Minden pasi egyforma (?) (!)

Geistheilung

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem nem minden pasi egyforma. Ha egy csajszi ezt kijelenti, akkor biztosan nagyon dühös lehet a pasikra. Én azt gondolom, hogy nincs olyan, hogy jó vagy rossz pasi. Minden pasi olyan amilyet a párja vagy a környezete kihoz belőle. De tud így is meg úgy is viselkedni.
 

EMINUI

Új tag
sZERINTEM AHOGY MINDEN EMBER MÁS , ÚGY A PASIKNÁL IS ÍGY VAN, MINDEGYIKÜK MÁS SZEMÉLYISÉG. CSAK TUDNI KELL VÁRNI ÉS MEGKELL ÉREZNI, KI AZ IGAZI.........
RITA
 

Asperrimus

Állandó Tag
Állandó Tag
Ej, ej, gyerekek! Nem az a topik témája, hogy különböznek-e a nők a férfiaktól, és hogy ebben a különbözőségben van-e valamilyen rendszer. Határozott különbség van, ami egyáltalán nem korlátozódik a genitáliákra. Egyáltalán nem akarok mások nevében beszélni, de én a magam részéről többek között azért élek majdnem húsz éve együtt egy nővel - hogy ne misztifikáljam a dolgot, a Feleségemmel -, mert jól érzem magam a társaságában. Nem minden egyes pillanatban, hiszen előfordul még most is alkalmi mosoly-szünet, de ezeket nem olyan nehéz áthidalni. Sok közös témánk van és szívesen beszélgetünk egymással, azonban tagadhatatlan tény, hogy vannak olyan témakörök, amelyekkel kapcsolatban egyáltalán nem lehet kimutatni egyezést. Ezekkel nem fárasztjuk egymást. Az érdeklődési körünknek vannak olyan aspektusai, amelyek igenis a saját nemünk különbözőségéből adódnak, de ezeket kár lenne kriminalizálni, vagy egymással szembefordítani. Meggyőződésem az, hogy a férfi és a női nem kiegészíti egymást, és egészséges esetben nem rivalizálnak egymással. Ez nem jelenti azt, hogy alkalmilag ne volna helye a vitának, de a cél nem egymás kiszorítása, hanem az egyességre való eljutás, ami nem minden esetben könnyű. A férfiemberre alapvetően jellemző egyfajta csőlátás, vagyis az, hogy egyszerre leginkább egy dologra figyel, de arra nagyon, és ha igazán belemerül valamibe, akkor képes étlen -szomjan eltölteni a napját, anélkül , hogy észrevenné. A nők sokkal több dologra figyelnek egyszerre, de éppen ezért részben megosztott a figyelmük. Ez nem azt jelenti, hogy a nők ne lennének képesek koncentrálni, avagy a férfiak képtelenek lennének egyszerre több dolgot átlátni, de mégis észrevehető, hogy melyik jön zsigerből. Egyébként egy lányom van és három fiam, úgyhogy van alkalmam közelről tanulmányozni a nemek közötti különbséget, nem csupán magamból indulok ki. Azon pedig hiába való dolog vitatkozni, hogy melyik a fontosabb, a tüdő, amely a friss oxigént biztosítja, vagy a szív, amely ezt az oxigént a vérrel együtt eljuttatja minden porcikánkba. Melyik a fontosabb a gyomor, illetve a bélrendszer, amely az emésztést és a felszívódást biztosítja, vagy a máj, amely a méregtelenítést végzi? Melyik fontosabb a kéz-e, amellyel a tevékenységeinket végezzük, vagy a láb, amely oda visz, ahova akarjuk? Melyik fontosabb, a szem amellyel azt is láthatjuk, ami meg sem moccan, vagy a fülünk, amellyel azt is érzékelhetjük, ami a hátunk mögött történik? Szerintem éretlen gondolkodásra vall, ha nélkülözhetetlen, illetve csak nagy nehézségek árán nélkülözhető dolgok között fontossági sorrendet akarunk felállítani. Mindegyik fontos, és egészséges ember arra törekszik, hogy mindegyiket megőrizze. Ezért én elfogadom a nemek közötti különbségeket, és kevésbé szeretem a nőies férfiakat, illetve a férfias nőket. Nem különösebben kedvelem az igazi machokat, ahogy a feministákat sem.
 

Pannili

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindegyikünket Földanya 'tojta', Égapa áldásos hozzájárulásával :)

Minden férfi közös vonása, hogy férfi, és minden nő közös vonása, hogy nő.

A férfi és a női létnek is megvannak a maga sajátosságai.

A személyiségbeli különbségek adódhatnak a férfi-nő létből is, de van, ami nemtől függetlenül is érvényesül.

Például nő és férfi is lehet tahó, valamint nő és férfi is lehet szeretetteljes.

Ideális nő és ideális férfi az, aki nemi sajátosságainak építő jellegű részeit a legmagasabb szinten megvalósítja.

Vigyázat: értékek az ősi, isteni értékek, nem pedig azok a silány, pusztán anyagi szempontok, amik alapján ma osztályoznak 'az okosok'.

Minden nőnek és férfinak megvan az az egy (azaz egy darab) párja a világon (az Isten a dolog megkönnyítése érdekében általában egymáshoz közeli lakóhelyekre teremti őket, persze vannak kivételek), aki számára az egyetlen, legmegfelelőbb, legtökéletesebb társ.

Súrlódások mindig vannak, a feladat ezeken felülemelkedve, együtt egyre jobbá válni.
 

masterjohnny

Állandó Tag
Állandó Tag
Már a katonaságnál sem bírtam, hogy egy hülye bűne miatt mindenkit megbüntettek! Talán annyiban hasonlítunk egymásra, hogy a szüleinktől és társadalomtól kapott minták alapján próbáljuk (túl)élni az életet, ahelyett, hogy megélnénk minden pillanatot, és a pillanatban rejlő örömöt!
 

Timimi

Új tag
Nem lehet egyforma minden pasi, mint ahogy két egyforma ember sincs-szerencsére.De tipikus dolgaik vannak, mint ahogy a nőknek is.
 

Zolilevele

Állandó Tag
Állandó Tag
Pasiképző - OKJ-s szakképzés
A képzés alcíme: Olyan intelligenssé válni, mint egy nő.
Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelynek létezésérő l sejtésük sincs.
A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg, kedvezményt adunk azoknak a jelentkezőknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek!!!


KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK:

1.Leválni az anyámról (2000 óra)
2.A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)
3.A feleségem nem az anyám (350 óra)
KÖTELEZŐEN VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK:

1.Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra)
2.Kész vacsora ..... egy mosolygó feleség (200 óra)
3.Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai előtt (több mint 500 óra)
4.Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tűnjünk lustának (300 óra)
5.Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra)
6.Nem pisilek a WC mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videó rögzítéssel)
7.Előbb sikerül kielégítenem a feleségem, minthogy elkezdené tettetni (kb. 1500 óra)
8.A cipők maguktól soha nem mennek el a cipős szekrényig (800 óra)
9.Hogyan jussunk el a szennyes tartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra)
10.Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra)
FAKULTATÍV TANTÁRGYAK:

1.Emésztési technika, hang nélkül
2.
Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel
3.Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF (kikapcsolni)
4.Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy elforralnám az összes vizet
5.A jégkocka tartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért bemutató)
6.A legújabb tudományos felfedezés: a házimunka nem okoz impotenciát
7.A WC ülőke dörrenésmentes lehajtása
8.Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután megszabadultunk bélgázainktól?
9.Alapvető különbségek a szennyeskosár és a padló között (zeneterápiás laborgyakorlat)
10.Hogyan repül a kávéscsésze a mosogatóig (gyakorlatok David Copperfield irányításával)
11.Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok azokra az esetekre, amikor világosan elmondják, hogy a keresett dolog a szekrényfiókban van, ilyenkor ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik szekrény, melyik fiókjában

HÁZIDOLGOZATI TÉMÁK:
(A témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni)

1.A vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptől a ruhásszekrényig
2.Én és az elektromosság: a villanyszerelő kihívásának anyagi előnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!)
3.Miért nem bűntény virágot ajándékozni a nőnek a házasságkötés után?
4.A WC papír: a WC papír vajon a papírtartóban jön a világra?
5.Az eltévedt férfi autóvezető is kérhet útbaigazítást a járókelőktől anélkül, hogy impotensnek tűnne
6.Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a javíthatatlan károk elkerülése céljából
7.A mosógép: a nagy ismeretlen felfedezése
8.Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül végignézzük, amint egy nő leparkol
 

ghost21

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem lehet egyforma minden pasi, mint ahogy két egyforma ember sincs-szerencsére.De tipikus dolgaik vannak, mint ahogy a nőknek is.

Igaz...senki sem egyforma ..de ahogy mondta Timimi vannak tipikus dolgaik..mind ahogy a noknek is...mind ahogy van a tesztoszteron :p ami eleg eros hormon es legtobb helyzetbe az teszi meg a dontest ;) ...de nem azt jelenti ha egy csaj megismert egy olyan sracot aki a szex csak sport...semmi mas...akkor az egesz sracot be teszi egy kategoriaba...mert vannak olyan sracok is akik keresnek tobbet mind csak szexet...
es ugy sem lehet mondeni ha egy csajanyagelvû akkor be kell tenni az oszes csajt az a csoportba mert vannak csajok/holgyek akik mast tesznek az elsonek a listan nem a anyagi dolgoka...
szoval nem egyformak...vagyis ez a velemenyen es van aki igy gondolja es van aki nem...mindeki gondolja es feldogoza a szituaciot ahogy akkarja ;)
 

cccs

Állandó Tag
Állandó Tag
A "hasonló a hasonlót vonzza magához" elv alapján mindaddig ugyanolyan pasikat fogsz magadhoz vonzani, amíg te sem változol. Ha megvannak a tulajdonságok, amiket egy férfiban keresel, vizsgáld meg azt is, hogy benned is megvannak-e...
 

vtbea

Allando tag
Állandó Tag
A "hasonló a hasonlót vonzza magához" elv alapján mindaddig ugyanolyan pasikat fogsz magadhoz vonzani, amíg te sem változol. Ha megvannak a tulajdonságok, amiket egy férfiban keresel, vizsgáld meg azt is, hogy benned is megvannak-e...

Én a vonzás törvényét másképp tudom. :D
 

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Épp ezt kezdtem írni(hunimuni) csak kicsit sokra sikerült és el is kalandoztam ezért nem küldtem be!
Ismerek olyan férfit akivel nem szeretném ha egy lapon említenének bármely szinten is és hölgyeim sajna olyan nőt is akivel nem tennélek titeket egy csoportba!

Kellemes napot
 

hamami

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyet kell értenem az előttem szólóval.
Mindenkinek az életében van biztos 1 vagy több olyan nő vagy férfi aki "gáz". Nekem is volt , de a férjemben megtaláltam azt akit kerestem. Valaki másnak biztos ő lenne "gáz".
sok sikert mindenkinek a keresgélésben.:)
 
Oldal tetejére