Mujogó Tengerimalackák

seani

Állandó Tag
Állandó Tag
Keedves ilikek!
Sejtésem szerint bár a tengerimalac ügyes kis jószág nem képes csövekben, függönyön mászkálni :)
Nem lehet, hogy hörcsögöt láttál :) Ne keltsd a malackák rosszhírét.:)
 

Karmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Koszonom, seani, en sem adnam....pedig a jonep csodalkozik, hat het mulva szulok es nem leszek soha az eletben hajlando lemondani se malackarimrol se cicamrol :)

Ja es szerintem se tengerimalacot latott ilikeke, kisebb dolga annal a tengeimalanak hogy a szomszedba elkoricaljon, nagyon jol erzi magat otthon altalaban es olyat hogy spider tengerimalac meg eddig meseben sem olvastam , horcsogot lattal....
 

Vic73

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Tanácsot kérnék Tőletek.
A lánykám állandóan háziállatkával nyúz, hogy mennyire szeretne.<O:p
Halról is volt szó.<O:p
A tengerimalackákkal sok gond van? Lányom 9 éves, kis segítséggel elboldogulna vele?<O:p
 

Karmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Vic73, sok gond nincs a malackakkal. biztosan mar te is tudod hogy egy haziallat fejleszti a gyerek felelosegtudatat.
Nekem kisgyerek korom ota cicam volt es tudtam gondoskodni rola, majd, most negy eve kaptam ajandekba az elso malackamat Zsuzsit,es kesobb tesot is vettem neki hogy ne legyen egyedul.
Tengerimalacot, kettot erdemes tartani, maganyosan nem igazan erzik jol maguk. Nekunk ket lany van es igy elkerultuk a folytonos szaporodas problemajat is
Ajanlok neked egy oldalt, minden hasznos info rajta van, en innen tanultam a legtobbet!!!


Barmikor kerdezhetsz, felelek :)
 

landras

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk van egy idősödő tengerimalacunk. Már megvolt, amikor hozzánk került egy nyolchetes Karthausi cica. Jóbarátok letek, a cica, ameddig befért, rendszeresen beült a malachoz a ketrecébe. A jó viszony azóta is megmaradt, a cica három éves, mindenre vadászik, de a malacot tiszteli.
Vicces nézni, ahogy játszanak, illetve inkább csak próbálkoznak. Nagyon eltérő a viselkedésük, a reakcióik, így inkább csak elvannak egymás mellett.
Ha hosszabb időre elmegyünk, a malac ketrece többnyire nyitva marad, de nem volt még semmi gond. Másoknál ez nem így van, az ismerősöknél a cicák általában megpróbálják levadászni a velük egy lakásban tartott malacot.

Megkeresem, és feltöltöm a közös képeiket.

Itt vannak a képek a barátokról:
 

Karmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Landras, nalunk is hasonlo a helyzet
Ime a bizonyitek :)

2iashg5.jpg
 

CatAngel

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyarapodott családunk, Manó nevű 6 éves fiú tengerimalackám kapott egy kislányt maga mellé társnak, őt Bóbítának hívják és 3 éves. Érdekes, amikor egymás mellé rakom őket, Bóbíta mindig elveszi Manó kajáját, de fordítva ez nem történik meg. Bár tegnap sikerült úgy elcsípnem őket, mintha egymáshoz bújtak volna. Annyira édesek, imádom őket!
 

csuppancs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekünk már csak 1 szőrös és 1 kopasz malacunk van. (Régebben volt hogy több mint 10 szőrös is volt a kicsikkel együtt.) Nem egymás mellett élnek persze, mert egész másak az igényeik. A kopasz az ágyam mellett lakik és szingli akart maradni. Próbáltunk neki társat találni és kismalacokat gyártatni, de minden fiút elmart maga mellől. Azt hiszem én vagyok a "szerelme". Pedig hát lány volnék én is.
Nagyon okos, ha csukott ajtón keresztül meghallja a hangomat, már visít. Na meg azt is észreveszi hétvégenként ha már felébredtem és akkor nincs kegyelem, ki kell vennem. Csatolok róla egy képet is Nektek. Ő az "annyira csúnya, hogy az már szép" kategóriába tartozik szerintem. Jár velünk nyaralni is, igazi világutazó kismalac. :)
 

deva68

Állandó Tag
Állandó Tag
Alfréd

Az állatkereskedésben azt mondták rá, hogy fiú.
De egy-két hónapra rá, hogy elhoztuk egyik reggel a tengerimalac vísnyogására ébredtünk hajnali 4-5 óra körül. Az egész lakás füstben állt, mert az egyik vezeték zárlatos lett, és a villanyóratoktól elkezdett égni.
Másnapra a mi életmentő tengerimalacunk annak ellenére, hogy fiúként lett elhozva megellett.
 
Oldal tetejére