Pránanadi

Tavaszi Kikelet

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Úgy volt, hogy rászánom magam a pránanadi I-es tanfolyamra, hogy megtudjam mi ez a szuper titkolózás, ami körülötte van (a belsőm persze akkor is foggal, körömmel tiltakozott ez ellen), aztán pár hete felismertem azt, hogy a jó Isten óvjon mindenféle ilyen szektától...., sokat olvastam a pránanadival, ezoterikával és minden okkult dologgal kapcsolatosan, sok 8-as szintű pránanadissal beszéltem (akik nem éppen kellemes élményekről számoltak be), olvastam PJ-ről is és arra a következtetésre jutottam, hogy az egész rendszer egy nagy átverés, hamis tanítók hirdetik az "igét" és elhitetik veled, hogy te majd itt Isteni képességekkel fogsz rendelkezni (ja nem, mert ez már régóta benned van, csak felszínre kell hozni), meg gyógyítani, csodákat tenni, stb. Földi halandó ember soha, de SOHA nem lesz Isten, földi halandó ember, SOHA nem fogja megváltani önmagát. Ha mégis csodatévő lesz, akkor rossz istent választottak maguknak az emberek.

Felhagytam minden spirituális tannal, minden titkos, rejtett világgal, mert rájöttem, hogy az Istenhez vezető úton letértem és azt hittem, hogy majd csodákra leszek képes és majd megszabadítom magam a keresztemtől és legyőzöm önmagam...., szép kis illúziót dédelgettem oly sokáig, hamis ábrándokat..., de Isten, Jézus fogta továbbra is a kezem és nem hagyták, hogy elvesszem, mert velük a kapcsolatom erős és mindig kértem, hogy vigyázzanak rám és óvjanak mindentől, mely nem a javam szolgálja. Hálás vagyok azért a sok kitérőért, mert ha ezeken nem megyek át, még mindig a hamis ábrándokkal teli illúziós álmomat dédelgetném. Köszönöm, hogy tanulhattam általatok, köszönöm, hogy Isten megáldott, hogy felismerhettem azt, ami kijózanított és segített abban, hogy csak is kizárólag azt az utat válasszam, mely Ő hozzá vezet és mindenféle hamis dolgoktól mentes.
 

Almás

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Tavaszi Kikelet ! Csodákra nem a Prananadi "miatt" vagyunk képesek.. :) A csodák körbevesznek. A Prananadi lehet egy "jó szemüveg". :) Nem kötelező út, egy lehetőség. Nagy átverés ? Sokak boldogulnak vele, tehát nem hiszem hogy annyira ártó. Okozott már kárt ? De valami miatt elég sokat foglalkoztál vele. :) Jézus fogja a kezed, s engette hogy ránézz kívülről a nadira is. Azt is engedi, hogy kizárólagosan ítélkezz... Ha úgy tudnánk szeretni, mint Ő tud, lehetünk Nadisak vagy Nadin kívüliek is... Lehet saját vallásunk, vagy tartozhatunk egyházhoz, jó úton járunk... nehéz, de jó úton... Kívánom Neked az Igaz utadat ! :) Szeretettel..:)
 

fera

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Kecskemét vagy környéki legalább 7-es szintű pránanadist keresek, akinek engedélye van kezelni és vállalna is kezelést. Eléggé sürgős lenne. Köszönöm.
 

judubabó

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Tavaszi Kikelet ! Csak hallomásból ne ítélkezz, ha te magad nem próbálod nehéz ítéletet mondani, én sok magas fokozatú pránást ismerek, nem panaszkodnak, sőt. Persze semmi sem megy nehézségek nélkül, ez egy nagyon kemény folyamat melyben a saját egóddal barátkozol meg, és a karmád teljesíted,és ez ritkán fájdalommentes. Senki sem mondja hogy könnyű, sőt csodákra sem leszel vele képes, csak arra ami eleve benned van de ez jó esetben is tizen évek folyamata és még az is csak az út eleje. De bármit is választasz, a lényeg hogy szeress, mindent és mindenkit, főleg magad. Kívánom hogy legyen boldog és szép ez az életed, és a végén majd találkozunk:)))
 

judubabó

Állandó Tag
Állandó Tag
Kíváncsi lennék, miért kell vizsgázni évről évre a pránanadiban? Ezek szerint "el lehet rontani" a pránanadi kezelést?
Kárt konkrétan nem lehet okozni, de azért a kezelés nem egy egyszerű folyamat, nagyon komoly tudás van mögötte, és ez nem elég, a te energetikai szintednek is ott kell lennie, nem csak a tudásod mérik fel, Nepálban sem gyógyíthat minden szerzetes, ott is nagyon szigorú a rendszer. Szerintem, ha belegondolunk, senkinek sem mindegy, hogy akire a kezelést bízza egy összeszedett ember aki tudja mit mikor és miért tesz, az energia szintje maximális, vagy olyan aki bizonytalan, kapkod, szétesik és még ha a tudás elméletben meg is van de a saját energiái szétszórtak és így nem tudja kihasználni. És a gyakorlást mikor egy-egy kezelést csinál valaki a barátoknak, családnak nem ugyanaz feltétlenül mint amit egy komplett kezeléssorozat takar, az elég szerteágazó és hosszú hetekig akár évekig tarthat, de többet nem mondok. Mindenki próbálja ki maga:))
 

judubabó

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát igen. Ez egy érdekes téma. Az, hogy egy betegség "karmikus"-e, vagy a kezelőnek még nincs meg a kellő tudása, ezt nehéz eldönteni. Soha nem szabad a beteget hamis illúziókba ringatni. A pránanadi nem csodaszer, hogy egyet csettintek, és máris meggyógyult a beteg. Nem lehet minden betegséget meggyógyítani, még akkor sem, ha nem karmikus. Ilyet nem mondhat egy magára valamit is adó prána kezelő: "azért nem tudtam meggyógyítani, mert a betegsége karmikus". Mint már mondtam: beteget nem szabad hamis illúziókba ringatni.
Apropó!
A párnanadis NEM gyógyító! Ő csak a megfelelő gyógyító energiát továbbítja!
Ha hozzám jön egy beteg, akkor elkérem tőle az orvosi papírokat, utánanézek a dolgoknak, és csak ezután kezdem meg a beteg kezelését. NEM vagyok orvos. Nem tudok diagnosztizálni. Azt csak a szakorvos tudja. A fenti példát figyelembe véve, elhozza az orvosától a leleteket, -és ha nem azonnali műtétet igényel- akkor már tudom kezelni a problémát. Tudom, hogy hol van a kő, és mekkora. Így már el lehet kezdeni a kő eltávolítását az energia segítségével.
Egyet értek, én még csak most megyek kettesre, de párom hármast végzett, sok ismerősöm meg már magas szinten van, 8-10-es. Nem mesélnek sokat csak amit én is hallhatok, de arra azért már kezdek ráérezni mi az ami karmikus okok miatt nem kezelhető, de ez sem teljesen igaz, sokkal bonyolultabb, mert szerintem ha segítünk abban hogy kiderítse mi okozza, és segítünk hogy megoldja a karmáját akkor már más a helyzet. Itt mindenki súlyos betegségekre gondol, de pl. egy szimlpa hátfájás, vagy pánikbetegség, esetleg a köhögés is lehet karmikus, de az is ha mondjuk ha nem tudunk figyelni ha valamit tanulnunk kell, vagy kevés az önbizalmunk, minden mindennel összefügg. A hónapok óta tartó folyamatos hát fájás nálam karmikus, kezelem, a párom kezeli, utaztam rá, sok elmélyedés és meditáció kellett mire rájöttem mitől van, szépen javul, már alig alig érzem, de ehhez én is kellettem. Ezért szerintem a kezelő csak a lehetséges eszközöket adja meg, de a munka nagyobb részét te magad csinálod, a te tested, tudatod, felettes éned csinálja. Olyan mint egy finom terelgetés, de a karmádat te csinálod így csakis te tudod megoldani. Tudom hogy ez így kicsit zavaros, de annyi gondolatom van, majdcsak lecsillapodik. Várom a válaszokat, szeretnék tanulni, és nem biztos hogy én gondolom jól.:)))
 

Dinya Peti

Új tag
Kedves olvasók és hozzászólók!

