Nevessünk...Írj egy viccet!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

shrulez

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ügyvéd haldoklik a kórházban, és amikor egy barátja meglátogatja, éppen a Bibliát lapozgatja kétségbeesetten.
- Hát te meg mit csinálsz? -kérdezi a barát.
Mire az ügyvéd:
- Joghézagok után kutatok.
 

shrulez

Állandó Tag
Állandó Tag
- Használt a szúnyogriasztó, amit tegnap adtam? - kérdi egyik szomszéd a másiktól.
- Sajnos nem. Egész éjjel csíptek a dögök, pedig este megittam az egészet!
 

nappal

Állandó Tag
Állandó Tag
A Szívhalál és az Agyhalál vitatkozik, melyikük halálneme a kegyetlenebb. Szivhalál meglát egy hapsit, csettint egyet az ujjával, mire a hapsi kegyetlen kinok kozott elpusztul. Agyhalál erre elnezoen mosolyog, majd közli.- Figyeld azt a not!Csettint az újjával, csettint az újjával, csettint az újjával .....
 

nappal

Állandó Tag
Állandó Tag
Az utcán sétáló fiatal lányhoz odalép egy galambősz nénike:- Lányom, legyél te is Jehova tanúja!- Sajnálom asszonyom, nem láttam a bűncselekményt.
 

rhodi

Új tag
Egy katolikus pap, egy református pap és egy rabbi autóban utaznak egy vallási konferenciára. Autóbalesetet szenvednek, de megússzák.Először az egyik pap szál ki az autóból, rögtön keresztet vet:
- Uram, köszönöm, hogy megmentettél minket!
Aztán a másik pap is imádkozik. Végül a rabbi száll ki a kocsiból, és nagy meglepődésükre ő is keresztet vet. Így szól hozzá az egyik pap:
- Mióta vettek ti zsidók is keresztet?
A rabbi válaszol:
- Ja, nem, csak ellenőríztem, hogy mindenem megvan-e: szemüveg, golyók, pénztárca, karóra.
 

nappal

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kupéban utazik a gróf, a kisbíró és a vajda.. beszáll egy gyönyörű nő, közéjük ül... ahogy zötyög a vinat hirtelen valami ordenáré nagyot fingik... a gróf feláll:
"Hölgyem, Uraim! Az emésztésem..."
Zötyögnek tovább, hát csak megismétlődik az eset... a kisbíró áll fel:
"Drága Heőgyem, Uraim... Tán a kisperkeüttel vót a baj délbe'!"
Mennek tovább, feláll vajda, előhúz egy nagy szivart:
"Háde én mosta' áátmegyek a doaaaanyzooooba, deha a nő megen fingik, akkkooo eeen voootam..."
 

nappal

Állandó Tag
Állandó Tag
Vidéki kölyök levele a san Diegói tengerészgyalogos kiképző központból

Drága Mama és Papa!
Jól vagyok. Remélem, ti is. Mondjátok el Walt bátyámnak, meg Elmer bátyámnak, hogy a Tengerészgyalogság mérföldekkel jobb, mint az öreg Minch-nek dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
Mondjátok meg Waltnak és Elmernek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz.
A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, steak, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg Waltnak és Elmernek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok csak kávén élnek. Az ő kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni délig, mert akkor újra enni adnak.
Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta kimegyünk "erőltetett menetre", ami az őrmesterünk szerint hosszú gyaloglás, hogy megkeményítsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom, hogy mást mondjak, de ezek az "erőltetett menetek" kb. olyan hosszúak, mint a postaládánk a farmtól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába.
A vidék szép errefelé, de félelmetesen lapos. Az őrmester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan kötözködik. A százados olyan, mint az iskolaigazgató. Az őrnagyok és ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán nem zavarnak senkit.
A következőtől biztosan halálra röhögi magát Walt és Elmer bátyám:
Elkezdtem kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Higget fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám.
Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Tug Jordant, aki Silver Lake-ből jött. Őt csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak 64 kiló és 152 cm magas vagyok, ő meg 136 kiló és 190 cm.
Bárhogy is, mondjátok el Waltnak és Elmernek, hogy siessenek és jöjjenek, mielőtt más fickók megneszelik ezt a jó helyet!

Szerető lányotok, Gail
 

zotya55

Állandó Tag
Állandó Tag
Bill Gates, egy hardveres és egy szoftveres autózik. Egyszer csak leáll az autó.
A szoftveres: - Szerintem kifogyott a benzin!
A hardveres: - Szerintem a motor rossz!
Bill Gates: - Szerintem szálljunk ki és ülljünk vissza!
 

nappal

Állandó Tag
Állandó Tag
Bivalybasznadon bemondjak a radioban, hogy a falu kozeleben leszallt egy ufo , es az ufonautaknak sikerult a kozeli erdobe menekulni a kierkezo hatosagok elol. Tehat , hogyha a falubol valaki egy 1meter magas, kidulledt szemu, zold lennyel talalkozik, akkor udvariasan es tagoltan beszeljen vele. Jozsi ba' megy az erdoben, egyszercsak meglat 1meter magas, kidulledt szemu zold lenyt, odamegy hozza, es tagoltan mondja: <o></o>
-Szervusz! En Jozsi ba' vagyok, es megyek kapalni. <o></o>
Semmi valasz. <o></o>
-Szervusz! En Jozsi ba' vagyok, es megyek kapalni. <o></o>
Semmi valasz. Ekkor mar hangosabban:<o></o>
-En Jozsi ba' vagyok, es megyek kapalni. <o></o>
[FONT=&quot]Erre a zold leny: -En meg az ufo vagyok es szarok.<o></o>[/FONT]

Ezt én úgy ismerem hogy:
... - Én meg az erdész vagyok és éppen szarok.
 

Call Gary

Állandó Tag
Állandó Tag
- Drágám, az új szakácsnő kicsit elégette vacsorádat. Remélem, egy csókkal kárpótolni lehet téged...
- Hmmm, nem bánom. Küldd be!
 

domy

Állandó Tag
Állandó Tag
-Mi az: feldobod, semmi és leesik egy tank?
-?
-Orosz hadicsel. És mi az: feldobod, semmi és nem esik le semmi?
-?
-Az albánok is próbálkoztak.
 

domy

Állandó Tag
Állandó Tag
-Hány rendőr szükséges egy égő kicseréléséhez?
-?
-Öt. Egy fogja az égőt, a többi pedig forgatja az asztalt!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére