Na ki az orult

Pixi

Állandó Tag
Állandó Tag
pitti írta:
En vettem egy anyostot a Pixinek.
Én phedig megkéhtem a Teneked, Thasziló ghóf bahátom legkisebb lányának az összes kezeit. Jó pahti, csak egy kitsit többet issza mint Te. De eztet ne tedd neki szóvá, meht akkoh ideges lesz és pofánvág !
Máh az Efinek is ajánlottam, de annak nem khellett. Hijába, nintsen nekije izlésse.

sok bohdogságot khiván, pixi sÖhghóf
 

Kacsa

Állandó Tag
Állandó Tag
hát én lassan kezdek megőrülni... :( de mostanában negatív értelemben ...
itt is 2 hónapja voltam utoljára... akkor még nem is voltak ezek a topicok...
jól vagytok? remélem...
én nyűvöm az iskolapadot, baromira nem találom a megfelelő iskolát Kanadában és totál kilátástalannak látom épp az életem...
ennek következtében, hacsak tehetem a gondolkodás funkciót kikapcsolom és baromságokat csinálok... szép... ^^'
nah... legyetek jók...
ciao

K.
 
C

csocsike

Vendég
Híres fizikusok bujocskáznak a mennyben. Éppen Einstein számol. Amikor
eljutott százig, megfordul, és azt látja, hogy Newton mögötte áll, egy
földre festett négyzetben. Odamegy hozzá, majd megfogja.
- Ha! Megvagy!
- Tulajdonképpen én egy Newton vagyok egy négyzetméteren. Szóval
Pascalt fogtad meg!!!
 
C

csocsike

Vendég
Tiszta őrület: szexuális zaklatással vádoltak meg egy 6 éves kisfiút a suliban

Nem engedték az iskolába, az első osztályos kissrácot, mert két ujjával megérintette osztálytársát, a szintén 6 éves kislányt.

Valószínűleg megbolondultak a tanárok, amikor 3 napig nem engedték iskolába a 6 éves kisfiút. „A gyerek azt sem tudja mit jelent ez a szó”- mondta mamája, Berthena Dorinvil a nagyon okos tanároknak. A gyerekek játszottak, mikor a kislány övéhez ért a kisfiú, és a kislány sikítani kezdett, és megmondta őt a tanárnak. A kisfiú szerint a kislány érintette meg őt először. Az ügyből jó kis botrány kerekedett a Downey Általános Iskolában, Brocktonban az USA-ban. A gyerek mamája, fia kérdésére, - hogy „most elvisznek a rendőrök? És miért anyu?”- nem igazán tudott válaszolni. A tanárok minden konfliktust megpróbálnak elkerülni, mivel Amerikában szinte minden apróságért feljelentik őket a szülők. Az adott esetben a tanár nem jól mérte fel a helyzetet, mondta a helyi gyerek pszichológus, Dr. Elizabeth Berger. „Csak egy túlbuzgó kísérlet volt, a gyerek megóvása az iskolában.” Az ügyben a rendőrség nem indított nyomozást. Hasonló eset már megtörtént 1966-ban, akkor egy kisfiú egy gombját tépte le egy kislánynak, mert ezt látta egy filmben. A gyerekek minden információhoz hozzájuthatnak az Internetről, vagy a tv-ből, de a 6 éves gyerek szexuális zaklatási vádja valóban túlzás. Amerika valamennyi vezető médiája foglalkozik az esttel, és számtalan szakértő és szülő szól hozzá a hihetetlen történethez.
Forrás: FOXNEWS
 
C

csocsike

Vendég
Brit természetvédők éppen Nagy-Britannia legmagasabb hegycsúcsán takarítottak, amikor megdöbbentő felfedezést tettek: a csúcson heverő kődarabok alatt egy zongorát találtak.



Először diákcsínyre, vagy egy tornádóra gyanakodtak, de később kiderült: egy férfi cipelte fel a 100 kilós hangszert 35 évvel ezelőtt a Ben Nevis tetejére.


"Ez az én zongorám lesz" - mondta a The Times brit napilapnak a 64 éves Kenneth Campbell, aki egy jótékonysági akció keretében vitte fel a zongorát a hegycsúcsra.

A férfinak ráadásul csak harmadszorra sikerült a mutatvány. Először 1971 júliusában vágott neki egy 170 kilós hangszerrel a hátán, és mintegy 300 méteres magasságig jutott, mielőtt 30 métert esett volna a rászíjazott zongorával.

Kenneth Campbellnek sikerült egy darabban megúsznia a zuhanást, így augusztusban ismét nekivágott, ezúttal egy 120 kilós orgonával. Ezzel már feljebb jutott, egészen 450 méterig, ekkor azonban megsérült az egyik karja, így nem tudott tovább menni.

Szeptemberben azonban újra próbálkozott, egy 100 kilós zongorával, amellyel fel is jutott a csúcsra, ahol eljátszotta a skótok himnuszának számító Scotland the Brave című dalt.

Kenneth Campbell szerint teljesítménye bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is.

inforadio.hu - fidesz.hu
 
C

csocsike

Vendég
Vicces Story!


A szilveszteri ünnep környékén Kertváros valamelyik kies 10 emeletes panel zugában egy erősen beitalozott egyetemista társaság úgy gondolta, nem ártana a sítáborba való felkészülést egy kis gyakorlással előkészíteni. Ez a lépcsőház egyenetlenségeit leküzdő "síelés" (léceken, ahogy kell) egészen addig jól működött, amíg a kicsit nagyothalló Mari nénit el nem kaszálták az egyik fordulóban. Sajnos az idős asszony lábát törte, de hőseink csak a mentőket hívták ki hozzá - bátorságuk már nem volt el is vállalni az esetet. Igen ám, teltek a napok, nőtt a bűntudat s nem volt mit tenni: irány a 400 ágyas (az egyetemi kórház), Mari nénit megkeresni, bevallani, jobbulást kívánni, virágot átadni... A nyomozás sikerrel járt, megvolt az emelet-, kórterem-, ágyszám de ahogy beléptek a helyszínre, ott már csak egy üres ágyat találtak, behúzva - friss/tiszta ágyneművel. A társaságon eluralkodott a rémület:
- Mari nénit elvitte a combnyaktörés! Gyilkosokká lettünk! Jaj-jaj!
Kis idő múlva, egy nővér érkezett s természetesen kíváncsi volt, hogy a fiatalemberek mit keresnek az üres kórteremben. Egyikük erőt vett magán és megkérdezte, vajon hova került el innen kedves öreg hölgyismerősük, akihez látogatóba érkeztek? Mire a nővér:
- Áá, szegény Mari nénit keresik? Épp most vitték át a pszichátriára, mivel napok óta azt hajtogatja, hogy őt bizony síelők ütötték el a lépcsőházban...
 
C

csocsike

Vendég
Egy közelmúltban előkerült levél újra felelevenítette a vitát az Egyesült Államokban arról, hogy ki tüntette el egy legendás indián törzsfőnök fejét.

Geronimo a 19. század végén az utolsó apacslázadás vezetője volt. 1886-ban megadta magát, bebörtönözték az oklahomai Fort Sillben, ahol később Prescott Bush, a mostani elnök nagyapja teljesített szolgálatot. Szabadulása után Geronimo indián cirkuszokban lépett fel, áttért a keresztény vallásra. Utoljára nyilvánosan Theodor Roosevelt elnöki beiktatásán jelent meg 1905-ben - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.

Geronimót Fort Sill közelében temették el, de az indiánok már régóta azt állítják, hogy 1918-ben Prescott Bush és néhány bajtársa ellopták főnökük koponyáját és átadták a Yale egyetemen működő titkos társaságnak, a Skull and Bones-nak (Koponya és Csontok). Az indiánok egyik vezetője elmondta, hogy a Bush nagyapa halála után, az 1970-es években a Yale-ről, ismeretlen feladótól kapott egy dossziét, amely igazolta vádjukat.

A 80-as években többször találkozott Jonathan Bush-sal, Prescott öccsével, aki, mint az egész Bush-dinasztia, szintén a Yale-re járt, és tagja volt a titkos társaságnak. Az utolsó találkozón felajánlottak neki egy koponyát, cserében az ügyről való teljes hallgatásért, de az indiánok visszautasították, mondván, a koponya túl kicsi ahhoz, hogy Geronimóé lehessen.

A harc a relikviáért most újult erővel folyik, mivel a kutató talált egy 1918-ban írt levelet, amelyben a Skull and Bones egyik tagja arról értesíti barátját, hogy "Geronimo koponyáját kiszedték sírjából és most biztonságban van nálunk". A levelet az egyetem lapja hozta nyilvánosságra. A történészek vitatják az eset hitelességét. A Fort Sill-i múzeum igazgatója kételkedik abban, hogy Bushék hozzáférhettek a sírhoz, mivel az 1920-ig jelöletlen volt és elborította a bozót. Az apacsok szerint viszont az erődben mindenki tudta, hogy hol van.

A Wall Street Journal, amely rekonstruálta a történetet, megírta, hogy amikor a 2004-es elnökválasztás idején a média foglalkozott a titkos társasággal, mert kiderült, hogy John Kerry, az elnök kihívója is tagja volt, a Fehér Ház és Jonathan Bush is elzárkózott minden nyilatkozat elől.

A Skull and Bones-t, amelyet "322-es páholynak" is neveznek, 1832-ben alapították. Tagjai koponya előtt fogadnak örök életre szóló titoktartást. Egy írónő, akinek egyszer sikerült a székházukba bebocsátást nyerni, elmondta, hogy tucatnyi csontvázat és koponyát látott a falak mentén. A társaságot az évtizedek során érték olyan vádak, hogy megpróbálták elrabolni amerikai elnökök és külföldi forradalmárok - Pancho Villa, Che Guevara - maradványait. Összejöveteleiken azonban békésen viselkednek, énekelnek, szavalnak, iszogatnak, nem különböznek más egyetemi, "titkosnak" nevezett társaságoktól.

MTI
 
C

csocsike

Vendég
A török közszolgálati televízió letiltotta műsoráról a Micimackó című Walt Disney rajzfilmet. A vallásos muzulmán kormányzat által ellenőrzött médium azért vette le műsoráról a mesét, mert egy kismalac az egyik főszereplője - közölte egy török napilap szombaton. A tiltólistára várhatóan több más rajzfilm is felkerül majd, melyeknek egyik szereplője egy malac.

A csatorna kezdetben úgy gondolta, egyszerűen kivágja a Malackát ábrázoló jeleneteket a rajzfilmből, de végül elvetették az ötletet, mivel az apró, rózsaszín állatka Micimackó egyik legjobb barátja, így túl gyakran tűnik fel a mesében.

A TRT tévétársaság egyelőre nem kommentálta a jobboldali Cumhurijet című lap értesülését.

A muzulmánok tisztátalan állatnak tartják a malacot, az iszlám vallás pedig tiltja az állat húsának fogyasztását.

A társaság alkalmazottai nemrég már tiltakoztak az ellen, hogy szerintük az állam túlzottan beleszól a csatorna műsorpolitikájába, ráadásul a kulcspozíciókba saját embereiket ülteti a kormányzat. A török miniszterelnököt pedig azzal vádolják, hogy megpróbálja a jobbára szekuralizált államban növelni igyekszik az iszlám vallás szerepét.
 

mikigyerek

Állandó Tag
Állandó Tag
malacka

Nem teljesen világos ez nekem!
Nem viseli el a vallásos török kormány malacka bemutatását, mert tisztátlan állat. Lehet,hogy műveltségem hiányossága teszi, (nem kérek megerősítést, mert hozzád vágok egy üres pálinkás üveget!) de ha jól emlékszem it voltak a törökök 150évig, és az akkori török még vallásosabb vot. Ez azt jelenti, hogy a magyar 150 évig nem ehetett disznóhúst, vagy akkor ez nem volt ennyire kihegyezve, mint most a XXI. században? Én minden vallást tiszteletben tartok, föleg az Efiét pálinka ügyileg, de egy olyan ország aki az EU tagja akar lenni, nem határozhatja meg az állampolgárainak, vallási alapon az életvitelét!!! Hol itt a demokrácia? Ha a törökök ebben az állapotban csatlakozhatnak az EU-hoz, akkor az EU semmivel sem jobb mint a KGST, sőt!
 
C

csocsike

Vendég
Ha megdobsz, megruglak es leontelek manaszorrel, Te nem is emlekezhetsz arra hogy a torokok itt voltak vagy sem, es ne mond hogy neked mondtak, mert mondtak mast is azt azt sem hitted el. A magyarok most sem nagyon ehetnek disznohust , mert draga. Akkor biztos dragabb volt. Szoval most jo nektek.:222: Eljen a rendszervaltas.:rolleyes:
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
mikigyerek írta:
akkor az EU semmivel sem jobb mint a KGST, sőt!
Szerintem az EU Nemet es Francia vezetessel tobbet fog artani nektek mint a Torokok meg a KGST egyuttveve...Nem csak nektek hanem a nem Nemet es nem Francia orszagoknak is. Ha fel kell sorolnom azon orszagokat akikben semmikeppen sem bizok akkor a Nemet es Francia igen elokelo hejen all. Ennel csak az Efiben nem bizok jobban de ot megfosztottak az orszagalapitasi jogatol es a palinkajatol 1659-ben tehat nem rug labdaba...:confused:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet, hogy nem rúgok a labdába, de beléd mindjárt, ha nem ugrasz el gyorsan. Amiről Te beszélsz, az merő csúsztatás. Mert 1659 február 7,-én ugyan megfosztottak országalapitási jogomtól, de február 8.-án rehabilitáltak és újratemettek.
Én a franciákban még a németeknél is kevésbbé bizom, illetve nem bizom, mert sok náluk a muzulmán amiért Pitti tehet a migrációs tolerancia bevezetése miatt.
No nem is tudom itt hirtelen, hogy ki akarja olyan nagyon az EU alkotmányba belevenni, hogy Európa katolikus alapokon áll, vagy fexik. Ez ugyan miben különbözne a törkök Malacka elleni utálatától ?
Egyébként Mikigyerek rosszul tuggya, mert a törökök nem voltak vallásosabbak amikor a baráti és testvéri Török császárság csapatai ideiglenesen Magyarországon tartózkodtak 150 évig. Igazhitű muzulmán ugyanis nem ihat bort. Ők meg ittak. Ettől már csak egy apró félrelépés a sertéskaraj.
A magyarok pedig biztosan jól érezték magukat a török fennhatóság alatt, mert nem kellett tanulniuk törökül.
Valamit azonban mégis megtanultak, mert az ötvenes években még Rákosi Mátyás pajtás nevét is leforditották törökre.
Úgy hivták: Nyakizmán Tökül.
Persze csak halkan mondák, mert az Állambiztonság dolgozói nem tudtak törökül.
 

mikigyerek

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyébként Mikigyerek rosszul tuggya...

Kedves Efi!

Megszólítottságailag válaszolva, persze hogy bort ittak, mert a te "kóser" pálinkádtól (Összetétel: pocsolyavíz, csalán, mérgesszömörce,lószőr,radírgumi,órahátlap) nagyon betegek lettek!
Egyben ha tudsz küldj ebből az "italból", mert van egy csomó ellenségem!
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Természetesen azonnal postázom a kért összetételű itókát, habár nem tudom, hogy mi az, de vegyészeim a laboratóriumomban már hozzá is kezdtek. Pocsolyavizet Gaza városából hozattam, kicsit gázolaj izű, mert épp fölötte állt egy Merkawa IV-es tank, hogy a viz az erős napsugárzástól nehogy megpimpósodjon.
Csalán van, mert elvettem Csocsitől, pedig éppen kedvencét a csalánlevest akarta főzni. A mérgesszömörce az mindig raktáron van, a feleségem kedvenc fűszere. Nagyon friss, mert ugrál, ordit és dühöng.
A lószőr helyett teveszőrt tetettem az italba, nem annyira fényes, de sokkal jobban bolhás. Beledaráltattam egy 200 éves toronyóra hátlapját, remélem megfelel. Radirgumi helyett pedig un. monopolt rakattam bele, ami szintén gumi, csak folyósabb és a művészek használják a rajzszén és szépiakréta eltüntetésére. Talán az ezüstceruzához is jó, én azt még nem próbáltam.
A küldemény átvételéről Csöcsi lovagot kérdezd, neki abban már van némi tapasznyalata. :twisted:
 

mikigyerek

Állandó Tag
Állandó Tag
Efike írta:
Természetesen azonnal postázom a kért összetételű itókát, habár nem tudom, hogy mi az, de vegyészeim a laboratóriumomban már hozzá is kezdtek. Pocsolyavizet Gaza városából hozattam, kicsit gázolaj izű, mert épp fölötte állt egy Merkawa IV-es tank, hogy a viz az erős napsugárzástól nehogy megpimpósodjon.
Csalán van, mert elvettem Csocsitől, pedig éppen kedvencét a csalánlevest akarta főzni. A mérgesszömörce az mindig raktáron van, a feleségem kedvenc fűszere. Nagyon friss, mert ugrál, ordit és dühöng.
A lószőr helyett teveszőrt tetettem az italba, nem annyira fényes, de sokkal jobban bolhás. Beledaráltattam egy 200 éves toronyóra hátlapját, remélem megfelel. Radirgumi helyett pedig un. monopolt rakattam bele, ami szintén gumi, csak folyósabb és a művészek használják a rajzszén és szépiakréta eltüntetésére. Talán az ezüstceruzához is jó, én azt még nem próbáltam.
A küldemény átvételéről Csöcsi lovagot kérdezd, neki abban már van némi tapasznyalata. :twisted:

a gázai pocsolyavíz nem jó! Kizárólag mohammed abu tir birtokában lévő pocsolyavíz használható, kérlek személyesen kérj tőle! Adni fog neked!
 
Oldal tetejére