Nálatok milyen az idő?

K

Koroknay Bela

Vendég
Itt most azt mondom tök jó az idő!
A főnök most jelentette be, hogy a melegre való tekintettel délben mindenki hazamehet!
 

gazdi25

Új tag
kibirhatatlan a hőség.föleg éjszaka.legalábbis számomra.viszont tegnap este végre tudtam aludni mert folyamatosan fújt szél odakinnt. :)
 

szanté

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazán jó idő van, ennél már csak pokolban lehet jobb, mert ott néha megkavar az üstben az ördög.
Nos szép napot Nektek!
 

tarhos

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Angliai idojaras jelentes kovetkezik: felhos borus ido van. Egesznap esett az eso, neha ephogy neha mintha dezsabol ontenek. De sajna ez megy mar majus eleje ota.
Szep jo napot nektek!
 

2003mte

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali!

Előrejelzés az ország területére vasárnap estig: A sok napsütés mellett többnyire csak időnként, holnap délután északon és nyugaton többször erősen megnövekszik a felhőzet. Ma főként északon, északkeleten, vasárnap elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra.
A délnyugati szél vasárnap többfelé megerősödik, majd délutántól északnyugatira fordul, és helyenként viharossá fokozódik.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 19 és 24 fok között, az Északi-középhegységben helyenként 17 fok körül alakul.
A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 36 és 41 fok között, északnyugaton 33 fok körül valószínű.
 

cirmogi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali

Ha így folytatódik, akkor felszámolhatjuk a fűtést. Igaz okosak azt mondták, hogy az idei évben a tél 2-3 fokkal melegebb lesz, mint a tavalyi. Szóval olcsóbb a tél. :)
Csak lenne már klímánk. Addig a ventilátor is jó lesz :))))
 

tarhos

Állandó Tag
Állandó Tag
Vegre kisutott a nap es igy megnyugtatott, hogy a felhok mogott megis ott van meg akkot is ha nem latszik. Ugy 20-21 C fok van. (Hurra sut a nap!!!)
:)
 
Oldal tetejére