Pikáns...

GIGI témája a 'Innen - onnan érdekeségek' fórumban , 2005 Március 5.

 1. jullan

  jullan Állandó Tag

  Látni....hallani....a nöi intuicio....

  B)
   
 2. GIGI

  GIGI Állandó Tag

 3. csocsike

  csocsike Vendég

 4. GIGI

  GIGI Állandó Tag

  kis kivancsi :D ;) :rohog
   
 5. csocsike

  csocsike Vendég

 6. Gabizita

  Gabizita Állandó Tag

  Végre..egy kis izgalom... :rohog Kösz Gigi... :meghajolo
  Mindig csak a szép ciciket meg popsikat kell dijazni. futyul
  [post=]Quoted post[/post]​
  [/b][/quote]
  Koszi Gigi :meghajolo e's me'g...... me'g ..... ;)
   
 7. cini

  cini Állandó Tag

 8. lyvian

  lyvian Állandó Tag

  A Durex óvszergyártó cég extra hosszú méretű óvszert dobott piacra, hogy kielégítse dél-afrikai felhasználói igényeit is.


  Remélik, hogy így végképpmegszűnik az indok arra, hogy ne védekezzenek, s ezáltal nagyobb kockázatnaktegyék ki magukat és partnereiket a nemi úton terjedő fertőző betegségekkelszemben.

  "Számos dél-afrikai nagy mérettel rendelkezik, s panaszkodnak, hogy a kondomok kényelmetlenek és túl kicsik" - nyilatkozta Duart Roberts, a cég ügyvezetője. Dél-Afrikában, ahol 6 millió ember hordozza a HIV vírust a szervezetében - szinte egyedülálló számadat a világon - szeretnék előmozdítani az óvszerek használatát. Thandi Xolo, az AIDS-betegek Nemzeti Szövetségének tagja szerint csakúgy mint a nők, a férfiak is visszautasítják a védekezést, mert attól félnek, hogy promiszkuitással vádolják meg őket.

  Ezért úgy gondolja, hogy az óvszer bevezetésével van esély, hogy a férfiak egóját vegyék célba, mert használata "menő" dolognak számítana, s növelné az ázsiójukat. Reményeik szerint az új, nagyobb méretű óvszerekkel már nem lesz alibi arra, hogy miért nem alkalmazzák.

  pironkodo
   
 9. csocsike

  csocsike Vendég

  Raszizmus, nem eleg , hogy a szin szerint megkulomboztetik de a penis meret szerint is? futyul
   
 10. lyvian

  lyvian Állandó Tag

  Igen különös akcióval csalogatja vevőit egy lengyel vállalat. Az építőanyagokat forgalmazó cég egy bordély ingyenes látogatását kínálja azoknak az ügyfeleinek, akik legalább tízezer zlotyért (600 ezer forintért) vásárolnak nála.

  Több jogász szerint az ügyet ki kell vizsgálni, mivel az e fajta tevékenység illegális marketingfogásnak minősül. A cég tulajdonosa azt magyarázza, hogy eddig senki sem élt a lehetőséggel, mert senkinek sem éri meg ilyen nagy összegért vásárolni nála. Az ötletet akkor eszelte ki, amikor egy közeli erotikus szolgálatokat kínáló cég tulajdonosa vásárolt nála. Rövid beszélgetés után megegyeztek az együttműködésről.

  Az építő cég tulajdonosa azt is elmondta, hogy üzleti partnere szolgáltatásait nem veszi igénybe, mert nincs rá szüksége - van felesége és gyereke. Azt is hozzátette, hogy ötletét felesége nem támogatja, bár anyósának tetszett az ötlet. Ugyan az akcióban eddig még senki nem vett részt, már számos kuncsaft kapott egyéb ajándékot. Aki hatezer forintnyi árut vásárol egy üveg sört kap a közeli boltban.

  Spicy Press Hírügynökség
   
 11. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Azt írják, itt bal oldalon alul, hogy Szóljál hozzá!!

  Nem tudok!!!

