Pránanadi

pu-tai

Állandó Tag
Állandó Tag
Pepe azt javallom vetkőzd le az elváráaidat mert falat emelnek közted és mestered között. A Mester nem több és nem kevesebb mint te csak már látja az ut elejét. Valóban egy Nadis avató mestert keresni kell ha gondod van mert nincs rá idő hogy egyenként kiemelve foglalkozni tudjon tanítványaival. Meg azért tudomásul kell venni a spirituális ut egyéni és magányos.
A mindeféle külső entitásoktól megvilágosult Krisztusra hivatkozó térítőkkel meg nem kell vitázni hiszen egy gondolatmenetében saját magát megcáfolja !! Valóban a Nadi vallásmentes és tiszteli a szabad akaratot és mindenki egyéni hitét , és ez így van jól.
Legjobb tudásom szerint Őseink Táltosai minden felekezet polgárait elfogadtak embertársul ( lehet tudták a vallással járó ferde dolgokat ) és nem térítettek isten vagy Krisztus vagy stb nevében csak tették a dolgukat. Mai követőit meg csak az ehetetlen pénz vezérli !! Nagy Nagy Tisztelet az ez alól kivétel személyektől akik ujra akarják éleszteni Ősi hagyiományainkat ami valahonnan onnan jött ahonnan a Pránanadi tanítása.

Alázattal Pu-Tai
 

Anandamayi

Állandó Tag
Állandó Tag
Az lényegtelen kiről van szó , de egyébként szokott válaszolni. Ahogy végig gondoltam a dolgokat azok alapján amiket írtatok azt hiszem az a gond hogy nem ilyen válaszokat vártam Tőle. És nem mindig tudok vele mit kezdeni. De a tanulság amit levontam belőle az az hogy jobban magamba kell nézni és akkor majd megtalálom a választ.

Kedves Pepe!

Először is azt javasolnám, hgoy ne írásban akarj segítséget, útmutatást kapni. Tapasztalatból tudom, hogy mesterem időnként egy-egy szóval, vagy csak egy bólintással tud engem a helyes irányba terelni, ha megakadok. Ezt persze nem mindig lehet megtenni, de a a telefon, mint elsőegély célravezetőbb, mint a levél - nekem legalábbis.

Nem tudom, működik-e nálatok valamiylen közösségi összejövetel. A mi klubunk, amely a mesteremnél van hetente egyszer - pont erre szolgál. Nekem elképesztően sokat ad már csak az, hogy ott vagyok, egy energiákkal teli helyen, kedves és nálam tapasztaltabb mesterek társaságában. És persze ilyenkor rengeteg kédésre kapunk választ - helyenként fel sem kell tenni őket, vagyjön a válasz magától, vagy valakinek épp ugyanaz a kérdése.

Ami pedig az elvárásokat illeti - nos ez egy jó kis gyakorlat, elfogadni adt, amit kapunk a mestertől - s ha kevés, továbbkérdezni, de gyakran épp pont az a kevés a legtöbb - csak utólag derül ki.

Biztatlak én is, ne szűnj meg kérdezni, de gyakorolj türelmet, megéri :)

A.
 

pepe-81

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Anandamayi!

Nálunk sajnos nincs közösségi összejövetel. Pedig bírnám értékelni , biztos sok minden ragadna ott rám dehát ez van.
Nem igazán tudom mire gondolsz azzal hogy néha a kevés a legtöbb ( pl. azért nem kapok konkrét választ vmire mert a mester tudja hogy ott van bennem a válasz csak meg kell találnom?). Valami ilyesmire gondoltál?

A telefonos elsősegélyről csak annyit hogy azért nem szeretem igénybe venni mert tudom hogy sok dolga van a mesteremnek és nem akarom zavarni.
 

pepe-81

Állandó Tag
Állandó Tag
Pu-Tai !
Ne haragudj de azzal a kijelentéseddel nem értek teljes mértékben egyet hogy a spirituális út egyéni és magányos. Mégpedig azért , mert ha valaki ezt az utat választja az elején terelgetni kell nehogy eltévedjen. Miután már megtalálta a saját útját akkor már biztosan jobban boldogul egyedül.
 

pu-tai

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves pepe 81!

Nem haragszom hiszen erről szól egy eszmecsere! De figyeld meg, a Mester csak megmutatja azt, hogy merre is lehet menni, ráhangol valamire megpendít benned valamit és Te a spirituális lény elindulsz vagy ippen nem ! A szabad akarat nagyon fontos mert erőszakkal kézen fogva cibálva zombi egyéneket nehéz egy spirituális ösvényt megtölteni érző lényekkel . Debrecenből sokan átjárnak hozzánk közössági beszélgetésekre csak érdeklődni kell.

