Nevessünk...Írj egy viccet!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

MCMLXX

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy fickó fuldoklik az Országház előtt a Dunában, közben artikulálatlan hangon próbál segítséget kérni. Arra megy Győző figyeli egy darabig majd rákiált:
- Mondja már meg végre jóember, mit akar?
 

MCMLXX

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy vereség után a magyar foci válogatott tagjai csak álruhában merik elhagyni a stadiont, Király Gábor vízvezeték-szerelőnek álcázza magát. A kijáratnál egy öregasszony ráköszön:
- Szevasz Gabikám!
Másnap ismét hatalmas vereség, Király most öregasszonynak álcázza magát. A kijáratnál az öregasszony megint ráköszön:
- Szevasz Gabikám!
-Honnan ismer maga engem?
-Gabikám nem ismersz meg?
Én vagyok a Gera Zoli.
 

MCMLXX

Állandó Tag
Állandó Tag
Városi Győző hivatalba lépése előtt találkozik Leebaj Naival aki a következő tanácsot adja neki:
- Itt van három boríték, az elsőt akkor bontsd ki, ha baj van, a másodikat akkor ha nagy baj van, a harmadikat akkor ha már akkora a probléma, hogy azzal már nem bírsz.
Telnek-múlnak a hetek, egy idő után elégedetlenkedni kezdenek az emberek, Győző kibontja az első borítékot, amiben azt olvassa: "... Kenjetek mindent rám!..."
Ez beválik, de pár hónap múlva ismét gondok vannak,Győző elolvassa a második borítékot: "...Hivatkozzatok a nehéz gazdasági helyzetre, az elfogult külföldi sajtóra!..."
két hét múlva akkora a gond, hogy elolvassa a harmadik levelet:
"Írjatok három borítékot, és keressetek valami becsületes melót!"
 

MCMLXX

Állandó Tag
Állandó Tag
Furcsán a Jóisten színe elé kerül, aki kérdőre vonja:
-Tudod Ferikém sokat hazudoztál, mániákusan szereted a hatalmat, de ha meg mondod azt, hogy én kivagyok, én megbocsáltok!
- Hát Te vagy a Jóisten!
Kis idő múlva Leebaj Naiv kerül a Jóisten elé:
-Tudod sokat hazudoztál, mániákusan szereted a pénzt, és sokan élhetnének még ha valaki másképp dönt, de ha meg mondod azt, hogy én kivagyok, én megbocsátok!
- Hát Te vagy a Jóisten!
Egy idő után Városi Győző is a Jóisten elé kerül:
-Tudod sokakat félrevezettél, jobban szereted a hatalmat, mint a saját családodat, de ha meg mondod azt, hogy én kivagyok, én megbocsátok!
- Én nem tudom, hogy te ki vagy, de az én helyemen ülsz az biztos!
 

ViccElek

Állandó Tag
Állandó Tag
A feleség bemegy a konyhába és meglátja a férjét egy légycsapóval.
- Mit csinálsz?
Férj:
- Legyekre vadászom.
- És mennyit ütöttél már le?
- Három hímet és két nőneműt.
A feleség meglepődve kérdezi:
- Honnan tudtad, hogy melyik a hím és melyik a nőstény?
- Három a sörösüvegen ült, kettő a telefonon.
 

Washte1

Állandó Tag
Állandó Tag
Két szőke nő együtt autókázik. Az egyik megszólal:
- Vigyázz, mert ez egy nagyon éles kanyar!
- Én vigyázzak? Hát nem te vezetsz?
 

Washte1

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kocsi veszettül cikázik az úton. A rendőr nagy nehezen megállítja. Kiszáll belőle egy szőke csaj. A rendőr megkérdezi:
- Mit művel maga, hogy lehet így vezetni?
- De hát én csak kikerültem balra a fenyőfát, aztán meg jobbra, majd megint balra…
- De hölgyem, az az illatosító!
 

sanyithebest

Állandó Tag
Állandó Tag
- Honnan tudod meg, hogy egy nő szűz-e?
- ???
Felhívod a szobádba, eléraksz egy újságot, és kifigyeled, hogy melyik csillagjegy horoszkópját olvassa.
 

sanyithebest

Állandó Tag
Állandó Tag
Old Shatterhand és Winnetou lovagolnak a prérin, amikor Winnetou lova megbotlik, és az indián nagyfőnök a földre esik. Ahogy ott fekszik a földön, fejét a földre tapasztva, megszólal:
- Nem messze előttünk egy bölénycsorda van!
Old Shatterhand körbenéz, de nem lát semmit. Csodálattal kérdi indián barátját:
- Winnetou testvérem, ezt meg honnan tudja?
- Az előbb estem bele fejjel egy nagy adag bölényszarba!
 

sanyithebest

Állandó Tag
Állandó Tag
Két rendőr beszélget a nemrégen nyílt bevásárlóközpont eligazító térképe előtt. Egyik rábök a karikára, amelyikre az van írva: "Ön itt áll."
Kérdi társát:
- Te, ezek honnan tudják, hogy én hol vagyok?
 

hagymasi

Új tag
A férj bemegy kesztyűt venni.
Eladó:mekkora méretű kell?
Férj:hát ,nem is tudom
Eladó:nézze meg a kezemet ,és ha ekkora a feleségéé akkor felpróbálom,jóóó?
Férj:igen ez jó lesz
Eladó:kíván még valamit ?
Férj:most jut eszembe,venni kéne még egy melltartót és egy bugyit is !
 
