Minden ami esküvö....esküvői előkészületek....

pierre1974 témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2008 Május 22.

 1. Mitsukoo

  Mitsukoo Állandó Tag

  [h=3]Te és én nem vagyunk egyformák. Más világban élünk, mégis te tanítottad meg nekem, mi az igaz szerelem. Te mutattad meg, mit jelent törődni valakivel, és ettől én jobb ember lettem.
  (Nicholas Sparks
  )
  [/h]
   
  titti90 kedveli ezt.
 2. Mitsukoo

  Mitsukoo Állandó Tag

  [h=3]Megtanultam, hogy várni a legnehezebb, és szeretnék hozzászokni, tudni, hogy velem vagy akkor is, ha nem vagy mellettem.
  (Paulo Coelho)
  [/h]
   
 3. titti90

  titti90 Állandó Tag

  sziasztok.. nekem augusztusban lesz az eskuvom es szeretnek tippeket kerni a nyitotanc zenejehez.. valami lassu, semmi extra.. ha van valakinek otlete, nagyon szivesen varom... koszi elore is :)
   
 4. Etus19

  Etus19 Tag

  Szia titti90!

  Nálunk bécsi keringő volt a nyitótánc.
   
 5. kittigriss

  kittigriss Új tag

  Sosem váltottam mčg üzenetet itt az oldalon, remélem jól csinálom... 24 éves vagyok 3 és fél éve házas. Az esküvőnkön a bordó és krém színek dominŕltak. Éttermi lakodalom volt, de teraszon megrendezett, szerencsénkre szép napsütés volt. 50fős vendégsereg. Életem egyik leggyönyörűbb napja, de az előkészületek alatt biztos öregedtem egy pár évet. De ezek ellenére is amikor a férjecskémmel időnként visszanézzük a képeket, boldogok vagyunk és semmire sem cserélnénk ezeket az emlékeket.
   
 6. kittigriss

  kittigriss Új tag

  Javítás 150 fő
   
 7. szizo

  szizo Állandó Tag

  Sziasztok!
  Nekünk most májusban lesz 5 éve, hogy összeházasodtunk.
  Kicsi esküvőnk volt: csak a család és jó barátok. 15-en voltunk.
  Egy héttel sz esküvő előtt szerencsére felhívtam a hotel, ahol lett volna a vacsora. Sajnos a mi kis esküvőnk mellé beszerveztek egy hétvégi programot. Mi csak az egyik kicsi szobát kaptuk volna meg. Szerencsére még találtunk egy másik hotelt. Nagyon tökéletes volt így is minden.
   
 8. ultrabox

  ultrabox Állandó Tag

  Jónás Jenő Fogamzáskontroll
  Minden magyar családnak
   

  Csatolt fájlok:

 9. vassgabi85

  vassgabi85 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Nekünk 4 éve volt az esküvőnk. Nagyon élveztem a szervezést, és szerencsére mindenkinek nagyon tetszett. Sajnos az időjárással nem volt szerencsénk, mert végig szakadt az eső. Egy nagyon szép borospincében tartottuk a lagzit, melyet nagyon jól irányított a remek vőfélyünk (ezer hála neki érte, nagyon értette a dolgát), remek ételek és változatos zene volt. Egy tipp azoknak, akiket nem sürget az idő és szeretnek kreatívoskodni. Én nagyon sok mindent kézzel csináltam (meghívó, ültetőkártya, vendégeknek ajándék, éjjeli tánchoz gyertyatartó stb.) és a mai napig emlegetik a vendégek, hogy mennyire szerették a kézzel készített dolgokat. Nemrég volt az évfordulónk és megnéztük a videót, nagyon meghatódtunk (és a lagzin lévő játékokon meg nagyokat nevettünk). Tökéletes nap volt.
   
  Melitta kedveli ezt.
 10. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Az a nap a tokeletes nap, az eskovu amikor mindenki boldog, es ha meg raadasul minden flottul ment orok emlek marad amire mindig jo emlekezni.
   

Megosztás