Minek orultel Ma?

sparrow

Állandó Tag
Állandó Tag
:D

Utóbbi éveim egyik legkellemesebbnek mondható napja volt a mai. Jól is jött ez, egy tüz-riasztós éjszaka után, meg amúgy is.

Vancouverben, és a Fraser folyó völgyében alig-alig havazik, csak szürkén esik, esik, esik az esö két hónapon át. Igaz ez még mindig sokkal jobb, mint az ontariói/muskokai hat hónapos telek, méteres havak, a minusz 20-30 fokokban a hóelfúttatások, lépcsö-lapátolás.

Szóval, már a tegnap elkezdett havazgatni. Ma folytatta. S bár csakugyan nem hiányzik a magam mogött hagyott hideg atlanti oldal, ma igen nagyon megörvendtem a szép fehérségbe burkolódzott természetnek. Sétára nem indulhattam ma, az csak hétköznapokon lehetséges számomra. Ellenben itt az én erkélyemen újra gyerekké lehettem: kis hóembert raktam a selymes puha hóból. :):):) Kicsit késön fogtam hozzá, egy kedélyes dumcsi után csak, de még fél-szürkületben le tudtam fotózni: magamnak, a gyerekeimnek..
Ide a fórumra mind-mind csak olyan szuper, kifinomitott fotók kerülnek fel, hogy bizony latolgattam kissé, ugyanbiza megérné-e nevettetnem magam az én ókorinak is mondható "alkotásommal", ami kb. húsz perce készült. Végül amellett döntök most, hogy meg kell mutassam Nektek is a Hóemberemet. Föként a mai beszélgetés után..., leginkább Szlemesének. :) Ti. én bizonyos dolgokban korlátozva vagyok s egyike ezeknek, hogy még mindig nincsen digi-kamerám; valahogyan az az idö amikor épp azt kellett volna vennem, akaratomon kivül kiesett az életemböl, utána meg még nem jött el a kellö pillanat. Igy egy kis polaroid kamerát kaptam elö s mielött besötétedett volna, megörökitettem mai örömömet, a Hóemberemet. :)
Tudom a gyerekeim öröme is nagy lesz, mert látni fogják javulásomat. :)

Gyönyörü napom volt, ezért akartam azt megosztani azokkal, akik olvassák e topikot. :)

Ja, kontrasztként, az egyik fotó mellé kitettem azt a kis terasz asztalkát, amelyiket úgy virágostúl, kb. tiz napja vettem be, amikor kezdett hidegebb lenni.

:11:
Kedves Oma.
En ma a Te hoemberednek orultem:D
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
"Hétfőre virradóra brutálisan kivégezték Gáspár Győző kutyáját - értesült a Velvet. Az állat lábát sínekhez kötözték, amit egy vonat levágott. Buksi még élt, amikor megtalálták, de a helyszínen elvérzett. Az akita 2005 elején lett az ország legismertebb kutyája. Gáspár Győző összetört."
http://velvet.hu/celeb/buksi061127/


Félreértés ne essék, nem annak örülök, amit Buksival tettek....hanem annak, hogy vannak még olyan emberek az országban, akik az ilyen állatkínzókat meglincselnék és kínok közt pusztítanák el.
 

Tuláliber

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Oma ! Gratulálok az emberedhez /hó-/. Soraidon érződik, hogy tényteg örülsz. Remek a foto, remek a hóember. Olyan hetyke : )
Főleg az tetszik, amelyiken közvetlenül a nyarat /virág/ fölváltja a tél.
Ha lesz hó, fogok hóembert épiteni és én is fölrakom a képet ide.
Én pedig annak örültem, hogy egy nagyon várt emailt végre ma megkaptam : )
 

waterpolo69

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma csomagolt finom ebédet a feleségem. És a nagy rohanásban elfelejtettem. Most vettem észre és nyugodtan megebédelek. Ennek öröltem.
 

Katalina

Állandó Tag
Állandó Tag
én annak örültem, hogy még mindig nem a hó esik nálunk, hanem gyönyörűen sütött a napocska... ( mostanra már alszik..)
 

allegro

Állandó Tag
Állandó Tag
A teljes hétvégémet érintő öröm volt számomra, hogy először volt nálam, szülők nélkül a két éves unokám. Persze nem jutottam a géphez, kissé leamortizált, de ahhoz képest, hogy az utóbbi időben nem állt velem szóba, nagyon jót beszélgettünk, kirándultunk, és egyáltalán, csuda jól megvoltunk. :p
 

EditLove

Állandó Tag
Állandó Tag
Annak nagyon, hogy örültek nekem ma a barátaim, hisz először voltam a műtét után az iskolámban. Jókedvünk volt egész nap.
 

Kate25

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Oma! Nagyon édes a hóemberkéd. Nálunk egész nap borongós az idő, én is örülnék már egy kis hóesésnek.
 

sztzs

Állandó Tag
Állandó Tag
annak, hogy egy kedves kollegámat is itt üdvözölhetem....aztán, hogy megint van CH....és persze megnyílt nálunk is a TESCO....ez már annyi öröm, hogy gyomorrontást is kaphatok!
 

gégyé

Új tag
köszönöm

Nagyon élvezem ezt a honlapot, értékes emberek sokasága! Köszönöm SZTZS-nek + CSöcsike előtt megemelem kalapom, hogy a rendszert fenntartja! Remélem lesz időm időről-időre bekukkantani. A honlap felfedezése sok örömmel járt ma.
 

EditLove

Állandó Tag
Állandó Tag
Vettem magamnak sokmindenféle jó dolgokat :D, az édes szerelmetespáromnak pedig névnapjára egy kis meglepetést, de csak pénteken kapja meg!...hmmmmm.
 
Top