Nevessünk...Írj egy viccet!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

mong0l

Állandó Tag
Állandó Tag
Kihagyhatatlan ajánlat!!! Megérkezett a megújuló energiaforrásokat hasznosító szárítórendszer! Csak most! Csatlakozzon Ön is a jövő embereinek népes táborához, akik már külön energiabefektetés nélkül szárítanak!

Itt van, igen, mostmár ön is megveheti a SUPER SUN&WIND szárítórendszert!
Ára csupán 4990Ft!

Ha most megrendeli, nem egy, de kettő SUPER SUN&WIND lehet az Öné!

Rendelje meg most!

SUPER SUN&WIND

Nem csak kettő darabot vihet haza, de mellékelünk egy audiókazettát, amelyen a kereskedelmi hálózat vezetője természetes anyagból készült hangszeren (fa furulya) játsza Önnek a Süss fel nap kezdetű dalt!

Hívjon most!
 

Panka1

Állandó Tag
Állandó Tag
Jean vicc

- Jean, ugye van élet a Holdon?
- Nincs, uram.
- Maga hülye, akkor miért van minden este kivilágítva?! :-D
 
L

lassuagyu

Vendég
Cím: A szűkszavúság is lehet hátrány!
________________________________________________________________________________________________________

Egy erdei kunyhóban este. Ott van az idősebb Székely ember. Zajt hall a kunyhó előttről. Kikiabál, te vagy az fiam!? Odakint csend csak a motozást hallani. Mégegyszer kérdem te vagy az fiam?!! Továbbra is a motozás. Utoljára kérdem te vagy az fiam? Kivágom a fejszét ha nem felel, mondja fenyegetően! Újra csak szöszmötölés. Erre kidobja a fejszét az ajtón a székely. Válaszul nagy ordítás hallatszik kintről és hörgés. Kirohan az estébe az ember. Kint a lába elakad egy testben lehajol megnézni mi lehet az. Ekkor a hold előbújik és látja, hogy a fia az véres testtel. Kérdezi tőle, hát kérdeztem, hogy te vagy az fiam? Miért nem válaszoltál? Bólintottam. Jön a válasz hörgések közepette!
 

Burockh

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezelőtt - minden különösebb ok nélkül - dohányoztam, ittam, kábítószereztem és káromkodtam. Mióta itt dolgozom, jó okom van rá! (ismeretlen)
 

Burockh

Állandó Tag
Állandó Tag
Kérem, ne dobjon csikket a WC-be! Ugyanazok a kezek szedik ki belőle, amelyek a vacsoráját készítik! (felirat egy étterem férfi mosdójában)
 

Burockh

Állandó Tag
Állandó Tag
Sosem gondoltam volna, hogy a bank egy vidám munkahely. Először csak kedvesen mosolyogtak, aztán mikor meghallották mennyi hitelt szeretnék felvenni, kitört a röhögés. (ismeretlen)
 

Burockh

Állandó Tag
Állandó Tag
Valaki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz? Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna: "Hé, a porschés Billel feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű Dave-vel?". (ismeretlen)
 

Burockh

Állandó Tag
Állandó Tag
Szülinapomra kaptam egy légpárásítót és egy párátlanítót. Ugyanabba a szobába tettem őket, rendezzék le egymás között. (ismeretlen)
 

Burockh

Állandó Tag
Állandó Tag
A róka és a holló meséje arról szól, hogy a húsevő róka és a rovarevő holló veszekednek egy tejterméken, amit mind a ketten utálnak. (ismeretlen)
 

Burockh

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy fiatalember a városba költözik és beáll egy nagyáruházba eladónak.

- Van valami tapasztalata ezen a téren?

- Persze, én ne tudnék eladni ...

-A manager gondolja, na majd meglátjuk, de tetszik neki az önbizalma.

Az első nap után, megkérdi tőle:

- Na hány vevője volt ma?

- Csak egy.

- Egy? A többi eladó átlaga napi 20-30!

Mennyi volt a bevétele?

- 210 325 $ 65 cent.

- Mennyi???? Mit adott el?

- Először eladtam neki 1 pecahorgot. Aztán egy nagyobbat. A végén egy egész horgászfelszerelést. Aztán kérdeztem hová akar horgászni menni?

Ő fel akart menni az északi partra. Erre azt tanácsoltam, hogy oda kell egy vitorlás is. Erre elmentünk az osztályra és vett egy duplamotoros Seawind-et. De nem volt biztos benne, hogy a Civic-je el tudja-e vontatni. Lementünk a szalonba és eladtam neki egy Pajero-t 4WD kerékmeghajtással.

- Maga azt akarja mondani, hogy az az ember akart 1 horgot, és maga végén eladott neki egy hajót meg egy autót?

- Hááát nem egészen. Ő egy csomag tamponért jött be... Erre mondtam neki, ha már a hétvége így el van b*szva, elmehetne inkább horgászni...!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére