett és nem is gondoltuk komolyan mert ráérünk még kitalálni mi legyen... De aztán gondolt egyet és alig egy kilósan megszületett. Azt mondtuk, ha már így alakult, szüksége lesz az oroszlán erejére, hogy életben maradjon és minden rendben legyen. És így lett! :) Mostanra majdnem 4 éves és tökéletesen egészséges. Ha nagyobb lesz, neki is el fogjuk mesélni a nevének történetét... talán a sors akarta, hogy így legyen.
 
Oldal tetejére