  De, egy pikáns képet tudok küldeni....:44:
   
 12. platon

  platon Állandó Tag

  Valami biztató!
  Mire a jó szex?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

  <o:p> </o:p>
  <o:p> </o:p>
  <o:p> </o:p>
  Ha mégsem alakul ki a világméretű madárinfluenza járvány, az sok mindennek lesz köszönhető. A szerencsének. A karanténnak, az állatok lemészárlásának és más közegészségügyi rendszabályoknak. Továbbá furcsamód a szexnek” – írja David P. Barash, a seattle-i University of Washington professzora.
  A provokatív könyveiről és cikkeiről ismert biológus és pszichológus azon elmélkedik, hogy mi az összefüggés a szex és a betegségek között. De emögött egy még nagyobb kérdés rejlik: egyáltalán mire jó a szex?
  Nem minden élőlény szaporodik szexuális úton. A szexuális szaporodás rengeteg fáradsággal és kockázattal jár. S ami a legfontosabb: felére csökkenti a gének továbbadásának esélyeit. Akkor miért alakultak ki a nemek?
  A ma elfogadott választ a néhány éve elhunyt brit biológus, William D. Hamilton dolgozta ki. Számtalan parazita és kórokozó él bennünk és körülöttünk. Rövid ideig élnek, és gyorsan változnak. A hozzánk hasonló, hosszú élettartamú lények azért szaporodnak szexuálisan, hogy ne váljanak könnyű célponttá. A reprodukció minden aktusa megkeveri a genetikai kártyákat. Így ellensúlyozzuk a kórokozók és paraziták változékonyságát.
   
 13. Forgoszel

  Forgoszel Állandó Tag

  Ez tényleg jó ... Csak kár, hogy nem látszik ... :confused:
   
 14. andika

  andika Állandó Tag

  Én már megint látom.
   
 15. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Szigorúan: kaktusz

  Hozzátartozik a vallomáshoz, hogy nagyon szeretem a kaktuszokat. Nem kell sokat locsolni, ha elmegy az ember nyaralni, akkor is megmarad, nem szárad ki. Nagyon praktikus növénynek tartom. Sőt, van amelyik csodálatosan virágzik is..

  No, de... Itt küldök nektek egy kaktuszt. Nem ámítás, tényleg kaktusz....Nézzétek meg jól. Én is azt tettem. Néztem, jobbról, balról, középről, oldalról, fentről... mindig visszatért az a fránya gondolat... Nekem, fene tudja miért, nem a kaktusz jut eszembe róla... akkor meg mi? Döntsétek el ti... nehogy azt mondjátok, hogy elrontlak benneteket...:p
   
 16. Efike

  Efike Állandó Tag

  Fujjjjjjjj! Ez nincs körülmetélve ! :evil:
   
 17. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Mi történhetett?

  Adva van egy TV. benne a bemondó nő. Gondolom mondja a híreket. Ez eddig rendben is volna...

  Na, de mi az ott a távolban? a TV mögött.. Fürdik egy úr, és........ jaj, mi történt vele? Beleszorúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlt... Ennyire sietett, vagy csak véletlen műve? \\m/
   
 18. platon

  platon Állandó Tag

  Szerintem a bemondó nő a tettes! (esetleg az operatőr?)
   
 19. Hilda1949

  Hilda1949 Állandó Tag

  Gondolod?? Miért tette volna? Mérgében? Nem úgy sült el a dolog, ahogy szerette volna?? mert, úgye fürdés után történhetett...
   
 20. platon

  platon Állandó Tag

  Colombó logikája szerint:
  1./A bűntett rejtett indítéka az elégdetlenség.
  2./A szándékos és előre megfontoltság kizárt.
  3./A felbujtó a háttérben mehúzódó operatőr, /érdekeltsége nyilvánvaló/ bár nem bizonyítható.
  4./Tanúlság: a dolgok nem mindig úgy sülnek el ahogy eltervezik. De a szándék is büntett, ha maradandó sérűlés a következmény! (Hilda jó nyomon jársz!)
   

Megosztás