Minek orultel Ma?

Frutti

Állandó Tag
Állandó Tag
Annak,h megindultam a mélységből felfelé,egyre jobb és jobb dolgok jutnak el hozzám,melyek ebben segítenek.Sokasodnak bennem a pozitív gondolatok, egyre jobban érzem magam:)
És ráleltem még erre a kis oldalra is...:)
 
sziasztok!
ma először a kerómnak örültem. aztán, hogy volt pót elemem az mp3 lejátszómba. hajnalban kiolvastam az utolsó oldalakat az este belealudt könyvből. hirtelen ennyi.
 

boholino

Állandó Tag
Állandó Tag
ma nem esett a ho
szegyenlos.gif

Ezt szereted ? Ez felmelengette kedvemet e reggel : fenszterem mellett eszegetett . Kedvenc eledele egy csepp fekete-testes tegezes - test , melyre negyvenszer nehezebb terhet vehet fel . Ezt keres terepben : szerkeszt egy fekete vermet s tegezesek fel lesznek nyelvelve . ez egy gerelyes , mert csevegszerve mellett veres pelyhet lelsz. Petesejtesnek e helyen fekete pelyhet lelsz
jo_pasi.gif
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma délelelőtt "átlapoló" feladataim voltak, néhány olyan lehetőséggel, ami kellemetlen lett volna. Mindenki alkalmas időpontban érkezett, senki nem találkozott azzal, amivel nem kellett, senki nem szólta el magát (karácsonyi meglepetések), és minden pont időben zajlott le. Ennek nagyon tudok örülni. :D
 

boholino

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma kitiltottak az Nlcafé -bol , mert a gazkamrak ciganyok elleni alkalmazasa ellen meg mertem szolalni

A kriszta38 nick maradhatott
 

favali

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma volt az utolsó tanítási nap és most 2009.január 5-ég szabad vagyok, pihenhetek, élvezhetem a szünidőt!
 

naplemente

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó kérdés !
Ha jól akarod érezni magad a bőrödben, minden nap találhatsz valamit( legyen az egy kis dolog is) amire azt mondhatod: ennek örültem ma !
 
Oldal tetejére