Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

macamama

Állandó Tag
Wass Albert könyv faló lettem. Aki nem olvas el legalább egy könyvet Tőle, az nem is tudja szerintem mi a szép.
Utoljára Tamási Gáspártól olvastam "Vadon nőtt gyöngyvirág" c könyvet, ami szintén nagyon jó
 

vicomte

Állandó Tag
allan folsom konyveit olvastam legutobb,aki a kemtorteneteket szereti annak letehetetlen konyvek.
a legjobban a gyonas napja tetszett majd a machiavelli szovetseg aztan a holnaputan es most olvasom az orok szamuzetest ami majdnem 2 mb. szuper konyvek.

ha valakinek van ettol az irotol mas konyve is megkerem szepen kuldje el nekem a kovetkezo email cimre:[email protected]

elore is koszonom faradozasotokat
 

imrucika

Állandó Tag
Nalini Singh:" Vonzódás"
A nem is túl távoli jövőben /2076-ban/ 3 faj népesíti be a Földet.A "mentálok",az "alakváltók" és az emberek.Mindhárom fajnak eltérő sajátosságai vannak,nagyon nehezen tartható fenn köztük a béke.A könyv egy mentál nő és egy alakváltó férfi kibontakozó szerelmi története egy sorozatgyilkos keresése során....Érdekes,könnyen olvasható mű,nem is annyira távoli az a jövő.
Most kezdem a történet második kötetét.:)
 

ninette55

Állandó Tag
Sziasztok!
Utoljára Zűvada Péter: Ahol megszakad. Nem vagyok az a versolvaso tipus, de ez a kotet nagyon ott van. Ajanlom mindenkinek.
 

aazz

Állandó Tag
Sziasztok!
Vannak olyan regények, amelyeket ha elolvasod, úgy gondolod, szép volt, jó volt, de olyan nagyon mély benyomást nem hagytak benned.
Vannak olyanok, amik abszolút nem nyerték el a tetszésedet, közömbösek voltak a számodra vagy csak egész egyszerűen az egyszer-olvasós kategóriába sorolod őket.
És vannak azok a regények, amelyek olyan mélyen megérintenek Téged, hogy képtelen vagy letenni, szinte falod az oldalakat, kíváncsi vagy, hogy mi lesz a karakterekkel, a cselekménnyel, és aztán, mikor végeztél vele, azt mondod rá, hogy igen, ez bizony kedvenc lett.
Én az utóbbit éreztem Karen Marie Moningnál.
 

gabor1955

Állandó Tag
Sziasztok!
Dean Koontz Tiktak volt az utolsó. Nagyon sok könyvét olvastam már és ez is üti a már megszokott színvonalat. Szerintem Koontz-nak kétféle könyve van, jó és még jobb.
 

Jucu007

Állandó Tag
Viktor Farkas:Tények és talányok (Valóságon túl,tudományon innen)

Az ismeretlen ott vár ránk a legközelebbi utcasarkon,a tengerek mélyén vagy a világmindenségben....A fantasztikum tüzijátékát és a széles körű tájékoztatást nyújtja ez a könyv,amelyet a téma iránt érdeklődők aligha nélkülözhetnek a jövőben.A 350 oldalas könyben minden érdekest megtalálunk,olvashatunk a PSI-ról,az E.S.P.-ről,spontán öngyulladásról,nyughatatlan holtakról,információt szerezhetünk a túlvilágról stb.Nekem legjobban azok a fejezetek tetszettek,melyek az azonosítatlan élőlényekről,levegővé vált emberekről és amik túl esnek minden logikán.

(A könyv eredeti címe:Viktor Farkas:Unerklärliche Phänomene)
 

hannula

Állandó Tag
A Zúgó nyilak az egyik legkedvesebb könyvem. Most láttam a neten, hogy újra kiadták, azt hiszem a libri honlapján. Keresem, nem tette-e fel valaki :o
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére