Minek NEM örültél ma

Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
A tegnap a vihar benyomta az egyik ablakot a munkahelyemen(be is törött es kifordult a sarkabol)...:( Reggel telefonaltunk a szerelöknek,megerkeztek 10 0ra körül de rövid volt a letra:mad: :mad: ,elmentek letraert:98: ,ket ora körül ujra itt voltak:98: ,vissza szereltek az ablakot,az ablaküveg helyere szegeztek egy deszkat:!: ami egy fel centivel rövidebb:roll: ...jo hideg van es a labam olyan mint a jeg:cry: ,elkelne egy kis palinka:222:
 
T

Táltos

Vendég
Küldöm!

Beszterceít? Szatmárít? Mézest? vagy a postamester által reklámozott almából készültet? :34:
 
T

Táltos

Vendég
Mert Postamester csak reklámozza, s nem küldött még kostolót sem.
Ebben a hidegben elkelne. ;)
 

sarkiroka

Állandó Tag
Állandó Tag
annak hogy megint eszembe jutott egy mondásom, miszerint könnyebb volna napestig szenet lapátolni mint programozni, ott ugyanis nincs olyan hiba hogy a szén egyszercsak hipp-hopp kiugorjon a vagonból míg programozásnál egyetlen hibámra párezer sor "ugrott" ki egy adatbázisomból :(

hogy bezárt a bolt mire odaértem
 

Rinka

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma nagyon rossz élményem volt.
Ahogy most jöttem hazafelé, az út közepén elvágódva feküdt egy fiatalember, nem tudom mióta és azt sem, hogy hányan mentek el mellette. Amikor odamentem hozzá, láttam, hogy nem gondozatlan és nem részeg, karóra rajta… Nem tudott lábraállni, ezért felsegítettem a járdára, a hátitáskájából kiszóródó apróságokat, tollat, papírzsebkendőt visszapakoltam. Elsírta magát, elmesélte kikészült idegileg, a főnökénél járt a szomszéd házban, akinek tartozik, de mivel fizetni nem tud, vállalta, hogy ledolgozza. Az egyezség nemjött össze, kidobta.
Kérdeztem miben segíthetek, hívjak-e mentőt, hogy tud hazamenni, gondoltam elviszem. Bocsánatot kért, hogy neki gondot okoztam, ne vigyem sehová, mert nincs hova, de valahogy megoldja...
Csak annyit kért, hogy adjak neki egy zsemlére valót. Amikor kérdeztem, mikor evett utoljára, válasza az volt, hogy tegnap.
Nem egy zsemlére valót nyomtam a kezébe. Nem érdekelt, hogy estleg fröccsre, vagy egyébre költi.
Az idén először nem örültem, hogy jön a tél...

Nagyszerű történet, Allegro. Sajnos, gyakran ekmegyünk a segítségre szoruló mellett anélkül, hogy akár csak megpróbálnánk, hátha tudunk segíteni. Biztosan jobban éreznénk magunkat utána.
Ami engem megijeszt: sokkal több segítségre szorulót látok magam körül, mint ahány segítőt.
 

bogyomama

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy az elejen kezdjem.A velunk szemben levo hazaspar 80-ev folottiek...Ma a szemet elhordas napja volt.Rendje modja szerint el is vittek a kornyek szemetet,de az edenyek ott hevertek a fuvon a szembenlevo szomszedainke,meg este is amikor a kutyikammal mentem setalni.Gondoltam,oda viszem a garazs ele az edenyeket.Majd ratertunk a setautra a hercegnovel...Este ugy 10-ora tajt csongettek..Kinyitom az ajtot,es az ajto elott all a szomszed bacsi,csak megkoszonni jott a "kedvessegemet",hogy az o szavaival eljek,es megcsokolta a kezemet.Hat ez az aminek nem orultem,mert ennek termeszetesnek kellene lennie.
Talan ezt a gesztust arra irom,hogy Japan hazaspar...Ok hat ilyenek.
 

Tercsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszike!
isteni.gif
isteni.gif
isteni.gif
isteni.gif


Na, hogy minek nem örültem ma.....húúúú!! Amindenit! Míg kerestem ezt a topikot lassan már el is felejtem :p :p :4: De lökött vagyok :confused:
Szóval ma rendesen átvágtak a palánkon (úgy pestisen szólva) Hát, nem igazán térek napirendre felette. :( De most nem is tudok róla írni többet azt hiszem, majd talán legközelebb. :( De ez is jó volt
 

tmh

Állandó Tag
Állandó Tag
egyetértek sarkirókával... sajnos hamarosan vége ennek a (számomra) szép napnak, és már megint hétfő...
 

sztzs

Állandó Tag
Állandó Tag
péntekre többen bemutató tanítást vállaltunk,és nekünk kell átrendezni a termet:12:...én tanítok, nem rendezek
 
Oldal tetejére