Alázattal Pu-tai
 

pepe-81

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pu-tai!
Igazad van a zombi egyéneket tényleg nehéz terelgetni! De aki nagyobb rálátást szeretne kérni az nem jelenti azt hogy az adott egyén zombi.
 

nucyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán (sajnos!!) a tapasztalat...:):):)
Nagyon szívesen bármikor mást is...
Egyébként sikerült gondolkodni, vagy jutni valamire????

Nagyon kedves, hogy érdeklődsz köszönöm. Ebből a dologból kb. bő félév múlva lehet valami. Gyökeres változás megy végbe az életemből most végzem el az egyetemet és úgy tűnik költöznöm kell pár száz kilométert. :) Azt gondolom ha addig az időszakig nem változik "a sugallat amit érzek" akkor a nadit fogom elkezdeni. Bár nagyon szeretném ha Pterezselyem Józseftől tanulhatnám meg. Meglátjuk erre, hogyan és mikor lesz lehetőség.
A legjobbakat neked!
 

nucyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága testvéreim,

úgy érzem jó ha tudjátok, hogy maga a Teremtő küldte nekem azt az üzenetet, hogy a prána nadi tanításai helytelenek. Egy régi atlantiszi rendszernek a duális tanításai, vagyis bukott energiák, marsi tanítások is vannak benne. A tibetiek maguk is hibásan csatornázták le ezt tudást, ezért vannak szimbólumok amikkel többet árthatsz mint amennyit segíteni szeretnél. Ne felejtsétek el a pokolba vezető út is jószándékkel van kikövezve. Egy gyógyítónak tiszta csatornává kell vállnia vagyis nem szabadna egyáltalán húst fogyasztania semmilyen formában (mivel a szeretet nem öli meg és figyasztja el a másikat) és mindig kristálytiszta tudattal kellene törekednie a magas rezgésszintek megtartására. Sokan spirituálisnak hiszik magukat pedig alapvető tanításokkal nincsenek tisztában. Mielőtt valaki mesterré vagy gyógyítóvá válik, meg kell tanulia a helyes cselekedetet. Vagyis a szívcsakra aranyzöld útján való haladást. Sokakat még mindig az alsó csakrák vágyai és kísértései irányítanak, belőlük nem lehetne még se gyógyító se tanítómester, mert hamisságukkal többet ártanak mint gondolnák.
Ne értsetek félre, senkinek nem szeretném a hitét elvenni. Arra akarjuk a figyelmeteket felhívni, mi az Ősi Egy, Kryon és Ősanya, hogy a legfelsőbb forrástól kérjétek az útmutatást, ne pedig a földi mesterektől, mert ők a kísértés leckéit még mindig nem sajátították el.
A tisztákhoz eljön személyesen Toth aki a smaragdzöld úton való haladásra tanít és ha ezt elsajátítottátok akkor majd Krisztus maga fog gyógyításra tanítani.
Tartsátok be a helyes sorrendet! Először tisztuljatok le, mind testben és lélekben és utána kezdjetek ilyen komoly és nagy felelősséggel járó dolgokba mint a gyógyítás.
Sok belső sugallatot és tanítást elnyomtok magatokba, pedig mi a segítőitek folyamatosan veletek vagyunk, fogjuk a kezeteket és vezetünk titeket.
Nézzétek meg, kinek hisztek és kit utasítotok el. Még mindig nem halljátok a Teremtő hangját, amikor mindenki képes az égiekkel való kommunikációra. Tanuljatok meg szeretni. Hiszen az emberi szeretet az alacsony rezgésű. Az isteni kristálytiszta szeretet szintjéhez kell felnőnötök, hogy ti magatok is lássatok és érzékeljetek engem. Mindaddig a fátyol fedi a szemeteket amíg a szeretet nem erősödik meg eléggé bennetek. Vak hit kell ahhoz, hogy az igazi beavatásokat elnyerjétek és valóban a misztikum útjára lépjetek. Vak hiz és mérhetetlen bizalom részetekről bennünk, égi családotokban.

A szívetekben ellenőrizzétek le ennek az üzenetnek a tisztaságát. Ha jelez a szívcsakrád, akkor az égiek szóltak most rajtam keresztül. Engedd el a negatív érzelmeket, nyisd ki a szívedet és akkor be tudod fogadni a szeretetet ami most is árad feléd.

Sajnos a szívcsakra ellenörzés során semmit sem tapasztaltam. Minden bántás nélkül írom a következőket. LEhet, hogy félreértem és akkor elnézést érte, de az írásodból azt vettem ki, hogy te valami felsőbbrendű lénynek kiválasztottnak érzed magad ami lehet, hogy így van tiszteletben tartom, de akkor tudhatnád, hogy minden ember leszületik ide valamiért valamit megismerni. Mindenki máshol tart ebben a megismerésben mindenki egyedi individum és te most azt gondold, hogy jössz egy ilyen üzenettel és akkor mindenki hanyatt homlok 180 fokos változást alakít ki az életében a helyes helytelen dologra mindenki maga jön rá saját addig megélt tapasztalatai alapján és nem egy ilyen üzenet fogja azt megváltoztatni. Ennyit gondoltam erről a témáról elmondani
 

Hoka08

Állandó Tag
Állandó Tag
Eredeti szerző kodnevmisha
Drága testvéreim,

úgy érzem jó ha tudjátok, hogy maga a Teremtő küldte nekem azt az üzenetet, hogy a prána nadi tanításai helytelenek. (...)
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CPapavi%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Arial; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Üdvözöllek Kodnevmisha!
<o></o>
Előljáróban: Nincs szándékomban vitatkozni, meggyőzni Téged, vagy bárki mást.
A pránanadi nem szorul védelemre, sem az enyémre, sem máséra.
Nem vagyok moderátor és nem tudom, mások hogyan vélekednek megszólalásodról. Nem hatalmazott fel tehát senki, hogy a nevében szóljak, kizárólag a magam nevében beszélek.
Nem először szólalsz meg itt ezen a fórumon. Véleményed már akkor is más volt, mint általában a fórumozóké, jellemzően negatív.
Mindegyre egy másik keleti eredetű gyógyító eljárással – chi kung - hasonlítottad össze, amelyet minden tekintetben előbbrevalónak ítéltél a pránanadinál. Ezzel lehet vitatkozni, eltérő véleményt szembeállítani, ha valakinek éppen ehhez volna kedve. Egy ilyen vitának helye lehet egy fórumon. (Ami az összehasonlítgatást illeti, arról álljon itt mesterünk, P.J. véleménye: „A keleti pszichikus gyógyító nem ismeri azt a féltékenységet és elõítéletet a természetes gyógyítás más formáival szemben, ami sajnos, Nyugaton olyan gyakori. A keleti gyógyító hisz abban, hogy minden igazi gyógyító mindig is ugyanazt az erõt, energiát alkalmazza, amit õ is használ – bármilyen legyen is az alkalmazás módja –, ennélfogva mindegyik gyógyításformát tiszteletben tartja. Természetesen legszívesebben a saját módszerét használja, de nem nézi le azt, aki egy másik módszert tart a legmegfelelõbbnek.”)
Mostani megszólalásodat azonban nem tudom, minek nevezzem. Ez már nem vélemény, ez kinyilatkozás: „maga a Teremtő küldte nekem az üzenetet”
Itt tehát nincs apelláta! Csak halkan jegyzem meg: egy esetleges ellenvélemény netán istenkáromlás volna?
Belépsz egy közösségi oldalra, majd ott megpróbálod szétzilálni és lenullázni azt az értéket, ami ezt a közösséget összehozta és egyben tartja. Ez véleményem szerint nem vall túl jó ízlésre, és megkockáztatom, nem is illő.
Írod: senkinek nem szeretném a hitét elvenni. Szerinted most éppen mit csinálsz?
Nem a pránanadisokat bizonytalanítod el - ők már eleget tapasztaltak és tudnak ahhoz, hogy véleményedet értékén kezeljék - hanem azokat, akik most fontolgatják, elinduljanak-e ezen az úton, vagy azokat, akik éppen segítségre szorulva keverednek erre a topicra.
Gondolj arra, hogy ez felelősséggel jár, és ily módon mekkora karmát gyűjthetsz magadnak.
<o></o>
Szabad akaratodból persze ezután is bármikor és bárhol azt írsz, úgy vélekedsz, ahogy azt legjobb meggyőződésed diktálja. O.K.
De arra kérlek, tarts tiszteletben mások szabad döntéshez való jogát, meggyőződését, véleményét, hitét, és ha a továbbiakban is szándékodban áll negatív nézeteidet kifejteni, azt ne itt tedd!
Nyissál egy új fórumot! Abban biztosan egyetértünk, hogy nincsenek véletlenek. Akiknek tehát ezekre a nézetekre szüksége lesz, biztosan odatalálnak, hogy épülhessenek belőle.
<o></o>
Üdvözlettel
Hoka
 

Anandamayi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Anandamayi!

Nálunk sajnos nincs közösségi összejövetel. Pedig bírnám értékelni , biztos sok minden ragadna ott rám dehát ez van.
Nem igazán tudom mire gondolsz azzal hogy néha a kevés a legtöbb ( pl. azért nem kapok konkrét választ vmire mert a mester tudja hogy ott van bennem a válasz csak meg kell találnom?). Valami ilyesmire gondoltál?

A telefonos elsősegélyről csak annyit hogy azért nem szeretem igénybe venni mert tudom hogy sok dolga van a mesteremnek és nem akarom zavarni.

Kedves Pepe!

Igen, erre is gondoltam. A saját tapasztalatom az, hogy a türelmetlenségem - amivel azonnal akarom a megismerés útján az előrehaladást -, gyakran nem engedi meghallani a valódi válaszokat. Ezért hasznos minden válaszra "rámeditálni".

Mondok egy példát: tavaly-tavalyelőtt másfél évig albérletben laktunk a kisfiammal, mindenféle jövedelem és támogatás nékül. Szó szerint nyomorogtunk. A Mesterem nem azt mondta, hogy ezt és ezt kell tennem, hogy javuljon a helyzetünk, hanem azt: meditáljak egy hétig azon, mit nem teszek meg a sorsunk jobbá tétele érdekében. Egy hét múlva a meditációban kapott 5 szót elvittem neki, ezeket ő egy rövid meditációban megnézte és egy szót belőle további egy hétre házifeladatként adott. Így haladtunk, a negyedik héten lett munkám, utána pedig 3 hónappal el tudtunk költözni egy csodálatos lakásba. Nem történt csoda, csak épp a megfelelő válaszokat kaptam - a megfelelő szellemi munka során. Persze közben folyamatosan gyakorltam és kezeltem is magamat - és a klubban minden héten kaptam kezeléseket a blokkok oldására. És azóta már a hármas avatást is megkaptam, az élet szépen alakul és egyre több - másnak csodaszámba menő - tapasztalásom van az energia jelenlétéről és az induíció működéséről.

Érdemes lenne keresned a mestered tanítványai között érdeklődőket és alakítani egy közösséget, ahol hasonló tapasztalatokat szerezhettek - együtt

Szeretettel

A.
 

gorkmc

Állandó Tag
Állandó Tag
Irónia

Nem lehet, hogy Kodnevmisha csak iróniából írta ezeket és viccnek szánta mondandóját? :rolleyes:
 

pepe-81

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem hinném hogy viccnek szánta. Olvasd el még1x! Ő el is hiszi amit írt és komolyan gondolta.
 

Tshabalala

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem lehet, hogy Kodnevmisha csak iróniából írta ezeket és viccnek szánta mondandóját? :rolleyes:

Viccnek???? Ugyan....:):):):):)
Tökéletes "illúzió" rombolás....
De most kiváncsi lennék hányszor kellett a rózsafüzeret elmotyognia az írásáért... Mert ha volóban az akinek tartja magát akkor a felsőbb vezetőjének kellett volna neki szólnia, hogy ez helytelen volt, és 3 rózsafüzér bünti...!
Egyébként Én úgy tudom, hogy keresztény hit és társai nem állnak túl jóban a tudománnyal... Vagy nem jól tudom???? Viszont ha jól tudom akkor Ő miért is ül egy gép elött és fórumokon pötyög???? A gépet is a tudomány alkotta.... Vagy ez most rossz meglátás????
 

pu-tai

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pepe ! A zombit csak úgy átvit értelemben értettem és nem személyes célzásként !

Amit Te kérni szeretnél mesteredtől azt, meg kell tapasztalni a gyakorlás és az önképzés során szerintem és mindezt csak segítő szándékkal irtam mivel problémád nekled van. Tovább nem bonyolítom mert meglátásom szerint befogadási oldalon igen nagy a blokk , de ezt szavakkal nem lehet feloldani !!

Szeretettel és alázattal Pu - Tai
 

pu-tai

Állandó Tag
Állandó Tag
Pepe 81 küldtem üzit " szerintem" Csak nehezen tudom még a rendszert használni ezért ment az üres idézet ! Bocsi
 

pu-tai

Állandó Tag
Állandó Tag
Pepe 81 küldtem üzit " szerintem" Csak nehezen tudom még a rendszert használni ezért ment az üres idézet ! Bocsi
 

Vicamici

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Én most fogok menni prána egyre. Már kaptam segítséget prána által, így egyik reggel arra az elhatározásra ébredtem, hogy szervezek nálunk egy tanfolyamot. Mivel reklámozni nem szabad, így szájról szájra terjedt a hír. Napról napra egyre többen vagyunk. Azt gondolom, akinek ott a helye, az megtalál. És minden spirituális és ezoterikus tanításról ezt gondolom. Nem véletlenül jön az utunkba valami. Mindig érdemes megnézni, mert lehet, hogy épp azáltal kapunk valami nagyon értékeset. Akár tanításról, akár csalódásról van szó.
 
Oldal tetejére