Állati viccek 2.

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> A nyuszika zenéló WC-t nyit az erdőben. A hír az állatok fülébe jut és elmennek, hogy kipróbálják. Odamegy elsőnek a farkas akinek már nagyon kell szarnia. Mondja a nyuszinak:
- Tegyél be valami könnyűzenét.
Pár perc múlva jön ki a farkas elégedetten. Másodiknak megy a róka neki is nagyon kell szarnia kell és mondja a nyuszinak:
- Tegyél be valami rockot.
Pár perc múlva ő is elégedetten távozik. Futva érkezik a medve akinek már rettentően szarnia kell alig bírja visszatartani. Mondja a nyuszinak:
- Tegyél be amit akarsz.
Pár perc múlva jön ki a medve szaros lábbal. Megkérdezi tőle a nyuszi:
- Hát veled mi történt?
- Lehet, hogy azt mondtamm tegyél be bármit. De arra nem gondoltam, hogy éppen a himnuszt fogod betenni.

**************

Az oroszlán egy páncélos lovaggal találkozik.[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]- Micsoda pechem van - sóhajt fel - megint konzerv.[/FONT]
 
Humoros fejtörő

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> 3 férfi bemegy egy motelba. A recepciós azt monda, hogy 30 dollár egy szoba, így mindegyik ember fizetett 10 dollárt és elment a szobába. Kicsit később a recepciós rájött, hogy a szoba csak 25 dollár, ezért elküldte a hordárt a 3 férfihoz az 5 dollárral.
Út közben a hordár nem tudta kitalálni, hogyan ossza el egyenlően az 5 dollárt a 3 férfi közt, így mindegyiknek adott egyet, kettőt pedig megtartott. Eszerint a három férfi 9 dollárt fizetett, ami 27-et tesz ki. Ha ehhez hozzáadjuk a hordár által megtartott 2-t, az összesen 29 dollár.
Hol van az egy dollár?


[FONT=&quot]Megoldás:[FONT=&quot] mindhárom férfinél van 1-1-1 dollár. A hordárnál van 2 dollár. A szoba 25 dollárba kerül. Ez összesen 30 dollár.[/FONT][/FONT]
 
A Microsoft és az e-mail cím

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Munkaerő felvétel a Microsoftnál. Egy munkanélküli jelentkezik a Microsofthoz takarítói állásra. A HR-es behívja, elbeszélget vele, és teszteli: söpörje fel a padlót, és utána azt mondja:
- OK, felveszem, adja meg az e-mail címét, és elküldöm a megfelelő formanyomtatványokat, és a munka kezdés dátumát.
A munkanélküli reménytelenül elmondja neki, hogy nincs számítógépe, és e-mail címe sem. A HR-es ezt válaszolja:
- Sajnálom, de mivel nincs e-mail címe, virtuálisan nem is létezik, és ha nem létezik, nem tudom felvenni.
A munkanélküli kijön, nem tudja mihez kezdjen összesen 10 dollárral a zsebében. Elhatározza, hogy bemegy egy boltba, és vesz a maradék pénzén egy láda paradicsomot, háztól házra jár, kínálja, és két órán belül megduplázza a tőkéjét. Ismét vesz paradicsomot, ismét házaknál adja el, és egy a végén 60 dollárja van. Ekkor realizálja, hogy pénzt ezen a módon is kereshet, és ettől kezdve minden nap kora reggeltől késő estig így keres pénzt, megtriplázva minden nap a pénzét. Pár héttel később vesz egy szekeret, majd egy kamiont. Öt év elteltével a hajdani munkanélküli az USA legnagyobb élelmiszerkereskedelmi láncának tulajdonosa. Elhatározza, hogy életbiztosítást köt. Felhív egy biztosítási ügynököt, választ egy biztosítást, és amikor a beszélgetés befejeződik, az ügynök megkérdezi, milyen e-mail címre küldheti az ajánlatát. A férfi azt válaszolja, nincs e-mail címe.
- Furcsa - mondja a biztosítási ügynök - nincs e-mail címe, és mégis mennyi mindent elért, vajon mire vitte volna, mit csinálna ma, ha lett volna e-mail címe?
A férfi gondolkodik, majd azt válaszolja:
- Takarító lennék a Microsoftnál.
 
A programozó

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->[FONT=&quot]A programozót holtan találják a lakásán a fürdőkádban. A csapból folyik a víz, és egy nagy, üres samponos üveg van mellette, amin ez áll: „Használati utasítás: vizezze meg a hajat, samponozza be, dörzsölje habosra, öblítse le, ismételje meg”.[/FONT]
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére