Net szerelem,vak randik,társkeresö oldalak

inddor témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2008 Július 4.

 1. inddor

  inddor Állandó Tag

  Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

  A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
  csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.  Sziasztok!

  Várom a témával kapcsolatos rossz és jó élményeket.
  Tanácsokat,tippeket.
  Élménybeszámolokat
   
  titokzatos20 kedveli ezt.
 2. Jantra

  Jantra Állandó Tag

  Társkeresőben még nem jártam. A neten előfordulok, és van "rossz" és van "jó" élményem is.Nézőpont kérdése mindkettő. Tanácsom: nem szabad túl komolyra venni a dolgot, főleg addig, amíg a valós életben nem látod az illetőt.
   
 3. inddor

  inddor Állandó Tag

  Én 18 évesen vettem kíváncsiságból egy társkeresős újságot és találtam benne egy nagyon szimpi hirdetést és írtam neki egy smst.Aztán pár hétig ez ment útána órákig beszéltünk telcsin.Végül 4 évig tartott a nagy szerelem.
   
 4. Bandi47

  Bandi47 Állandó Tag

  Én még sosem használtam, de majd egszer ha rázorulok.
   
 5. dzsemilla

  dzsemilla Állandó Tag

  sosem foglalkoztam társkereséssel,sem újságban,sem neten.sokan messzeállnak attól amit leirnak magukról.
   
 6. Puszedliufo

  Puszedliufo Állandó Tag

  Hmmm...mesélhetnék sokat...de inkább a tapasztalatokat mondom :)
  A mai világban az a baj, hogy az embereknek valahogy elveszett a bizalmuk. Érthető ez persze, de az egyik emberrel elszenvedett sérelmek miatt nem szabad egy másikat bűntetni a bizalmatlansággal...amég ezt az ember nem tanulja meg, addig sem az életben, sem a neten nem talál sem barátokat, sem szerelmet.
  Jó és rossz tapasztalataim is vannak..de jó sokkal több. :)
  Mondjuk, én sosem társkeresési céllal neteztem, de a jó kis beszélgetések úgyis átfordulnak, nincs mese. :D
  Volt olyan, aki 22 évesnek mondta magát, szüleivel lakott, suliba járt, nem melózott....aztán találkoztunk és a hapsi legalább 45 éves volt...de minden egyébb stimmelt. Nem értette, hogy miért küldöm el a fenébe, hiszen ő csak az életkorából csippentett le picit...nem fogta fel, hogy nem a kora zavart, hanem az, hogy ennyi idősen nem tett még le semmit az asztalra.
  Volt olyan, hogy egy 50 éves hapsi akart megcsókolni, mert azt hitte, amiért jófej vagyok és útbaigazítom, már szét is teszem a lábam...
  De igazándiból mindig tudni kell nyitni és el kell hinni a leetetlennek tűnő dolgokat is: például, hogy egy 25 éves modell srác is chatelhet és tényleg ő van a képen, amit küld, és tényleg választhatsz, hogy melyik kocsival jöjjön érted és tényleg elvisz vacsorázni és hajókázni...mert igenis megtörténik ez is.
  És...néha jó olyan emberkének is esélyt adni, akinek folyton sak panaszkodtunk, de ő meg akar ismerni, mert ebből hatalmas szerelem lehet. :D
  A mienk már 4 éve tart és szeretném, hogy még 104-ig tartson, mert nem kell más. :)
  Örülök, hogy annak idején feljártam chatre beszélgetni, mert hiába származunk egy helyről és hiába közös a fél baráti körünk, soha nem találkoztunk volna, ha én anno nem mesélem el neki egy keddi nap történéseit :D

  Szóval, szerintem lehet próbálkozni, mert a mai világban a fene tudja, hogy kinek merre van a másik fele. De nem árt a jó emberismeret és az, hogy az ember egy csalódás után "kelj fel Jancsiként" tudjon működni. Néha kellemesebb, hogy az embert nem a külseje alapján ítélik meg első körben, hanem végre teret nyer egy kicsit, a belső, az intelligencia és a stílus is...mert hosszútávon csak ez számít, minden más változtatható.
  A csalódásokat nem lehet kiküszöbölni úgysem, sem akkor, ha az ember az utcán/könyvtárban/discoban/bálban ismerkedik, sem akkor, ha a neten.
   
  latzzz, ducmak és kla60ra kedveli ezt.
 7. Scania

  Scania Állandó Tag

  Én sajnos leginkább csak ilyenekkel próbálkoztam. Lehet hogy szánalmas vagyok, de sajnos, még itt is szégyellem magam, és nem megy a dolog. A legnagyobb problémám szerintem az, hogy valahogy mindig azt hiszem hogy szerelmes vagyok. Csak hát ekkor jön a következő probléma. Mintha ráéreznének hogy, egy szerencsétlen vagyok, és lekoptatnak valahogy. Ha nagynehezen ráakadtam olyanra akinél ugyérzem na ez igen, az meg kiderült hogy a világ másik végén lakik. És sajnos ha nemvagyok gazdag és jóképű, és ezt be is vallom akkor az első körben kiszoktam esni már.
  Hazudni meg nemszeretek. Mert milesz ha mégis összejön, és én meg ott állok mint egy hazudós hülye. Persze lehet azt gondolni hogy, hiszen mindenki hazudik.
  De én nemszeretek. Sajnálom is néha...

