mobil sikertelen szoftverfrissites

darkyboy

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !
Az a problémám hogy megpróbáltam a Samsung GT I-5500 as mobilom szoftverját frissiteni ,de nem sikerült és most nem indul a mobilom. (egy olyan kép jelenik meg amin egy számitógép van és egy mobil , közöttük egy felkiáltójel ).

Válaszaitokat előre is köszönöm .
Nagyon sürgös lenne a segitség.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Mákod van, hogy nem lett "tégla".
Ugyanis bizonyos esetekben az okos telefonból kihal az "okosítás indító" (bootloader) és egy buta "IC kupac marad csak a készülékből.
 

tom0728

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a feleségem új Galaxy III S-sével volt hangminőség problémám, de egy firmware update KIES-en keresztül segített, persze nem ment elsőre
 

tom0728

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem 100% ide illő, de kapcsolódó :Miután átállt a cégünk T-mobilról telenorra, nagyon rosszul lehet Mo-ra telefonálni, állandóan megszakad ez sw vagy szolgáltató hiba?
 

ugynok

Állandó Tag
Állandó Tag
Meg kell nezni lefedettseget, 3g-rol esetleg 2g-re kapcsolni a telefonokat, stb.
Ha mas orszagbol telefonalsz, akkor IP alapon megy a dolog, lehet a telenornak gyengebb ez a kapcsolata a te orszagoddal?!
 

togateam

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm.
Én sokat járok Szlovákiába,és a mostani új telommal,alig van térerőm,(Telenor elöfizum van és az Orange Slovenskó-ra áll át)söt leginkább nincs,most megpróbáltam a "csak 2g-s üzem módot" és azonnal tele a szint jelző.Én nem gondoltam hogy erre ahol járok,ilyen gyenge a 3G lefedettség.
Köszönöm,tanultam megint.Az is hozzá teszem hogy páromnak Orange Slovensko élőfizetése van és neki is új teloja fél éve és panaszkodik hogy nem mindenhol tud telefonálni,neki is belőttem a 2G üzem módot,és neki is egyből megjavult a térereje.
Mondjuk ez igy nekem kicsit körülményes dolog lesz,mert Magyarországon meg mobilnetem is van,és mivel a Waze programot használom GPS-nek így mindig kapcsolgatnom kell a jövőbe.De legalább meg van a megoldás.
 
Oldal tetejére