Minek orultel Ma?

Erika111

Állandó Tag
Állandó Tag
ma találkoztam egy nagyon jó barátnőmmel akivel másfél éve nem találkoztam remekül éreztük magunkat és ennek megünneplésére megittunk egy- egy margarita koktélt, finom volt
 

Zsófi19

Állandó Tag
Állandó Tag
Csodaszépet álmodtam. ... Egy vidéki falucska, kis folyó, tavacska, rengeteg növény, fák bokrok, rendben tartott gyep..ott nyaraltunk, és kora reggel, amikor még csak szürkült sétálni vittem Wulfi kutyámat... csak úgy, póráz nélkül... eszembe jutott, hogy szóvátehetik, de elhesegettem a gondolatot azzal, hogy még csak hajnalodik, vidéken vagyunk és ő is jólnevelt... és ekkor megszólalt egy hang: Nyugi, gazdi. Minden rendben lesz. :-D... Később felébredt a párom is, és utánunk jött... sétáltunk, bóklásztunk és boldogok voltunk... Én ilyennek képzelem a mennyországot. :-D
 

isty

Állandó Tag
Állandó Tag
Kicsit furcsa,de ma az esonek orultem hiszen pihenhettem es sokat lehettem itt ,az oldalakat bongeszve.
 

csapa9

Új tag
Sziasztok!
Ma nagyon örültem, mert egy olyan lehetőséget találtam, amiben nem igazán bíztam, de bejött. A minap kaptam egy e-mailt egy ismerősömtől, hogy van egy hely, ahol ingyen elkészítik weboldalamat. Hittem is meg nem is. Vesztenivalóm nem volt, regiztem, megrendeltem, és ma szóltak, hogy kész az oldalam. És tényleg, és szép, és jó, és tényleg ingyenes. Nem akarok direkt reklámot csinálni, de arra gondoltam, lehetne egy topicot nyitni ilyen címmel, hogy "ingyenes dolgok". Tudnék még néhány hasonlót, és szerintem mások is .
Szóval ma nagyon örülök.
 

enci50

Új tag
Sziasztok!

Sziasztok!

Nagyon orultem ma ,mert a Rekai Oregotthonban egy neninek oromet szereztunk, hogy megkoszontottuk szulinapjan.
A neni mozgaskeptelen, nem tud beszelni es a rozsanak, amit vittunk neki utananyult es a kis leggombot atolelte. A szemevel rank mosolygott.
Ez nagy oromet jelentett szamomra a mai napon.
 

Kmaro

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én ma annak örültem, mikor a párom azt mondta reggel, hogy szép vagyok. Nem nagy dolog, de kellemesen indítja a napot. :)
 

yannfan

Állandó Tag
Állandó Tag
Én annak örültem, hogy mikor reggel leültem a hitaágyra a kertben, a pici cicám az ölembe ugrott és dorombolt...
 
Oldal tetejére