  Na ennyit rólam. Remélem nemvettem el senkinek a kedvét, és/vagy az étvágyát semmitől.

  Köszönöm hogy ezt elmondhattam. :roll:
   
  Szpacsi kedveli ezt.
 8. BERU

  BERU Állandó Tag

  nekem mondjuk volt barátom netről, de leginkább csak haverokat sikerült össze gyűjteni akik igaz barátokká lettek. Merem remélni hogy a szerelem is egyszer megtalál.
   
 9. Ayala

  Ayala Állandó Tag

  Én cseten beszélgettem egy sráccal, tök aranyos volt, egy jó pár hónapig elvoltunk. Aztán elküldtük egymásnak a képeinket. Azóta nem beszéltünk..hát ennyit a netes társkeresésről, részemről:) Lehet hogy kicsit önzőség, a külsőségek miatt félbeszakítani, de azért fiatalon ez még sokat számít.. A legjobb a személyes ismerkedés, úgy öszínte.
   
 10. inddor

  inddor Állandó Tag

  Sziasztok!
  Örülök,hogy ilyen sokan letünk.Köszönöm a beszámolokat.
  Várom mindenki véleményét :)
  További kellemes szép napot
  Szerelemben gazdag nyarat
   
 11. Adamo2008

  Adamo2008 Állandó Tag

  Üdv mindenkinek! :)

  Én annak a híve vagyok, hogy ezeknek a társkereső dolgoknak az a hibálya hogy nagyott lehet füllenteni. Az ilyet nem szeretem. Személyesen sokkal meggyőzőbb. Ezzel lehet hogy csak én vagyok így.

  Nem szeretem az ilyen társkereső megoldásokat, mert itt lehet a legjobban füllenteni. Inkább személyesen szeretek megismerkedni valakivel. Annak több értelme van. Ezt lehet, hogy csak én gondolom így.
   
 12. gelence

  gelence Állandó Tag


  szerintem is van benne valami , a baj az hogy sokan tuloznak vagy notorius hazudozok, es eszt elvezik is de szeretnem egyszer latni egy hazudos arcat mikor ra jon hogy most neki hazudtak
   
 13. ercsy baba

  ercsy baba Új tag

  Annyi mindent lehet már neten keresztül csinálni.Szerintem az ismerkedés marajdon meg az személyes dolognak. Annyival izgalmasabb vkit megismerni randikon, mint otthon a gép előtt.
   
 14. Scania

  Scania Állandó Tag

 15. icepuck

  icepuck Állandó Tag

  Nem hiszek igazándiból a net-es társkeresőkben, de azt sem hiszem, hogy csak Quasimodo és Quasimodoné chat-elne... :)
   
 16. Delíz

  Delíz Állandó Tag

  Adj esélyt

  Sziasztok.
  Szerintem igenis mindenkinek próbálkoznia kell. Nem szabad, hogy a körülmények sívársága, a cél magassága ellen dolgozzon. Igenis, hogy igényesnek kell maradni. Ha Te igényes vagy önmagaddal szemben, akkor veled szemben is igényesek lesznek, s ez jó. A dolgok oda-vissza működnek. Saját tapasztalatom szerint az Őszinteség, -Csak annyira, amennyire a partner is az- és a Bizalom ami meghatároz egy kapcsolatot. Ha ez a kettő hibázik, azonnal bontani kell a kapcsolatot. Üdv.kiss
   
  latzzz és bodmarty kedveli ezt.
 17. Victorya

  Victorya Új tag

  Van esely

  Sziasztok!
  Uj vagyok. Reges reg kb 2 eve volt itt egy tarskereso oldal.
  Itt ismertem meg valakit es nagyon szep tortenet volt.

  Igaz mar vege. Nem itelem el a netes tarskerit. Persze oda kell figyelni, ha valaki hazudik, par telefon utan ugy is eszreveszed.
   
 18. szakomeli

  szakomeli Állandó Tag

  hát,nekem is voltak ilyen tapasztalataim.
  Megismerkedtem neten egy sráccal..3 hónapig msneztünk.. szerettük egymást.. találkoztunk..elvoltunk... de a távolság.. sajnos...
   
 19. reneszánsz

  reneszánsz Állandó Tag

  én is ismerkedtem már a neten. Dúlt a szerelem. Köztünk 500 km távolság. Mint a mesében legyőztük. 1 évig éltünk együtt. A gyökerei hívták vissza. Egy ország mégis két világ. Nem találta a helyét. Szép volt jó volt kár érte.
  De nem feltétlen legyőzhetetlen a távolság van olyan ismerősöm aki legalább ilyen távolságot költözött egy nőért. Máig boldogok pedig már vagy 20 éve annak.
   
  latzzz kedveli ezt.
 20. L.Andi

  L.Andi Állandó Tag

  Én már tapasztalt netes társkereső vagyok, de még sok értelme nem volt.
   
  Szpacsi kedveli ezt.

Megosztás