Nálatok milyen az idő?

bobbincs

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyönyörü hóeséses szilveszter éjszaka volt itt Csantavéren. Délelöttig esett kb 10 cm hó. Most kedd este ismét szépen hömpölyög a hó lefelé a gyerekek örömére.
Valójában ez az igazi tél. Gyönyörü a táj ilyenkor. Csak legyen aki elhányja. Még az a jó hogy csak holnapután kezdödik a meló !!!
 

Tündy

Új tag
:..:
Egész nap szép időnk volt, mondhatni.El kezdett olvadni a hó.Most is enyhe az idő, de egy fél órája elkezdett esni a hó.
Nem mintha tegnap nem lapátoltunk volna majdnem egész nap havat!:)
 

godabogi

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap méltatlankodtam, hogy az egész országban havazik, csak Békéscsabán nem. Erre ma megkaptuk...
Bár minden kívánságom így teljesülne. :)
 

zsuzsus

Új tag
Itt Kecskeméten nagy a hó a Gyermekek nagy örömére. Egyszóval csodálatos téli az idő nagy hóval és hideggel.

Sziasztok Zsuzsus Kecskemétről
 

Tündy

Új tag
:..:

Budpesten a X. kerületben -6 fok van és reggel 5 óra.Szerintem 7-8 óra felé, amikor felkel a nap még hidegebb lesz! Most nem havazik. :mrgreen:
 

Eramaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nálunk itt Sarkadon ( Dél alföld) baromi hideg van.. Szegény kutyuskáimnak kis sátrat kellett csinálnom,hogy meg ne fagyjanak..
 

gipsi queen

Állandó Tag
Állandó Tag
nalunk +8 esik az eso fel ors utana felragyog a nap es igy valtajak egymast az eso es a nap,nagy hulamok vannak.Jo lehet rajuk ...lovagolni,aki szereti eszt a sportott.
 

edotenger

Állandó Tag
Állandó Tag
Alméria,dél-spanyol:1-én napsütés nagyon jó idő 20fok,2-án és 3-án tomboló vihar amilyet még nem láttam,hideg dühöngő szél ami borított mindent persze jó kis esővel.ma újra nyári melegre ébredtünk 18fok.
 
Oldal tetejére