Minek orultel Ma?

Ladybird

Állandó Tag
Állandó Tag
Annak, hogy nyert a Kolozsvári focicsapat a román nemzeti focibajnokságban...!!!
Hajrá Kolozsvári Vasutas Sport Club 1907!!!
Látjátok, az is öröm, ha az embernek eszébe juttatják a kellemes emlékeiket. Októberben voltunk egy 8 napos székelyföldi buszos köruton, mit mondjak, csodálatos volt. Elmentünk egészen Csángóföldre, az ezeréves szent-istváni határig. Nagyon szép út volt, a székelyföldi magyarok nagyon kedvesek voltak mindenütt, a csodálatos havasok, fenyves erdők pedig felejthetetlenek. Most voltunk először Erdélyben, de szinte biztos, hogy jövőre is visszamegyünk.
 

taksi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma annak örültem, hogy vettem egy szép nagy óriás kiflit és megettem reggelire.
Kb egy éve nem ettem ilyen szép és finom óriás kiflit.
Tegnap annak örültem, hogy egy fél zsák diót feltörtem, megtisztítottam, hogy a feleségem karácsonyra tudjon Diós bejglit sütni.
 

pitor

Állandó Tag
Állandó Tag
hát a mai nap legnagyobb élménye a munkaidő befejezése volt.elég frontos volt a mai nap a fönökeim számára,végre 7vége van.
 

pitor

Állandó Tag
Állandó Tag
micsoda külömbség az 1000 ft és az 1000dollár között.de ebből is látszik hogy a kis dolgoknak is lehet örülni,és mindig van remény.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Két tündéri tengerimalac érkezett a házhoz ma. Nos ennek örültünk. Az egyik borzos és fekete-fehér, a másik piros-fehér.
Cukik... :4:
 

E.Ágnes

Állandó Tag
Állandó Tag
Alberth, a tengerimalacokhoz gratulálok! Nagyon érdekes, "kurrogó" hangjuk van, ha örülnek valaminek (mondjuk a pitypanglevélnek) Csak vigyázz, mi is kettővel kezdtük, aztán a kettőből négy lett ... aztán hat ... aztán az eredeti párból az egyik elpusztult, és az újról kiderült, hogy "egyet-fizet-négyet-kap"... Szóval kedves állatok, de szaporák!

Én ma annak örültem, hogy vége a félévnek és sütött a nap!
 
Oldal tetejére