Rákgyógyítás : Rákgyógyszer lehet az apigenin

agostini81

Állandó Tag
Sziasztok !

Szeretnék Veletek megosztani egy nagyszerű, magyar vonatkozású témát.

Idézek :

"Kevesen tudják, hogy a Nobel díjas magyar tudós, Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik a flavonoidok felfedezése. A tudóst rendkívüli módon foglalkoztatta a búzacsíra rákellenes hatása is. Emiatt idős korában búzát is csíráztatott a beszámolók szerint abból a célból, hogy beteg családtagjain segítsen. A Szegedi Tudományegyetemen, ahol Szent-Györgyi Albert pályafutása elindult és kiteljesedett, fejlesztettük ki az első rákellenes flavonoidokra standardizált búzacsíra készítményt. Ezzel megszületett az első olyan standardizált búzacsíra fejlesztés, amely rákellenes flavonoidokban van dúsítva. Talán ezzel Szent-Györgyi Albert álma is megvalósulhatott, amit oly sokan próbáltak több-kevesebb sikerrel beteljesíteni. Több szempontból is egy igazi Hungaricum született. Nem csak nagy tudósunk kutatásaira építettünk, hanem felhasználtuk és továbbfejlesztettük a régi magyar búzacsíra feldolgozási technológiákat is.
Németországban elvégzett kontrollált klinikai kísérlet eredménye,hogy a standardizált apigenint tartalmazó falvonoid keveréket szedő emberek jelentős része (93%) nem esett vissza a betegségbe, míg az apigenint nem fogyasztó kontroll csoport csaknem felében kiújult a rákbetegség.
Laboratóriumi, állat és epidemológiai kísérletekben az apigenin rendkívül sok ráktípus esetében bizonyult hatékonynak. Így hatékonyan gátolta a bél, emlő, tüdő, petefészek, prosztata, bőr, leukémia, pajzsmirigy, gyomor, hasnyálmirigy, melanoma, májdaganatok növkedését ill. áttétképző tulajdonságukat.

Talán hallottatok Varga Gábor Úrról, aki az első magyar-Németországban elismert- neurotropikus agyi őssejterápia kifejlsztője, aminek segítségével gyógyíthatatlan agybetegségben szenvedő gyermekeknél értek el drámai állapotjavulást.

A magyar kutatás is az ő nevéhez fűződik.

Feltennék ide később néhány linket, ahol el lehet olvasni a nemzetközi kutatások eredményeit.
Ha úgy gondoljátok, le lehetne magyarra fordítani az első -összefoglaló oldalakat-.és ide feltölteni.
Higyjétek el sok embernek tudnánk segíteni.
Csak Magyarországon 33.000. ember hal meg évente rákban, ami naponta 90 ember halálát jelenti.
Van egy honlap, amit egy egyesület hozott létre, de nem linkelem be, mert onnan tovább lehet lépni a Kutató cég oldalára,ahol meg is lehet rendelni a rákellenes készítményt.
Ha Kormányos, vagy Moderátor úgy gondolja, hogy megtehetem, mert nem reklámnak, hanem társadalmi célú információnak számít, kérem üzenjen, vagy keresse meg a weboldalt, és linkelje be ide.
Remélem, olyan téma indul el itt, ami sok-sok embernek jelent segítséget.
 
Oldal tetejére