Segítséget szeretnék kérni! Párom 2 hónapja arcidegbénulást szenvedett ami nem súlyos, de ijesztő tud lenni és rendbe tud jönni hamar. Természetesen ő is megijedt ettől és mivel én rengeteget dolgozom, kevés időm volt a lelkével foglalkoznom. Hamar rátaláltak a nadi hívők és gyorsan kihasználták a gyengeségét. Azóta nem foglalkozik a családjával, az otthoni anyai teendők másodlagosak, csak a nadi a fontos. Az orvosok megmondtak, hogy meg fog gyógyulni, de ő most azt hiszi, hogy a nadi segített neki és rendületlenül jár a "tanításokra" időt, energiát és persze pénzt nem sajnálva... Kérdem én, hogy hol van a tisztesség mikor pszichésen zavart embert, ilyen módon még jobban összezavarnak és elhitetik vele, hogy ez mindennél fontosabb, mert ez gyógyította meg. Amúgy is meggyógyult volna... És ha már a szeretet, a tanítás, az önzetlen gyógyítás a jelmondat, akkor miért gyarló minden nadis gyógyító és fogadja el a nem ritkán 10ezres köszönet pénzt?????????????????? A zavart emberek családja meg éhezik és majd várhatja, hogy a gyertya gyújtás trükkel majd keres egy kis pénzt az utcán...

Meg mondaná valamelyik nagy tudású mester, hogy mi a fenét csináljak azzal a nővel aki a gyerekem anyja, akit mindennél jobban szeretek, akinek kimostak az agyát??? Vissza szeretném kapni!!!!!!!!!!!! :(
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
A nadi nem agymosás.....
Ha egy nadis kezel valakit órákon keresztül, az nem tud közben dolgozni és pénzt keresni. Élni meg neki is kell valamiből. Amúgy pénzt nem lehet elkérni, de adományt el lehet fogadni....Tibetben a szerzetesek tényleg ingyen kezelnek, de őket cserébe a lakosság ellátja étellel, stb...
Ha elmész egy órás masszázsra, azért is fizetsz valamennyit....
Az arcbénulás magától nemigen szokott meggyógyulni, csak hónapok alatt javul valamit....
 

Dinya Peti

Új tag
Most sírva írok kicsit remegő kézzel is, úgyhogy nézzétek el nekem a stílusom. Tegnap írtam a commentet, de már nem is kell segítség! A párom ma úgy jött haza a kedves mester társatoktól, hogy nekik jobb lesz nélkülem és elköltöztek... Elhagyott, elvitte a kislányunkat, mert egy vad idegen nadis megvezette és ezt tanácsolta neki.... Hajthatatlan és itt összekuporogva a földön kérdem én, hogy miért csináltok ilyeneket? Kell még egy fanatikus hívő??? Honnan veszitek a bátorságot, hogy tanítónak, vagy gyógyítónak nevezzétek magatokat??? Kik vagytok ti???? Undorító megélhetési csalók! Szégyeljétek magatokat és ne is csodálkozzatok ha a normális emberek így kiakadnak tőletek! Egy biztos, ha nem tudom vissza fordítani a történéseket, akkor abban biztos lehet minden nadis kuruzsló, hogy mától emberetekre találtatok!
 

judubabó

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Peti nem tudom elolvasod-e amit írok. Kérlek ne ebből ítélj meg mindannyiunkat akik pránázunk, aki ilyet tesz az előbb vagy utóbb visszakapja a karmától, nem etikus pénzt kérni a gyógyításért, és főleg mások életébe beleszólni. Nagyon sajnálom, de bízz benne hogy megoldódik. Semmi sincs ok nélkül, tudom hogy ez kevés és rosszul is hangzik, és most minden kilátástalannak tűnik és biztos giccsesnek gondolod, de a szeretet és a megbocsátás tényleg átsegít a nehézségeken és sokkal jobb lesz. Mindenesetre ne add fel, ha tényleg szereted beszélj vele, hallgasd meg az érveit, és ha ez sem segít akkor se gyűlölj senkit, se magad se őt, se egy rendszert vagy annak összes tagját, attól nem lesz jobb, csak magadnak ártasz vele. Bocsánat, nem akartam kéretlenül tanácsokat adni vagy megbántani. Akárhogyis én szertettel gondolok rád.:))
 

860727

Új tag
Sziasztok! Még kicsit ismeretlen ez az oldal! Érdekelne a véleményetek egy témával kapcsolatban :hamarosan pránanadi 1-es tanfolyamra megyek, elég sokat olvasok nadis témákat, hallgatok OM mantrá! Reiki tanfolyamon gondolkodtam, több alkalmam is lett volna már elmenni tanfolyamra de valami visszatartott, amióta azonban hallottam a pránanadiról egyértelműen érzem hogy ez lesz az én utam és sokkal közelebb áll hozzám mint a reiki!Nagyon türelmetlen vagyok, alig bírom kivárni a tanfolyamot,lehet hogy a a kialakult helyzetnek köze van ehhez :több napja ugyanaz a visszatérő álmom, már amikor tudok aludni! Saját magamat látom, vak vagyok és egy számomra ismeretlen férfi ül mellettem, és ő meg akar ölni! Lehet hogy nincs jelentősége de már fogytán az energiám, kimerült vagyok! Előre is köszönöm a véleményeket! Szép estét
 

Almás

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Még kicsit ismeretlen ez az oldal! Érdekelne a véleményetek egy témával kapcsolatban :hamarosan pránanadi 1-es tanfolyamra megyek, elég sokat olvasok nadis témákat, hallgatok OM mantrá! Reiki tanfolyamon gondolkodtam, több alkalmam is lett volna már elmenni tanfolyamra de valami visszatartott, amióta azonban hallottam a pránanadiról egyértelműen érzem hogy ez lesz az én utam és sokkal közelebb áll hozzám mint a reiki!Nagyon türelmetlen vagyok, alig bírom kivárni a tanfolyamot,lehet hogy a a kialakult helyzetnek köze van ehhez :több napja ugyanaz a visszatérő álmom, már amikor tudok aludni! Saját magamat látom, vak vagyok és egy számomra ismeretlen férfi ül mellettem, és ő meg akar ölni! Lehet hogy nincs jelentősége de már fogytán az energiám, kimerült vagyok! Előre is köszönöm a véleményeket! Szép estét
Szia! Mondják, az ilyen tanfolyam nem akkor kezdődik, amikor odaérsz, hanem akkor, amikor elhatározod hogy mész. :) Amúgy ha rosszul érzed magad, keresd fel azokat, akihez mész, lehet egy egy kezelés könnyíthetne, segíthetne. kezeltetni kezeltetheted magad akkor is, ha nem végeztél még tanfolyamot. Lazíts, szeress, élj! :) Üdv: Emese
 

Micimaci2

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Még kicsit ismeretlen ez az oldal! Érdekelne a véleményetek egy témával kapcsolatban :hamarosan pránanadi 1-es tanfolyamra megyek, elég sokat olvasok nadis témákat, hallgatok OM mantrá! Reiki tanfolyamon gondolkodtam, több alkalmam is lett volna már elmenni tanfolyamra de valami visszatartott, amióta azonban hallottam a pránanadiról egyértelműen érzem hogy ez lesz az én utam és sokkal közelebb áll hozzám mint a reiki!Nagyon türelmetlen vagyok, alig bírom kivárni a tanfolyamot,lehet hogy a a kialakult helyzetnek köze van ehhez :több napja ugyanaz a visszatérő álmom, már amikor tudok aludni! Saját magamat látom, vak vagyok és egy számomra ismeretlen férfi ül mellettem, és ő meg akar ölni! Lehet hogy nincs jelentősége de már fogytán az energiám, kimerült vagyok! Előre is köszönöm a véleményeket! Szép estét
Szia !

Mindenképpen ajánlott egy nagy kezelés a tanfolyam előtt ! Lehetőleg attól a mestertől, aki majd tanítani fog. Ez 4 egymást követő napon történik. Alkalmanként másfél óra.
Almásnak nagyon igaza van. A tanfolyam akkor kezdődik, amikor elhatároztad magad. Innentől fogva viszont nagyon gyakran jönnek az akadályok. Például rossz álmok, amik visszarettentenek. Vagy egyéb akadályok, akár valósak, akár kreált problémák. Ezek azért vannak, hogy megtudják, mennyire komoly az elhatározásod.
 
Sziasztok, tudnátok segíteni a malám elszakadt. Azt olvastam a neten hogy ez jót jelent, mert a mala lejesítette a küldetését és átsegített a karmám egy új szintjére. Ez valóban így van? Köszi a segítséget. Béke veletek.
 
Oldal tetejére