Minek orultel Ma?

bcsego

Állandó Tag
Állandó Tag
- Egy gyönyörű lány mosolyának a könyvtárban!

- Egy nappal közelebb kerültem ahhoz, hogy befejezzem az egyetemet!

- Egy nappal idősebb lettem, bölcsebb, értettebb, szellemibb, jobb.

- Hogy a Hold kráterei sosem hegyednek, de a szíveméi igen.

- Örültem a zuhogó esőnek, amely még mindig áztatja a szomjas földet.

- Örültem Reményik Sándor - Egy lélek állt... c. versének (olvassátok el:) )

- Annak, hogy történjen bármi, idővel újra tudok örülni és mosolyogni.

h.editke!
A nálam bölcsebbek azt mondják, az öröm forrása bennünk van.
De ha ma semminek nem örültél, hát egy mosolyt bizonyosan segít! Küldök egyet! :)
 

szutsn

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy minek örültem ma?

A kérdés egyszerű, hogy még mindig van munkahelyem. Ez nagyon fontos ebben a gazdasági helyzetben. Bár a főnököm azt mondta, hogy mindenki max csak 2-3 hónapra tervezhet. Én terveznék hosszabb időre is, fő az optimizmus.
Legyen szép napod!
 

Bettsy90

Állandó Tag
Állandó Tag
Én minden nap annak örülök, hogy még élek és van mit ennek, felvennem...stb. Ezen kívül én mindig a legrosszabbra gondolok, mert annál már csak jobb jöhet. Nem? Egyesek szerint ez a pesszimizmus, pedig szerintem optimista vagyok....
 

Paloma22

Állandó Tag
Állandó Tag
Mikor felébredtem annak örültem, hogy végre szombat van, és tovább alhatok! Aztán mikor kimentem, akkor annak, hogy láttam, hogy kint milyen jó kedve van a családomnak, és ez így reggel nekem is erőt adott. Most pedig annak, hogy van szabadidőm, és így tudok internetezni, irogatni az oldalra, és persze zenét hallgatni.(ez nélkülözhetetlen :) ) Amúgy sztem fontos, hogy nap mint nap meglássuk az élet apró örömeit, vagy legalább próbáljuk a jó dolgokat észrevenni, és így sokkal szebb lesz az életünk.
 

Burgler

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Hogy nekem mi volt az, ami a mai napon örömet okozott? Az, hogy sikerült megszereznem azt a könyvet, amit már régóta kerestem.
 

Iza69

Állandó Tag
Állandó Tag
...hogy szabad vagyok....hogy a gyerekeim magyaru tanulhtnak...hogy az üzletbe nem üvöltik:" beszélj már románul,te magyar-cigány!"
 

garaandi

Állandó Tag
Állandó Tag
Máté Péter emlékműsort szerkesztettek és annak örülök, hogy ma is rájöttem, az az ember nagyon tudott! A dalai még mindig olyan nagyon naprakészek! (ha lehet ilyet mondani)
 

szuzii

Állandó Tag
Állandó Tag
Örülnék annak ha kimegyek az utcára csak mosolygós ember lenne. Örülnék annak ha újra dolgozhatnék és megtalálnám az álmaim munkáját. Örülnék annak ha a betegséget , szenvedést nem ismerné senki. És örülnék ....​

13873.gif
 
Oldal tetejére