Minek NEM örültél ma

T

TH6777

Vendég
Annak,hogy végre megérkezett felénk is a gyerekek nagy örömére a hó....,de sajnos már az eső esik
 

Modge

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem örültem, hogy megint minden csupa latyak, hogy nem lesz megajánlott jegyem egy tárgyból, és hogy már megint este van.
 

linduem21

Állandó Tag
Állandó Tag
Elmentem ma egy állásinterjúra. Felkészültem szépen: szép frizura, csinos ruha, kedvesen mosolyogtam, próbáltam pozitív gondolatokat sugározni, hogy én vagyok a legmegfelelőbb az adott állásra.
Várnom kellett a hölgyre/igazgat nőre az még nem baj, de amilyen hangon közölte velem, hogy siet, mert több osztályon kell lennie az nem volt semmi. Be se hívott az irodába beszélgetni, az ajtóban kerestem ki az önéletrajzomat a táskámból, hátha szerencsém lesz és vissza hív-ezért akartam ott hagyni neki. De finoman közölte, hogy semmi értelme ott hagyni, mert hatalmas paksaméta van az asztalán amiből lehet válogatni. Akkor miért nem teszi azt?
Ez egy igazgatónő, aki a betegek érdekeit nézi, vagyis kellene nézni. (kórházban szerettem volna elhelyezkedni)
Ja és a fő poén, hogy olyan állást nem is hirdettek meg, hanem "túl kesze-kuszán" lett megfogalmazva azért nem értettem, persze meg a többi jelentkező sem. Marha jó. Ismétlem ez egy kórház igazgatója. Beszarás, már elnézést.
 

Ilyke

Állandó Tag
Állandó Tag
Két hete vettünk 1 LCD tv-t ennek örültem,de a régit csak letette a férjem a földre ott kerülgettem ma kiakartam vinni a garázsba és elejtettem sőt eldobtam nagyon megijedtem!és nagyon nem örülök,hogy azt hittem erős vagyok.
 
Oldal tetejére